Ağlayakta gözden mi olak???

Gecmis olsun benosummm
Ama bidaha lutfen kapi agzina gecme yanii dolaplarin dibinde dur kizz kapida durulmazz

Kizz canli yayinda kadin suanda deprem oluyo dio hala istifini bozmuyo kalkip kacsana hatun canindan onemli mi kanalın yayinii

Oyy benoşş ben hep derdim giriş kat deprem olsa altta kesin göçük altında kalırız amaa ilk biz çıktıkk üstler beşik gibi salanmış yaa
sizin binada upuzun bee bizim 5 katlı hemencik toplaştık site sakinleriyle
onlar hala kapıda biz girdik balkon açık zemin zaten hoppp atlarız
yalnız insan ne korkuyo be titreme kalbin küt kütt:18:

Gecmis olsun benosummm
Ama bidaha lutfen kapi agzina gecme yanii dolaplarin dibinde dur kizz kapida durulmazz

Kizz canli yayinda kadin suanda deprem oluyo dio hala istifini bozmuyo kalkip kacsana hatun canindan onemli mi kanalın yayinii

Çok saol tatlım..
Ama ben kapı ağzında durulur sandım hemen oraya koştum bitmek bilmedi sallanma.. Kapılar bi gidiyo bi geliyo falan..

Manyakk yaa bizim kaçacak yer olsa kaçacaktım o derece 10. Kat bide

Kizz ben de canlı yayını izliodumm 6.7 denimcee ist merkezli diye ödüm koptuu
Neyseki merkezussu istanbul degilmiss yoksaa siddetli yanii Allah korusunnn

şiddetli canım bi de istanbulda ki çarpık kentleşmeyi düşününce :18::18::18:

ayy güldürdün benii, hayatın gözünün önünden geçti mi kız durumun vehametini alnlıyorum ama öyle bi anlatmışsın ki güldüm kız

Anammmm ne sallandık beeee:18:

sen 1 katta değil misin ooo sizde sallandınız demek

ayşem ne yaptı acaba

Aynen yaa felaket bişeymiş.. Ne şanslısınız valla bizi bayaa git gel yaptırdı.. Kapılar kapandı falan halimizi bi görseydiniz şimdi gülüyorum tabii

Kız bende gülüyom şimdi nasıl tırstım sorma.. Yok geçmedi bişi ama ne olur diyr düşüdüm.. Tel kanepede kaldı gidip alamıyom onu düşündüm.. sonra durdu eşim hadi dışarı çıkalım dedi millet patır kütür merdivenlerden iniyo.. Bende içimde sütyen yok onu takmaya uğraşıyorum

Eşimde gülüyoo funda depreeeeem dediğini söylüyo
benoşş sen 99 da olsaydınnn

Ayşeme yazam heleee

Eşimde öle diyo onu hissetsen ne yapardın acaba..
Ben hep bu anı yaşamaktan korkuyodum :18:

Ayşe dışarda geziyodu en son

siz bidebeni görseniz hastalıktan süzülmüşşş saç baş berbattt bendede o melet yoktu ayrıca çokkk utandımmm

ayy aklıma ne geldi kocaelinde deprem olduğunda benimde arkadaş ordaydı diyor ki canımız sıkıldı bacaklarımıza ağda yapmaya karar verdik ben 1 bacağı aldım diyor öbürüne geçince deprem oldu apar topar aşağı indik ayy aklıma o geldi gün ağarınca battaniyeyle kamufle ettik dedi sende sütyenin derdine düşmüşsün, kız aslında gecelikle falan yatmamak lazım haa Allah korusun valla bi deprem olsa ölmezsen rezil olursun

komik haller işte.. Rabbim hatırlatıyo işte..
Ama korku dolu kabul ettim artık

Biz içeri girdik geri.. Evi temizliycem babam geliyo yolda ve akşamda düğünü gitcez gelirim arada kızlar..

Benosum sizde daha fazla hissedilir yuksek kat oldugundan.Salınım falan simdi muhendisligimi konusturmayayim
Ama asla kapi araliginda durma yanii Allah korusun bidaha olmasın ama olursa duracagin yer dolap vs gibi yuksek seylerin dibine cokmek
Buyuk gecmis olsun kizlarr Allah bidaha yasatmasin ve beterinden korusun :26:

Ayy bikac ay once gece burda deprem oldugunda ben de demistim yanii oyle bi halde geziyoz ki evdee bi deprem olsa rezil oluruz bende ince tayt disarisi kar tipi depremden ölmesek disari cikip donarak gidecez.ogun hatta ustumu giyindim hirka falan oyle yattim korkudan
Aslinda zemin kat olmadikca disari cikmaya calismak da yanliş deprem zaten 30 saniyee asagiya inmeden biter zaten

insanın aklına hiç bi şey gelmiyor kız o anda hele ben mal gibi donup kalıyorum ne yukarı çıkmak ne aşağı inmek hak getire durduğum yerde duruyorum :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…