Ağlayakta gözden mi olak???

Bissurude ovulasyon testi aldi
aysenurummm bu sogan ikinci kur benim bu ayi etkilemicek yaaaa erken yapsam sorun okurmu acaba :44:

Bu arada nasil oldun kuzum bacak agrin gectimi baska bisey hissediyomusun

sormaaa bence erken basla sen yine canim.

kasik agrisi hala var canim. asiri halsizlik var birde. sag kasigimda birsey var sanki egilince falan batiyor. onun disinda pek birsey yok cnm.

sen nasilsin konusmayalii

kızlar ben bu ay adaçayı içiyorum yumurtalar için çok iyiymiş adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar içiyorsun bayağı faydasını gören olmuş :44:

Kizlar merhaba nasilsnz bnde sogan kurune baslamak istiyorum bir problem yoksa kist gibi yinede kullanılabilir miyim bir sakıncası olur mu bide 2.gun baslayip kac gun kullanicz

Ahhh bende kalsamda her tarafim agrisa
kendini yorma bebise iyi bak canomm

benim bugunum temizlik ve utu ile gecti bisabah kahvaltiya gittik esimin ananesine kalabaliktik onun disinda bisey yok
Sosyalcim adacayi mi
Bitki cayi zararli degilmi
Valla icerim bende papatya cok seviyorum bende zarari okur diye icmiyordum
Adacayi icim yarindan itibaren benimde dun bitti adetim

Kizlar merhaba nasilsnz bnde sogan kurune baslamak istiyorum bir problem yoksa kist gibi yinede kullanılabilir miyim bir sakıncası olur mu bide 2.gun baslayip kac gun kullanicz

Canim bir zarari yokta normalde adet bittikten 7 gun sonra baslaniyor
aysenurla ben erken basladik
bende adet bitince basladim bi etki olmadi daha

kist falan yoksa kullanma canım, aslında bende başlayacaktım ama bi kaç yeri okuduktan sonra vazgeçtim, yinede sen bilirsin

fundoşum adaçayı evet günde 1 kupa aç veya tok olman farketmez ama sadece adaçayı iç bunun yanında başka kürler yapma , 12. gün dahil içiyorsun sonra içmiyorsun yumurtaların gelişmesine çok yardımcı oluyormuş

Canim bir zarari yokta normalde adet bittikten 7 gun sonra baslaniyor
aysenurla ben erken basladik
bende adet bitince basladim bi etki olmadi daha

Zarari yoksa icym bnde ins bat gelmezde hic baslamadn bebisme kavusurum cnm Rabbim tez zamanda kavustursun bizi

Oylemi sosyalcim kist yok hormon testlerimde de normal cikti uf nerde sorun o zaman niye gelmiyor melegim.cnm aslinda e2 34 cikmisti sence normalmi dr normal dedi ama ..

Funda sosyal sizde herhangi bir sorun var miydi

Oylemi sosyalcim kist yok hormon testlerimde de normal cikti uf nerde sorun o zaman niye gelmiyor melegim.cnm aslinda e2 34 cikmisti sence normalmi dr normal dedi ama ..

valla bilmiyorum canım benim hormon testlerim yapıldı ama zamanında yapılmadığı için yüksek çıktı , doktor adetin 3. günü gel dedi ama ben şehir dışında olduğum için gidemedim
Funda sosyal sizde herhangi bir sorun var miydi

benim bir kürtajım var kuzum, hamile kalabiliyorum kürtajdan sonra 3 ay denedik olmadı bu 4. ayımız

Anladim cnm Rabbim gostermesin bir daha cnm inss bu ay olur..ben daha hic hamile kalamadim neden ttutmuyo anlamiyorum

Amaaan heryerde farkli bisey yaziyor baktimda
bende caycokseviyorum bari onun yerine her aksam bi kupa iciyim bide bunu deniyelim

bende ilk dr gittigimde fsh ve prolaktin az yuksek cikmisti 4 sene yasmin kullandimondandir demisti dr
birdaha gitmedim
bu h.ici dr gidecemcanim 1 sene bekle demisti bir sene doluyor
stres cok yapiyorum devamli aklimda bununda etkisi var

Bnde cok dusunuyorum sanirim nasil cikicak beynimden bu dusunce

adacayini bende ilk defa duyuyorum. adacayini deneyecek misin fundosumm

sosyalcim bende bi sorun yoktu o halde sogan suyu ictim ve ictigim ay hamile kaldim. rahmi temizliyor. ben cok arastirdim ve sogan suyunu siddetle tavsiye ederimmmmm

adacayini bende ilk defa duyuyorum. adacayini deneyecek misin fundosumm

sosyalcim bende bi sorun yoktu o halde sogan suyu ictim ve ictigim ay hamile kaldim. rahmi temizliyor. ben cok arastirdim ve sogan suyunu siddetle tavsiye ederimmmmm

canım benim sana güveniyorum ve bu ay hamile kalamazsam gelecek ay yapacağım söz, adetin 7. günü başlayacağım 15 gün içeceğim değil mi daha sonra tekrar adet olacağım tekrar 7. gün başlayıp devam edeceğim yani öyle mi hamile kalana kadar

adaçayı lafını duydum yazam dedim . geçen ay adetimin ilk gününden itibaren 13 gün hergün içtim . 3 dal atıyordum demliyordum. sonra noooollduu. göğüslerim balon gibi şişti ve adetim 18 günde geri geldi. çok abartmamak kaydıyla iki üç günde bir falan için.
birde hergün kuru incir kaynatıp için ve yiyin yumurta üretimine ve kalitesine çok faydalıymış.. zaten incir görünüş olarak yumurtalığa benziyor içindeki çekirdekleride yumurtalarımıza benziyormuşşşşşşşşşşş.....

ayşemmm mesela ben 1 aralıkta adet oldum ya soğan suyuna 7 aralıkta mı başlayacağım yada mesela 4 gün sürüyor adetim 11 aralıkta mı başlamam lazım

Soğanı yapabileceğimi hiç sanmıyorum.. adaçayı içerdim ama ona da geç kaldım..

Kızlar benim bugün 15. Gün geçen ay bu günlerde inanılmaz kasık ağrım olmuştu ama bu ay yok daha.. Ovülasyon testinde de halaa silik çıkıyo ben hiç bişi anlamadım..

Siz gibi bende düşünmeden yapamıyorum (

evt cnm ilk ay adetin 7. gununde baslarsin ama ikinci ay dahha gecti galiba. onu sen yine sogan kuru forumlarindanda bakarsinn. insallah gerek kalmaz gerciii

18 mii ne kadar erken gelmiş ama ben bayağı araştırdım adaçayıyla bayağı kişi hamile kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…