Ağlayakta gözden mi olak???

Valla haklisin hormmonlar amaninda hormonlar hormonlar
Hemen sarja tak gel yanimiza benay

Bak yine aklima geldi bu manyak kadinin kocasi nerede insallah kocasida kiskanmistir benimkinin ayaklarina sikar Da gorur selfiesi bende hastanecselfiesi cekerim artik

süperdi bu yaa
Ne selfiymiş deprem etkisi yarattı

Kız ben yolda yazdım size.. Uzaktan gelen akrabalardan misafir aldık şimdi yattım sabah da erken kalkacağız iyi geceler kızlarr

Gunaydin herkese

Benide esim simdi anneme birakti,havaalanina dogru yola cikti icim bi tuhaf oldu hayirlisiyla gelsin insallahh

Ezoo gecmis olsun. Siradaki kurban sensin demekki bir an evvel iyilesirsin insallahh.

Sosyalll dugun selfisi miiiYaa bu selfie muhabbetine sinir oluyorum zaten. Sen yine yargisiz infaz yapma. Once adami dinle,sonra giriş

Benosss elbisen cok guzel olmuss masallahhh,hamaratlik akio her yerinden

Kızlar günaydınn
Ayşem Günaydın Allah kavuştursun
Benim eşimde gitti az önce havaalanina annemlere bıraktı beni
Dediğin gibi içim bi tuhaf oldu yaa

Günaydın ezo

Anam dün gece sosyalim kıskançlık yapmış ay haklı olarak ya ben sinir olurdum bnde çok kiskancim valla

Günaydınn kızlarrr

Ayşemm bi an önce geçmesi dileği ile..

Twinim Allah kavuştursun canım.. İlgili paylaşım sitelerinde var ama sen yoksun işte

Ben kocama ulaşamıyorum sınavı var ama açmıyo teli kesin gene sessizde.. Uyanmazsa kaçırcak şu anda sinirim tavan yaptı
9.30 da değil mi sınav bilen var mı ?

Gu aydin canlar
Dun cok ufak capta bi kiskanclik krizinyasadim ama simdi iyiym panik yok
Eslerinden ayrilan yarali ordekler Allah kavustursun

Benayim hic bilmiyorum ki belkide uyanmis yola cikmistir teli sessizde kalmistir:26:

Benayim hic bilmiyorum ki belkide uyanmis yola cikmistir teli sessizde kalmistir:26:

Günaydınn canım..

Sınav yeri eve çok yakın sanmıyorum ama inşAllah öledir..

Genel huyu çok kızıyorum hep sessiZde kullanıyo.. Bişi olunca da özür dileyip gene aynı şeyleri yapıyo

Zaten sınava çalışmıyo ama önemli.. Bu yüzden düğüne gelmedi yaa bu adam çok sorumsuzz yemin edrrim bu huyu çok sinir ediyo beni

Sağol kuzum evet malesef goremiyicem ozmn

Cnm açıköğretim sınavı mi kizkardesimn eşi de gircekti ama saati bilmiyom yaa belki uyanmış tr kiz
Gu aydin canlar
Dun cok ufak capta bi kiskanclik krizinyasadim ama simdi iyiym panik yok
Eslerinden ayrilan yarali ordekler Allah kavustursun

Kuzum geçti mi sinirin

Ördek mi
Sağol kuzumm

Sinirlenme kuzum uyannmistr yaa ..
Ay bu sınav için gelmediyse bi de uyanamamissa fena

Inss uyanmistr cnm

Sağol kuzum evet malesef goremiyicem ozmn

Cnm açıköğretim sınavı mi kizkardesimn eşi de gircekti ama saati bilmiyom yaa belki uyanmış tr kiz

Kuzum geçti mi sinirin

Ördek mi
Sağol kuzumm

Evet canım açıkçğretim inşAllah dediğiniz gibi olur...
Her türlü benden Zılgıtı yiycek nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…