Ağlayakta gözden mi olak???

aynen canım hiç adil değil, inşallah ayşem tatil şart gerçekten geçen senede gidememiştik bakalım yine de her şeyin hayırlısı bu sene sizin için ayrıca zor olur miniğin çok zorlanır siz bu sene en iyisi evde geçirin

o zaman yarın kesin git keşke cuma akşamından olsaydın bayağı rahatlardın ama kısmet tabii iyi geceler kuzum bende birazdan çıkarım gözlerim çok yoruluyor sürekli ekrana bakmaktan

Günaydın kızlar
fundoşum nolduu ??

Günaydınnnn
canım tatil mevzu eşimin abisi aradı dün akşam zaten her akşamevin içindeler ses görüntü bıktım vallahi
iznini ayarladınmı benim geleceğim tarihe dedi ben çıldırdım tabii eşimde bişey diyemedi sonra kıyamet koptu her sene onlarla geçirmek zorundamıyım ben yaaa zaten geçen yıl eşim izni yoktu tatil yapamadık ama en ufak fırsatta onların yanına koştuk
ne denize girebiliyorum rahat ne güneşlenebiliyorum ne dinlenebiliyorum
bende koydum tavrımı tek gidersin dedim ben annemlerle kalcam :95:

canım eşin niye onlara göre ayarlıyo iznini işleri mi varki. bi kısmını onlarla kullansa bi kısmını senle öylede olmuyo mu?
abisi ya nasıl bişey diyemıyo yabancı değilki bu sene tatile gideceğiz dese anlayışlı olurlar heralde

bende ailecek gidilen tatilleri sevmiyorum insan rahat edemiyor ki fundoşum haklısın gerçekten bence yalnız çıkın tatile zaten 11 ay çalışıyoruz 15 gün tatilimizede kimse karışmasın yani zahmet olmazsa

günaydın bu arada herkese

Günaydınn kızlarrr

Fundam haklısın aslında her zaman olmaz ama şunu da diyim benim ablamda yurt dışında ya her sene onlarla geçiriyoruz tatili sonuçta senede bir görüşülüyor bu anlamda eşine de hak veriyorum..
Bende onlarla tatil yapmak istiyorum ama benimde eşim kabul etmiyo.. Bende o böle yapıyo düşünüyo diye kızıyorum.

Yinede bu açıdanda düşün kavga etme boş yere tatlı dille anlat canım

benayım öz eleştiri yap biraz eşin sence bu konuda haklı değil mi:26:

gunaydin canlarimmm
aah tatil herkesin icinde bi hasrett fundos dun cok kotuyduu ve ben sonuna kadar hak veriyorum cunku esinin ailesi daha yeni geldiler kizin evinde kac gun kaldilar birde. bence sonuna kadar diretsin. sesimizi cikarmayinca iyice basimiza cikmaya basliyor bu kocalarr

benosum siz senede bir kere gorusuyormussunuz galiba ama bunlar zaten her aksam tango mu neydi onla konusuyorlarmis. evin icinde gurultu birde bagira bagira konusmalar kizcagizi baya rahatsizz ediyormus. sende haklisin tabiki senede bir ablani gormek istemen en buyuk hakkin.ama esinde basbasa karisinla tatil yapmak istiyosa bunada birsey diyemeyizz:26: bu isler uzlasmaci yolla halledilmeli.

sosyalimm,lizomm gunaydinnnn
kizlar bugun benim yatak gelecek. odayi supurup silecem birde toplamam lazim. kayinvalidede gelecek ev duzenli olsun

benayım öz eleştiri yap biraz eşin sence bu konuda haklı değil mi:26:

Haklı tabiki canımmm ama şunda haksız ben onları senede bir görüyorum oda gelirlerse ve onlarla vakit geçirme isteğimde normal.. Tatil için de onlarda yalnız gitmek istemiyo hep birlikte daha çok eğleniliyo arada kalıyorum zaten..
Ben fundanın eşinin isteğinin elzem bişi olmadığını düşünüyorum
Aynı dert bende de var çünkü

