Canm ben beyazlari atip makinenin ön yikama gozune camasir suyu koyup ön yikama yaptirirm sonra makineyi kapatip bir iki saat oyle bekletirim sonra deterjanla bastan calistirirm
Annem de hep oyle yapar ve beyazlari hic mora dönmüyo hep bembeyazdır
ic camasirlarimida 40 da yikiyorum yelom ama hep en uzu programda yikarimm. yaa 60 neysede 80 cok degil mi yaagerci 60 da da yikamadim hic.
haklısın
ne bileyim sapık mı bu kız dersiniz diye yazayım dedim
bence takı töreni oldu o zaman ara veriyorlar ya geldi pastasını yedi kolasını içti kaldığı yerden devam ediyor şimdi halaya
ben çamaşır suyu değilde şu leke çıkarıcılardan kullanıyorum ariel aman sende çok uğraşıyorsun kız benim annem öyle yapardı hiç gelemem o kadar sıkıntıya
camasir suyunu cok kullanmak saglik acisindan iyi degil yelizimm. heleki ic camasirlarina. kimyasal sonucta. bizim enistenin bu konuda engin arastirmalari oldudabende artik cok nadir camasir suyuna basiyorumm.
Kizz 40 da cok azz
Benoss halay cekiyooo
Sosyalimm hic kullanmadim benn anne usulu gidiyorum ne sıkıntısı kizz makine yikiyo zatenn okadar da zahmet olsun artikk
Aysemm ne bileyimm camasir suyunu biseye dayadimmi mikrop bakteri kalmiyo gibi geliyomakine iyi duruyodur heraldeee :26:
Kızlarr düğün çıkışı metrobüsten seslendim size.. Şimdide eve geldik yüzümü neyim yıkıycam
Bende renklileri 40 da beyazları eskiden 60 da şimdilerde hep 90 da yıkıyorum içine her beyazı atıyorum bluzlar kısalmış çıkıyoama iyi yıkamıyo gibi geliyo ondan öle atıyorum
Yaa kizlarr buraya her gun iki uc bakan milletvekili geliyor gorseniz ortalikk hengameee nasil seyleri tutuştu Agri bi kiymete binmiş sormayın
Neysee bugun iki sivil polis onlerinden gecen bi bayana sarkintilik etmisler ordaki esnaftan biri de bunlara sataşmış tabi polis olduklarini bilmiyoo ne diye rahatsiz ediosunuz milletin karisini kizini diyee arbede cikmiss polislerden biri de silah cikarmis ateslemis bikac defa ve 20 yasinda bi cocuk boynundan vurulmuş durumu agir :26:
Simdi haberlerde de bdp lilerle polis arasinda arbede cikti diyo yuh dedim yaa hemen nasil ceviriyolar baska yereee
Bu hafta basbakan geliyo yine :26:
Ulenn 6 ay oncesine kadar Agri diye bi il varmi haberi yoktu adaminn
Yaa kizlarr buraya her gun iki uc bakan milletvekili geliyor gorseniz ortalikk hengameee nasil seyleri tutuştu Agri bi kiymete binmiş sormayın
Neysee bugun iki sivil polis onlerinden gecen bi bayana sarkintilik etmisler ordaki esnaftan biri de bunlara sataşmış tabi polis olduklarini bilmiyoo ne diye rahatsiz ediosunuz milletin karisini kizini diyee arbede cikmiss polislerden biri de silah cikarmis ateslemis bikac defa ve 20 yasinda bi cocuk boynundan vurulmuş durumu agir :26:
Simdi haberlerde de bdp lilerle polis arasinda arbede cikti diyo yuh dedim yaa hemen nasil ceviriyolar baska yereee
Bu hafta basbakan geliyo yine :26:
Ulenn 6 ay oncesine kadar Agri diye bi il varmi haberi yoktu adaminn
olan o cocuga oldu. yazik yaa.. vala diyecek birsey bulamiyorum. Allah akil fikir versin. sizinde durumunuz en kisa zamanda hayirlisiyla belli olur insallah..
aAhaaa funda geldiii
Maci izleyen varmi kizlarrr
Ahaaa funda geldiii
Maci izleyen varmi kizlarrr
real madrid 90+3 de gol atti,mac uzadii. ne ballilarr yaa
a
sende mi golu gordunnayni anda yazmisizzzz
fundossss
anammm sizinde bilmediğiniz hiç bir şey yok bende tv ye kilitlenmiştim ne gol attı beee
kizlar alt tarafima anlik bi agri saplanio,icimden birsey cikacak gibi oluo. cok kotu hissettim kendimi.hic bole olmamistii
Kızlar Merhaba ..
Kimse beni sormamiş
Nasıl herkes ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?