Ağlayakta gözden mi olak???

bana bişey dese bende cevap veririm o kadarda değil ama tartışma boyutuna asla girmem giremem hemen ağlamaya başlarım bide çok utanırım insanlardan. iyi bişey değil tabiki hakkını savunacaksın. senin ölçülerin gayet ideal ayşem. sosyalcan fundoş benoş sen burdan anladığım kadarıyla hepiniz farklı karakterler ama hepinizde birbirinizden mükemmelsiniz. hayranım sizee

Bende hic hakkimi savunamam susarim sadece

Son düzenleme:

Canim rutin kontroller var yaa. Gecen kan verdigimde idrar tahlilini yaptirmamistim. Simdi bi gorelim dedi. Birde d vitamini ve b12 tahlili istedi. Ya benimki d vitaminine takti. Sendende d vitamini tahlili istiyo mu lizoo. Birde o tahlil cok pahali

Bende ayni hemen aglamak gelir hic kimseye kotu bi laf diyemem kirmam kimseyi hele taryismaya hic girmedim hayatim boyunca

19 mayıstan beri babamın evindeyim .. Önceden olmuştu ayrılık düşünmeden yani .. Kararım vardı ama bazı sebeplerden Dolayı erteliyordum ama kesinleşince adet tarihimde yakındı korktum günü geçince acaba mı dedim ..

Madem bosanicaktin niye mik mik yaptinki kusken bile adami goresi gozum yok yani

dedim ya boşanma düşüncem çoktan vardı ama kendi ailemle eclenirken sorunlar yaşadım bu yüzden gelemiyordum ama onlardan onay alınca gitmedim .. Egindim olmıycağına ama yinede acaba mımdiyodum bide yeni 5 aylık bebiş bar ondan da korktum .. Neyse burnın konusu başka bölmiyim ben :))

Canim rutin kontroller var yaa. Gecen kan verdigimde idrar tahlilini yaptirmamistim. Simdi bi gorelim dedi. Birde d vitamini ve b12 tahlili istedi. Ya benimki d vitaminine takti. Sendende d vitamini tahlili istiyo mu lizoo. Birde o tahlil cok pahali
d vitamini hiç istemedi ayşem noluyomuş ki eksikliğinde. b12 de bikere bakmıştı acaba orda d varmıydı ki :44:
Bende ayni hemen aglamak gelir hic kimseye kotu bi laf diyemem kirmam kimseyi hele taryismaya hic girmedim hayatim boyunca

damarına fena bastıklarında kendinden geçebiliyosun canım. üni zamanı yurtta uyurken kızlar gecenin bi yarısı kalkmışlar yataktan yatağa bağırışıp gülüyolar. biraz sessiz olurmusunuz dedim olamayız dedi. Allaaaaahh hayatımda öyle tepem attığını hatırlamıyorum kalktım deli gibi bağırmaya başladım elime gelenleri fırlattım gittim aşağıya şikayet etmeye muhattap bulamadım. geldim odaya kuzu gibi yatıyolar o günden sonra sesi çıkan olmadı işe yarıyo aslında bazen

Dogrudur gerci bende senn gbiyim hep acabalar allah bzm sonumuzuda hayir etsin

Kizz bendemi firlatsam senin gibi ise yararmii acabaa

Canim kalsiyum eksikkigi var mi diye bakio. Bende cok dusuk cikti. Ilac kullandimm.ilaclarin bitince testi tekrarlayalim dedi. Bu onemliymis. Doktoruna bi sor istersen.
Ben bi kahvalti yapayim kizlar. Cok aciktimmm

yok yok sende iyiymişsinnn kuzu yapmışsın kızlarııı
sağol lizomm sende öylesin çok düşünceli ve incesin canımmm her konuda eşine destek arkadaşına destek

aa ne çıkacak sonuç bak merak ettim b12 özelliklede çok önemli

Canim kalsiyum eksikkigi var mi diye bakio. Bende cok dusuk cikti. Ilac kullandimm.ilaclarin bitince testi tekrarlayalim dedi. Bu onemliymis. Doktoruna bi sor istersen.
Ben bi kahvalti yapayim kizlar. Cok aciktimmm

senin o zaman gece krampların da vardır ayşem öyle mi? gün içinde çok süt ve süt ürünleri tüketiyorum benim yoktur sanırım bi sorunum. yada şikayetlere göre tahlil istiyor heralde doktor.
afiyet olsun ayşem çok geç kalmışsın

tek dert yanmayan ayşe demiii

He yaa bi ayşe dert yazmıyo bizde ne var ne yok döküyoz çok ayıp ayşe

Aahh lizimm ahhh aynı ben bende öleyim hemen ağlıyorum sinir oluyorum bu huyuma..
Bak ben hayatımda ilk defa tartıştım onda da sonuç ortada.. Boşver herkes yaptığıyla kalsın.. Kendi savununcada bişi olmuyo.. İnsanlar öle güzel laf çeviriyo ki haklıyken haksız oluyon

Günaydın kızlaarr
benim sancım var galiba

fake sancılar başlamış olmasın

Esimle malesef sorunlarmz duzlmiyo bi turlu kirmizilarda geldi yne bugn 4.gun hayt tohumunu iciyrm sosyal umrm faydasi olur tadi berbat kokusuda oldum olasi bu bitki caylaribi hic sevmedim zaten

canım hayıt bende ve arkadaşlarımda işe yaradı ama fundoş ve yeliz işe yaramadığını söylediler istersen içme

günaydın ayşemm , başladım bile size uyarsam evin yolunu kaybederim sende inşallah dr dan güzel haberlerle geleceksin

Madem bosanicaktin niye mik mik yaptinki kusken bile adami goresi gozum yok yani

ayy buna koptum yaa kız sana ne milletin özel hayatından

benim gibi birilerini gördükçe tek değilmişim demekki diyorum. bizde böyleyiz napalım benoşcan onlarda yaptığıyla kalsın

benayımmm

eee bende yengeç burcuyum ama bazen sakin olamıyorum bu ayşenin yükseleni yada alçalanı başka burç herhalde , ayy topicimizin pıtırcığıı ayşeee zaten

fundoş oburu ve her şeyi bilen hatunu

bende benay lizim sürekli şikayet ediyoruz işten

yelizde asabi şirinn

sara desen yazık garibim koca mağduru

haa bi de hepimizin elleri kürek gibi

başka kim vardı kızzzz

haa bi de twinn o da alıngan şirindi ama şimdi düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…