Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim gunaydin

Annem bugün ameliyat oluyo kızlar kulağından dualariniz ı eksik etmeyin lütfen ..
Hastanedeyiz şimdi. .

Öpüyorum herkesi

Geçmiş olsun canım.. Dualarımız annen ile .. Rabbim şifasını versin..

Neolduki :26:gecmisi okumadim

Funda üşütmüştü dün izin aldı henüz gelmedi o canım..

dun banyodan sonra koltukta sizmisim kizlar sabahta ac karnina tahlil verecektn. erkenden ciktim evden. neyse tahlil isleri bitti. sonuclarda iyi gelir insallah.

twinim cok gecmis olsun. annecigin cikmis ameliyattan,hadi gozunuzaydinn
fundaa fena yaa,salgin varmis ztb kisa surede toparlar insallahhh.
kek tarifini isteyenler icin hemen yaziyorum.
GARANTİ KEK TARİFİ:
*2 yumurta
*3/4 su bardagi seker
*cay kasiginin ucuyla tuz
*3/4 su bardagi sivi yag
*1 su bardagi sut
*2,5 su bardagi un
*1 kabartma tozu
*1 vanilya
kekte cirpmak onemlii ne kadar cok cirparsaniz o kadar guzel kabarir:)
birde icine istege gore kus uzumu,findik atilabilir. ben limon kabugunu rendeleyip attim birde limon suyu sıktım. kakaoda koyabilirsinizzz.

Son düzenleme:
Sağolun kızlar annem çıktı çok şükür iyi

geçmiş olsun canım inşallah toparlanır biran önce

Funda vırrik olmuşş

hadi yaa

afiyet olsun

Aysem sonuclarin iyi cikar insallah..o kek icin kalıp lazim degil mi :26:

evet canim . bende kalibi yeni aldim. sende esine yap. kalpli kek. yildonumunuzde cok guzel olur

sagol sosyalimmm

canlarım çok kötüyüm 2 gündür hiç böyle bişey yaşamamıştım alttan üstten gidiyo
beni merak edip arayan soran yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim iyiki varsınız
sizi çok seviyorum çok mutluyum sizle tanıştığım için
ben hiç iyi değilim her anlamda kendimi çok kötü hissediyorummm

bizde seni cok seviyoruzz seker kizzzz ama simdi kizicam,cetvelimi cikarttirma banaa neden kendini kotu hissediyosunnn,biz yanindayiz. hastaliginda gececek insallah. bak havada cok guzel yarinda tatill. bunlari dusunn. istersen sana kek yapip kargoyla yollarimm

kız insan vırrık oldu diye kötü olur mu şaka şaka neyin var kuzu ne oldu :26:

kız insan vırrık oldu diye kötü olur mu şaka şaka neyin var kuzu ne oldu :26:

oyyy yollaa sağolun canlarımmm
çıkmalıyım sonra görüşürüz

16. haftadayım ya ben ara ara adet sancım oluyor normal mi :26: normalde hamile olmasaydım bugünler benim adet gördüğüm tarihlerdi :26:

16. haftadayım ya ben ara ara adet sancım oluyor normal mi :26: normalde hamile olmasaydım bugünler benim adet gördüğüm tarihlerdi :26:

Sosyosum uyuyakalmisim kusura bakmaa. Bendede olsu cnm. Hatta belimden geliodu agri. Ara ara belli bi sureye kadar oldu.icin rahat olsun ama doktora gitmeden butun sikayetlerini ve soyleyeceklerini bi kagida yaz. Yoksa unutuluyor. Ben oyle yapiorum artik. Birde bi ara gobek deligim cok acimisti. Oda bebek buyudugu zaman oluyomus. Aklima gelmisken soyleyyimm.

Fundamm gorusuruz.dikkat et kendineee hatta annen yaninda kalsin bikac gun,sanada iyi gelirrr

çok fazla sıkıntım yok çok şükür ama adet sancısı çektiğim için yazayım dedim aynen belimden ve kasıklarımdan ağrıyor , inşallah bir şey yoktur Allaha emanet minnoş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…