Soğanı yapabileceğimi hiç sanmıyorum.. adaçayı içerdim ama ona da geç kaldım..
Kızlar benim bugün 15. Gün geçen ay bu günlerde inanılmaz kasık ağrım olmuştu ama bu ay yok daha.. Ovülasyon testinde de halaa silik çıkıyo ben hiç bişi anlamadım..
Siz gibi bende düşünmeden yapamıyorum(
adaçayı lafını duydum yazam dedim . geçen ay adetimin ilk gününden itibaren 13 gün hergün içtim . 3 dal atıyordum demliyordum. sonra noooollduu. göğüslerim balon gibi şişti ve adetim 18 günde geri geldi. çok abartmamak kaydıyla iki üç günde bir falan için.
birde hergün kuru incir kaynatıp için ve yiyin yumurta üretimine ve kalitesine çok faydalıymış.. zaten incir görünüş olarak yumurtalığa benziyor içindeki çekirdekleride yumurtalarımıza benziyormuşşşşşşşşşşş.....
adaçayı lafını duydum yazam dedim . geçen ay adetimin ilk gününden itibaren 13 gün hergün içtim . 3 dal atıyordum demliyordum. sonra noooollduu. göğüslerim balon gibi şişti ve adetim 18 günde geri geldi. çok abartmamak kaydıyla iki üç günde bir falan için.
birde hergün kuru incir kaynatıp için ve yiyin yumurta üretimine ve kalitesine çok faydalıymış.. zaten incir görünüş olarak yumurtalığa benziyor içindeki çekirdekleride yumurtalarımıza benziyormuşşşşşşşşşşş.....
Ben mi abartiyorum kizlar birseyler soyleyin galiba iyi degilim herkese gülumsemekten aslinda takmiyorum havasi vermektn etraftakilerin ee artik sizde 1 tane yapin demelerindn cok yoruldum
Ben mi abartiyorum kizlar birseyler soyleyin galiba iyi degilim herkese gülumsemekten aslinda takmiyorum havasi vermektn etraftakilerin ee artik sizde 1 tane yapin demelerindn cok yoruldum
takmayın milleti kulaklarınızı kapatın, çok üstünüze gelirlerse düşünmüyoruz yada olmuyor bizden deyin, herkes ne meraklı yaa
ayşemmm mesela ben 1 aralıkta adet oldum ya soğan suyuna 7 aralıkta mı başlayacağım yada mesela 4 gün sürüyor adetim 11 aralıkta mı başlamam lazım
O lafi duyunca bende deliriyorum birde tembeller lafini
sanki biz istemiyoruz herkes bir sanki hemen oluyo sanki
geçen ay 30. günde yumurtlamıştım canım ben ovu. testlerini hergün aynı saatte yap ısrarla
sorma canım ya bende denaynı durum var hele bide eşimin trafında benden sonra evleneb herjes hamile sıra sende elini çabuk tut demiyorlarmı boğasım geliyo ama münküb olduğunca takmamaya çalışıyorum sende öle yap canım..
yapıyorum canım bi cuma günü biraz geç oldu onda da evde değildim. Hergün yapıyorum su da içmiyorum :)) inşAllah yakalrım çift çizgiyi.. Yoksa yumurtalıklarımda sorun mu var sorusu oluşacak(
Cnm herkes doguruyo bebegi gormeye gittgmzde herkes bisi soyluyor bunlari duy ve yipranma elde degil
sorma canım ya bende denaynı durum var hele bide eşimin trafında benden sonra evleneb herjes hamile sıra sende elini çabuk tut demiyorlarmı boğasım geliyo ama münküb olduğunca takmamaya çalışıyorum sende öle yap canım..
yapıyorum canım bi cuma günü biraz geç oldu onda da evde değildim. Hergün yapıyorum su da içmiyorum :)) inşAllah yakalrım çift çizgiyi.. Yoksa yumurtalıklarımda sorun mu var sorusu oluşacak(
Sosyalcim adet bittikten 7 gun sonra diyor saracoglu videosu var bak sedada soyledigi
onu izlesene bi ikinci kure bakicambende nezamandi
ben kapiyirum kizlar iyi aksamlar yariin devamederiz
haaaysenur erken basladi ama o icneseydide olurdu bence ole dusunuyorum
Evet cnm guya takmiyorum ama dusununce oyle olmuyo evliliklrnn 1. Ayinda hamile kaliyorlr Allah bagislasin tabi gozumz yok ta yinede bir burukluk oluyo.neyse stres yok guzel gunler yakin ins..
fundoşum onun adresini atsana bana bulamam şimdi ben
duyma kuzum duyma psikolojini etkilemelerine izin verme , söyleyip söyleyip dursunlar herşeyin bir vakti zamanı var
yumurtalıklarında sorun falan olduğunu düşünme hemen ya, hem bak geçende yaz biz kadınlar yılda 1-2 defa yumurta üretmiyormuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?