Canlarim herkes iyidr inş ss
Fundosum hayirli bi zmnda gelsin ınss asilamayla gelecek bizim sıpa
Sosyalim yolculuk vakti desene sagsalim gidip gelin canom
BenosumAyşem Yelizim
Canlar benimki cuma gunu ürolog a gitti Prof. Kontrol etmiş bi de test istemiş sperm bi sıkıntı olmuş tu sonuçlar da bugün yine gidip verdi test sonuç çıkmış değerler biraz düşmüş çok değil bnde bakmadım daha ..
Bu arada eşim sormuş geçen gün kontrol ettiniz bi sorun varmı demiş dr da sol tarafta Varikosel olabilir demiş:44:
Eşim de dioki ben hiç beğenmedim bu Dru ilaç yazmış 3 ay kullan demiş almiycam dedi ilaçları off bu ne şimdi anlamadım ..
Aysem elde camasir mi yikanir kiz kotu yapmissinyat dinlen bence baska bir iste yapma
Twinimm merhabaa.
Yalniz bende pek bise anlamadim bu isten. Esin inatcilik yapmasin duzenli kullansin ilaclarini. Bizler olsak lafini bile etmeyiz. Bu esler neden hep kendilerine toz kondurmazlarr. Doktorun hastayi karistirma gibi bi olayi varsa Allaha emanet halimiz o zaman.
Ya bende disciden ciktim. Gorumceme ugradim. Onunda arkadaslari gelmis birakmadi beni. Sonra esim aradi erken cikiorum. Senide alayim eve gecelim dedi.
Sonra eve geldik hic yapilmayacak ise kalkistim. Cocugun esyalarini yikayacam kac gundur. Neyse bi kuvvet geldi kalktim. Once makineye attim. Sonra baktim azicik bisey zaten kirli degiller maksat bi suya girsin ciksin. Elimde yikayim dedim. Yikadikca camasir cogaldi sanki. 1,5 saattir elimde camasir yikadim. Popomdan su akti artik. Simdi belim cok fena yatiorumyaptigim aptalliga kac puan veriyosunuzz
Herseyi tam okuyamadim. Cok yorulmusumm
Anammm cok agrim varrrr
Ayseye aynen katiliyorumm bize doktor afedersiniz b.k ye dese yicez yaniibize duşen herseyi yapiyoz adamlara bi iş dustu mu kacacak delik ariyolarr benimkine bikere spermiyogram istediler hastaneyi nasil terkedecegini şaşirdı
Twincan baska bi dr da gitsinn.gerzek bi doktorun sırıta sırıta bakip cok guzel dedigi rahim filminde aslinda kabak gibi tupler kapaliymis ben bunu yasadiktan artik bi teşhis icin gerekirse 3-4 doktorla gorusmekten yanayim
Kizlar haftaya bugun nasipse ameliyat gecmis olacak :26: sag cikarsam eger;ameliyattan kaynaklanan gazı cikarmaya calisiyor olucam bu saatlerde
Geberiyorum korkudan :18::18:
Bu arada ayse insanin en fazla velini agritacak işi secmişsin tebriklerrr
Sosyalimm benosumm korku insanın aklina herseyi getiriyo.daha bikez olsun ameliyatta ne olacak nasil gececek tupler ne olacak diye merak etmedim tek dusundugum uyanma anı :26:
insallah hayirlisiyla gecip gitsin yarabbim bu kez sorunsuz atlatmayi nasip etsin sonra da yolumuza bakalimm
Ginaydinnn yavrularrr
Ah kizlar ne deseniz haklisinizzz. Bi anda hamaratligim tuttuaksam ztn tel elimde koltukta sizmisimm.
Yelocumm boyle kendini korkutma. Hersey cok guzel gececek insallah. Hepimizin dualarindasin. Hayirli haberlerini alacazz.
Fundoss cezami kabul ediorum tamamm
Günaydın canlarr
bizim odanın hali duman dün iki kişi kavga etti bugün birisi daha gelmedi geldiğinde neler olacak tahmin edemiyorum tamda ikisinin ortasında oturuyorum :18::18::18:
ayşe kız bu halinde çamaşır mı yıkadın kısa programa ataydın mis olurdu kendini yorduguna değmez
yelizcim karşılaşamıyoruz senle görürsen eğer yazdığımı Allah yardımcın olsun inşallah ameliyatın çok iyi geçer hiiiç sıkıntı yaşamazsın
Günaydıııııııııııııınnnnn
kız niye kavga ettiler dertleri ne yaaa
sizin finansla ilgili bölüm değilmi gerçekten parayla uğraşanlar sıkıntılı haaa devlet işide olsa amaan
bencede canım katılıyorum sana ayşem eşşeklik etmiş resmen
yaaa yeliz anesteziye takmış kafayı ameliyattan değil narkozdan korkuyo :26: ama korktukça dahada işler zorlaşır
hiç korktuğu gibi olmayacakk herşey çok güzel olacak
kız müdür verdilerya bizim odaya işi yok ama herşeyi soruyor şurda tam huzura erdim iş yapmıcam derken işimi 4 e 5 e katladı bi evrağı 5 dakikada inceleyeceğime ona yarım saatte anlatıyorum kendim yapsam daha iyiydibide yaşından dolayı anlayamıyor ve duymuyor anlattığıma ikna olmuyor odada herkesi bezdirdi
bizim 16 yıllık kendini müdür sanan memurumuzda tahammül edemiyor tersliyor hep dünde ipler koptubirbirlerine olmadık şeyler söylediler başkana gitti iş
anesteziye neden takmış ki anlamadım bende anestezi aldım, uyanamamaktan veya uyandığındaki o kendine gelememe durumundanmı korkuyo ki yada uyandığında hissedeceği ağrıdan :44:
Hayrlısı ile güzel sonuçlanacak inşAllah..
Çok düşünmemeye çalış canım. Düşündükçe senaryo üretmek en kolayı
Sızarsın tabi.. Bi daha yapma bugün güzelce dinlen canım yazık kız canına..
yaa niye hep böyle oluyorr eşiminkide çok uyuşuk
ooo epey büyümüş kız olayama diğer adamda haklı haaa gıcık bir durum getir anlamayan birini işini yavaşlatsın karışsın dayanamaz ki insan
daha öncede almış ya hani geçen yılki ameliyatta çok kötü olmuş yaaa aynen öyle dediğin gibi canım :26:
lizom sen ne zaman kaçıyon ordanolaylar iyice kızışmadan kaç
bide dönünce yine orayamı gidecen
Panpalarrr
Dinleniyorum zaten benayim. Sabah esim anneme birakti. Yine bi cilginlik yapip elimde camasir yikamayayim diyee
Fundossssss
Lizoss sanada gunaydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?