Kizz nolmuss oyle,hersey karismis.
Eysan miii
Fundosun basinin altindan cikti hep bunlarr. Degistirme faslini ilk o actikiz enginarlari naptinnnn. Esin yedi mii
Bu arada sagolun kizlarr. Biraz once aradi. Bagaji kayipmis. Istanbulda kaldi heralde.sabiha gokceni aramislar.ordan haber bekliolar. Simdi antepte alisveris yapio. Aksama toplanti var. Butun kiyafetler valizdemorali sifirrrr
Kizz nolmuss oyle,hersey karismis.
Eysan miii
Fundosun basinin altindan cikti hep bunlarr. Degistirme faslini ilk o actikiz enginarlari naptinnnn. Esin yedi mii
Bu arada sagolun kizlarr. Biraz once aradi. Bagaji kayipmis. Istanbulda kaldi heralde.sabiha gokceni aramislar.ordan haber bekliolar. Simdi antepte alisveris yapio. Aksama toplanti var. Butun kiyafetler valizdemorali sifirrrr
Benosum sikma kendini,oldugu kadar. Bende sabah geldim annemin evinde uyuyamadim. Kac sene yasadigim ev oysaki.. aliskanliklar insani esir edio iste.
Insallah aksam dugunde cok guzel gecerrr
Anaaamm bagaj mi kayippp
Kizz bazen oluyo boyle seyler haa sen bankoda verip gidiyosun sonra Allaha emanet
Gecenlerde ilik nakli bekleyen bi cocuga yurtdisinda ilik bulunmus.cocugun ailesi havaalaninda bekliyolar heman alıp hastaneye yetiseceklerr ucak geliyo bi bakiyolar,orada unutulmuş depoda ucaga yuklerken onu birakmislar
Anaaamm bagaj mi kayippp
Kizz bazen oluyo boyle seyler haa sen bankoda verip gidiyosun sonra Allaha emanet
Gecenlerde ilik nakli bekleyen bi cocuga yurtdisinda ilik bulunmus.cocugun ailesi havaalaninda bekliyolar heman alıp hastaneye yetiseceklerr ucak geliyo bi bakiyolar,orada unutulmuş depoda ucaga yuklerken onu birakmislar
Aaaa ne kötü olmuşş inşallah hemen hallolurr ama havayolunun bu sıkıntısı var işteküçükse keşke yanına alaydı..
Kız nikah düğün yok akşama gençlere eğlence var o önemli değil zaten kocam eğlence yüzünden bi havalarda hiç sormaa
Eee pesss bu kadar şans olurr yazık yaaa
neyseki kimin kim olduğu anlaşılmş
aysem geçmiş olsun ya sıkıntılı bi durum
aksama kadar gelmez değil mi aysem hava alanına :26: yani çantasını alsada gitse toplantıya:26:
Olabilir valla bu saatten sonra her yerden cikabilirr. Az once aradiginda diyoki. Epey para harcadim rahatladimmmkız yurt dışına çıkmasın çantadediğin gibi ayşem cana geleceğine mala gelsin ama bulunur eninde sonuda
irem dericinin şarkısını dinledim geçen siz dediniz ya duygusala bağladım kızz
olacakla öleceğe çare olmuyor maalesef canım Allah beterinden saklasın
dinle canım dinle adam karısının doğum günü için yazmışbizimkide ancak otursun
adamlar işlerini yapıp gidecek kız abartma
lig tv mi aldınız yoksa
yok yok bi şey olmaz sakin ol bence kendini boşuna yıpratıyorsun
Sagol benayim,sosyalim.
Yaa takim elbisesi kirismasin diye buyuk valizi aldi. Onuda asagi vermis. Ben sabah soylemistim ona ama kucuk valizi al birde bagaj beklemeyle ugrasma diye. Simdi keske seni dinleseydim dio
Aksam genclerle parti var yani. Kocanin triplere girmesi cok dogalll
kız yurt dışına çıkmasın çantadediğin gibi ayşem cana geleceğine mala gelsin ama bulunur eninde sonuda
irem dericinin şarkısını dinledim geçen siz dediniz ya duygusala bağladım kızz
Yine de ben erkek olsaydım asla eşim evde yalnizken eve birilerinim gitmesime musaade etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?