çok fazla sıkıntım yok çok şükür ama adet sancısı çektiğim için yazayım dedim aynen belimden ve kasıklarımdan ağrıyor , inşallah bir şey yoktur Allaha emanet minnoş artık
icinde bi kayma hissediyo musun hic? benim iki defa olmustu kayma:) erkek daha erken oynamaya baslarmis. kizlarin hareketini gec hissediyormussun.
birseyi yoktur insallahh. sen hic korkmaa. bebisin gayet saglikli.carsambada gorecezz:)
yok canım hiç kayma falan hissetmiyorum bide ben normalde zayıf değildim biliyorsun yağ oranım fazlaydı o yüzden geç hissedeceğim sanırım , sen kaçıncı haftada hissetmiştin kaymayı ayşem :26:
inşallah canım bu arada çarşamba günü alamadım randevuyu benim ki gelemem dedi perşembeye alalım deyince bende perşembe saat 10 a aldım
yaa bu arada o kadar çok sıkıldım ki anlatamam balkona çıkıp bağırasım var beni kurtarın diye daha bir sürü dosya var bitmiyor bi türlü kafam şişti evin her tarafı dosya oldu benimkide kendi dosyalarını getirdipsikolojim bozuldu iyice ayşemm ağlama duvarı yaptım burayı ama gerçekten kafayı yiyeceğim artık
Aysem o kalpli kalıptan bulabilecegimi sanmiyorum apey aramam gerekecek :26:
Sosyalim agri sizi konusunda seni ayseye ve lizime havale ediyoruz
Fundosun vırriği icin kimyon mu ne vardi kizz onu yapsa yaaaa
Benosum hicbi fikrim yokk ne yapsam acepp bilmiomm bari ikimiz karar verip ortak hareket edelim de evde biseyler yapalimm
:26: yada mangali alip basbasa olabilecegimiz bi ormana mi gitsekkbenimkine birsuru sey gosteriyorum bana evlenme yildonumu hesiyesi olarak alsana diyee hic orali olmuyo yani bukadar acik sozluyum bi cicek getirir heralde eşek degil ya
Ama eminim antalya yada ankarada olsaydik guzel bi mekanda guzel bi organizasyon yapardi
Evlenme teklifini antalyada bi eglence mekaninda mikrofonla anons ederek yapmisti yuz kisinin icindee
Ama burda zor hatta imkansiz bi mekanda kutlamak :26:
Yaa erzurumda bize tavsiye edilen prof 1-2 hafta sonra amerikaya gidecegi icin yemi hasta kabul edemeyecegini soylemiş
12. haftaydi galiba canim. ama cok tuhaf bi histiii. normalde 18. haftadan sonra oynadigini hissediyormussun cnm.benjmde 17. haftanin sonlarinda gidiklamalar baslamisti. seninde cok az kaldiii
neyse esinde yaninda olsun persembe olsun cnm bosver.
cok haklisin demistim zaten. her zaman evde calismak bin kat daha zordur. kendini toplayamiyorsun cunku. iste cevrendeki herkes calisiyor,beyinde kendini bi duzene sokuyor o yuzden. sen bi dus al rahatla birde cay yada kahve yap kendine. Allah yardimcin olsun canim benimmmm
Selamm kızlarrr
Sosyalim kötüyü düşünme bebişin iyi..
Ben evde rahat diyodum ama senin halini görünce yok dedim emin işte olsan bu kadar dosya yapmazdın..
Fundamm sende iyi ki varsın..
