Bu arada ben sakin dururum ama sonuna kadar hakkimi ararimm. Besik olayinda adam surekli birsey yok diyip durdu. Ilk defa esimde pek sesini cikartamadi. Oda niye oyle yaptiysa onada ayri sinirlendim ztn. Actim agzimi. Adam sonra cok az kusurlu olan parcalari bile aldi goturduben dayanamam lafimi soylerim burdada sahit olmussunuzdurr
Bu arada ben sakin dururum ama sonuna kadar hakkimi ararimm. Besik olayinda adam surekli birsey yok diyip durdu. Ilk defa esimde pek sesini cikartamadi. Oda niye oyle yaptiysa onada ayri sinirlendim ztn. Actim agzimi. Adam sonra cok az kusurlu olan parcalari bile aldi goturduben dayanamam lafimi soylerim burdada sahit olmussunuzdurr
hayırlısı olsun ama genelde o mod bikaç gün sürermiş sonra bunalım haller başlarmış umarım sizin öle olmaz
birde anlamadım hem ayrılıyosunuz hemde ilişkimi oldu ilginç :44:
ayşemmmm çoook cadısınnnnnoldum olmammııı her anına şahit oldum olayların
bu arada idrarı niye vercektinnn
Bende ayni hemen aglamak gelir hic kimseye kotu bi laf diyemem kirmam kimseyi hele taryismaya hic girmedim hayatim boyuncabana bişey dese bende cevap veririm o kadarda değil ama tartışma boyutuna asla girmem giremem hemen ağlamaya başlarım bide çok utanırım insanlardan. iyi bişey değil tabiki hakkını savunacaksın. senin ölçülerin gayet ideal ayşem. sosyalcan fundoş benoş sen burdan anladığım kadarıyla hepiniz farklı karakterler ama hepinizde birbirinizden mükemmelsiniz. hayranım sizee
hayırlısı olsun ama genelde o mod bikaç gün sürermiş sonra bunalım haller başlarmış umarım sizin öle olmaz
birde anlamadım hem ayrılıyosunuz hemde ilişkimi oldu ilginç :44:
ayşemmmm çoook cadısınnnnnoldum olmammııı her anına şahit oldum olayların
bu arada idrarı niye vercektinnn
Konumuzla hic alakasi olmasada gozunaydinninsallah bundann sonra hersey sizin icin daha iyi olur..
Madem bosanicaktin niye mik mik yaptinki kusken bile adami goresi gozum yok yani
d vitamini hiç istemedi ayşem noluyomuş ki eksikliğinde. b12 de bikere bakmıştı acaba orda d varmıydı ki :44:Canim rutin kontroller var yaa. Gecen kan verdigimde idrar tahlilini yaptirmamistim. Simdi bi gorelim dedi. Birde d vitamini ve b12 tahlili istedi. Ya benimki d vitaminine takti. Sendende d vitamini tahlili istiyo mu lizoo. Birde o tahlil cok pahali
Bende ayni hemen aglamak gelir hic kimseye kotu bi laf diyemem kirmam kimseyi hele taryismaya hic girmedim hayatim boyunca
Dogrudur gerci bende senn gbiyim hep acabalar allah bzm sonumuzuda hayir etsindedim ya boşanma düşüncem çoktan vardı ama kendi ailemle eclenirken sorunlar yaşadım bu yüzden gelemiyordum ama onlardan onay alınca gitmedim .. Egindim olmıycağına ama yinede acaba mımdiyodum bide yeni 5 aylık bebiş bar ondan da korktum .. Neyse burnın konusu başka bölmiyim ben :))
d vitamini hiç istemedi ayşem noluyomuş ki eksikliğinde. b12 de bikere bakmıştı acaba orda d varmıydı ki :44:
damarına fena bastıklarında kendinden geçebiliyosun canım. üni zamanı yurtta uyurken kızlar gecenin bi yarısı kalkmışlar yataktan yatağa bağırışıp gülüyolar. biraz sessiz olurmusunuz dedim olamayız dedi. Allaaaaahh hayatımda öyle tepem attığını hatırlamıyorum kalktım deli gibi bağırmaya başladım elime gelenleri fırlattım gittim aşağıya şikayet etmeye muhattap bulamadım. geldim odaya kuzu gibi yatıyolaro günden sonra sesi çıkan olmadı işe yarıyo aslında bazen
d vitamini hiç istemedi ayşem noluyomuş ki eksikliğinde. b12 de bikere bakmıştı acaba orda d varmıydı ki :44:
