Yazsam ne olur demedin mi.. Fikir alıyorum sanane deseydinHosbulduk kuzum nasıl oldun kanaman coktu ..
Kız geçen soruyo okudugumu gördü yazmiosun dimi diyoBnde yok dedim bigün yakalanicam ama
İnsallah kizlarrr
2 kisi kaldi onumde :18::18:
Sosyalimm o nasil duaa
O yiyip kilo almayanlardan biri ben oluyorum
Ben de oglen geldimm yine cikcamm 4 de randevum varr toktora gidicemm dua edin insallahh kistlerim gecmis olsunn noolurr Allahimmm
Kizlarrrrrgece napmissiniz. Öyle yaa bi okuyayim dedim cikamadim içinden en son makarna muhabbetine kadr okudum bıraktım sonra
Şimdide kimsecikler yok bende hep kaciriom muhabbeti
Sosyalcan alıngan şirin olarak kalicak adım astım kız onları artık. .
FundosuM geçmiş olsn kuzum mideni usutmussun kızların dediği gibi dondurma fln mi yedin kız
Yelizim güzel haberler verirsin ınss kistler de kaybolsun artık
Benosum Ayşem lizom
1 klasör daha bittikaldı 15 klasör
Kız diyeydi mde kökten mi netten olaydımYazsam ne olur demedin mi.. Fikir alıyorum sanane deseydin
Ayy hadi inşAllah canım :18:
İyi haberlele gelirsin duam seninle.. Belki geç kaldım ama
ayy hadi güzel haberlerle gel
biz gece herifleri yatırıp çoştuk twinim parti yaptıkkız dedim ya artık alıngan değil diye öncedendi dediğim
makarna muhabbetinden sonra iyi ki okumamışsın konu iğrençyerlere gitti zaten bende hatırlamıyorum
Kuzum Hosbulduk tahlillerin normal herhalde ..ayy kizlar cok yoruldumm. tahlilllerimin hepsinide yaptiramadim. d vitamini ac karnina yapiliomus. yarin sabaha kaldi. idrar tahlilimin sonucunuda aldim. azda olsa iltihap cikmissbelki ilac vermez bol bol su ic der.
sonra bi lcw ya gireyim dedim. ordada kabinlerde sira vardii. neyse ben hamile halimde sirada bekliorum. dengesizin biri geldi bosalan kabine daldii. bende arkasindan daldim. ayip ayip o kadar insan burda bekliyo biraz saygili olun dedim. sonra herkes basladi bagirmayaakadin nasil cikacagini blilemedii
simdi ocaga bi yemek atayim gelecemm
yelizim hadi hayirli haberlerlee gell
sosyalimm bravooo
fundos nasil oldu acabaaa:26:
twin sende hosgeldin canimm
benosummmmm
Kuzum Hosbulduk tahlillerin normal herhalde ..ayy kizlar cok yoruldumm. tahlilllerimin hepsinide yaptiramadim. d vitamini ac karnina yapiliomus. yarin sabaha kaldi. idrar tahlilimin sonucunuda aldim. azda olsa iltihap cikmissbelki ilac vermez bol bol su ic der.
sonra bi lcw ya gireyim dedim. ordada kabinlerde sira vardii. neyse ben hamile halimde sirada bekliorum. dengesizin biri geldi bosalan kabine daldii. bende arkasindan daldim. ayip ayip o kadar insan burda bekliyo biraz saygili olun dedim. sonra herkes basladi bagirmayaakadin nasil cikacagini blilemedii
sosyalimm bravooo
benosummmmm
Ha gayret sosyall çokta kalmamış.. Hergüne bi dosya tamamdır bu iş
ayy kizlar cok yoruldumm. tahlilllerimin hepsinide yaptiramadim. d vitamini ac karnina yapiliomus. yarin sabaha kaldi. idrar tahlilimin sonucunuda aldim. azda olsa iltihap cikmissbelki ilac vermez bol bol su ic der.
sosyalimm bravooo
benosummmmm
Kız diyeydi mde kökten mi netten olaydım
Kuzu bnde herifi yatirdim ama gece geçti girdigimde cikmistiniz
Bigun bana özelde parti yapalım bnde geliyim
Sabah okudum devamını gerçekten iyi yerlere gitmemiş konu
Yelizim güzel haberler ver alt etmissindir kistcanlari
inşallah canım
hadi bakalım az iltihap çıktıysa ilaç vermeyebilir, kız biz sabahtan beri ne kadar sakin bu ayşe diyoruz gitmiş lcw yi birbirne katmış gelmişnazar değdik sanırım
yaparız yapmaz mıyız aşk olsun
kistcan mı
Kiz benim gobegim bile seninkini gecmistir sen nereye sakliyorsun o minnosu bilmiyorumevet bende oyle dusunmeye basladim tartisma anindan sonraama kadinin sonraki yuz ifadesini gormeniz lazimdii. birde hamileyim diyorum tabi herkes bakti gobek ufacikk
insallah ilac vermez yaa. ben haplari cok zor iciyorum cunku. antibiyotikler daha buyuk oluyor birde. 4 parcaya falan ayiriyorumm:)
twinimm dunku muhabbetten sonra makarna yapmalisin zaten
fundostaa izin almis evde yatiyomussbu havalar cok tehlikeli,usuttu kesin o
5 bardak miiiKiz benim gobegim bile seninkini gecmistir sen nereye sakliyorsun o minnosu bilmiyoruminsanlarda hakki yani
Ilac vermez canim azsa sen suyu ihmal etme gerci ben sana diyorum ama bende su icemiyorum gunde 5 bardak ancak
Fundos kesin usuttu havalarda bu acaip gercekten
Kizlarr selammm
