hayat iste,ne zaman adil oldukii
valla boyle gorunce imreniyor insan.. sizde insallah seneye dahada guzel yerlere gidersinizz. bizimde bu sene tatil yatar gecen senede esimin is degisikliginden izin alamadi. bakalim seneye ne olacak.
fundoss temizlige dondu herhall
benosta yorgunluktan uyuyakaldi heraldee
Yarın ben izin alırsam varya kıyamet kopar
Bide bugün gezdim yarında gitmezsem hayatta gerçek olduğuna inanmazlar
Güle güle giyin canım..
Ben ileyemedim sonunu yattım şimdi inanılmaz yorulmuşum
Yaa ben görmedim
Bugün adalarda da bi ev vardı o kadar güzeldi ki biZde benzer yorum yaptık.. Burda yaşayanlar insan mı diyeyok böle bi ev böle bi manzara denize sıfır
Sen bu adamı niye aldın ki
Kızlar ben kesin uyurum sizlere iyi geceler şindiden
ayşemmm benoşummm iyi geceler Allah rahatlık versin kızlarr ben kaçar
Ben geldim siz gittinizz ç4k canım sıkkınnn
FundossssssssssBen geldim siz gittinizz ç4k canım sıkkınnn
Günaydın kızlar
fundoşum nolduu ??
Günaydınnnn
canım tatil mevzu eşimin abisi aradı dün akşam zaten her akşamevin içindeler ses görüntü bıktım vallahi
iznini ayarladınmı benim geleceğim tarihe dedi ben çıldırdım tabii eşimde bişey diyemedi sonra kıyamet koptu her sene onlarla geçirmek zorundamıyım ben yaaa zaten geçen yıl eşim izni yoktu tatil yapamadık ama en ufak fırsatta onların yanına koştuk
ne denize girebiliyorum rahat ne güneşlenebiliyorum ne dinlenebiliyorum
bende koydum tavrımı tek gidersin dedim ben annemlerle kalcam :95:
Günaydınn kızlarrr
Fundam haklısın aslında her zaman olmaz ama şunu da diyim benim ablamda yurt dışında ya her sene onlarla geçiriyoruz tatili sonuçta senede bir görüşülüyor bu anlamda eşine de hak veriyorum..
Bende onlarla tatil yapmak istiyorum ama benimde eşim kabul etmiyo.. Bende o böle yapıyo düşünüyo diye kızıyorum.
Yinede bu açıdanda düşün kavga etme boş yere tatlı dille anlat canım
benayım öz eleştiri yap biraz eşin sence bu konuda haklı değil mi:26:
gunaydin canlarimmm
aah tatil herkesin icinde bi hasrettfundos dun cok kotuyduu ve ben sonuna kadar hak veriyorum cunku esinin ailesi daha yeni geldiler kizin evinde kac gun kaldilar birde. bence sonuna kadar diretsin. sesimizi cikarmayinca iyice basimiza cikmaya basliyor bu kocalarr
benosum siz senede bir kere gorusuyormussunuz galiba ama bunlar zaten her aksam tango mu neydi onla konusuyorlarmis. evin icinde gurultu birde bagira bagira konusmalar kizcagizi baya rahatsizz ediyormus. sende haklisin tabiki senede bir ablani gormek istemen en buyuk hakkin.ama esinde basbasa karisinla tatil yapmak istiyosa bunada birsey diyemeyizz:26: bu isler uzlasmaci yolla halledilmeli.
sosyalimm,lizomm gunaydinnnn
kizlar bugun benim yatak gelecek. odayi supurup silecem birde toplamam lazim. kayinvalidede gelecek ev duzenli olsun
Tamam kıızzz üstüme gelmeyin Allah allah
Ben yinede fundanın yaşadıklarını es geçerek diyorum o çok başka onu başka bi boyutta değerlendiriyorum ama eşinede hak veriyorum
gunaydin canlarimmm
aah tatil herkesin icinde bi hasrettfundos dun cok kotuyduu ve ben sonuna kadar hak veriyorum cunku esinin ailesi daha yeni geldiler kizin evinde kac gun kaldilar birde. bence sonuna kadar diretsin. sesimizi cikarmayinca iyice basimiza cikmaya basliyor bu kocalarr
benosum siz senede bir kere gorusuyormussunuz galiba ama bunlar zaten her aksam tango mu neydi onla konusuyorlarmis. evin icinde gurultu birde bagira bagira konusmalar kizcagizi baya rahatsizz ediyormus. sende haklisin tabiki senede bir ablani gormek istemen en buyuk hakkin.ama esinde basbasa karisinla tatil yapmak istiyosa bunada birsey diyemeyizz:26: bu isler uzlasmaci yolla halledilmeli.
kizlar bugun benim yatak gelecek. odayi supurup silecem birde toplamam lazim. kayinvalidede gelecek ev duzenli olsun
Haklı tabiki canımmm ama şunda haksız ben onları senede bir görüyorum oda gelirlerse ve onlarla vakit geçirme isteğimde normal.. Tatil için de onlarda yalnız gitmek istemiyo hep birlikte daha çok eğleniliyo arada kalıyorum zaten..
Ben fundanın eşinin isteğinin elzem bişi olmadığını düşünüyorum
Aynı dert bende de var çünkü
Tamam kıızzz üstüme gelmeyin Allah allah
Ben yinede fundanın yaşadıklarını es geçerek diyorum o çok başka onu başka bi boyutta değerlendiriyorum ama eşinede hak veriyorum
yok kizzzsizin durum fundosla farkkli zaten. sen senede bi kere ablani goruyormussun. fundosunkiler her boslukta gelio az oncede onu aciklamaya calistim. sende tatilinin yarisinda onlarla diger yarisindada esinle bas basa olursun.off su evlilikte cikan sorunlarr,insani hayattan sogutuyorr
canım eşin niye onlara göre ayarlıyo iznini işleri mi varki. bi kısmını onlarla kullansa bi kısmını senle öylede olmuyo mu?
abisi ya nasıl bişey diyemıyo yabancı değilki bu sene tatile gideceğiz dese anlayışlı olurlar heralde
bende ailecek gidilen tatilleri sevmiyorum insan rahat edemiyor kifundoşum haklısın gerçekten bence yalnız çıkın tatile zaten 11 ay çalışıyoruz 15 gün tatilimizede kimse karışmasın yani zahmet olmazsa
günaydın bu arada herkese
Günaydınn kızlarrr
Fundam haklısın aslında her zaman olmaz ama şunu da diyim benim ablamda yurt dışında ya her sene onlarla geçiriyoruz tatili sonuçta senede bir görüşülüyor bu anlamda eşine de hak veriyorum..
Bende onlarla tatil yapmak istiyorum ama benimde eşim kabul etmiyo.. Bende o böle yapıyo düşünüyo diye kızıyorum.
Yinede bu açıdanda düşün kavga etme boş yere tatlı dille anlat canım
gunaydin canlarimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?