Ağlayakta gözden mi olak???

ben camasirlarimi 40 derecede yikiyorum ve hic utuleme gibi bi adetim yoktur kiz adamin gomleklerini bile tek tek utuluyorumm utu yapmaktan nefret ediyorummm

Bu aksam benim cocukluk arkadaslarimdan birinin dugunu var cok kiskanc bi kizdir bide ne görse kopyalar sac modelimi bile bi bakarim bi hafta sonra ayni saci kestirmiss Kardesime mesaj attim nasil olmuş gelinligi guzel mi falan diye diyo ki cok ugrasmis ama yine de tam senin gelinligin gibi degil

aa ben niye atladim onlariii aglayan pastayi cok merak ettim. bi ara tarifini verirsin canimm

yeşil kivi ağlayan kek yaz arama motoruna hemen çıkar karşına biraz zahmetli ama mis gibi

Ben de borek ozurlusuyum kurabiye ustasiyim
Bitek tavuk ve garniturle yaptigim borek cok guzel olur o da hazir milfoyden

ben börekte tavuğu sevmiyorum bi kere yedimde sanırım tiksindim

haklı olmak önemli ama şimdi haksızsan benim bu taktik işe yaramaz

Kizz ben hep diyorum bu vırrikli cok hamarat da caktirmiyo haaa

sorma hem temizlik hem pasta börek hem iş kadını bravo helal olsun

Kesinlikle öle bide bana diyo hamarat diye.. benim ki el marifeti incik boncuk yemekte falan iyi olsamda çeşitte sıkıntılıyım..

Funda maşallah Allah ne verdiyse

ben hiç birşeyde başarılı değilim bu adam beni niye aldı acaba

Sosyalimm Ozel havuzlar var her aile ciktiktan sonra suyu bosaltip temizliyolar valla ben havuza girmeyen hamama asla gitmeyen biriyimm ama hicbiyere dokunmadan suya giripp sonra biyere dokunmadan cikip giderim insallah

oyle insanlara aciyarak guluyorum sadece insanin kendi olamamasi ne aciii.

bak ya borek kek dedik karnim aciktiii tavuk falanda hic olmadi yani simdii

Körler sağırlar birbirini ağırlar

ben camasirlarimi 40 derecede yikiyorum ve hic utuleme gibi bi adetim yoktur kiz adamin gomleklerini bile tek tek utuluyorumm utu yapmaktan nefret ediyorummm

heee yanlış kişiye başvurmuşum pardon

nefret ederim kıskançlardan

Sosyalimm Ozel havuzlar var her aile ciktiktan sonra suyu bosaltip temizliyolar valla ben havuza girmeyen hamama asla gitmeyen biriyimm ama hicbiyere dokunmadan suya giripp sonra biyere dokunmadan cikip giderim insallah

o zaman olur bak şifa olsun inşallah, ama eşin girmesin sakın sakıncalıymış hamam erkekler için :26:

oyle insanlara aciyarak guluyorum sadece insanin kendi olamamasi ne aciii.

bak ya borek kek dedik karnim aciktiii tavuk falanda hic olmadi yani simdii

Ayy kiyamamm kuzummmm kusura bakmayin yaaa biz yine kaptirdikk

Ya varya benim dugunumden sonra bizim cevreden dugunu olanlar bi baktimm hep benim gelinligin kopyasi arkadasim degiller ama o cevre hep bi haset fitne pesinde olanlardı hem beni sevmeyip arkamdan konusurlar hem deeee neyseee
Gerci hicbiri aynisini giyemedi

Ayy 40 dereceden bahsedionuzz
Ben renklileri 60-80 beyazlari 90 da yikiyommm
Sadece yipranacak bluzlari falan 40 da yikarim

Buarada Nuri Bilge Ceylan'ı alkisliyorumm
Helal olsun cok onur verici birseyy ve yaptigi konusma da guzeldii

shakira 2014 dünya kupası için yine bi şarkı yapmış klip çekmiş ne güzel hatun yaa :))))

Son düzenleme:
mesajın sonunda gönderdiğim öpücük işareti hiç olmamış kızlar yanlışlıkla gönderdim aslında ben ifadeyi göndermek istemiştim

zaten silinmiş :))

Son düzenleme:

avucumu yaladimm gogsume surdumm ekmek arasi peynir yaptimm.kendime geldimm borekleri dusunerek yiyorummm

ben renklileri ve perdeleri 30 da yikarim,beyazlarida 40 da.

nuri bilge ceylana bi alkista bendennnn

Ayy 40 dereceden bahsedionuzz
Ben renklileri 60-80 beyazlari 90 da yikiyommm
Sadece yipranacak bluzlari falan 40 da yikarim

renklileri 40 beyazları 80 de yıkarım bende

beyazları çok yüksek sıcaklıklarda yıkadığımız için zamanla mora dönecek diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum:44:

mesajın sonunda gönderdiğim öpücük işareti hiç olmamış kızlar yanlışlıkla gönderdim aslında ben ifadeyi göndermek istemiştim

zaten silinmiş :))

avucumu yaladimm gogsume surdumm ekmek arasi peynir yaptimm.kendime geldimm borekleri dusunerek yiyorummm

ben renklileri ve perdeleri 30 da yikarim,beyazlarida 40 da.

nuri bilge ceylana bi alkista bendennnn

Sorun degill basgannn

Aysemm sen beyaz derken neyi kastediyosunn kizz ic camasirlari mii onlari yuksekte yikamalisin hijyen acisindan :26:
Ben beyaz ic camasirlari ve havlulari 90 da yikiyorum gunluk kiyafetleri 60 yada 80 dee
Kendi bluz ve esimin renkli gomleklerini 40 da
Ama ben evde henuz hicc perde yikamadimm dun deterjan aradim markette kosla tül mu ne oyle bisey annem kullaniyodu ama bulamadimm

renklileri 40 beyazları 80 de yıkarım bende

beyazları çok yüksek sıcaklıklarda yıkadığımız için zamanla mora dönecek diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum:44:

Canm ben beyazlari atip makinenin ön yikama gozune camasir suyu koyup ön yikama yaptirirm sonra makineyi kapatip bir iki saat oyle bekletirim sonra deterjanla bastan calistirirm
Annem de hep oyle yapar ve beyazlari hic mora dönmüyo hep bembeyazdır

Son düzenleme:

ic camasirlarimida 40 da yikiyorum yelom ama hep en uzu programda yikarimm. yaa 60 neysede 80 cok degil mi yaa gerci 60 da da yikamadim hic.

evet bende bugun izledimm. danslar harikaa yinee malzeme guzellll

haklısın

biz seni biliyoz sosyosss,rahat ol sennn

benos bize az once dugunden mi yazdiii, halaya mi giitti yoksamm.

ne bileyim sapık mı bu kız dersiniz diye yazayım dedim
bence takı töreni oldu o zaman ara veriyorlar ya geldi pastasını yedi kolasını içti kaldığı yerden devam ediyor şimdi halaya

ben çamaşır suyu değilde şu leke çıkarıcılardan kullanıyorum ariel aman sende çok uğraşıyorsun kız benim annem öyle yapardı hiç gelemem o kadar sıkıntıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…