Tam 45 dakika muayene oldumonce kotu haberi vereyim.Sonuc hidrosalpenks kesinadam 40 dakika nerdeyse bakti.milim milim inceledi ayrintili ultrasonda.bana da anlatti ve ben de net gordum icindeki siviyi falan da ve kocaman olmuş tupler sagdaki soldakine gore daha fazla ama sonucta ikisinde de var hatta herbirinde duruo uzun sure bakti hareket varmi diye bazen bagirsakla da karisabiliyo diye ic yapisini falan gosterdi icinde sivi var kesin
Ayrica daha ilginc olan şey;rahim filminde doktorun bakip da hersey cok guzel temiz dedigi filmde de bariz belli dedi ve raporda batın icine konstrat dagilim izlenmedi yaziyor ve bunun anlami zaten sıvının tuplerden karin bosluguna akmamasi demekmiş inanabiliyomusunuz sivi tuplerde kalmiş yani gecmemiş ve dr bu filme bakip bana bisey yok dedi ama raporu yazan diger dr farketmiş fakat raporu bana verirken hicbirsey soylenmedi
Bana dedi ki en basinda gelseydin antibiyotik tedavisi uygulardik tekrar film cekerdik bazi hastalarda antibiyotik ise yariyor ama suanda bana sorarsan senin tek şansin tup bebek dedi..yani tupler artik alinmalık durumda ve bunun geri donuşu de yok dedi..ama yine de bi haftalik bi antibiyotik tedavisi verdi bunu kullanip sonra tekrar rahim filmi cektirmemi onerdi yani cok cok zayif bi ihtimal ama belli olmaz etki de edebilirmiş..ama gec kalmişiz yani rahim filmi cekildiginde bukadar ileri aşamada degilmiş
erzurumda araştirma hast bi prof ismi soyledi bu konularda uzmanmiş istanbuldan gelmiş onla mutlaka görüş o seni dogru yonlendirir ameliyat olacaksan da ona ol dedii oyle istee
İyi haberse bir tane bile kist kalmamiş..yumurtaliklar cok iyi rahim cok iyi yumurta rezervin de cok iyi hormon testine de gerek yok dedi
5 bardak miiidaha ne olsun kizz. Ben 3 bardak icince bugun cok su ictim diyorumm gerci bugun 1,5 litre su ictim tahlil verecem diye
Evt canim hemen iyilesir insallahhh.
Netten bi kek tarifi buldum. Hemen yaptim. Guzel olursa tarifi veririmm
Yeliz neden yazmadı gene kötü bişi mi oldu acaba
Fundaya çok geçmiş olsun diyorum.. Havalar çok aldatıcı kaptı şifayı demekki. İyi yapmış eve gitmekle..
Ayşemm sende sıkıntı yapma inşAllah ilaçsız su içerek geçer iltihap..
Benimde çok akıntım vardı acaba iltihap falan mı vardı ki bu kez ne car ne yok yaptırmak istiyrum ya bakalım..
Sosyall zorla daha çok iç canım.. Süt yumurta peynir neyim yiyon mu kız ?
Kizlarr selammm
Tam 45 dakika muayene oldumonce kotu haberi vereyim.Sonuc hidrosalpenks kesinadam 40 dakika nerdeyse bakti.milim milim inceledi ayrintili ultrasonda.bana da anlatti ve ben de net gordum icindeki siviyi falan da ve kocaman olmuş tupler sagdaki soldakine gore daha fazla ama sonucta ikisinde de var hatta herbirinde duruo uzun sure bakti hareket varmi diye bazen bagirsakla da karisabiliyo diye ic yapisini falan gosterdi icinde sivi var kesin
Ayrica daha ilginc olan şey;rahim filminde doktorun bakip da hersey cok guzel temiz dedigi filmde de bariz belli dedi ve raporda batın icine konstrat dagilim izlenmedi yaziyor ve bunun anlami zaten sıvının tuplerden karin bosluguna akmamasi demekmiş inanabiliyomusunuz sivi tuplerde kalmiş yani gecmemiş ve dr bu filme bakip bana bisey yok dedi ama raporu yazan diger dr farketmiş fakat raporu bana verirken hicbirsey soylenmedi
Bana dedi ki en basinda gelseydin antibiyotik tedavisi uygulardik tekrar film cekerdik bazi hastalarda antibiyotik ise yariyor ama suanda bana sorarsan senin tek şansin tup bebek dedi..yani tupler artik alinmalık durumda ve bunun geri donuşu de yok dedi..ama yine de bi haftalik bi antibiyotik tedavisi verdi bunu kullanip sonra tekrar rahim filmi cektirmemi onerdi yani cok cok zayif bi ihtimal ama belli olmaz etki de edebilirmiş..ama gec kalmişiz yani rahim filmi cekildiginde bukadar ileri aşamada degilmiş
erzurumda araştirma hast bi prof ismi soyledi bu konularda uzmanmiş istanbuldan gelmiş onla mutlaka görüş o seni dogru yonlendirir ameliyat olacaksan da ona ol dedii oyle istee
İyi haberse bir tane bile kist kalmamiş..yumurtaliklar cok iyi rahim cok iyi yumurta rezervin de cok iyi hormon testine de gerek yok dedi
Kizlarr selammm
kek miigünde 3 lt diyorlar kız 15 bardak su yapar
yumurta hariç hepsini yiyorum canım :26: zorlayınca midem bulanıyor benayım
yelizim çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun sonrasında gelsin bebişleriyi düşünelim iyi olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?