Ağlayakta gözden mi olak???

Anaaamm bagaj mi kayippp
Kizz bazen oluyo boyle seyler haa sen bankoda verip gidiyosun sonra Allaha emanet
Gecenlerde ilik nakli bekleyen bi cocuga yurtdisinda ilik bulunmus.cocugun ailesi havaalaninda bekliyolar heman alıp hastaneye yetiseceklerr ucak geliyo bi bakiyolar,orada unutulmuş depoda ucaga yuklerken onu birakmislar

Benosum sikma kendini,oldugu kadar. Bende sabah geldim annemin evinde uyuyamadim. Kac sene yasadigim ev oysaki.. aliskanliklar insani esir edio iste.
Insallah aksam dugunde cok guzel gecerrr

Aaaa ne kötü olmuşş inşallah hemen hallolurr ama havayolunun bu sıkıntısı var işte küçükse keşke yanına alaydı..

Kız nikah düğün yok akşama gençlere eğlence var o önemli değil zaten kocam eğlence yüzünden bi havalarda hiç sormaa

Eee pesss bu kadar şans olurr yazık yaaa

Sormaa yelooo,birde zamani kisitli. Hala takim elbise bulamamis.
Onlarinkide pek kotu olmus yaaa heralde bizimkinide orda ucaga yerlestirmeye unuttular.

neyseki kimin kim olduğu anlaşılmş
aysem geçmiş olsun ya sıkıntılı bi durum

Sagol benayim,sosyalim.
Yaa takim elbisesi kirismasin diye buyuk valizi aldi. Onuda asagi vermis. Ben sabah soylemistim ona ama kucuk valizi al birde bagaj beklemeyle ugrasma diye. Simdi keske seni dinleseydim dio

Aksam genclerle parti var yani. Kocanin triplere girmesi cok dogalll

aksama kadar gelmez değil mi aysem hava alanına :26: yani çantasını alsada gitse toplantıya:26:

Simdi yine aradi cnm.valiz istanbuldada yokmus. Baska ucagin bagajina karismis olabilir demisler. Araniyor hala. Ne zaman bulunur Allah bilir:26: sabahta valize kilit mi taksak dioduu iyiki takmadik o zaman kilit de giderdii neysr yaa cana gelen mala gelsin. Bi sikinti varmis basinda. Buna ciksin gitsin.

kız yurt dışına çıkmasın çanta dediğin gibi ayşem cana geleceğine mala gelsin ama bulunur eninde sonuda

irem dericinin şarkısını dinledim geçen siz dediniz ya duygusala bağladım kızz

kız yurt dışına çıkmasın çanta dediğin gibi ayşem cana geleceğine mala gelsin ama bulunur eninde sonuda

Olabilir valla bu saatten sonra her yerden cikabilirr. Az once aradiginda diyoki. Epey para harcadim rahatladimmm ic camasirina kadar aldi tabiii birde onun kremleri var. Hergun kullanmasi gerekiyo. Onlarida almiss antepe kendi imkanlarinla gitse bu kadar para harcamazdiii
Cikacak para varmisss

Ay bende dinleyeyim bariiii.

olacakla öleceğe çare olmuyor maalesef canım Allah beterinden saklasın

dinle canım dinle adam karısının doğum günü için yazmış bizimkide ancak otursun

Ayyy sosyalin de ateşi sonmemiş dahaaa
Ben de ateş puskuruyorum bu gunlerde benimkine.cok gözüme batiyo buara
Eve digiturkun servisi geldi benimki aramisti sabahh madem adamlar gelecek sen niye beklemiyosun su hayatta en nefret ettigim seyy bu yanii okadar Muge Anlı izlemenin zarararlari saclarım bile dikelmiş şekilde geziyorum sinirdenn

adamlar işlerini yapıp gidecek kız abartma
lig tv mi aldınız yoksa

O var zaten dee dunden beri bazi kanallar eksik kurulum yaptik da gelmedi ondan cagirmisti
Kizz biliom işlerini yapip gidecek de benim izledigim olaylarda da hep işlerini yapmaya gelen adamlar yiyo ne bok yiyosa :18: kizz ben bekarken de oyleydim hep korkardim eve biri gelince hemen aklima o okudugum izledigim seyler geliyo :18:

Ayşem yaa hakkat çıkacak varmışş..
Özel kremleri mi varr oyy maşallah

Sorma evdeyken git diyen adam şimdi daha gitmeden triplerde
Bide ben böle şeyleri sevmem açıkcası bar türü yeri ama elim mahkum yabancı değil ki.. Gelde adama anlat onun derdi bi bana bakacak mı durumu

Gerçekten güzel şarkı

Yine de ben erkek olsaydım asla eşim evde yalnizken eve birilerinim gitmesime musaade etmezdim

Bu konuda haklısın canımm bende bağlarım psikopata ve güvenmem

Benim adam bu konuda senin dediğin gibi beni tek bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…