Ağlayakta gözden mi olak???

Eysan mi oldun bu seferde
Kiz benimde bogazim dunden beri agriyor hafifte kirginlik var insallah hasta olmayiz:18:

olur olur sıkma canını
Valla yandı desen

Canlarim bnde kahvaltı yapıcam

Afiyett olsunn canım

Intikam soguk yenen bi yemektir benos

İntikam acı olacak süperr

Ismim degistii aysenur bogazim agriyo yaa oksuruk pek yokda :2:
İlahi ayşeee ben fark etttim sen sandım ama ikinci yorum bu kez ayşenurdan gelince onu yabancı sandım

Eyşan ne anammm
Bari ayşeli bişi yapaydın ya

Geçmiş olsunn dikkat et kendine.. Allah tez vakitte geçirsin inşAllah

Kizz ne bilem yaziverdim ole bu olmus

Selammmmkızlarrrr

ayşemmm alla7 tez vakitte kavuştursunnn üzülmee

Eyşannnn

benoşşş aman boşver yaa kendi düşmüyosa derdine sen ne paralıyon kendinii
bak benimkide kayıt yaptğrdı bisürü para yatırdı bi sınava gitmedi çok kızdım ama nafilee

Valla ezocum kusura bakma ama ben böle şeylere gelemiyorum.. Madem ismini değiştirdinnn düzgünce kendini tanıttt biz ayşemi diyoruzzz halaaa ne ayşesi diyosunnn zaten sinirim tepemde

Fundamm aynen dediğin gibi o düşünmüyo ben niye düşünüyosam.

Kalkmış gitmiş sınava gelmiş ne oldu 8 kez aramışsın diyo.. Bu tür durumlarda eski toprak annemin bi lafı var eşşeğin ... Oldu diyesim geldi haklısın msj atmam gerekirdi diyo

ayy nasıl delirdm.. Zaten hazırlanamadan mal gibi nikaha gidiyrum herşey üst üste

He yaa sormaaa
Gerçekten insanın evi gibisi yok unutmuşum bi kaç bişi hiç içime sinmedi

Kizz nolmuss oyle,hersey karismis.
Eysan miii
Fundosun basinin altindan cikti hep bunlarr. Degistirme faslini ilk o acti kiz enginarlari naptinnnn. Esin yedi mii

Bu arada sagolun kizlarr. Biraz once aradi. Bagaji kayipmis. Istanbulda kaldi heralde.sabiha gokceni aramislar.ordan haber bekliolar. Simdi antepte alisveris yapio. Aksama toplanti var. Butun kiyafetler valizde morali sifirrrr

Benosum sikma kendini,oldugu kadar. Bende sabah geldim annemin evinde uyuyamadim. Kac sene yasadigim ev oysaki.. aliskanliklar insani esir edio iste.
Insallah aksam dugunde cok guzel gecerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…