Kızz hakkat ha mal gibi giyinip duruyoz evde
Bende anladım halaa kanepede oturuyoz mal gibi eşimle birbirimize bakıyoruz. Sonra ben dedim kapıya geçelim diye
Bayaa sallandı bitince artık ne olur ne olmaz tekrar olursa diye çıktık dışarı allah etmeye o anda karada olsa deprem yerle bir olduydu.. Biz deprem olduğunu anlayana kadar çökmüş bile olabilir allah korusun..
Neyse bunla geçmiş olsun..
Ağda olayı benide güldürdüev hali kadar komik bişi yok
ben çıkmadım dışarıya benimkiyle atıştıkdün dedi ki yarın çıkalım bana düğünler için gömlek alalım dedi bende tamam dedim tam çıkacağız neyse ben cekette alacağım ya ankarada kız kardeşimle alırım demez mi bende peki dedim bozuldum ama bir şey demedim neyse hazırlanmaya başladım geç kalınca bozuk attı neyse dışarıya çıktık baktım önden hızlı hızlı gidiyor bende aldırmadım eve döndüm
şimdi evdeyim
Kızz hakkat ha mal gibi giyinip duruyoz evde
Bende anladım halaa kanepede oturuyoz mal gibi eşimle birbirimize bakıyoruz. Sonra ben dedim kapıya geçelim diye
Bayaa sallandı bitince artık ne olur ne olmaz tekrar olursa diye çıktık dışarı allah etmeye o anda karada olsa deprem yerle bir olduydu.. Biz deprem olduğunu anlayana kadar çökmüş bile olabilir allah korusun..
Neyse bunla geçmiş olsun..
Ağda olayı benide güldürdüev hali kadar komik bişi yok
Canlarim merhabaaa. Sabah erkenden evden ciktik. Once yuruyus,sonra kahvaltii. Evden koyduk malzemelerimizide. Piknik yaptikyanimizada sincap geldi. Oda yiyeceklerimizden nasiplendii:)
Depremi hissetmedik. Annemler aradi soyledi onlar baya hissetmisler. Allahim daha buyuklerinden korusunnn.
Sutyen ve agda muhabbeti iyiymiss
Gokceadada yaralilar varmissbazilarida balkondan atlamis
Hem suclu hem guclu yani oyle mi yelizim dondum eve geri hic bir sey soyleyemedi
Sosyall valla öldürüyon gülmekten beni
Ayşem gördüm resmi pek gzel olmuş günün en iyisini yapmışsınız valla..
Bizde birazdan çıkıyoz evden düğünehiçte gidesim yok akraba bide
Sosyall valla öldürüyon gülmekten beni
Ayşem gördüm resmi pek gzel olmuş günün en iyisini yapmışsınız valla..
