Ağlayakta gözden mi olak???

Twinimm merhabaa.
Yalniz bende pek bise anlamadim bu isten. Esin inatcilik yapmasin duzenli kullansin ilaclarini. Bizler olsak lafini bile etmeyiz. Bu esler neden hep kendilerine toz kondurmazlarr. Doktorun hastayi karistirma gibi bi olayi varsa Allaha emanet halimiz o zaman.

Ya bende disciden ciktim. Gorumceme ugradim. Onunda arkadaslari gelmis birakmadi beni. Sonra esim aradi erken cikiorum. Senide alayim eve gecelim dedi.
Sonra eve geldik hic yapilmayacak ise kalkistim. Cocugun esyalarini yikayacam kac gundur. Neyse bi kuvvet geldi kalktim. Once makineye attim. Sonra baktim azicik bisey zaten kirli degiller maksat bi suya girsin ciksin. Elimde yikayim dedim. Yikadikca camasir cogaldi sanki. 1,5 saattir elimde camasir yikadim. Popomdan su akti artik. Simdi belim cok fena yatiorum yaptigim aptalliga kac puan veriyosunuzz

Herseyi tam okuyamadim. Cok yorulmusumm

Anammm cok agrim varrrr

Ayseye aynen katiliyorumm bize doktor afedersiniz b.k ye dese yicez yanii bize duşen herseyi yapiyoz adamlara bi iş dustu mu kacacak delik ariyolarr benimkine bikere spermiyogram istediler hastaneyi nasil terkedecegini şaşirdı

Twincan baska bi dr da gitsinn.gerzek bi doktorun sırıta sırıta bakip cok guzel dedigi rahim filminde aslinda kabak gibi tupler kapaliymis ben bunu yasadiktan artik bi teşhis icin gerekirse 3-4 doktorla gorusmekten yanayim

Kizlar haftaya bugun nasipse ameliyat gecmis olacak :26: sag cikarsam eger;ameliyattan kaynaklanan gazı cikarmaya calisiyor olucam bu saatlerde
Geberiyorum korkudan :18::18:

Yok aysem daha hazirlamadim yarin ogleden sonra izinnalacagim o zaman hallederim
Yelizim korkma kuzumm insallah hic bir sey olmayacak kotu seyleride sakin aklina getirme

Eee ayşe ben sana ne diyim
Anam makine ne güne duruyı at yıkansın maksat sudan geçmiş olsun değil mi o halinle elde çamaşır yıkamak senin neyine

Sana 100 üzerinden 100 puan
Bence doğuma kadar yat bi daha kalkma

Geçmiş olsun canım.. Ayaklarına sıvak su torbası koy iyi gelir. Gerçi yaz günü ama

Ne demek sağ çıkarsam he
Hiç yakışmayan sözler bunlar.. Herşey güzel olacak inşAllah.. Olacaksın güzelce ameliyat sonrasında da gelecek sıpan..
Annen ne zaman geliyo canım?
O senin korkunu alır nasılsa..

Kız sosii hergün bi gün sonraya atıyrsun toplanmayı yavaştan bana benziycen ha gayret

Bu arada ayse insanin en fazla velini agritacak işi secmişsin tebriklerrr

Sosyalimm benosumm korku insanın aklina herseyi getiriyo.daha bikez olsun ameliyatta ne olacak nasil gececek tupler ne olacak diye merak etmedim tek dusundugum uyanma anı :26:
insallah hayirlisiyla gecip gitsin yarabbim bu kez sorunsuz atlatmayi nasip etsin sonra da yolumuza bakalimm

Pesssss ayşemmmm senin bizi üzmeye ne hakkın varrrrr sana ceza yatıyosun gezme yasak bihaftaaa

twinimmm sperm değerlerini bi ara atta bakalım hemen karamsarlaşma kuzumm benimkininde60 milynnn kızz
bence uzatmayın aşılamayaptırak temmuzdaa

yelommmağrı resicialmadınmı kızzz çekilmez o ağrıen azından bi aprol fort gibi bişey iyi gelir

