Ağlayakta gözden mi olak???

aman salla gitsin gel çekirdek çitleyelim dünyayı biz mi kurtaracağız

aman Allahım başımıza taş yağacak kız sen bu haberleri nerde buluyon

hemen boşamıyorlar zaten kadına 300 gün süreyle evlilik yasağı getiriyorlar hamile olma riskine karşı

Kizz Muge Anlıdaa

Hee sosyall muhtesemdeki mihrimah da mahkemeye basvurmus 300 gunluk surenin kalkmasi icinn yeni sevgilisinden 1 aylik hamileymişş magazin haberinin yalancisiyim

Fundamm gercektenn ya hersey bi yana bi kizin annesinin babasinin yaninda bunu soylemesi cok kötu o anne babanin yerinde olmak istemezdim cok kötü Allah kimsenin basina vermesinn
Fundamm hemmen ıhlamur icc iyi gelirrr

ben bıraktım mügeyi psikolojim zaten iyi değil iyice bozdu amin canım çok zor gerçekten ben yine cahillik diyeceğim sen yine bana kızacaksın :26:

Nasilda tutar hemen yaaaa bi biz konduramadik

sosyal kızzz bu paylaştıkların facede gördüm hep bu araaa ulen senin hesabın var dimiii

ya kızlar bir kustum ayıptır sölemesi hala bulanıyor midemmm

sosyal kızzz bu paylaştıkların facede gördüm hep bu araaa ulen senin hesabın var dimiii

benimkinin hesabına bakıyorum kız aşk olsun benim kendime ait face olsa neden sizi eklemeyeyim

sen mideyi üşütmüşsün o zaman soğuk bir şey mi yiyip içtin

Oo 1 saat gittim. Kahvalti yaptim evi topladim neler olmuss
Fundam gecmis olsun. Mideye en iyi kekik cayi gelir. Cezvede suyu kaynat. Altini kapat ve icine biraz kekik at demlensin. Suz ve ic. Mideni rahatlatirrr. Hemen yap canim.

Sosyalimm tam benlikmiss. Aksamlari bu duayi okuyup yaticam
Benos,yelos hosgeldinizzz.
Bu aradaa sosyosun tespitlere bayildim.
Birde size bi sorum olacak. Doktor benden idrar kulturude istemis. Bugun yaptirsam sonucu gun icinde alabilir miyim acaba?

canım onu bilemiyorum acaba yaptıracağın hastaneyi arasanda bi konuşsan mı :26:

ben kaçtım bu arada 1 klasör dosya daha bitireyim sonra gelirim

Sosyalimm o nasil duaa
O yiyip kilo almayanlardan biri ben oluyorum
Ben de oglen geldimm yine cikcamm 4 de randevum varr toktora gidicemm dua edin insallahh kistlerim gecmis olsunn noolurr Allahimmm

He valla iş mağdurları şikayet ce dayanışma derneği üyeleri

benimde 39 numara babet giyince babamın bi lafı varda sölemim burda
maşallah kız sende boylu posluymuşsun

Kız hiç görmemişsin gibi konuştun ya koptum

Yelizim gerçekten kötü olmuş aman sen sakin ol

Sosyall kız bende herşeyi boşverrip çekirdek çıtlayım mı

Saracım senin koca için yeniden diyorum eşek sudan gelene kadar dövecen.. Prıblemden başka bişi yapmıyo

Ayşemm hava güzel kız çık yavaş yavaş yürü hallet işlerini

Ben yine mi asabi şirin oldummm

Benosum valla burda pek yapabilecegimiz bisey yokk ozel olarakk disarda romantik bi yemek falan imkansiz yanii en iyi ihtimal basbasa dag basina piknige gideriz benimki oyle dio anca orda rahat oluruz

Kizlarrrrr gece napmissiniz. Öyle yaa bi okuyayim dedim cikamadim içinden en son makarna muhabbetine kadr okudum bıraktım sonra
Şimdide kimsecikler yok bende hep kaciriom muhabbeti

Sosyalcan alıngan şirin olarak kalicak adım astım kız onları artık. .

FundosuM geçmiş olsn kuzum mideni usutmussun kızların dediği gibi dondurma fln mi yedin kız

Yelizim güzel haberler verirsin ınss kistler de kaybolsun artık

Benosum Ayşem lizom

Ben yine mi asabi şirin oldummm

Benosum valla burda pek yapabilecegimiz bisey yokk ozel olarakk disarda romantik bi yemek falan imkansiz yanii en iyi ihtimal basbasa dag basina piknige gideriz benimki oyle dio anca orda rahat oluruz

Ayy yine kimse yokkk
Aksam gorursunuz sizzz
Ben hastanedeyimm bekliyorummm :18:

Ahahahaha dağda piknik mi
Ayy çok romantik
Kız başka bişi bulamadınız mı
Gerçi değişikte olabilir

Ben kabul etmiyorum arada geliyorum akşam hep varım banane

Canım korkma bişi çıkmayacak inşAllah.. Güzel haberlerle gelirsin.

Hoşgeldin canım.. Gelmiyon ki çok kaçırırsın tabi.. Seninde kocanı dövmek lazım

Hosbulduk kuzum nasıl oldun kanaman coktu ..
Kız geçen soruyo okudugumu gördü yazmiosun dimi diyo Bnde yok dedim bigün yakalanicam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…