Ayşem makarna yaptımevet bende oyle dusunmeye basladim tartisma anindan sonraama kadinin sonraki yuz ifadesini gormeniz lazimdii. birde hamileyim diyorum tabi herkes bakti gobek ufacikk
insallah ilac vermez yaa. ben haplari cok zor iciyorum cunku. antibiyotikler daha buyuk oluyor birde. 4 parcaya falan ayiriyorumm:)
twinimm dunku muhabbetten sonra makarna yapmalisin zaten
fundostaa izin almis evde yatiyomussbu havalar cok tehlikeli,usuttu kesin o
Kizlarr selammm
Tam 45 dakika muayene oldumonce kotu haberi vereyim.Sonuc hidrosalpenks kesinadam 40 dakika nerdeyse bakti.milim milim inceledi ayrintili ultrasonda.bana da anlatti ve ben de net gordum icindeki siviyi falan da ve kocaman olmuş tupler sagdaki soldakine gore daha fazla ama sonucta ikisinde de var hatta herbirinde duruo uzun sure bakti hareket varmi diye bazen bagirsakla da karisabiliyo diye ic yapisini falan gosterdi icinde sivi var kesin
Ayrica daha ilginc olan şey;rahim filminde doktorun bakip da hersey cok guzel temiz dedigi filmde de bariz belli dedi ve raporda batın icine konstrat dagilim izlenmedi yaziyor ve bunun anlami zaten sıvının tuplerden karin bosluguna akmamasi demekmiş inanabiliyomusunuz sivi tuplerde kalmiş yani gecmemiş ve dr bu filme bakip bana bisey yok dedi ama raporu yazan diger dr farketmiş fakat raporu bana verirken hicbirsey soylenmedi
Bana dedi ki en basinda gelseydin antibiyotik tedavisi uygulardik tekrar film cekerdik bazi hastalarda antibiyotik ise yariyor ama suanda bana sorarsan senin tek şansin tup bebek dedi..yani tupler artik alinmalık durumda ve bunun geri donuşu de yok dedi..ama yine de bi haftalik bi antibiyotik tedavisi verdi bunu kullanip sonra tekrar rahim filmi cektirmemi onerdi yani cok cok zayif bi ihtimal ama belli olmaz etki de edebilirmiş..ama gec kalmişiz yani rahim filmi cekildiginde bukadar ileri aşamada degilmiş
erzurumda araştirma hast bi prof ismi soyledi bu konularda uzmanmiş istanbuldan gelmiş onla mutlaka görüş o seni dogru yonlendirir ameliyat olacaksan da ona ol dedii oyle istee
İyi haberse bir tane bile kist kalmamiş..yumurtaliklar cok iyi rahim cok iyi yumurta rezervin de cok iyi hormon testine de gerek yok dedi
Kalpli kekimi sizlere ithaf ediyorummm
Evt cnm dogru diyorsunda icim almiyorr yaaa
Bu arada kek guzel oldu. Isteyenlere tarif verebilirimm:) ilk defa hamur olmayan bi kek yaptimmm:)
afiyet olsun canımKalpli kekimi sizlere ithaf ediyorummm
Canlarim bende bi banyoya girip geleyim. Sonra tarifi verecemHavalar da isindi fundoş nasil kapti şifayi acabaa..iyi olmustur insallahh
Aysem o ne guzel kek kizz tarifini versenee ben de yapayim esime yildonumumuzdebundan fazlasini beklemesin benden zaten
Sagolun canlarim benimm.Yani bi yandan icim buruk ama bi yandan da kistler büyür de yine ameliyat derler diye ödüm kopuyodu garip ama kistlerin gitmiş olmasinin verdigi rahatlama;tuplerdeki durumun kesinleşmiş olmasinin verdigi uzuntunun önüne gecti.Allaha şükür kalan sağlar bizim
Eşimin arkadaşının eşi jinekolog erzurumda onu aradik bize randevu ayarlayacak zaten onun asistaniymiş tesadüff...bide onla goruselim bakalim ameliyat derse de o son olucak zaten napalim Allah daha beterinden korusun
Yani dusununce tup bebek oyle atla deve de degil yani raporun da olunca 15 gunune ve 4-5 bin parana mal olan bisey.bi igne kullanio bi yumurta toplanma icin gidiyosun bise transfer yapiliyo bu stresten yuz kat daha az stresli bisey.Napalim
Nasibimizde bu varsa biz de tup bebekle cocuk sahibi oluruz yeter ki Allah saglik versin daha beterini gostermesin hickimseyee
O bahar hanim da Allaha haval ediyorum boyle bi gerzeklikle yazik kimlere sebep oldu daha kimbilir...
ne güzel konuşmuşsun öyle yelizim aferin sana kızz hemen toparlan
Yelizim işte bu çok güzel düşünüyorsun.. Mutlu oldum adına.. Herşeyde vardır bi hayır. Rabbim daha beter dert keder vermesin..
Gelecek sıpan inşAllah sen içine ferah tut.. Erzuruma da git bakalım o doktor ne diycek..
Ayşem kek gerçekten güzek olmuş canın ellerine sağlık..
Yeliz sende kek yerine adama daha güzel bişiler yap
Hepinizi öptüm ben yatıyorum çok yoruldum banyo yoruyo beni
Sabaha görüşürüz canlar
Sosyalimm napalim agla agla isyan et nereye kadar.bazi seyleri de biyerden sonra kabullenmek lazim insanlar ne dertlerle yasiyolar nelere alişip kabulleniyolar oyle degil mi.bidee sagligin derdine dusumce korkunca tup bebek insana kolay geliyomus yeter ki gerisi saglikli olsunn rabbim caresiz dert vermesin hickimseye
Benosum sagol canm.Aynen herseyde bi hayir var gercekten.Ben ikiz diye diye buralara geldim ondan mı acepp
İyi geceler canmm sana da
amin canımm valla takdir ettim seni inşallah tedavilerin güzel geçecek vee sonradasonrada
bu arada beynim sulandı benimde ahanda bende kaçıyorummm
görüşürüz yelizimm
Neolduki :26:gecmisi okumadimGünaydın kızlarrrr
Funda gelememiş iyi mi ki acaba ?
Canlarim gunaydin
Annem bugün ameliyat oluyo kızlar kulağından dualariniz ı eksik etmeyin lütfen ..
Hastanedeyiz şimdi. .
Öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?