Ahh Ayşenuruuuumm haberini sabırsızlıkla bekledim misafirlerim geldi hiç bakamadım
bu çooook güzel bir habeerr çok sevindimm :119:
Tebrik ediyorumm balııımm, melek yüreklii güzel anne
darısı bütün kızların başına inşallah , seni çoook seviyorumm Allah nazarlardan saklasın şeker kııız :109:
şimdi halay zamanı tek başımayım ama çekerim
:118::118::118::118::118::118::118::119::119:
:82: kendine dikkat et :82:
Çooook öpüyorum senii
Tmm yrn sabah basliyorum insallahhemen başlayınnnn bende bu ay etki etmedi ama artık 2. kürden medet umuyorum
Sosyalcim cnm batim 8 aralik
Ama hic belirtim yok 1 senedir hic tutmamasi neyi gosteriyo kizlar
Aysenurum canimm cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikli sihhatli kolay dogum nasip etsin en basindan beri hissediyodum ama seni
Bende ilk doktor kontrolume gittim kizlar kesecigi gorduk haftaya gelin kalp atislarina bakalim alttan da bakabilirim dedi 5 haftalikmis icim biraz rahatladi Allahin izniyle bide kalbi atsayd.
Mrhb hanimlar bende katilablrmym size
Sevgili ağlayakta gözden mi olak topikcanları
Benim bir toplantı talebim olacak :)
Toplantı konusu : topiğimizde hamile kalan arkadaşlarımızın neler yaptıkları
Toplantı Tarihi : ortak belirlenecek bir gün
Toplantı Saati : yine ortak belirlenecek bir saat
Toplantıya katılacaklar : Topikteki herkes ( katılım zorunludur :))
Slogan : 2014 e herkes hamile gircek
Gündem Maddesi : Bizim sevgili Hamiş arkadaşlarımızın hamile kalmak için yaptıkları, ama öncelikle kendilerini tanıtarak başlamaları :) sonrasında ne gibi uygulamalar, ne gibi ilaçlar, jeller, kürler, doktorlar vs. gibi hemen hemen herşeyi tek bir madde halinde yazmaları
Malumunuz üzere aynı yola baş koymuş yoldaşlar olarak siz Hamiş arkadaşların arkasından gelğn biz çalışma arkadaşları sizlerden feyz alarak uygulama yapalım :))
Amaç 2014 e herkesin hamile kalması :) bu nedenle herkesin aynı anda topikte patlama yaratması :)
Ne dersiniz ?
Uşaktan katlyorum 20 yaşndaym 2 yl evlym. 5 aylik hamileym 2ci gebeligm
Sevgili ağlayakta gözden mi olak topikcanları
Benim bir toplantı talebim olacak :)
Toplantı konusu : topiğimizde hamile kalan arkadaşlarımızın neler yaptıkları
Toplantı Tarihi : ortak belirlenecek bir gün
Toplantı Saati : yine ortak belirlenecek bir saat
Toplantıya katılacaklar : Topikteki herkes ( katılım zorunludur :))
Slogan : 2014 e herkes hamile gircek
Gündem Maddesi : Bizim sevgili Hamiş arkadaşlarımızın hamile kalmak için yaptıkları, ama öncelikle kendilerini tanıtarak başlamaları :) sonrasında ne gibi uygulamalar, ne gibi ilaçlar, jeller, kürler, doktorlar vs. gibi hemen hemen herşeyi tek bir madde halinde yazmaları
Malumunuz üzere aynı yola baş koymuş yoldaşlar olarak siz Hamiş arkadaşların arkasından gelğn biz çalışma arkadaşları sizlerden feyz alarak uygulama yapalım :))
Amaç 2014 e herkesin hamile kalması :) bu nedenle herkesin aynı anda topikte patlama yaratması :)
Ne dersiniz ?
aysenur canim tebrik ederim senin adina cok sevindim sagsalim kucagina al evadini insallah
birsey sorucam canim bu ay sogan kurumu kullanmisdin?
neler yapmisdin bana da anlatirmisin luten
canım kötüyü düşünme sakın.. İyi olacak ve bebeğin sesinle..
