Ben böle bişi yaşamadım.. İnanılmaz korktum oturuyoduk evde kahvaltı yaptık.. Eşim kanepeyi sallıyo sandım o ayaklarını çok titretir çünkü.. Bi baktım deprem hemen söyledim oda korktu.. Bayaa sürdüü bide 10. Kat siz düşününhemen kapı ağzına geçtim ama korkuma besmele salavat ne geldiyse aklıma söyledim çok korktum kızlar bütün bina dışarı çıktı şimdi dışardayız
Gecmis olsun benosummm
Ama bidaha lutfen kapi agzina gecme yanii dolaplarin dibinde dur kizz kapida durulmazz
Kizz canli yayinda kadin suanda deprem oluyo dio hala istifini bozmuyo kalkip kacsana hatun canindan onemli mi kanalın yayinii
Kizz ben de canlı yayını izliodumm 6.7 denimcee ist merkezli diye ödüm koptuu
Neyseki merkezussu istanbul degilmiss yoksaa siddetli yanii Allah korusunnn
Ben böle bişi yaşamadım.. İnanılmaz korktum oturuyoduk evde kahvaltı yaptık.. Eşim kanepeyi sallıyo sandım o ayaklarını çok titretir çünkü.. Bi baktım deprem hemen söyledim oda korktu.. Bayaa sürdüü bide 10. Kat siz düşününhemen kapı ağzına geçtim ama korkuma besmele salavat ne geldiyse aklıma söyledim çok korktum kızlar bütün bina dışarı çıktı şimdi dışardayız
Anammmm ne sallandık beeee:18:
Oyy benoşş ben hep derdim giriş kat deprem olsa altta kesin göçük altında kalırız amaa ilk biz çıktıkk üstler beşik gibi salanmış yaa
sizin binada upuzun bee bizim 5 katlı hemencik toplaştık site sakinleriyle
onlar hala kapıda biz girdik balkon açık zemin zaten hoppp atlarız
yalnız insan ne korkuyo be titreme kalbin küt kütt:18:
şiddetli canım bi de istanbulda ki çarpık kentleşmeyi düşününce :18::18::18:
ayy güldürdün benii, hayatın gözünün önünden geçti mi kızdurumun vehametini alnlıyorum ama öyle bi anlatmışsın ki güldüm kız
sen 1 katta değil misin ooo sizde sallandınız demek
ayşem ne yaptı acaba
Kız bende gülüyom şimdi nasıl tırstım sorma.. Yok geçmedi bişi ama ne olur diyr düşüdüm.. Tel kanepede kaldı gidip alamıyom onu düşündüm.. sonra durdu eşim hadi dışarı çıkalım dedi millet patır kütür merdivenlerden iniyo.. Bende içimde sütyen yok onu takmaya uğraşıyorum
Kız bende gülüyom şimdi nasıl tırstım sorma.. Yok geçmedi bişi ama ne olur diyr düşüdüm.. Tel kanepede kaldı gidip alamıyom onu düşündüm.. sonra durdu eşim hadi dışarı çıkalım dedi millet patır kütür merdivenlerden iniyo.. Bende içimde sütyen yok onu takmaya uğraşıyorum
komik haller işte.. Rabbim hatırlatıyo işte..
Ama korku dolu kabul ettim artık
Biz içeri girdik geri.. Evi temizliycem babam geliyo yolda ve akşamda düğünü gitcez gelirim arada kızlar..
Ağdalı bacaklamı
Ayy bikac ay once gece burda deprem oldugunda ben de demistim yanii oyle bi halde geziyoz ki evdee bi deprem olsa rezil oluruz bende ince tayt disarisi kar tipi depremden ölmesek disari cikip donarak gidecez.ogun hatta ustumu giyindim hirka falan oyle yattim korkudan
Aslinda zemin kat olmadikca disari cikmaya calismak da yanliş deprem zaten 30 saniyee asagiya inmeden biter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?