kizlar alt tarafima anlik bi agri saplanio,icimden birsey cikacak gibi oluo. cok kotu hissettim kendimi.hic bole olmamistii
Kızlar Merhaba ..
Kimse beni sormamiş
Nasıl herkes ...
kizlar alt tarafima anlik bi agri saplanio,icimden birsey cikacak gibi oluo. cok kotu hissettim kendimi.hic bole olmamistii
Kızlar Merhaba ..
Kimse beni sormamiş
Nasıl herkes ...
Evet kizz biz de izliozz
Yanliz hakkaten ne bal haaa atletico kesin bitti gozuyle bakiyoduu mort oldularrr
Kizz herkes bu maci izliyoo.bizim arda da tribunde izliyoo bu saatten sonra real şansi yuksek bencee.atletico alsin isterdim kupayi
Laaa bi durunnnn
36 da bıraktım artık 40 a çıkmış sayfaaa
Yavaşşşş beee
Saçımı kurutcam dahaa
Yalnız benoşla ilgili yazdıklarnıza çok güldüm bide sonra altta adını gördüm girmişşş gelmiş bileeayyy
Vırriklimiii
yaa bende üçgen kestim haatta sorcaktım burdan nasıl yapim diye ama bunda yazmaya kıl oluyorum üşendimm
patatesli yaptım sarıp s.kabına koydum sabah pişircem inş. Hamurlaşmaz sütlü harçla yaptım yaa yokbee iyi değilim bende o kadar
kasılmalar oluyordur belki ayşem hemen panikleme bunlar bence normal 30 haftaya gireceksin sonuçta
twinimmm kız biz burda hergün bir birimizi sormuyoruz ki sohbete dan diye dalıyoruz
Laaa bi durunnnn
36 da bıraktım artık 40 a çıkmış sayfaaa
Yavaşşşş beee
Saçımı kurutcam dahaa
Yalnız benoşla ilgili yazdıklarnıza çok güldüm bide sonra altta adını gördüm girmişşş gelmiş bileeayyy
Vırriklimiii
yaa bende üçgen kestim haatta sorcaktım burdan nasıl yapim diye ama bunda yazmaya kıl oluyorum üşendimm
patatesli yaptım sarıp s.kabına koydum sabah pişircem inş. Hamurlaşmaz sütlü harçla yaptım yaa yokbee iyi değilim bende o kadar
Hoş bulduk kuzum iyi çok şükür eve çıkardık bugün ama onu dün öyle sedyede görünce ne kötü oldum yaaCanmm idrar yerine mi vajinaya mii :26: idrar yolu enfeksiyonunda oyle alt tarafa sanci girer amaaa :26:
Twincan hosgeldinnn
Biz muhabbete daldik
Annen nasil oldu iyidir insallahhh
hosgeldin tripcannnkiz bende gunduz pek giremedim ztn. kim varsa onlara cevap verdimm. surekli daldan dala atliyoruz zatenn
Sosyalcangaliba ben yine hassas donemlerdeyim ne bilem biri mutlaka twin napio fln demiştir diye düşünmüştüm de :26:
kız ronaldonun 5kg lık jöle sürdüğü real Madrid kazanmasın mi şimdi aşk olsun
bence buzdolabında bir şey olmaz gül böreği gibi sarsaydın
ben birde her dusa girdegimde ic camasirlarimi sabunla suyla iyice elimde yikarim. oyle makineye atarim. oda kucuklukten beri kalan bi aliskanlik.
Kızlarr düğün çıkışı metrobüsten seslendim size.. Şimdide eve geldik yüzümü neyim yıkıycam
Bende renklileri 40 da beyazları eskiden 60 da şimdilerde hep 90 da yıkıyorum içine her beyazı atıyorum bluzlar kısalmış çıkıyoama iyi yıkamıyo gibi geliyo ondan öle atıyorum
Canmm idrar yerine mi vajinaya mii :26: idrar yolu enfeksiyonunda oyle alt tarafa sanci girer amaaa :26:
Twincan hosgeldinnn
Biz muhabbete daldik
Annen nasil oldu iyidir insallahhh
Lizimin geçen bahsettiğindenmi acasa canımmm
kız bu arada gözümüz aydınnn testlerin iyi maşallahh
kasılmalar oluyordur belki ayşem hemen panikleme bunlar bence normal 30 haftaya gireceksin sonuçta
vajinaya dogru yelomm,boyle bisey cikacak gibi oldu. Allahtan kisa surduu. idrar tahlili daha yeni yaptirdim ya cnm. cok az iltihap cikti. onun icinde ilac ictim.
sagol fundammmm,ya bu sanci gibi degil. sanki elini ordan cikaracak gibi hissettim
seninde ellerine saglikkk,patatesli borege bayilirimmm:5
sosyalimm evet bunlar normal olmaliii
kız ronaldonun 5kg lık jöle sürdüğü real Madrid kazanmasın mi şimdi aşk olsun
bence buzdolabında bir şey olmaz gül böreği gibi sarsaydın
Hoş bulduk kuzum iyi çok şükür eve çıkardık bugün ama onu dün öyle sedyede görünce ne kötü oldum yaa((
Tripcanmi
Yok kız trip değil seviyorum sizi ya yoldaslarim ilgi bekliyorum sanırım1:
Yaa ben o adamin triplerine sinir oluyorum cok g.tü kalkik hele gol kacirdiginda boyle inanamaz bi hali var ya yani ben ronaldoyum nasil gol kaciririmm inanamiyorumm der gibisaclari hic sormaa ayrica da hic begenmiyorum tipini
Yalniz biara natgeo onun belgeselini yapmisti labaratuvar ortaminda topa vuruş hizini hesaplamişlardi ve insanustu bi hizla vurdugu tesbit edilmisti
vajinaya dogru yelomm,boyle bisey cikacak gibi oldu. Allahtan kisa surduu. idrar tahlili daha yeni yaptirdim ya cnm. cok az iltihap cikti. onun icinde ilac ictim.
sagol fundammmm,ya bu sanci gibi degil. sanki elini ordan cikaracak gibi hissettim
seninde ellerine saglikkk,patatesli borege bayilirimmm:5
sosyalimm evet bunlar normal olmaliii
Valla aysemm eger gectiyse onemsiz birseydir insallahhh
Ayy bunlar yakinda doguracaklarr Allahin izniylee ilk mezunlarimiz ayse ve lizim olucakk
Ben funda twin benos daha hazirlik sinifisosyal de 2 de daha
Valla aysemm eger gectiyse onemsiz birseydir insallahhh
Ayy bunlar yakinda doguracaklarr Allahin izniylee ilk mezunlarimiz ayse ve lizim olucakk
Ben funda twin benos daha hazirlik sinifisosyal de 2 de daha
ayy buna koptum benn
twinim sorarızda sen bizim gibi demirbaş değilsin ki be kuzum eşinden dolayı tatil olduğu için eşinlesindir yada ailenizlesinizdir diye düşündüm :26:
haydi gel gel aramıza ne yaptın herifi uyuttun mu
benay yine tavuk gibi uyudu herhalde
Benosssss sosyal sana tavuk dediiiii
Sosyal al sana ronaldo ve yakin markajdan tükürük atması
Mac izlerken en nefret ettigim şeyy
Kızz bende öle yapardım bi ara anam bunla ne ortak yönümüz var ya bu arada bende hep 40 da yıkarımm beyazlarıön yıkamalı 50 de 90 ne yaaa çeker kızzkomşularda gelip ne kullanılon kar gibi der
oyyy benoşşşşçok tatlısın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?