Ağlayakta gözden mi olak???

kadınların savaşı fundacım
bide kendi işi değil artık ne amaçlıyosa :44:
kızz senin iş de değişiyordu noldu son durum

cuma son kaçıyorummmm dönünce başkan hangi odaya ve işe verirse ordayım kesin değil burası stratejide iş çok

kız kadınlar ölemiiii tamam ozaman

kaldı gibi o iş adam avanta derdinde aradaki iş verme alma değil derdi avantası kim fazla verirse ona vercek

ohhh hadi iyisinnn artık oğluşunla tadını çıkar son günlerin

Havan kimee yabanciii
Nassiniz canlarr.

kız ayşee yazık fundoşa dil çıkarma benoşa çıkar

Aysemm imkansiz hamis kalmam ama yinede merak adetinden sonrami oncemi gogus uclarin acidimi daha dogrusu:26:

yağmur kar soğuk dedin havaların anasını ağlattın be gacı

lizommmm kötü ayşeee

eyşannn o nasıl laff imkansızmışşşş bellimi olur kız deliii
kaç gün var adetine hadi bi şok yaşat bize kendimize gelelim kızzzz

Aysemm imkansiz hamis kalmam ama yinede merak adetinden sonrami oncemi gogus uclarin acidimi daha dogrusu:26:

Ne demek imkansiz cnm. Boyle soylemekte pek uygun degil. Rabbimin ol demesi yeter. Sen kalbini ferah tut.
Canim benim gogus uclarim agrimamisti ama bildigim kadariyla adetin yaklastiginda gogus uclari agrirmis.

Evt fundoooo dun dolu yagdii bugunde yagmur gelecek dikkatli olunn. Haftaya hava guzelmisss.hadi iyisinn

Esimde sorun varya fundam yinede rabbim ol dese olurda iste ne bilim ya adet gordum 20.gunmuydu emin degilimde yumdan sonramiydi gogus uclarim aci yo dokunamiyorum:26: bi arada bulantim oldu ama usutmedendi sanirim hemen olmaz bulanti

yağmurmu yağıyo orda ooohhh birazda buraya gönderin yanıyoruuzzz
kızlar ben gitmeden bi bomba patlatın birinizden pozitif haberi alayım imkansız yok, temmuz anneleri topiğinde 2-3 yıl olmayıp kendiliğinden hamiş kalanlar var Allah ne zaman yazdıysa o zaman veriyor hiç ummadığın bi anda dünyaları veriyor sana

Ne demek imkansiz cnm. Boyle soylemekte pek uygun degil. Rabbimin ol demesi yeter. Sen kalbini ferah tut.
Canim benim gogus uclarim agrimamisti ama bildigim kadariyla adetin yaklastiginda gogus uclari agrirmis.

Agri degilde aciyo sanki adet olacagimdaki gibi ama sadece uclari heryerinde aci yok yani adet olacmda heryeri acirdi dahada cok adetime uclarindada koyulasma yok koyulasiyo yaziyor nette

Keske cnm yaa ins hepimiz veririz mutlu haberi sende olmusmuydu bat gelmeden gogus uclarinda acima?

Fundos kizz teste guvenme bi arkadas var dugnmz cok yakin oldu oda bebek istiyo 1yili gecti gecen adeti gecince test yapmis pozitif cok sevinmis saglik ocagina gitmis kan vermis negatif o gun adeti gelmis sasirdm uzuldum ne kadr sevnmisdi

Evt fundoooo dun dolu yagdii bugunde yagmur gelecek dikkatli olunn. Haftaya hava guzelmisss.hadi iyisinn

Esimde sorun varya fundam yinede rabbim ol dese olurda iste ne bilim ya adet gordum 20.gunmuydu emin degilimde yumdan sonramiydi gogus uclarim aci yo dokunamiyorum:26: bi arada bulantim oldu ama usutmedendi sanirim hemen olmaz bulanti

buralara gelmedi o dolu hiç ama evet annemlerin ordada koca koca dolular yağmış göz gözü görmüyormuş ben nasiplenmedim
al istanbul senin olsun ctesi gidiyorum

uçları acıyo ve dokunamıyosun ha bak bu çok önemli bi belirti kız
benim göğüsler ağrır ama etrafı uçları değil

yağmuyo lizo çok güneşli değişken bi hava var

lizom benim yum haftaya ben yokum bu ay olmaz temmuzda aşılamaya başlıyorum canım hatta hesabıma göre kocişimin d.gününe gelebilir aşılama işlemi
keşke o gün tutsaaa seninde doğum zamanları kızzz

Ben adet gorecegimdede her tarafinda olurdu ama daha cook bata umitlenmek istemiyorum ama renginde bi koyulasma yok cnm yaa nette koyulasir yaziyr

Keske cnm yaa ins hepimiz veririz mutlu haberi sende olmusmuydu bat gelmeden gogus uclarinda acima?
bende hiç belirti olmadı canım göğüslerim acımadı sadece adet olacakmışım gibi ince ince ağrım vardı belimde. ama okuduğum çoğu şeyde belirtilerden biri göğüs ağrısıymış. uçlardaki koyulaşmada bence belirti değil çünkü o çoooook sonra olan bişey

kocişinin doğumgünü hangi gün, benim içimden geç doğum yapacakmışım gibi geçiyor yani 41-42 haftayı görürüm gibi aşılama zamanlarında senle yaşarım heycanını

Fundos kizz teste guvenme bi arkadas var dugnmz cok yakin oldu oda bebek istiyo 1yili gecti gecen adeti gecince test yapmis pozitif cok sevinmis saglik ocagina gitmis kan vermis negatif o gun adeti gelmis sasirdm uzuldum ne kadr sevnmisdi

hadi yaaaa ilginçmiş ama ben güvenirim heralde 1,5 yıldır hiç görmedim ya çift çizgi görünce doğru derim

21 temmuzzz kız sorma şimdiden heyecanlıyım yaaa

hadi yaaaa ilginçmiş ama ben güvenirim heralde 1,5 yıldır hiç görmedim ya çift çizgi görünce doğru derim

21 temmuzzz kız sorma şimdiden heyecanlıyım yaaa

Kizz oda yapardi hep test ben toplasan 1yili gecti 4kere felan yaptim test negatif cikicani biliyorum ya yapmiyoum hic batida saymiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…