Ağlayakta gözden mi olak???

Aysemm benosumm insallahh hepimiz icin diledigimiz gonlumuzden gecen hersey gercek olsunn rabbim gonlumuzden geceni nasip etsin insallahhh
Aysemm kesken biz de oyle olabilsekk onlar kafalari bozulunca vurup kafayi yatiyolar ohh
Ben sabaha kadar uyuyamam valla tartistigimiz zamann benimki de daha ben konusurken uyuyo yani adamin umru degil

Amin canim benimm.
Haklisin canimm. Bende kendimi yerim o horul horul uyur ama bunun bide sabahi var. Ne hali varsa gorsun sallamayacam hic.

Hahh biz de birbirimize girdikkkk
Bigun elimden bi kaza cikacak elimde kalacak adam yaa

ayşem sende gündüz uyuyorsun gece uykun gelmiyor demek ki

benay ne yaptı tavuk gibi uyudu mu

He yaa sosyalim kanepeye kıvrılıverdiydim hemen gitmişim

Yelizim senin ki ne yaptı ?

Ayşemm bende hemen uyurum canımı fena sıksa ağlasam bile uyurum

Ayrıca herkese Günayyyydddıınnn

Bugün düğüne gitcem

günaydın kızlar

bende geç uyandım biraz dosyam girip sonra çarşıya çıkacağız gelecek hafta benim ki ankaraya gidiyor düğün var gömlek falan alacağız hava da inanılmaz kötü 2 gündür full yağmur yağıyor

Selam buaradaaa
Neysee merkezussu ege deniziymiş ama istanbulda epey hissedilmiş kizzz 6.7

biraz önce canlı yayında kadın sallanıyoruz deprem oluyor dedi cnn de ege denizinde olmuş aman Allah korusun :18:

Kizz ben de canlı yayını izliodumm 6.7 denimcee ist merkezli diye ödüm koptuu
Neyseki merkezussu istanbul degilmiss yoksaa siddetli yanii Allah korusunnn

Ben böle bişi yaşamadım.. İnanılmaz korktum oturuyoduk evde kahvaltı yaptık.. Eşim kanepeyi sallıyo sandım o ayaklarını çok titretir çünkü.. Bi baktım deprem hemen söyledim oda korktu.. Bayaa sürdüü bide 10. Kat siz düşünün hemen kapı ağzına geçtim ama korkuma besmele salavat ne geldiyse aklıma söyledim çok korktum kızlar bütün bina dışarı çıktı şimdi dışardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…