Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşem makarna yaptım yalnız başıma yedim bide benimki aradı yemek yaptın mi dedi yok çok yorgunum dedim Tmm makarna yap dedi daha ben demeden neyse ki teklifi kendisi getirdi

Kuzum benim hiç üzme kendini Rabbim dermansiz dert vermezmis beterin beteri var..tüp bebekle ikizler gelicek inş ss hem bak kistcanlar gitmiş
Ama bunu göremeyen o dr bunun hesabını nasıl vercek öbür dünyada bilemiyorum yani tonla para alıp bide islerini düzgün yapmıolar ya deliriyorum
Hersey güzel olacak ınss

Son düzenleme:
Keki göremedim gene müsait olduğumda fulk ekranla bakıcam. Güzeldir eminim ayşe..

Twinim bugün burdasın kıca yok anlaşılan

Bende banyoya gircem gelirim gene..

Funda iyidir inşAllah

Sagolun canlarim benimm.Yani bi yandan icim buruk ama bi yandan da kistler büyür de yine ameliyat derler diye ödüm kopuyodu garip ama kistlerin gitmiş olmasinin verdigi rahatlama;tuplerdeki durumun kesinleşmiş olmasinin verdigi uzuntunun önüne gecti.Allaha şükür kalan sağlar bizim
Eşimin arkadaşının eşi jinekolog erzurumda onu aradik bize randevu ayarlayacak zaten onun asistaniymiş tesadüff...bide onla goruselim bakalim ameliyat derse de o son olucak zaten napalim Allah daha beterinden korusun
Yani dusununce tup bebek oyle atla deve de degil yani raporun da olunca 15 gunune ve 4-5 bin parana mal olan bisey.bi igne kullanio bi yumurta toplanma icin gidiyosun bise transfer yapiliyo bu stresten yuz kat daha az stresli bisey.Napalim
Nasibimizde bu varsa biz de tup bebekle cocuk sahibi oluruz yeter ki Allah saglik versin daha beterini gostermesin hickimseyee
O bahar hanim da Allaha haval ediyorum boyle bi gerzeklikle yazik kimlere sebep oldu daha kimbilir...

Havalar da isindi fundoş nasil kapti şifayi acabaa..iyi olmustur insallahh
Aysem o ne guzel kek kizz tarifini versenee ben de yapayim esime yildonumumuzde bundan fazlasini beklemesin benden zaten

ne güzel konuşmuşsun öyle yelizim aferin sana kızz hemen toparlan

Yelizim işte bu çok güzel düşünüyorsun.. Mutlu oldum adına.. Herşeyde vardır bi hayır. Rabbim daha beter dert keder vermesin..

Gelecek sıpan inşAllah sen içine ferah tut.. Erzuruma da git bakalım o doktor ne diycek..

Ayşem kek gerçekten güzek olmuş canın ellerine sağlık..

Yeliz sende kek yerine adama daha güzel bişiler yap

Hepinizi öptüm ben yatıyorum çok yoruldum banyo yoruyo beni
Sabaha görüşürüz canlar

ne güzel konuşmuşsun öyle yelizim aferin sana kızz hemen toparlan

Sosyalimm napalim agla agla isyan et nereye kadar.bazi seyleri de biyerden sonra kabullenmek lazim insanlar ne dertlerle yasiyolar nelere alişip kabulleniyolar oyle degil mi.bidee sagligin derdine dusumce korkunca tup bebek insana kolay geliyomus yeter ki gerisi saglikli olsunn rabbim caresiz dert vermesin hickimseye

Benosum sagol canm.Aynen herseyde bi hayir var gercekten.Ben ikiz diye diye buralara geldim ondan mı acepp
İyi geceler canmm sana da

amin canımm valla takdir ettim seni inşallah tedavilerin güzel geçecek vee sonrada sonrada

bu arada beynim sulandı benimde ahanda bende kaçıyorummm

görüşürüz yelizimm

amin canımm valla takdir ettim seni inşallah tedavilerin güzel geçecek vee sonrada sonrada

bu arada beynim sulandı benimde ahanda bende kaçıyorummm

görüşürüz yelizimm

İnsallah canmm aminnn Allah hepimizin gonlunden geceni nasip etsin insallahh

Kac kac iyi geceler canmm

Günaydın kızlarr
yelizcim Allahtan hayırlısını dileyelim inşallah sağlıklı sıhhatli vakti zamanında şirinmi şirin bi bebek versın rabbim sana. Bu yaşadıklarına sabretmen de senin mükafatın olsun canım

Bugün hepinizin en güzel günü olsun

Canlarim gunaydin

Annem bugün ameliyat oluyo kızlar kulağından dualariniz ı eksik etmeyin lütfen ..
Hastanedeyiz şimdi. .

Öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…