Ağlayakta gözden mi olak???

gideydiii oda bi başına yollamıyaydıııı
dosya derdine koca elden gidiyooo

Yelooo yemeğe gideceğdinizzz naptında iptal ettin cadııı

Kiz benziyoo dedim hemen kafama vurun zaten
Bi gelsin ben soracagim zaten kendisine

Hahahhhhhh
Evett aradimm kvler geldi cikamicam dedimmm ya gicik oluyorum kadina bazi konusmalari beni cok rahatsiz etti sogudum hemen

Sor kizz sosyalimmm sorrr

Bak yine aklima geldi bu manyak kadinin kocasi nerede insallah kocasida kiskanmistir benimkinin ayaklarina sikar Da gorur selfiesi bende hastanecselfiesi cekerim artik

Hahahhhhhh
Evett aradimm kvler geldi cikamicam dedimmm ya gicik oluyorum kadina bazi konusmalari beni cok rahatsiz etti sogudum hemen

Sor kizz sosyalimmm sorrr

Hani sevdim kafadengi diyodun omuuu işte bazıları çok tuhafoluyo yaa dengesiz
eşimde işten gelirken aradı birileri ile çatalcaya gidelim aslaa dedim eve girdim çıkmam pek sevmiyom eşini hem gündüz görerek gitmek istiyorum akşam köy yolunda ne işim var bende severdim kadını bi olaylarını duydum yapmacık ilişkilerinden soğudum

Evet evet oo
Manyagin biri yaaa surekli baska insanları kucumsuyo aşagiliyo falann...insanların inanclariyla ilgili de abuk subuk laflar etti cok sinir oldum sevmem ben oyle aptal aptal konusan insaları

Hahhh yaşaaaa fındıkkkk
Kizzz serdar ortac da evlendi ya sonundaaa 1 metre boyuyla 2 metrelik hatunlaaa

Bak yine aklima geldi bu manyak kadinin kocasi nerede insallah kocasida kiskanmistir benimkinin ayaklarina sikar Da gorur selfiesi bende hastanecselfiesi cekerim artik

Neee sahimiii ı kızlamııı ayrılır diyodum been veybeee

Kızz yıksa eskiden bişeylerimi vardı bu ikisinin ondanmı kılsınnnn evliymiş ne taktınnn
benim var öle bi tanedee düğünlerde karşılaşınca boğasım geliyooo

Yok kiz olmaz aralarinda birsey sanmam benimkine abi diyor aman bee gece gece ne killandiriyon

Anammm sosyall kendine gell kizzzz
Seninki gelince sor hesabini kizz ne işin var elin kizlarinin selfiesindee dee
kendimdeyim kiz hatta enerjim tavan yapti

Evet evet oo
Manyagin biri yaaa surekli baska insanları kucumsuyo aşagiliyo falann...insanların inanclariyla ilgili de abuk subuk laflar etti cok sinir oldum sevmem ben oyle aptal aptal konusan insaları

Iyyy gıcıkkk uzak dur anlasın hatasını

hamile kızı isteeye geldiler kahve servis ediyoo foxda hepside gayet rahat

Yok kiz olmaz aralarinda birsey sanmam benimkine abi diyor aman bee gece gece ne killandiriyon

kendimdeyim kiz hatta enerjim tavan yapti

Iyyy gıcıkkk uzak dur anlasın hatasını

hamile kızı isteeye geldiler kahve servis ediyoo foxda hepside gayet rahat

Kizz onceden mi vardi diyo beee ay buda yer ariyo kuduracak
Ama ben olsam o dugune keske gelmeseydim diyerek biterdi günü

Nemiş kiz ooo ben beyaz izliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…