Tamam kıızzz üstüme gelmeyin Allah allah
Ben yinede fundanın yaşadıklarını es geçerek diyorum o çok başka onu başka bi boyutta değerlendiriyorum ama eşinede hak veriyorum

Ben yinede fundanın yaşadıklarını es geçerek diyorum o çok başka onu başka bi boyutta değerlendiriyorum ama eşinede hak veriyorum

yok kizzz sizin durum fundosla farkkli zaten. sen senede bi kere ablani goruyormussun. fundosunkiler her boslukta gelio az oncede onu aciklamaya calistim. sende tatilinin yarisinda onlarla diger yarisindada esinle bas basa olursun.off su evlilikte cikan sorunlarr,insani hayattan sogutuyorr

günaydın kuzu kolay gelsin bu arada kv geliyorsa işleri hızlandırmak lazım

canım sana da hak veriyoruz tabi ki beraber vakit geçirmen en doğal hakkın ama ben deniz tatili açısından söylemiştim rahat rahat güneşlenemezsin denize giremezsin ne bileyim kocana şirinlikler yapamazsın anlamında söyledim

üstüne geliriz tabii bize karşı gelemezsin mahalle baskısı var bu topicte

gidelim üstüne ayşem güzel oluyor

Kizlar selamm herkess iyi mii gecmisi okuyamadimm
Dun disari ciktimm eve gec dondumm bide adet oldum dün zamaninda geldi koçum benimm neler gorup gecirdik ama masallah duzenim bozulmamiş cok kati camir gibi geliyor adetim insallah kistler de gider bu adetimleee yarin doktora gidicemm insallahh iyi seyler soylerr :26: yarin da hormon testlerini kesin yaptiricamm bu gidecegim doktor ameliyat yapma şansi da yok en azindan hadi ameliyat edelim seni demezz kasap gibii ticarete vurmaz işi
Bugun nihat hatipoglunun konferansi var burda bende cok severim kendisini gidicem insallah yer bulabilirim
Opuyorum hepiniziii

canlarımm
öncelikle ayşemmm gece yalnız bırakmadığın destek olduğun için sağolll

yaa lizomm ben biliyodum başıma gelecekleri bu konuyu çok konuştum benimkiyle dedim yine aynı şey olacak önlemini al kabul etmem bu sefer
zaten abisi der demez dediki biz eylülde çıkıcaz ee bizz dedi oda
benimki hemen 1 haftam gitti ya zaten çocuklar gelince dedi ki 10 gün telef oldu onların önünde biliyo kendiside kv demede burdayken çok söyledim yerini yaptım da, baktı kurtuluş yok bayrama ayarla bari dedi
sosyaliminde dediği gibi 1 sene çalış 1 hafta dinlenmek hakkım yani ben orda dinlenemiyorumkiii ev tutuyolar sabah öğle akşam yemek duş sırası çoluk çocuk rahatta olamıyosun berbat yaa
benim ortalığı ayağa kaldırdığım konuda şu eylül neden dedin ben yazı geçircem eylülde tatilemi gidicem açıkca sölicektin biz tatil yapacaz bunu demedi diye çıldırdımmm

benoşum normalde bende hep senin gibi düşünürdüm, hakkı uzaktalar derdim her yıl fedakarlık yapardım ama kv saçmalayıp çocukları alıp evime geldi biliyosun kendi evi izmirde kocası kızı orda yaşıyo 8 aydır gitmiyor evine insan direk oraya gider değilmi herkes ayıpladı yaa 10 gün evimde kaldılar kızınada eşim bilet aldı gidiş dönüş uçak bide onun masrafı k.p konuşmuyor karısıyla düşün buraya gelmeliydin dedi adam
yetmedi şimdide yazımı yiyecekler

hala çok gergfinim
stresliyim hastalanacam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…