Canım benim çok sevindim Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı başımıza dualarında bizide unutma.. Topic de izdiham yaşanıyo :) bende halayın sonundan katılıyorum64:
Hani demiştim ya ben bu ay zaten senden bekliyodum
canım benim arada kaynıyo olabilir küsme yaz sen.. Hoşgeldin..
canlarimmm sonuc 60 cikti. bu degere gore 3 haftalik hamileyim. darisiii buradaki butun kizlara insallahhhhben hala inanamiyorummmm
Aysenurr tebrik ederim canimm cok sevindim darisi topikteki herkese olsun insss :)
tabiki benaycimmm. ben acilisi yapayim hatta.
25 yasindayim. 2 senelik evliyim. evliligimizin ilk gunlerinde cocuk dusunmuyorduk. 2013 agustos ortalarinda esim artik zamani geldi bence dedieylulun ilk haftasi muayeneye gittim. doktor bakti,yumurtalar temiz sadece vajinada iltihap var dedi. krem ve antibiyotik verdi. onlari kullandim ve birdaha kontrole gitmedim.neyse ilaclar bittikten sonra eylul ortasi gibi korunmayi biraktik. ilk ayimda ne yumurtlama gunlerini biliodum ne diger seyleri zaten o ay buyuk ihtimalle yum donemi kacirmistik. sonradan hesaplayinca ogrendim. 2. ay yine calismalara basladik. bu sefer netten herseyi arastirdim. bu siteyi buldum. burada yazilanlari okuyunca kayit olmaya karar verdim 2. ayda gayet sistemli calistik ama yine olmadi. 3. ayimda birseyler yapmaliyim dedimm birde bazen vajinamda yanma ve akinti oluyordu. iltihap tekrarlandi diye dusundum ve sogan suyuna baslamaya karar verdik fundosumla simdi buradan sonra metotlari madde madde yaziyorum..
*adetimin 2. gunu sogan suyuna basladim.13 gun sabah-aksam ac karnina aksatmadan ictim. (yalniz ben sogan suyuna erken basladim,herkes adet bitiminden sonra basliyor)
*ovulasyon testleri kullanmaya basladim. adetimden 13 gun sonra cift koyu cizgiyi yakaladim.hem cizgiyi gordugumuz gun, hemde ertesi gun calistik. (birde gun asiri olayina katilmiyorim.cunku ben pazsr gunu cift cizgiyi yakalamistim yani kasim 17 de. biz kasim 15-16-17-18 de calisma yaptik. full cekmistik
*gleit gelen adli bi kayganlastirici kullandim. ama bunu cocuk olsun diye degil. calisma aninda bazen zorlaniyordum. calismayi kolaylastirsin diye aldim. netten arastirdim,su bazli oldugu icin spermleri oldurmuyor. sadece eczanelerde satiliyor zaten. fiyati 13 lira.benim gibi sikayeti olan varsa kullanabilir.
* birde calismadan sonra bacaklarimi falan dikmedim. benim hep sag kasigim agrirdi. sagima donup yatardim,cokta hareket etmezdim ve en az 1 saat yatardim.
simdilik aklima gelenler bu kadar. insaallahhh aralik ayinda sizlerden hamis haberleri alirizzz
butun dualarim sizlerle,hepinizi cok seviyorummmm, kafaniza takilan birsey varsa istediginiz kadar sorun cevaplarimmmm
Oyyy nasilda guzel anlatmisss cansin sen aysenurum
hamis kalan pek ugramiyo buralara insallah siz bizi yalniz birakmazsinizzz
Allah razi olsun canim cok guzel anlatmissintesekkur ederimm sercemmmdarisi tez zamanda senin basina insallahh. herseyi biraz once anlattimtatlimmm
benaycimmm canim benim cok tesekkur ederimm. evet soylemistinnbak herseyi anlattimm. insallah faydasi olurrr canmmm
Oyyy nasilda guzel anlatmisss cansin sen aysenurum
hamis kalan pek ugramiyo buralara insallah siz bizi yalniz birakmazsinizzz
Allah razi olsun canim cok guzel anlatmissin
gercekden
bu dediklerini bende yapicam insallah banada vesile olur
cok opuyorum seni
Canım benim çok güzel açıklayıcı olmuş.. İstediğimde tam böleydi.. Sonuçta herkesin bir uğraşı bar bu yokda.. Çok saol kuzum.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Selamm herkese.. İyi akşamlarr kızlarr
Bu ay inş bizimde olur 1 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?