maşallahın var fundoş 41 miiş güvenliği ayakkabımı usta almışşşbana yeni getircekler kaç no diye aradı kız 41 olsun diyorum
sizin için değilmi dedi ivittt dedim çelik ya ucu acıtıyo geniş olsun
ayy sırtım boynum ağrıyooo üşütüyommu neee çok tuhafımm
walla kızz bu sondu bida şikayet etmicembenayımmm
eee bende yengeç burcuyum ama bazen sakin olamıyorum bu ayşenin yükseleni yada alçalanı başka burç herhalde , ayy topicimizin pıtırcığıı ayşeee zaten
fundoş oburu ve her şeyi bilen hatunu
bende benay lizim sürekli şikayet ediyoruz işten
yelizde asabi şirinn
sara desen yazık garibim koca mağduru
haa bi de hepimizin elleri kürek gibi
başka kim vardı kızzzz
haa bi de twinn o da alıngan şirindi ama şimdi düzeldi
fake sancılar başlamış olmasın
canım hayıt bende ve arkadaşlarımda işe yaradı ama fundoş ve yeliz işe yaramadığını söylediler istersen içme
günaydın ayşemm , başladım bile size uyarsam evin yolunu kaybederimsende inşallah dr dan güzel haberlerle geleceksin
ayy buna koptum yaa kız sana ne milletin özel hayatından
40-40,5
normal ayakkabıda çok abest değilde babette çok komik yaaa
boyum 1,70 canım
40-40,5
normal ayakkabıda çok abest değilde babette çok komik yaaa
boyum 1,70 canım
Bnde 1.69 39 bnmde bnde bulamiyrm vogu zmandaha dogrusu38,5 bde bucugu var
benimde 39 numara babet giyince babamın bi lafı varda sölemim burda
maşallah kız sende boylu posluymuşsun
aman ayak rahat etsin 39 al tabi
haklısın saram küs olunca olmazki o iş saçma yanii ben misal yum. dönemine çok azıcık kaldı ve hala trip yapıyorum mümkünmü olması
aşkolsun kız öle durmuyommu
maşallahın var fundoş 41 miannem de 42 numara giyiyo ayakkabı bulamıyoruz normalde 40 mı giyiyosun boyun kaç
walla kızz bu sondu bida şikayet etmicemsen niye evden çalışıyosun ben hala bilmiyorum yalnız
Kiz merak ettim ben kus oldugum zaman mik mik felan yok asla kivrandiririm valla ama nasi muma donuyoo bide soguyorum kusken merak ettim :26:aynn ya koca magduruym
uzandım çekirdek çitliyorum keyfim ağalarda yoksanki dosyaları muhtar girecek benim yerime
ohhh sefan olsunnn
anam ben üşüttüm galiba yaaa titriyorumm başım ağrıyo yanıyo heryanım belim boynum kopuyoo birden başladıı içim üşüyooo :2:
eve gitmek istiyommm :84:
büyükşehir olduğumuzdan dairede yer kalmadı beni yeni bi yere verdiler oranında neti olmadığı için ve işlerde sıkıştığı için müdür böyle bir çözüm buldu
ayy ben şaka yaptım sorun çok hoşuma gitti çünkü
Selamm gevezelerrrr
O nasil bi muhabbettir yaa ne konusmmusunuzz pislerer
Bu sabah 8 de kuruma gitmesi gereken bi iş plani vardi anamm yaz yaz bitmedi ta oglen basladim gece 3 de bittiiiii
Veeee bu sabah demişler ki iş sahibine bunu agustosta verecksinizzzulen madem okadar acil degildi benim niye g.tumu tutusturdunuzz boynum nasil agriyo yaaa sabah yiktim ortaligi agladim sinirimdenn
Lizim belki hic alakasi yoktur bebekle o sancilarin :26:
Aysem fundoss sumuk takipcileri
Benosumm sosyalimmm saraaa
Sosyal dun bana laf atmissinnkizimm benim dosya acildii
Ayy bi kiz var programda 15 yasinda hamile kalmis.kimden kaldin diolar o zaman 3 kisiden supheleniyodum 3 sevgilimden biri olabilir diyoo cocugu suan 8 yasinda ve hala babasinin kim oldugunu bilmiyomuss
Biliyorum kiz saka oldugunuama ne blm sasirdim bosanicaz hamilemiyim siye korktum deyince
Evt olede allahim kimsenn yuvasini yikmasin ne zor bi durum olsa gerekhemen boşamıyorlar zaten kadına 300 gün süreyle evlilik yasağı getiriyorlar hamile olma riskine karşı
yelooo o ne rahatlık öyle yahuuu o yaşta 3 sevgilisiylede yatmış yani vah vah vahhh
sosyalimmm hiç tamam diyemicemmmidem felaket bulanıyor başım uyuştu öle böle değil b şifayı kaptım herhal yada zehirlendimmi ne kusucak gibiyim kızzz
Evt olede allahim kimsenn yuvasini yikmasin ne zor bi durum olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?