kükürt kokusu benim uzmanlık alanım sarı kayısıları kurutmak için kullanıyoruzyelizim otellerin falan varsa temiz olur ama öyle halka açık hamam gibiyse açıkçası bende biraz korkarım girmekten :18:
inşallah canım korkma her zaman olacak diye bir şey yokayşem ben çamaşırlarımı 80 derecede yıkıyorum ütülemiyorum ama sen çamaşırlarını ütülüyor musun acaba:26:
aa ben niye atladim onlariiiaglayan pastayi cok merak ettim. bi ara tarifini verirsin canimm
Ben de borek ozurlusuyum kurabiye ustasiyim
Bitek tavuk ve garniturle yaptigim borek cok guzel olur o da hazir milfoyden
yine çok güldürdünüz beni
Kız amca oğlunun düğünü ama kimseyi tanımıyorum oynayacak adam olsa yerimde durmam bi tek gelinle oynadım o kadar kurtlarımı iki hafta sonra kuzenimin düğününe saklıyorum
Yelizim kız gitme ne işin var pek sıkıcı oluyo öle
Ayşemm bi gün ayarlarsak ben gelirim kız parkaama kocadan izni nasıl alırım onu bilemedim ama yolunu bulurum
Sosyal senin taktikte iyiymiş trip atan kocaya verecen cezayı benimkide çok triplidir sinir eder beni..
Fundaa gene mariflerr dökülmüş ortalığaanam buda hem gezer hem ev işi hem yemek hepsini yapara bende öle mal mal bakarım helal funda sana
Kizz ben hep diyorum bu vırrikli cok hamarat da caktirmiyo haaa
Ayy börek demişken ayşe gibi galeta unlu benimde çin böreği olan ama içine soya yağı katmadığım tavuklu pırasalı böreğim var bi harika oluyo mısırlı falan
Bende kek ve börekte başarılıyım kurabiyede berbat pastada eh işteyim
Kesinlikle öle bide bana diyo hamarat diye.. benim ki el marifeti incik boncuk yemekte falan iyi olsamda çeşitte sıkıntılıyım..
Funda maşallah Allah ne verdiyse
Bu aksam benim cocukluk arkadaslarimdan birinin dugunu var cok kiskanc bi kizdir bide ne görse kopyalar sac modelimi bile bi bakarim bi hafta sonra ayni saci kestirmissKardesime mesaj attim nasil olmuş gelinligi guzel mi falan diye diyo ki cok ugrasmis ama yine de tam senin gelinligin gibi degil
yeşil kivi ağlayan kek yaz arama motoruna hemen çıkar karşına biraz zahmetli ama mis gibi
ben börekte tavuğu sevmiyorum bi kere yedimde sanırım tiksindim
haklı olmak önemli ama şimdi haksızsan benim bu taktik işe yaramaz
sorma hem temizlik hem pasta börekhem iş kadını bravo helal olsun
ben hiç birşeyde başarılı değilim bu adam beni niye aldı acaba
ben camasirlarimi 40 derecede yikiyorum ve hic utuleme gibi bi adetim yokturkiz adamin gomleklerini bile tek tek utuluyorumm utu yapmaktan nefret ediyorummm
Bu aksam benim cocukluk arkadaslarimdan birinin dugunu var cok kiskanc bi kizdir bide ne görse kopyalar sac modelimi bile bi bakarim bi hafta sonra ayni saci kestirmissKardesime mesaj attim nasil olmuş gelinligi guzel mi falan diye diyo ki cok ugrasmis ama yine de tam senin gelinligin gibi degil
Sosyalimm Ozel havuzlar var her aile ciktiktan sonra suyu bosaltip temizliyolar valla ben havuza girmeyen hamama asla gitmeyen biriyimm ama hicbiyere dokunmadan suya giripp sonra biyere dokunmadan cikip giderim insallah
oyle insanlara aciyarak guluyorum sadeceinsanin kendi olamamasi ne aciii.
bak ya borek kek dedik karnim aciktiiitavuk falanda hic olmadi yani simdii
Ayy kiyamamm kuzummmm kusura bakmayin yaaa biz yine kaptirdikk
Ya varya benim dugunumden sonra bizim cevreden dugunu olanlar bi baktimm hep benim gelinligin kopyasiarkadasim degiller ama o cevre hep bi haset fitne pesinde olanlardı hem beni sevmeyip arkamdan konusurlar hem deeee neyseee
Gerci hicbiri aynisini giyemedi
Ayy 40 dereceden bahsedionuzz
Ben renklileri 60-80 beyazlari 90 da yikiyommm
Sadece yipranacak bluzlari falan 40 da yikarim
shakira 2014 dünya kupası için yine bi şarkı yapmış klip çekmiş ne güzel hatun yaa :))))
mesajın sonunda gönderdiğim öpücük işareti hiç olmamış kızlar yanlışlıkla gönderdim aslında benifadeyi göndermek istemiştim
zaten silinmiş :))
avucumu yaladimm gogsume surdummekmek arasi peynir yaptimm.kendime geldimm borekleri dusunerek yiyorummm
ben renklileri ve perdeleri 30 da yikarim,beyazlarida 40 da.
nuri bilge ceylana bi alkista bendennnn
mesajın sonunda gönderdiğim öpücük işareti hiç olmamış kızlar yanlışlıkla gönderdim aslında benifadeyi göndermek istemiştim
zaten silinmiş :))
renklileri 40 beyazları 80 de yıkarım bende
beyazları çok yüksek sıcaklıklarda yıkadığımız için zamanla mora dönecek diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum:44:
Sorun degill basgannn
Aysemm sen beyaz derken neyi kastediyosunn kizz ic camasirlari mii onlari yuksekte yikamalisin hijyen acisindan :26:
Ben beyaz ic camasirlari ve havlulari 90 da yikiyorum gunluk kiyafetleri 60 yada 80 dee
Kendi bluz ve esimin renkli gomleklerini 40 da
Ama ben evde henuz hicc perde yikamadimm dun deterjan aradim markette kosla tül mu ne oyle bisey annem kullaniyodu ama bulamadimm
evet bende bugun izledimm. danslar harikaa yineemalzeme guzellll
biz seni biliyoz sosyosss,rahat ol sennn
benos bize az once dugunden mi yazdiii, halaya mi giitti yoksamm.
Canm ben beyazlari atip makinenin ön yikama gozune camasir suyu koyup ön yikama yaptirirm sonra makineyi kapatip bir iki saat oyle bekletirim sonra deterjanla bastan calistirirm
Annem de hep oyle yapar ve beyazlari hic mora dönmüyo hep bembeyazdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?