Ağlayakta gözden mi olak???

aman gez evde oturup ne yapacaksın bak ben evdeyimde ne oluyor hiç bir şey elde var 0

kız benim ne hafta sonum var ne bayramım köle isaura gibiyim

ilahi sosyal ya güldürdün beni

Kuzum doğru diyosun ama ben herhâlde hasta olmasin diye çıkarmam

Öle bi çıkarırsın ki sen bile şaşırsın canım..
Bugün adada öle güzel çiftler vardı ki bebişli çok özendim ne güzel bi tablo..

Benim beklenen regl çok şükür geldi

Gözün aydın benoşşş geldiği gibi gitsinn

Ben kendimi işe güce kaptırdımm daha yeni yemek yicezzbenimki spora sardı yinee yeni gildii kiloyla başım derttee 5 kilo vermem lazımm

sormaa kizz cok morelim bozuldu aslinda ustumdeki yarasa kollu ve dokumlu oldugu icin gobegim cok belli olmadii.
ne guzel temizlikler yapmissin. bizde bi saat eminonune gittik geldik sabahtan beri yatiyoruz evde. yemek bile yapmadim. kahvaltilik yaptikk.
benoscuk gozunaydinnn, bundan sonra bi adet daha sonra bebis insallahh

Oooooo cok sukurrahatladin yasasinnn
Aysemmmm
Fundossss

yarın işe bolca ped götür canım kanaman yoğun olabilir çünkü ağrın olursa ağrı kesici al başka türlü bayağı sancılanırsın

Gözün aydın benoşşş geldiği gibi gitsinn

Ben kendimi işe güce kaptırdımm daha yeni yemek yicezzbenimki spora sardı yinee yeni gildii kiloyla başım derttee 5 kilo vermem lazımm
Evet evet gitsin tabii
Kız sorma benimde eşimin kilo ile problemi var yemiycem diyo homini gırtlak yiyo
Ayrıca bence sen güzelsin.. Yanlış anlama ama ben toplu bacaklıları çok beğeniyorum benimki sopa gibi ya ondan olsa gerek

İnşAllah canım benim..
Kız ben beğendim neyse o giysi değişik be güzel bebişte belli..
Yoruldunuz tabii normal..

Oooooo cok sukurrahatladin yasasinnn
Aysemmmm
Fundossss

Sorma kız pek güzel oldu aklım ondaydı geçti gitti

yarın işe bolca ped götür canım kanaman yoğun olabilir çünkü ağrın olursa ağrı kesici al başka türlü bayağı sancılanırsın

Tamam canım inşAllah ağrısız olur kanamaya razıyım çok zor oluyo işteyken..

Bu arada bu survivordan gene ünsüzlerden biri mi elencek

izin alabilirsen istersen gitme işe :26:

yine kaybettiler yaa cok uzuluyorum artik bunlaraa
normalde bu aksam bi kisi gidiyodu ama bu hafta oyle olmayacak sanirimm:26:

bilmiyorum ki canım gerçi saat daha 10 geç bitiyor 12 de falan bitecek belki bugün oynanabilir

sagol benosumm cok aradim o kiyafeti. sadece hamilelikte degil sonrasinda da giyebilecegim birsey olsun dedim. gucte olsa buldumm.
unsuzler kaybetti canim. unlulerin midesi senlenecek yinee

aynen canım bi yandan böyle güzellikler öbür yandan madenciller
şimdi benimkiyle konuştum diyorum ki seneyede böyle yoğun olursak 10 gün tatile gidelim oda bakarız dedi

hayat iste,ne zaman adil oldukii

valla boyle gorunce imreniyor insan.. sizde insallah seneye dahada guzel yerlere gidersinizz. bizimde bu sene tatil yatar gecen senede esimin is degisikliginden izin alamadi. bakalim seneye ne olacak.

fundoss temizlige dondu herhall

benosta yorgunluktan uyuyakaldi heraldee

izin alabilirsen istersen gitme işe :26:

bilmiyorum ki canım gerçi saat daha 10 geç bitiyor 12 de falan bitecek belki bugün oynanabilir
Yarın ben izin alırsam varya kıyamet kopar
Bide bugün gezdim yarında gitmezsem hayatta gerçek olduğuna inanmazlar

sagol benosumm cok aradim o kiyafeti. sadece hamilelikte degil sonrasinda da giyebilecegim birsey olsun dedim. gucte olsa buldumm.
unsuzler kaybetti canim. unlulerin midesi senlenecek yinee

Güle güle giyin canım..
Ben ileyemedim sonunu yattım şimdi inanılmaz yorulmuşum

evi gördünüz müüü kızzz o evse bizimkiler neeee

Yaa ben görmedim
Bugün adalarda da bi ev vardı o kadar güzeldi ki biZde benzer yorum yaptık.. Burda yaşayanlar insan mı diye yok böle bi ev böle bi manzara denize sıfır

aynen canım bi yandan böyle güzellikler öbür yandan madenciller
şimdi benimkiyle konuştum diyorum ki seneyede böyle yoğun olursak 10 gün tatile gidelim oda bakarız dedi
Sen bu adamı niye aldın ki

Kızlar ben kesin uyurum sizlere iyi geceler şindiden

yat dinlen cnm yarinda erken kalkacaksinn.zaten survivorunkac defa tekrarini verio
hadi iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…