Ağlayakta gözden mi olak???

iş güvenliği ayakkabımı usta almışşş bana yeni getircekler kaç no diye aradı kız 41 olsun diyorum
sizin için değilmi dedi ivittt dedim çelik ya ucu acıtıyo geniş olsun

ayy sırtım boynum ağrıyooo üşütüyommu neee çok tuhafımm

maşallahın var fundoş 41 mi annem de 42 numara giyiyo ayakkabı bulamıyoruz normalde 40 mı giyiyosun boyun kaç
walla kızz bu sondu bida şikayet etmicem sen niye evden çalışıyosun ben hala bilmiyorum yalnız

40-40,5
normal ayakkabıda çok abest değilde babette çok komik yaaa
boyum 1,70 canım

Kiz merak ettim ben kus oldugum zaman mik mik felan yok asla kivrandiririm valla ama nasi muma donuyoo bide soguyorum kusken merak ettim :26: aynn ya koca magduruym

Bnde 1.69 39 bnmde bnde bulamiyrm vogu zmandaha dogrusu38,5 bde bucugu var

benimde 39 numara babet giyince babamın bi lafı varda sölemim burda
maşallah kız sende boylu posluymuşsun

aman ayak rahat etsin 39 al tabi
haklısın saram küs olunca olmazki o iş saçma yanii ben misal yum. dönemine çok azıcık kaldı ve hala trip yapıyorum mümkünmü olması

aşkolsun kız öle durmuyommu

büyükşehir olduğumuzdan dairede yer kalmadı beni yeni bi yere verdiler oranında neti olmadığı için ve işlerde sıkıştığı için müdür böyle bir çözüm buldu

Kiz merak ettim ben kus oldugum zaman mik mik felan yok asla kivrandiririm valla ama nasi muma donuyoo bide soguyorum kusken merak ettim :26: aynn ya koca magduruym

ayy ben şaka yaptım sorun çok hoşuma gitti çünkü

uzandım çekirdek çitliyorum keyfim ağalarda yok sanki dosyaları muhtar girecek benim yerime

ohhh sefan olsunnn
anam ben üşüttüm galiba yaaa titriyorumm başım ağrıyo yanıyo heryanım belim boynum kopuyoo birden başladıı içim üşüyooo :2:
eve gitmek istiyommm :84:

Selamm gevezelerrrr
O nasil bi muhabbettir yaa ne konusmmusunuzz pislerer
Bu sabah 8 de kuruma gitmesi gereken bi iş plani vardi anamm yaz yaz bitmedi ta oglen basladim gece 3 de bittiiiii
Veeee bu sabah demişler ki iş sahibine bunu agustosta verecksinizzz ulen madem okadar acil degildi benim niye g.tumu tutusturdunuzz boynum nasil agriyo yaaa sabah yiktim ortaligi agladim sinirimdenn

Lizim belki hic alakasi yoktur bebekle o sancilarin :26:
Aysem fundoss sumuk takipcileri
Benosumm sosyalimmm saraaa
Sosyal dun bana laf atmissinn kizimm benim dosya acildii
Ayy bi kiz var programda 15 yasinda hamile kalmis.kimden kaldin diolar o zaman 3 kisiden supheleniyodum 3 sevgilimden biri olabilir diyoo cocugu suan 8 yasinda ve hala babasinin kim oldugunu bilmiyomuss

ohhh sefan olsunnn
anam ben üşüttüm galiba yaaa titriyorumm başım ağrıyo yanıyo heryanım belim boynum kopuyoo birden başladıı içim üşüyooo :2:
eve gitmek istiyommm :84:

gel kız bana sana çorba yaparım sonra beraber çekirdek çitleriz varsa ıhlamur iç hemen

Son düzenleme:

aman salla gitsin gel çekirdek çitleyelim dünyayı biz mi kurtaracağız

aman Allahım başımıza taş yağacak kız sen bu haberleri nerde buluyon

yelooo o ne rahatlık öyle yahuuu o yaşta 3 sevgilisiylede yatmış yani vah vah vahhh

sosyalimmm hiç tamam diyemicemm midem felaket bulanıyor başım uyuştu öle böle değil b şifayı kaptım herhal yada zehirlendimmi ne kusucak gibiyim kızzz

kız sabah sabah ne yedin ki neyden zehirlenecen

Evt olede allahim kimsenn yuvasini yikmasin ne zor bi durum olsa gerek

amin canım kimsenin ağız tadı bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…