Ağlayakta gözden mi olak???

camasir suyunu cok kullanmak saglik acisindan iyi degil yelizimm. heleki ic camasirlarina. kimyasal sonucta. bizim enistenin bu konuda derin arastirmalari oldudabende artik cok nadir camasir suyuna basiyorumm.

Son düzenleme:
ic camasirlarimida 40 da yikiyorum yelom ama hep en uzu programda yikarimm. yaa 60 neysede 80 cok degil mi yaa gerci 60 da da yikamadim hic.

camasir suyunu cok kullanmak saglik acisindan iyi degil yelizimm. heleki ic camasirlarina. kimyasal sonucta. bizim enistenin bu konuda engin arastirmalari oldudabende artik cok nadir camasir suyuna basiyorumm.

Kizz 40 da cok azz
Benoss halay cekiyooo

Sosyalimm hic kullanmadim benn anne usulu gidiyorum ne sıkıntısı kizz makine yikiyo zatenn okadar da zahmet olsun artikk

Aysemm ne bileyimm camasir suyunu biseye dayadimmi mikrop bakteri kalmiyo gibi geliyo makine iyi duruyodur heraldeee :26:

ben birde her dusa girdegimde ic camasirlarimi sabunla suyla iyice elimde yikarim. oyle makineye atarim. oda kucuklukten beri kalan bi aliskanlik.

Kızlarr düğün çıkışı metrobüsten seslendim size.. Şimdide eve geldik yüzümü neyim yıkıycam

Bende renklileri 40 da beyazları eskiden 60 da şimdilerde hep 90 da yıkıyorum içine her beyazı atıyorum bluzlar kısalmış çıkıyo ama iyi yıkamıyo gibi geliyo ondan öle atıyorum

mikrop bakteri kalmiyomus ama farkli yan etkileri oluomus. bende bilmiodum cok kullaniodum. sonra eniste uyarinca baya azalttim. bizde annem ablamda hep 40 da yikar. bende oyle alistim. bi sikintida olmadi simdiye kadar. ama sizin hatriniza bi kere 60 da yikayacamm

Yaa kizlarr buraya her gun iki uc bakan milletvekili geliyor gorseniz ortalikk hengameee nasil seyleri tutuştu Agri bi kiymete binmiş sormayın
Neysee bugun iki sivil polis onlerinden gecen bi bayana sarkintilik etmisler ordaki esnaftan biri de bunlara sataşmış tabi polis olduklarini bilmiyoo ne diye rahatsiz ediosunuz milletin karisini kizini diyee arbede cikmiss polislerden biri de silah cikarmis ateslemis bikac defa ve 20 yasinda bi cocuk boynundan vurulmuş durumu agir :26:
Simdi haberlerde de bdp lilerle polis arasinda arbede cikti diyo yuh dedim yaa hemen nasil ceviriyolar baska yereee
Bu hafta basbakan geliyo yine :26:
Ulenn 6 ay oncesine kadar Agri diye bi il varmi haberi yoktu adaminn

Son düzenleme:

90 mi tabi bluzlar kisalirrr ben hep on yikamada yikarim. lekede kalmiyo hic bluzlarimda kisalmiyor,attigim gibi cikartiorumm

olan o cocuga oldu. yazik yaa.. vala diyecek birsey bulamiyorum. Allah akil fikir versin. sizinde durumunuz en kisa zamanda hayirlisiyla belli olur insallah..

Ben 90 da yikanmayan beyaza beyaz demek
Sizz oyle yapin canlarr bide yarin bana demeyin senin yuzunden kiyafetlerim çekti diyee ben cekecek cekmeyecek kiyafeti de ayiriyom cunkuu

bende okudum ayy dikkat etmek lazım sende bu aralar çok dışarıda gezme baksana vurulan vurulana :18::18::18:

olan o cocuga oldu. yazik yaa.. vala diyecek birsey bulamiyorum. Allah akil fikir versin. sizinde durumunuz en kisa zamanda hayirlisiyla belli olur insallah..

Yaa amann yine secim olucak yine itirazlar olucakk ortalik karisicakk ayni terane
Olan bizim yaza olucakk secim sonra yine secimm sonra cumhurbaskanligi secimi vs vs

a
sende mi golu gordunn ayni anda yazmisizzzz

fundossss

anammm sizinde bilmediğiniz hiç bir şey yok bende tv ye kilitlenmiştim ne gol attı beee

Evet kizz biz de izliozz
Yanliz hakkaten ne bal haaa atletico kesin bitti gozuyle bakiyoduu mort oldularrr

Kizz herkes bu maci izliyoo.bizim arda da tribunde izliyoo bu saatten sonra real şansi yuksek bencee.atletico alsin isterdim kupayi

Laaa bi durunnnn
36 da bıraktım artık 40 a çıkmış sayfaaa
Yavaşşşş beee

Saçımı kurutcam dahaa

Yalnız benoşla ilgili yazdıklarnıza çok güldüm bide sonra altta adını gördüm girmişşş gelmiş bilee ayyy

Vırriklimiii

yaa bende üçgen kestim haatta sorcaktım burdan nasıl yapim diye ama bunda yazmaya kıl oluyorum üşendimm
patatesli yaptım sarıp s.kabına koydum sabah pişircem inş. Hamurlaşmaz sütlü harçla yaptım yaa yokbee iyi değilim bende o kadar

kizlar alt tarafima anlik bi agri saplanio,icimden birsey cikacak gibi oluo. cok kotu hissettim kendimi.hic bole olmamistii

kasılmalar oluyordur belki ayşem hemen panikleme bunlar bence normal 30 haftaya gireceksin sonuçta

Kızlar Merhaba ..
Kimse beni sormamiş

Nasıl herkes ...

twinimmm kız biz burda hergün bir birimizi sormuyoruz ki sohbete dan diye dalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…