Ağlayakta gözden mi olak???

Sagol cnm hosbulduk.gelir gelmez ayse hamile onu ogrendim cok sevindim hayirlisiyla bizde boyle guzel haberler verirz

Aysenurum canimm cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikli sihhatli kolay dogum nasip etsin en basindan beri hissediyodum ama seni
Bende ilk doktor kontrolume gittim kizlar kesecigi gorduk haftaya gelin kalp atislarina bakalim alttan da bakabilirim dedi 5 haftalikmis icim biraz rahatladi Allahin izniyle bide kalbi atsayd.

o minik kalbinin atışınıda duyarsın canım allahın izniyle.içini rahat tut

Canım gözün aydın hadi bakalım sıra kalp atışlarımda . Ne güzel bir duygudur eminim.. Darısı başımıza..

Hosbulduk ilk defa kullanyorum nasl oldugunu blmedgm icin)))

hoş geldin canım.. öğrenirsin zamanla.
Takıl bize hayatını yaşa

o zaman hemen ben sorayım.. yarışmaya nerden katılıyorsun kaç yaşındasın ve ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsunuz bebiş

Sevgili ağlayakta gözden mi olak topikcanları

Benim bir toplantı talebim olacak :)

Toplantı konusu : topiğimizde hamile kalan arkadaşlarımızın neler yaptıkları
Toplantı Tarihi : ortak belirlenecek bir gün
Toplantı Saati : yine ortak belirlenecek bir saat
Toplantıya katılacaklar : Topikteki herkes ( katılım zorunludur :))

Slogan : 2014 e herkes hamile gircek

Gündem Maddesi : Bizim sevgili Hamiş arkadaşlarımızın hamile kalmak için yaptıkları, ama öncelikle kendilerini tanıtarak başlamaları :) sonrasında ne gibi uygulamalar, ne gibi ilaçlar, jeller, kürler, doktorlar vs. gibi hemen hemen herşeyi tek bir madde halinde yazmaları

Malumunuz üzere aynı yola baş koymuş yoldaşlar olarak siz Hamiş arkadaşların arkasından gelğn biz çalışma arkadaşları sizlerden feyz alarak uygulama yapalım :))

Amaç 2014 e herkesin hamile kalması :) bu nedenle herkesin aynı anda topikte patlama yaratması :)

Ne dersiniz ?

canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhh ben hala inanamiyorummmm

Ahh Ayşenuruuuumm haberini sabırsızlıkla bekledim misafirlerim geldi hiç bakamadım

bu çooook güzel bir habeerr çok sevindimm :119:
Tebrik ediyorumm balııımm, melek yüreklii güzel anne

darısı bütün kızların başına inşallah , seni çoook seviyorumm Allah nazarlardan saklasın şeker kııız :109:

şimdi halay zamanı tek başımayım ama çekerim

:118::118::118::118::118::118::118::119::119:

:82: kendine dikkat et :82:

Çooook öpüyorum senii

sendemi hamişsinnnn:
darısı inşallah başınıza canımm
inşallaaah annişlerine hediye versin yeniyıla girmeden

ayyyy çok heyecanlııııı :18::18:
evett gülkıız sen önümüzdeki aya ver ,hediye sana feda olsun

canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhh ben hala inanamiyorummmm
ayşenurum kafam karıştı biraz, birşey sorucam değer 60 , 3 haftalık hamişsin:44:benim değer 139,43 ben kaç haftalığım
Kizlar guzel haftasonlari bir hamis daha mi var maşallah topik cok ugurluymuss..benide araniza alin bi kac kere yazdim kimse bisi yazmayinca vazgeçtim

canımm aybikecannsın sendee hoşgeldinn :109: darısı başına inşallaaahhhhh kısa zamanda

Sed cnm hayirli olsun darisi basimiza inss cnm bu ay ayri biseyler yapmismiydin..
yok canım 3 aydır deniyordum...ama yaklaşık 1 saat çalışmadan sonra kalkmadım :78:

Cnm hbulduk amin cnm ins tez zamnda olur bebis..masallh cnm 3 ay da olmus saglikla kucagina alirsn

lizocanimmm cok tesekkur ederimm. senin adinada cok sevindimmm, insallah haftaya kalp atislarinida duyarsin minigininn

Canım hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sagolll canimm benimm. sende sakin karamsarliga kapilmaaa bebisin seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…