Bizde birazdan çıkıyoz evden düğünehiçte gidesim yok akraba bide
Sosyalim aynen oyle
Benimki evde ne yaparsam yapayim sesini cikarmaz cirlarım habireama disarda toplum icinde onu terslememe sesimi yukseltmeme asla tahammulu yokturr
Ayy buarada ben saclarimi boyattim bide balyaj atildi uclarina cok gözel olduu kocam cok begendi bayildi hattagerci sonra kavga ettik gece ama neyse
Yaa arkadasinin kizkardesinin dugunu varmis ona gidelim dedi tamam dedim am burda dugunlerde kadin erkek ayri takiliyo e ben kimseyi tanimiyorum yine de tamam dedim.bide demesin mi dugun igdirda bi gece kalicaksin evlerinde diyee
Yaa ben tanimadigim insanlarin evinde niye kalayim nasil kalayimm bide kalabalikk kimseyi tanimiyorum hele bide kalmalı hayatta gitmem dedimm.onun adı da burnu havada kimseyi begenmiyo oldu
Benosumm iyi eglenceler canmmmm
Buarada ben yine cok fena temizlige sardim
Bugun neyi ustume dusursem acabaaa :26:
Yelizimmmm eşin haklı yaşadığı çok acı(( bende 99 depreminde neler gördüm insan çok etkileniyo bide benim giris kat ve tüm camlar korkuliklu yaa y, odasıda çıkısa çok uzak gece olcak diye ödüm kopuyooo
Ayy haklısın yaaa gidip kalma neymis tanılmıyosun
Aysemmm o ne tatlı sincap kızzz ohh ne güzel bi gün geçirmissinn
Sosyalimm napmıssın öleedeliyiz biz yaa adamlarıda bıktıırdık haa:
bizde karadut yedik ellirimiz simsiyah mor daha doğrusu benimki ya çıkmazsaa eyvahh deyip duruyoobiz arayı düzelttik hemde çook keyfler gıcırr kahvaltıya misafirler var temizlik pazar filan yaptık
börek sarcamm
Benoş iyi eğlenceler isteksiz gidilen düğünler çook sıkıcı geçiyo
kızlaar anladımki buranın asları biziz öbürleri sadece eserse boşsa geliyoo
Sosyalimmm istee benimki beni birakip donecek yanii kadinlarin arasinaa beni davet etmisler guyaa kim taniyo len beniii
Kalamam ben kimsenin evinde bana neeee
Fundosss afiyet olsunnn kuzumm
Ayy nasil yorulmusummm ama ev misss
Benimki dio simdi 2 gun belim agriyo diceksinn ben de diom olsun ev ne guzel kokuyo baksanaapsikopat diyo bana
Hakkaten biz manyagiz yaa kendimizi paralayıp lavabo parlıyo diye keyifleniyoruz
Sagolunn canlarimmm. Ben yurumeyi cok seviyorumm. Yuruyus kendime getiriyo benii. Karsidaki arkadaslarima tekrar soyluyorumm. Yildiz parkinda yuruyus arti kahvalti harika oluooo. Hemde evden ne var ne yok koyuyoruzz:) sizde gelinn belki karsilasirizz hemmm
Sosyalimm ne guzel yapmissin yaaa helal olsun valaaaabenimki sabah gonlumu aldi dayanamadim baristim hemen
Fundam cok tatlii dimiii birde o pogacalari yemesii yok muuubu aradaa aslar lafi cok iyiiii
Oo sizde arayi duzeltmissiniz masallahh. Off karadut bayilirimm afiyet olsun canimmm
Benosumm sikici dugunde size iyi eglenceler diliyorummm
Yelomm sizdede mi patlama olduu. Anlasilan hepimizin kavga donemi gelmissama sosyalin yaptigina bayildim
ne güzel ya çıkıp bi hava almışsınız ben 1 haftadır evdeyim benim trip atmam gerekirken adam bana trip atıyor şimdi barışma çabaları başladı ama ben hiç yüz vermiyorum
şimdi benoş istemeyerek gitti ya bu düğüne halay başına geçmediyse ne olayım
hic yuz verme en azindan 1 gun daha dayann
dugunu bitirirde gelirrsimdii tey teye baslamistir zatenn
Hakkatt herkes kavga havasında
Benimki telefonla konusuyo adama diyi ki biz sabah 8 de cikariz falann
Ulann ben kadınımm dugune gideceksin bi sor demi yada soyle yani ben de hazirlanayim kiyafet hazirlayayim falann hicc bana soran yok
Yine tartistikgitmek istemiyorum ya ne isim var tanimiyorum etmiyorum
Buarada kizlar buranin kaplicalari var duymussunuzdur iste buralilar şifali su derler.bu haftadan itibaren duzenli olarak o suya girmeyi dusunuyorum bilhassa kadin hastaliklarina iyi geliyor ama ben kokusuna dayanamadigim icin hic gitmedim artik gitmeliyim
Belli mi olur allahın işi belki vesile olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?