aman salla gitsin gel çekirdek çitleyelim dünyayı biz mi kurtaracağız
aman Allahım başımıza taş yağacakkız sen bu haberleri nerde buluyon
hemen boşamıyorlar zaten kadına 300 gün süreyle evlilik yasağı getiriyorlar hamile olma riskine karşı
yelooo o ne rahatlık öyle yahuuu o yaşta 3 sevgilisiylede yatmış yani vah vah vahhh
sosyalimmm hiç tamam diyemicemmmidem felaket bulanıyor başım uyuştu öle böle değil b şifayı kaptım herhal yada zehirlendimmi ne kusucak gibiyim kızzz
Kizz Muge Anlıdaa
Hee sosyall muhtesemdeki mihrimah da mahkemeye basvurmus 300 gunluk surenin kalkmasi icinn yeni sevgilisinden 1 aylik hamileymişşmagazin haberinin yalancisiyim
Fundamm gercektenn ya hersey bi yana bi kizin annesinin babasinin yaninda bunu soylemesi cok kötu o anne babanin yerinde olmak istemezdim cok kötü Allah kimsenin basina vermesinn
Fundamm hemmen ıhlamur icc iyi gelirrr
Kizz Muge Anlıdaa
Hee sosyall muhtesemdeki mihrimah da mahkemeye basvurmus 300 gunluk surenin kalkmasi icinn yeni sevgilisinden 1 aylik hamileymişşmagazin haberinin yalancisiyim
Fundamm gercektenn ya hersey bi yana bi kizin annesinin babasinin yaninda bunu soylemesi cok kötu o anne babanin yerinde olmak istemezdim cok kötü Allah kimsenin basina vermesinn
Fundamm hemmen ıhlamur icc iyi gelirrr
sosyal kızzz bu paylaştıkların facede gördüm hep bu araaa ulen senin hesabın var dimiii
ya kızlar bir kustum ayıptır sölemesi hala bulanıyor midemmm
sosyal kızzz bu paylaştıkların facede gördüm hep bu araaa ulen senin hesabın var dimiii
ya kızlar bir kustum ayıptır sölemesi hala bulanıyor midemmm
Oo 1 saat gittim. Kahvalti yaptim evi topladim neler olmuss
Fundam gecmis olsun. Mideye en iyi kekik cayi gelir. Cezvede suyu kaynat. Altini kapat ve icine biraz kekik at demlensin. Suz ve ic. Mideni rahatlatirrr. Hemen yap canim.
Sosyalimm tam benlikmiss. Aksamlari bu duayi okuyup yaticam
Benos,yelos hosgeldinizzz.
Bu aradaa sosyosun tespitlere bayildim.
Birde size bi sorum olacak. Doktor benden idrar kulturude istemis. Bugun yaptirsam sonucu gun icinde alabilir miyim acaba?
Ya gerci her turlu disari cikacam. Neyse artik. Ya yine ustume agirlik coktum nasil cikacam disariicanım onu bilemiyorum acaba yaptıracağın hastaneyi arasanda bi konuşsan mı :26:
ben kaçtım bu arada 1 klasör dosya daha bitireyim sonra gelirim
benayımmm
eee bende yengeç burcuyum ama bazen sakin olamıyorum bu ayşenin yükseleni yada alçalanı başka burç herhalde , ayy topicimizin pıtırcığıı ayşeee zaten
fundoş oburu ve her şeyi bilen hatunu
bende benay lizim sürekli şikayet ediyoruz işten
yelizde asabi şirinn
sara desen yazık garibim koca mağduru
haa bi de hepimizin elleri kürek gibi
başka kim vardı kızzzz
haa bi de twinn o da alıngan şirindi ama şimdi düzeldi
benimde 39 numara babet giyince babamın bi lafı varda sölemim burda
maşallah kız sende boylu posluymuşsun
İnanamiyorumm 3 gun sonraa 1 yillik evli olucammmm:18:
Ben yine mi asabi şirin oldummm
Benosum valla burda pek yapabilecegimiz bisey yokk ozel olarakkdisarda romantik bi yemek falan imkansiz yanii en iyi ihtimal basbasa dag basina piknige gideriz benimki oyle dio anca orda rahat oluruz
Ayy yine kimse yokkk
Aksam gorursunuz sizzz
Ben hastanedeyimm bekliyorummm :18:
Kizlarrrrrgece napmissiniz. Öyle yaa bi okuyayim dedim cikamadim içinden en son makarna muhabbetine kadr okudum bıraktım sonra
Şimdide kimsecikler yok bende hep kaciriom muhabbeti
Sosyalcan alıngan şirin olarak kalicak adım astım kız onları artık. .
FundosuM geçmiş olsn kuzum mideni usutmussun kızların dediği gibi dondurma fln mi yedin kız
Yelizim güzel haberler verirsin ınss kistler de kaybolsun artık
Benosum Ayşem lizom
Ahahahaha dağda piknik mi
Ayy çok romantik
Kız başka bişi bulamadınız mı
Gerçi değişikte olabilir
Ben kabul etmiyorum arada geliyorum akşam hep varım banane
Canım korkma bişi çıkmayacak inşAllah.. Güzel haberlerle gelirsin.
Hoşgeldin canım.. Gelmiyon ki çok kaçırırsın tabi.. Seninde kocanı dövmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?