damarına fena bastıklarında kendinden geçebiliyosun canım. üni zamanı yurtta uyurken kızlar gecenin bi yarısı kalkmışlar yataktan yatağa bağırışıp gülüyolar. biraz sessiz olurmusunuz dedim olamayız dedi. Allaaaaahh hayatımda öyle tepem attığını hatırlamıyorum kalktım deli gibi bağırmaya başladım elime gelenleri fırlattım gittim aşağıya şikayet etmeye muhattap bulamadım. geldim odaya kuzu gibi yatıyolaro günden sonra sesi çıkan olmadı işe yarıyo aslında bazen
Kizz bendemi firlatsam senin gibi ise yararmii acabaa
bana bişey dese bende cevap veririm o kadarda değil ama tartışma boyutuna asla girmem giremem hemen ağlamaya başlarım bide çok utanırım insanlardan. iyi bişey değil tabiki hakkını savunacaksın. senin ölçülerin gayet ideal ayşem. sosyalcan fundoş benoş sen burdan anladığım kadarıyla hepiniz farklı karakterler ama hepinizde birbirinizden mükemmelsiniz. hayranım sizee
Canim rutin kontroller var yaa. Gecen kan verdigimde idrar tahlilini yaptirmamistim. Simdi bi gorelim dedi. Birde d vitamini ve b12 tahlili istedi. Ya benimki d vitaminine takti. Sendende d vitamini tahlili istiyo mu lizoo. Birde o tahlil cok pahali
Bikereainde bi sinirlendim lizoo ama hakim olamadim elimde bardak vardi yere bi attim ama paramparca olduu adam korktuuyok kız kocan o senin bu tür şeyler olursa çıkmaza girer ilişkiniz saygıyı kaybedersiniz. konuşarak halledin siz
Canim kalsiyum eksikkigi var mi diye bakio. Bende cok dusuk cikti. Ilac kullandimm.ilaclarin bitince testi tekrarlayalim dedi. Bu onemliymis. Doktoruna bi sor istersen.
Ben bi kahvalti yapayim kizlar. Cok aciktimmm
tek dert yanmayan ayşe demiii
kız bi gelinde beni savununben şimdi bişey desem o bi bagırmaya çağırmaya başlar en nefret ettiğim şey toplumda biriyle tartışmak. yerin dibine girerim utancımdan medeni bi şekilde konuşmaz bu arkadaş.
bana biraz ders verin ahhh şu hakkımı savunabilsem biraz
bana bişey dese bende cevap veririm o kadarda değil ama tartışma boyutuna asla girmem giremem hemen ağlamaya başlarım bide çok utanırım insanlardan. iyi bişey değil tabiki hakkını savunacaksın. senin ölçülerin gayet ideal ayşem. sosyalcan fundoş benoş sen burdan anladığım kadarıyla hepiniz farklı karakterler ama hepinizde birbirinizden mükemmelsiniz. hayranım sizee
Günaydın kızlaarr
benim sancım var galiba
Esimle malesef sorunlarmz duzlmiyo bi turlu kirmizilarda geldi yne bugn 4.gun hayt tohumunu iciyrm sosyal umrm faydasi olur tadi berbat kokusudaoldum olasi bu bitki caylaribi hic sevmedim zaten
Gunaydin cancanlarrr
Fundosss bazilarida otobuste tutacak yerlere suruo. Kac defa sahit oldum
Sosyosss kahvaltini yap sonra dosyalarina basla. Sen bize uyma. Devamini soylemek istemiorummm
Lizo onlar fake sanci yavrum. Hic korkma. Ben dogum sancilarina bizzat sahit oldum. Duvarlari falan yumrukluyosunbunlarinda ara ara olmasi iyi birsey. Acilimin eerkenden baslar insallah.
Benoss bugun kendime geldim. Canavari kovdumm
Saracim merhaba. Sen bence naptigini bilmiosun. Sorun esinde ama sen hep bi ugras icindesin. Birde fundosta soylemis sorunlu bi iliskiye birde bebek gelmesi facia demek. Benim size onerim esinle bi aile terapistine gitmeniz. Cevremizde giden arkadaslarimiz oldu ve gayet memnun kaldilar.
Yeloo bugunde ikindi gibi gelirrrr
Madem bosanicaktin niye mik mik yaptinki kusken bile adami goresi gozum yok yani
He yaa bi ayşe dert yazmıyo bizde ne var ne yok döküyozçok ayıp ayşe
Aahh lizimm ahhh aynı ben bende öleyim hemen ağlıyorum sinir oluyorum bu huyuma..
Bak ben hayatımda ilk defa tartıştım onda da sonuç ortada.. Boşver herkes yaptığıyla kalsın.. Kendi savununcada bişi olmuyo.. İnsanlar öle güzel laf çeviriyo ki haklıyken haksız oluyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?