Canlarim gunaydin
Annem bugün ameliyat oluyo kızlar kulağından dualariniz ı eksik etmeyin lütfen ..
Hastanedeyiz şimdi. .
Öpüyorum herkesi
Neolduki :26:gecmisi okumadim
Sağolun kızlar annem çıktı çok şükür iyi
Sağolun kızlar annem çıktı çok şükür iyi
Funda vırrik olmuşş
dun banyodan sonra koltukta sizmisim kizlarsabahta ac karnina tahlil verecektn. erkenden ciktim evden. neyse tahlil isleri bitti. sonuclarda iyi gelir insallah.
twinim cok gecmis olsun. annecigin cikmis ameliyattan,hadi gozunuzaydinn
fundaa fena yaa,salgin varmis ztbkisa surede toparlar insallahhh.
kek tarifini isteyenler icin hemen yaziyorum.
GARANTİ KEK TARİFİ:
*2 yumurta
*3/4 su bardagi seker
*cay kasiginin ucuyla tuz
*3/4 su bardagi sivi yag
*1 su bardagi sut
*2,5 su bardagi un
*1 kabartma tozu
*1 vanilya
kekte cirpmak onemlii ne kadar cok cirparsaniz o kadar guzel kabarir:)
birde icine istege gore kus uzumu,findik atilabilir. ben limon kabugunu rendeleyip attim birde limon suyu sıktım. kakaoda koyabilirsinizzz.
Aysem sonuclarin iyi cikar insallah..o kek icin kalıp lazim degil mi :26:
Ayşem makarna yaptımyalnız başıma yedim bide benimki aradı yemek yaptın mi dedi yok çok yorgunum dedim Tmm makarna yap dedi daha ben demeden neyse ki teklifi kendisi getirdi
Kuzum benim hiç üzme kendini Rabbim dermansiz dert vermezmis beterin beteri var..tüp bebekle ikizler gelicek inş sshem bak kistcanlar gitmiş
Ama bunu göremeyen o dr bunun hesabını nasıl vercek öbür dünyada bilemiyorum yani tonla para alıp bide islerini düzgün yapmıolar ya deliriyorum
Hersey güzel olacak ınss
Aysem sonuclarin iyi cikar insallah..o kek icin kalıp lazim degil mi :26:
yelizim tanıdığın medikalci var mı kız
Medikalci mii malatyada mivalla yok
canlarım çok kötüyüm 2 gündür hiç böyle bişey yaşamamıştım alttan üstten gidiyo
beni merak edip arayan soran yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim iyiki varsınız
sizi çok seviyorum çok mutluyum sizle tanıştığım için
ben hiç iyi değilim her anlamda kendimi çok kötü hissediyorummm
canlarım çok kötüyüm 2 gündür hiç böyle bişey yaşamamıştım alttan üstten gidiyo
beni merak edip arayan soran yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim iyiki varsınız
sizi çok seviyorum çok mutluyum sizle tanıştığım için
ben hiç iyi değilim her anlamda kendimi çok kötü hissediyorummm
bizde seni cok seviyoruzz seker kizzzzama simdi kizicam,cetvelimi cikarttirma banaa neden kendini kotu hissediyosunnn,biz yanindayiz. hastaliginda gececek insallah. bak havada cok guzel yarinda tatill. bunlari dusunn. istersen sana kek yapip kargoyla yollarimm
kız insan vırrık oldu diye kötü olur mu şaka şaka neyin var kuzu ne oldu :26:
16. haftadayım ya ben ara ara adet sancım oluyor normal mi :26: normalde hamile olmasaydım bugünler benim adet gördüğüm tarihlerdi :26:
Sosyosum uyuyakalmisim kusura bakmaa. Bendede olsu cnm. Hatta belimden geliodu agri. Ara ara belli bi sureye kadar oldu.icin rahat olsun ama doktora gitmeden butun sikayetlerini ve soyleyeceklerini bi kagida yaz. Yoksa unutuluyor. Ben oyle yapiorum artik. Birde bi ara gobek deligim cok acimisti. Oda bebek buyudugu zaman oluyomus. Aklima gelmisken soyleyyimm.
Fundamm gorusuruz.dikkat et kendineeehatta annen yaninda kalsin bikac gun,sanada iyi gelirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?