kadınların savaşı fundacım
bide kendi işi değil artık ne amaçlıyosa :44:
kızz senin iş de değişiyordu noldu son durum
cuma son kaçıyorummmm dönünce başkan hangi odaya ve işe verirse ordayım kesin değil burası stratejide iş çok
ayşeeeeeeeeeeeeeeeebu havalar neeee
kız ayşee yazık fundoşa dil çıkarma benoşa çıkar
Fundossss gelllll
Havan kimee yabanciii
Nassiniz canlarr.
kız ayşee yazık fundoşa dil çıkarma benoşa çıkar
Aysemm imkansiz hamis kalmam ama yinede merak adetinden sonrami oncemi gogus uclarin acidimi daha dogrusu:26:
Aysemm imkansiz hamis kalmam ama yinede merak adetinden sonrami oncemi gogus uclarin acidimi daha dogrusu:26:
yağmur kar soğuk dedin havaların anasını ağlattın be gacı
lizommmmkötü ayşeee
eyşannn o nasıl laff imkansızmışşşş bellimi olur kız deliii
kaç gün var adetine hadi bi şok yaşat bize kendimize gelelim kızzzz
Esimde sorun varya fundam yinede rabbim ol dese olurda iste ne bilim ya adet gordum 20.gunmuydu emin degilimde yumdan sonramiydi gogus uclarim aci yo dokunamiyorum:26: bi arada bulantim oldu ama usutmedendi sanirim hemen olmaz bulantiyağmur kar soğuk dedin havaların anasını ağlattın be gacı
lizommmmkötü ayşeee
yağmur kar soğuk dedin havaların anasını ağlattın be gacı
lizommmmkötü ayşeee
Ne demek imkansiz cnm. Boyle soylemekte pek uygun degil. Rabbimin ol demesi yeter. Sen kalbini ferah tut.
Canim benim gogus uclarim agrimamisti ama bildigim kadariyla adetin yaklastiginda gogus uclari agrirmis.
Keske cnm yaa ins hepimiz veririz mutlu haberi sende olmusmuydu bat gelmeden gogus uclarinda acima?yağmurmu yağıyo orda ooohhh birazda buraya gönderin yanıyoruuzzz
kızlar ben gitmeden bi bomba patlatın birinizden pozitif haberi alayım imkansız yok, temmuz anneleri topiğinde 2-3 yıl olmayıp kendiliğinden hamiş kalanlar var Allah ne zaman yazdıysa o zaman veriyor hiç ummadığın bi anda dünyaları veriyor sana
Evt fundoooo dun dolu yagdiibugunde yagmur gelecek dikkatli olunn. Haftaya hava guzelmisss.hadi iyisinn
Esimde sorun varya fundam yinede rabbim ol dese olurda iste ne bilim ya adet gordum 20.gunmuydu emin degilimde yumdan sonramiydi gogus uclarim aci yo dokunamiyorum:26: bi arada bulantim oldu ama usutmedendi sanirim hemen olmaz bulanti
yağmurmu yağıyo orda ooohhh birazda buraya gönderin yanıyoruuzzz
kızlar ben gitmeden bi bomba patlatın birinizden pozitif haberi alayım imkansız yok, temmuz anneleri topiğinde 2-3 yıl olmayıp kendiliğinden hamiş kalanlar var Allah ne zaman yazdıysa o zaman veriyor hiç ummadığın bi anda dünyaları veriyor sana
Ben adet gorecegimdede her tarafinda olurdu ama daha cook bata umitlenmek istemiyorum ama renginde bi koyulasma yok cnm yaa nette koyulasir yaziyrburalara gelmedi o dolu hiçama evet annemlerin ordada koca koca dolular yağmış göz gözü görmüyormuş ben nasiplenmedim
al istanbul senin olsun ctesi gidiyorum
uçları acıyo ve dokunamıyosun habak bu çok önemli bi belirti kız
benim göğüsler ağrır ama etrafı uçları değil
yağmuyo lizo çok güneşli değişken bi hava var
lizom benim yum haftaya ben yokum bu ay olmaz temmuzda aşılamaya başlıyorum canım hatta hesabıma göre kocişimin d.gününe gelebilir aşılama işlemi
keşke o gün tutsaaaseninde doğum zamanları kızzz
bende hiç belirti olmadı canım göğüslerim acımadı sadece adet olacakmışım gibi ince ince ağrım vardı belimde. ama okuduğum çoğu şeyde belirtilerden biri göğüs ağrısıymış. uçlardaki koyulaşmada bence belirti değil çünkü o çoooook sonra olan bişeyKeske cnm yaa ins hepimiz veririz mutlu haberi sende olmusmuydu bat gelmeden gogus uclarinda acima?
buralara gelmedi o dolu hiçama evet annemlerin ordada koca koca dolular yağmış göz gözü görmüyormuş ben nasiplenmedim
al istanbul senin olsun ctesi gidiyorum
uçları acıyo ve dokunamıyosun habak bu çok önemli bi belirti kız
benim göğüsler ağrır ama etrafı uçları değil
yağmuyo lizo çok güneşli değişken bi hava var
lizom benim yum haftaya ben yokum bu ay olmaz temmuzda aşılamaya başlıyorum canım hatta hesabıma göre kocişimin d.gününe gelebilir aşılama işlemi
keşke o gün tutsaaaseninde doğum zamanları kızzz
Fundos kizz teste guvenme bi arkadas var dugnmz cok yakin oldu oda bebek istiyo 1yili gecti gecen adeti gecince test yapmis pozitif cok sevinmis saglik ocagina gitmis kan vermis negatif o gun adeti gelmissasirdm uzuldum ne kadr sevnmisdi
bende hiç belirti olmadı canım göğüslerim acımadı sadece adet olacakmışım gibi ince ince ağrım vardı belimde. ama okuduğum çoğu şeyde belirtilerden biri göğüs ağrısıymış. uçlardaki koyulaşmada bence belirti değil çünkü o çoooook sonra olan bişey
kocişinin doğumgünü hangi gün, benim içimden geç doğum yapacakmışım gibi geçiyor yani 41-42 haftayı görürüm gibi aşılama zamanlarında senle yaşarım heycanını
hadi yaaaa ilginçmiş ama ben güvenirim heralde 1,5 yıldır hiç görmedim ya çift çizgi görünce doğru derim
21 temmuzzzkız sorma şimdiden heyecanlıyım yaaa
hadi yaaaa ilginçmiş ama ben güvenirim heralde 1,5 yıldır hiç görmedim ya çift çizgi görünce doğru derim
21 temmuzzzkız sorma şimdiden heyecanlıyım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?