Ginaydinnn yavrularrr

Ah kizlar ne deseniz haklisinizzz. Bi anda hamaratligim tuttu aksam ztn tel elimde koltukta sizmisimm.
Yelocumm boyle kendini korkutma. Hersey cok guzel gececek insallah. Hepimizin dualarindasin. Hayirli haberlerini alacazz.
Fundoss cezami kabul ediorum tamamm

Hayrlısı ile güzel sonuçlanacak inşAllah..
Çok düşünmemeye çalış canım. Düşündükçe senaryo üretmek en kolayı

Sızarsın tabi.. Bi daha yapma bugün güzelce dinlen canım yazık kız canına..

Günaydın canlarr
bizim odanın hali duman dün iki kişi kavga etti bugün birisi daha gelmedi geldiğinde neler olacak tahmin edemiyorum tamda ikisinin ortasında oturuyorum :18::18::18:
ayşe kız bu halinde çamaşır mı yıkadın kısa programa ataydın mis olurdu kendini yorduguna değmez
yelizcim karşılaşamıyoruz senle görürsen eğer yazdığımı Allah yardımcın olsun inşallah ameliyatın çok iyi geçer hiiiç sıkıntı yaşamazsın

Günaydıııııııııııııınnnnn

kız niye kavga ettiler dertleri ne yaaa
sizin finansla ilgili bölüm değilmi gerçekten parayla uğraşanlar sıkıntılı haaa devlet işide olsa amaan
bencede canım katılıyorum sana ayşem eşşeklik etmiş resmen

yaaa yeliz anesteziye takmış kafayı ameliyattan değil narkozdan korkuyo :26: ama korktukça dahada işler zorlaşır
hiç korktuğu gibi olmayacakk herşey çok güzel olacak

kız müdür verdilerya bizim odaya işi yok ama herşeyi soruyor şurda tam huzura erdim iş yapmıcam derken işimi 4 e 5 e katladı bi evrağı 5 dakikada inceleyeceğime ona yarım saatte anlatıyorum kendim yapsam daha iyiydi bide yaşından dolayı anlayamıyor ve duymuyor anlattığıma ikna olmuyor odada herkesi bezdirdi
bizim 16 yıllık kendini müdür sanan memurumuzda tahammül edemiyor tersliyor hep dünde ipler koptu birbirlerine olmadık şeyler söylediler başkana gitti iş

anesteziye neden takmış ki anlamadım bende anestezi aldım, uyanamamaktan veya uyandığındaki o kendine gelememe durumundanmı korkuyo ki yada uyandığında hissedeceği ağrıdan :44:

yaa niye hep böyle oluyorr eşiminkide çok uyuşuk
ooo epey büyümüş kız olay ama diğer adamda haklı haaa gıcık bir durum getir anlamayan birini işini yavaşlatsın karışsın dayanamaz ki insan

daha öncede almış ya hani geçen yılki ameliyatta çok kötü olmuş yaaa aynen öyle dediğin gibi canım :26:

Panpalarrr
Dinleniyorum zaten benayim. Sabah esim anneme birakti. Yine bi cilginlik yapip elimde camasir yikamayayim diyee

Fundossssss

Lizoss sanada gunaydinnn

lizom sen ne zaman kaçıyon ordan olaylar iyice kızışmadan kaç
bide dönünce yine orayamı gidecen

kadınların savaşı fundacım
bide kendi işi değil artık ne amaçlıyosa :44:
kızz senin iş de değişiyordu noldu son durum

lizom sen ne zaman kaçıyon ordan olaylar iyice kızışmadan kaç
bide dönünce yine orayamı gidecen

cuma son kaçıyorummmm dönünce başkan hangi odaya ve işe verirse ordayım kesin değil burası stratejide iş çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…