Twinim geç oldu ama göZünüz aydın canım
Ayşem benimde kalp kalıbım yok banada yapsana kek
Yelizim kız napcanız halaa pkniğe mi gitceksiniz yıldönümünde
Yaa erzurumda bize tavsiye edilen prof 1-2 hafta sonra amerikaya gidecegi icin yemi hasta kabul edemeyecegini soylemiş
sağol canım bayağı bunaldım yani ama duş kendime getirdievet canım az kaldı bakalım ben nasıl hissedeceğim her şeyin hayırlısı bakalım
1 hafta oldu dışarı çıkmadım kız sen en azından iyi kötü 2 yüz görüp konuşuyorsun bende oda yok ekran bana bakıyor ben dosyalara
temelli mi gidiyormuş ki amerikaya gelince gitsen yelizim geç mi kalırsın acaba:26:
Valla canım evlilik teklifi güzelmiş enişteyi tebrik ettimama böle yapan biri mutlaka bişiler düşünüyordur.. Mangalda fena değil hani
Kızzz araya sıkıştıramıyorlar mı hemen gitsen
sağol canım bayağı bunaldım yani ama duş kendime getirdievet canım az kaldı bakalım ben nasıl hissedeceğim her şeyin hayırlısı bakalım
1 hafta oldu dışarı çıkmadım kız sen en azından iyi kötü 2 yüz görüp konuşuyorsun bende oda yok ekran bana bakıyor ben dosyalara
temelli mi gidiyormuş ki amerikaya gelince gitsen yelizim geç mi kalırsın acaba:26:
Aysem o kalpli kalıptan bulabilecegimi sanmiyorum apey aramam gerekecek :26:
Sosyalim agri sizi konusunda seni ayseye ve lizime havale ediyoruz
Fundosun vırriği icin kimyon mu ne vardi kizz onu yapsa yaaaa
Benosum hicbi fikrim yokk ne yapsam acepp bilmiomm bari ikimiz karar verip ortak hareket edelim de evde biseyler yapalimm
:26: yada mangali alip basbasa olabilecegimiz bi ormana mi gitsekkbenimkine birsuru sey gosteriyorum bana evlenme yildonumu hesiyesi olarak alsana diyee hic orali olmuyo yani bukadar acik sozluyum bi cicek getirir heralde eşek degil ya
Ama eminim antalya yada ankarada olsaydik guzel bi mekanda guzel bi organizasyon yapardi
Evlenme teklifini antalyada bi eglence mekaninda mikrofonla anons ederek yapmisti yuz kisinin icindee
Ama burda zor hatta imkansiz bi mekanda kutlamak :26:
Yanii o konuda haklısın.. Bize gelenler renkli kişiliklerde olabildiği için gülmek garanti
Bi an önce başlamalısın yoksa seni kaybetcez
Canm bir iki hafta icinde gidecekmiş ama sonucta devamli olmak gerekiyo bu durumlarda oyuzden almiyo demekki
Yok sosyalim 4-5 ay sonra donecekmiş onu mu bekliim kizzbi gidiim de hemen ameliyat olmam ama en azindan onumu goreyim.ayni hastanede bi dr daha var alternatif o da cok iyi diyolar forumda da baya bahsedilmiş ona gideriz herhaldee :26:
Yelizimm hic mi bos yer yokmus yaa. Nasil denk geldi boyleneyse cnm sadece o doktor yok yaa. Erzurumda onceden gittigin doktorun vardi ona gitsen cnm.
Bu arada evlilik teklifi supermiss
Bence ormana bas basa mangala gidin. Bundan guzel plan mi olurrrr
Benos en iyisi ben keki yapayim herkes bana caya gelsinn
bence kaybettiniz bile haberiniz yok
4-5 ay mıkız ben ne bileyim 1-2 hafta konferansa gider gelir dedim sen en iyisi İstanbul ankaraya git oralar daha garanti
Bak buda güZel bi fikir
Yoooo son demlerinde olabilirsin geri dönüşüm var
Yelizimmm gitmeden işte bi görünsen hiç mi ihtimal yok hafta içinde rica minnet bişiler yapsanız..
Aysem sana da cevaben yaziyorum
Bizim isler suanda cok yogun.her gun nerdeyse biyere imzaya gidiyorum suanda ankaraya istanbula anca eylul ekimde giderim
İnternette arastirdim
Bu hocalardan cok memnun gidenler ve ozel tup bebek merkezi de var forumda da epey olumlu yorumlar okudum.yani hemen ameliyat olma taraftari degilim zatenn.diger doktor da cok iyiymis o da prof.ona gidicem artik zate ikisinin adini vermislerdi aslinda bana nedense yakup bey yakin gelmisti ama digerine gidicez artik o da infertilitede uzman
Neyse bi doktor daha varsa super canim. Hadi bakalimm guzel seyler olacak insallah..
Ay icim cok sikiliyor.benimkiylede didistikkustu yattii. Bende mal mal oturuyorum
Anaammm sana nazar değirdik
Kız ne oldu da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?