canım kötüyü düşünme sakın.. İyi olacak ve bebeğin sesinle..
Canım benim çok sevindim Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı başımıza dualarında bizide unutma.. Topic de izdiham yaşanıyo :) bende halayın sonundan katılıyorum64:
Hani demiştim ya ben bu ay zaten senden bekliyodum
canım benim arada kaynıyo olabilir küsme yaz sen.. Hoşgeldin..
Canım hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhhben hala inanamiyorummmm
Aysenurum canimm cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikli sihhatli kolay dogum nasip etsin en basindan beri hissediyodum ama seni
Bende ilk doktor kontrolume gittim kizlar kesecigi gorduk haftaya gelin kalp atislarina bakalim alttan da bakabilirim dedi 5 haftalikmis icim biraz rahatladi Allahin izniyle bide kalbi atsayd.
Aysenurum canimm cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikli sihhatli kolay dogum nasip etsin en basindan beri hissediyodum ama seni
Bende ilk doktor kontrolume gittim kizlar kesecigi gorduk haftaya gelin kalp atislarina bakalim alttan da bakabilirim dedi 5 haftalikmis icim biraz rahatladi Allahin izniyle bide kalbi atsayd.
Herkese açık cnm neden izin alıyorsun hoşgeldinMrhb hanimlar bende katilablrmym size
Hosbulduk ilk defa kullanyorum nasl oldugunu blmedgm icin)))
Hosbulduk ilk defa kullanyorum nasl oldugunu blmedgm icin)))
hoş geldin canım.. öğrenirsin zamanla.
Takıl bize hayatını yaşa
o zaman hemen ben sorayım.. yarışmaya nerden katılıyorsun kaç yaşındasın ve ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsunuz bebiş
Uşaktan katlyorum 20 yaşndaym 2 yl evlym. 5 aylik hamileym 2ci gebeligm
canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhhben hala inanamiyorummmm
darısı inşallah başınıza canımmsendemi hamişsinnnn:
evett gülkıız sen önümüzdeki aya ver ,hediye sana feda olsuninşallaaah annişlerine hediye versin yeniyıla girmeden
ayyyy çok heyecanlııııı :18::18:
ayşenurum kafam karıştı biraz, birşey sorucam değer 60 , 3 haftalık hamişsin:44:benim değer 139,43 ben kaç haftalığımcanlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhhben hala inanamiyorummmm
Kizlar guzel haftasonlari bir hamis daha mi var maşallah topik cok ugurluymuss..benide araniza alin bi kac kere yazdim kimse bisi yazmayinca vazgeçtim
yok canım 3 aydır deniyordum...ama yaklaşık 1 saat çalışmadan sonra kalkmadım :78:Sed cnm hayirli olsun darisi basimiza inss cnm bu ay ayri biseyler yapmismiydin..
darısı inşallah başınıza canımm
evett gülkıız sen önümüzdeki aya ver ,hediye sana feda olsun
ayşenurum kafam karıştı biraz, birşey sorucam değer 60 , 3 haftalık hamişsin:44:benim değer 139,43 ben kaç haftalığım
canımm aybikecannsın sendee hoşgeldinn :109: darısı başına inşallaaahhhhh kısa zamanda
yok canım 3 aydır deniyordum...ama yaklaşık 1 saat çalışmadan sonra kalkmadım :78:
Canım hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?