Ağlayakta gözden mi olak???

aynen canım devam benim ki sen nasılsın sende iyi geziyorsun haa laf aramızda

benim çile bitmez çilee bülbülüm çile yani

ayy evet ayşemmm bu arada aldıkların hayırlıı olsunnn güle güle gezsin içinde minnoşunn ayşemm isim düşündünüz mü kızz :26:ömer mi olacaktı acaba :44:

Kuzum iyiyim Sağol durmuoz evde haklısın benimki yerinde duramayanlardan

kız ne bitmesi canım sıkıldı öylesine saçma sapan bir şeyler yapayım dedim

benayyy niye şu kızı dinlemiyorsun dedi ya gitmeyin diye

Kızzzlar bana kalsa gitmem nasıl karnım ağrıyo anlatamam.. Milleti kırmayım diye yoksa tekte. Gidecek olsak hayatta gitmem..
Zaten fundanın dedikleri oldu.. Biz bisiklete binmedik çünkü çok kalabalık değmez diyr kiralamadık..

Eve gitmeme çok var ve hiç dinlenemeden yarın iş var.

Sosyalim hafta sonu ve tatil bile sana yaramadı desene

Twinim hoşgeldin canım..
Eet güzeldi ama fundanın dediği gibi daha kolay kolay gitmem ben yazı açarken kapadım ben

Ayşewmmm aldıklarını güle güle kullan canım sağlıkla inşAllah kullansın sıpa.. Sende artık çok yorma. Ayrıca göbüşte pek tatlı olmuş maşallah

Kuzum adet gelsin ınss sonra bebek
Cnm bnde gittigm gün adet olmuştum ayy cekilmez oldu ağrı kesiciyle geçti yoksa berbat olcaktı adetten

Kuzum iyiyim Sağol durmuoz evde haklısın benimki yerinde duramayanlardan

aman gez evde oturup ne yapacaksın bak ben evdeyimde ne oluyor hiç bir şey elde var 0

kız benim ne hafta sonum var ne bayramım köle isaura gibiyim

aman gez evde oturup ne yapacaksın bak ben evdeyimde ne oluyor hiç bir şey elde var 0

kız benim ne hafta sonum var ne bayramım köle isaura gibiyim

Ayy cnm benim yaa Bileydik yardım ederdik
Kız çocuk olsa gezmesi de zor tadını cikarioz işte olacağı zamn eve tikilicaz zaten

Köle isaura mi

Ayy cnm benim yaa Bileydik yardım ederdik
Kız çocuk olsa gezmesi de zor tadını cikarioz işte olacağı zamn eve tikilicaz zaten

Köle isaura mi

bana bu saatten sonra etse etse devlet yardım eder çocukla insanlar bi geziyor ki valla sorma twinim koyuyor arabaya ohh miss gibi

Kuzum doğru diyosun ama ben herhâlde hasta olmasin diye çıkarmam

kışı anlarımda yazın olursa ne yapacaksın bizim karşı komşumuz var eski evimizde bebeği oldu kızın şimdi 5-6 aylık dışarı çıkarmazsan ağlıyormuş dışarı alıştırmakta kötü ama ne yapacaksın mecbur hava alacak güneş almak zorunda bebek

Aman bi olsunda düşünürüz ben kiskanirim herhalde ya kv den

sosyalim,benayim,twinimm cok sagolunnnnn
benoss gobegim belli oluyo mu fotoda,sadece kilo almisim gibi duruyorr dun zaten her goren direk baya kilo almissin diyerek basladi soze
sizde ne guzell gezmisiniz,fotolariniza bakinca icim acildiii
bugun basima gunes gecti heralde, basimin agrisi bi turlu gecmedii
sosyalimm cok kasma kendini yaa oldugu kadar artikk
fundoss

Bana haaaa :100::114:

kızz insan3n ne morali bozuluyo demi kilo aldın sözünee
bende göbeği çok farkedemedim yinee genişce duruyonn bildiğim için dikkatli bakınca anlaşılıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…