Hakkatt herkes kavga havasında
Benimki telefonla konusuyo adama diyi ki biz sabah 8 de cikariz falann
Ulann ben kadınımm dugune gideceksin bi sor demi yada soyle yani ben de hazirlanayim kiyafet hazirlayayim falann hicc bana soran yok
Yine tartistikgitmek istemiyorum ya ne isim var tanimiyorum etmiyorum
Buarada kizlar buranin kaplicalari var duymussunuzdur iste buralilar şifali su derler.bu haftadan itibaren duzenli olarak o suya girmeyi dusunuyorum bilhassa kadin hastaliklarina iyi geliyor ama ben kokusuna dayanamadigim icin hic gitmedim artik gitmeliyim
Belli mi olur allahın işi belki vesile olur :26:
ne boregi yapiosun kizz,degisik birseyse tarif isterizzz
simdi netten baktimda. idrar kulturumun sonucu cikmis. ureme olmamis yazio. digerleride hep negatiff. bu iyi birsey heralde
ben pasta işlerinde iyiyim ama börekte hiç iyi değilim bildiğiniz denediğiniz güzel börek tarifleri varsa bana da verin kızlar
ooo çok iyi evet negatifse sorun yok ayşem
idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma bile sebep oluyormuş Allah korusun:18::18::18:
benim bi tane galeta unlu boregim var. hem cok basit hemde cok guzel oluo.
yufkayi sigara boregi saracak gibi kes cnm. sonra ucgen bir parcaya peynirini koy ve sar. bir kaba sut koy.diger kaba galeta unu. sardigin yufkayi once sute batir sonra galeta ununa bulaa. tepsiye koy. bu kadarrryapabildigim tek guzel borek.
guzel pasta tariflerin varsa isterimmm
bende bu konularda cok becerikli degilimmm
Aysem diyadinde her ulkeden insan goruyosun kaplicada
Kizz kukurtlu suda mikrop olmaz kii onlar baska seyden kapmislardir bulunduklari ortamdaa
Ayrica havuzlar şoyle bi taraftan su geliyor yer altından fokur fokur diger taraftan akip gidiyor bi dere var oraya birlesiyor geri dönüşümü yok yani gelen su hep yeni annemi goturmustuk ozaman epey inceledim
Benim icin sorun saga sola dokunmak zorunda kalmakk ya pisse diyee
Temizliyolarmiş ama bilmiom ben kokudan yaklasamadim bile oyizden ozel havuzlara bakamadım
Yani oralara haftada 2-3 kez gidiyor insanlar ve o vesileyle bicok hastaliktan kurtulanlar varr idrar yolu enfeksiyonuu rahim ici enfeksiyonlar falan filann
Belki bende de işe yarar belli mi olurr
Evet sosyalimm berbat kokuyor yumurta gibii
deneyeyim canım güzele benziyor
zaten biliyorsunuz incirli kek -ağlayan pasta falan yazdım hepsini
onlarda kaplicalara gitmislerdii. neresiydi unuttum bakk. ama seninkisii daha farkliymiss.
o zamann git bakalimmm,sifasida olur insallahh.
koku olayida bana ters yaaa. neyse verecegi sifayi dusunerek o gun kokuya karsi duyarsiz olmaya caliss
ne güzel ya çıkıp bi hava almışsınız ben 1 haftadır evdeyim benim trip atmam gerekirken adam bana trip atıyor şimdi barışma çabaları başladı ama ben hiç yüz vermiyorum
şimdi benoş istemeyerek gitti ya bu düğüne halay başına geçmediyse ne olayım
hic yuz verme en azindan 1 gun daha dayann
dugunu bitirirde gelirrsimdii tey teye baslamistir zatenn
Aysem diyadinde her ulkeden insan goruyosun kaplicada
Kizz kukurtlu suda mikrop olmaz kii onlar baska seyden kapmislardir bulunduklari ortamdaa
Ayrica havuzlar şoyle bi taraftan su geliyor yer altından fokur fokur diger taraftan akip gidiyor bi dere var oraya birlesiyor geri dönüşümü yok yani gelen su hep yeni annemi goturmustuk ozaman epey inceledim
Benim icin sorun saga sola dokunmak zorunda kalmakk ya pisse diyee
Temizliyolarmiş ama bilmiom ben kokudan yaklasamadim bile oyizden ozel havuzlara bakamadım
Yani oralara haftada 2-3 kez gidiyor insanlar ve o vesileyle bicok hastaliktan kurtulanlar varr idrar yolu enfeksiyonuu rahim ici enfeksiyonlar falan filann
Belki bende de işe yarar belli mi olurr
Evet sosyalimm berbat kokuyor yumurta gibii
evt cnm doktorda oyle soylediii. o yuzden birde idrar kulturu istedi. neyse mikrop uremiyormus. dunde tek icimlik tozu suya karistirip ictim. tadi igrenctii. oda butun iltihabi akitmistir insallahhh
yine çok güldürdünüz beni
Kız amca oğlunun düğünü ama kimseyi tanımıyorum oynayacak adam olsa yerimde durmam bi tek gelinle oynadım o kadar kurtlarımı iki hafta sonra kuzenimin düğününe saklıyorum
Yelizim kız gitme ne işin var pek sıkıcı oluyo öle
Ayşemm bi gün ayarlarsak ben gelirim kız parkaama kocadan izni nasıl alırım onu bilemedim ama yolunu bulurum
Sosyal senin taktikte iyiymiş trip atan kocaya verecen cezayı benimkide çok triplidir sinir eder beni..
Fundaa gene mariflerr dökülmüş ortalığaanam buda hem gezer hem ev işi hem yemek hepsini yapara bende öle mal mal bakarım helal funda sana
Ben de borek ozurlusuyum kurabiye ustasiyim
Bitek tavuk ve garniturle yaptigim borek cok guzel olur o da hazir milfoyden
Kizz ben hep diyorum bu vırrikli cok hamarat da caktirmiyo haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?