Ağlayakta gözden mi olak???

Ben mi abartiyorum kizlar birseyler soyleyin galiba iyi degilim herkese gülumsemekten aslinda takmiyorum havasi vermektn etraftakilerin ee artik sizde 1 tane yapin demelerindn cok yoruldum

geçen ay 30. günde yumurtlamıştım canım ben ovu. testlerini hergün aynı saatte yap ısrarla

Ben bu ay adetken yemeye başladım inciri her gün sabah akşam iki tane yemeye..? ama adetim bittikten snra yiyemedim arada aklıma gelirse yiyorum inşAllah etki edr ama sanmıyorum

Offf bilmiyorum aysenurummm yarinbi arastiralimbunu

Incirde bana zararli canim prolaktini iyice yukseltiyomus
Kafaya taka taka olacagi varsada olmayacak bu gidisle
esim diyo siyirdinsen baska bisey dusunmuyosun

Ben mi abartiyorum kizlar birseyler soyleyin galiba iyi degilim herkese gülumsemekten aslinda takmiyorum havasi vermektn etraftakilerin ee artik sizde 1 tane yapin demelerindn cok yoruldum

takmayın milleti kulaklarınızı kapatın, çok üstünüze gelirlerse düşünmüyoruz yada olmuyor bizden deyin, herkes ne meraklı yaa

O lafi duyunca bende deliriyorum birde tembeller lafini
sanki biz istemiyoruz herkes bir sanki hemen oluyo sanki

o zaman ben 5. gün başlayayım 15 gün kullanayım bakayım, sağoll ayşemmmm

Son düzenleme:

sorma canım ya bende denaynı durum var hele bide eşimin trafında benden sonra evleneb herjes hamile sıra sende elini çabuk tut demiyorlarmı boğasım geliyo ama münküb olduğunca takmamaya çalışıyorum sende öle yap canım..

geçen ay 30. günde yumurtlamıştım canım ben ovu. testlerini hergün aynı saatte yap ısrarla

yapıyorum canım bi cuma günü biraz geç oldu onda da evde değildim. Hergün yapıyorum su da içmiyorum :)) inşAllah yakalrım çift çizgiyi.. Yoksa yumurtalıklarımda sorun mu var sorusu oluşacak (

Sosyalcim adet bittikten 7 gun sonra diyor saracoglu videosu var bak sedada soyledigi
onu izlesene bi ikinci kure bakicambende nezamandi
ben kapiyirum kizlar iyi aksamlar yariin devamederiz
haaaysenur erken basladi ama o icneseydide olurdu bence ole dusunuyorum

Evet cnm guya takmiyorum ama dusununce oyle olmuyo evliliklrnn 1. Ayinda hamile kaliyorlr Allah bagislasin tabi gozumz yok ta yinede bir burukluk oluyo.neyse stres yok guzel gunler yakin ins..

Cnm herkes doguruyo bebegi gormeye gittgmzde herkes bisi soyluyor bunlari duy ve yipranma elde degil

duyma kuzum duyma psikolojini etkilemelerine izin verme , söyleyip söyleyip dursunlar herşeyin bir vakti zamanı var

yumurtalıklarında sorun falan olduğunu düşünme hemen ya, hem bak geçende yaz biz kadınlar yılda 1-2 defa yumurta üretmiyormuşuz

merabalar arkadaşlar.bende sohbete katılmak isterim.size katılıyorum.bizde de durum aynı.bizden sonra evlenen bütün arkadaşlaın bebekleri oldu.bizde hala tık yok.güçlü durmaya çalışmak artık yordu.sizi çok iyi anlıyorum.

fundoşum onun adresini atsana bana bulamam şimdi ben

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız.

Evet cnm guya takmiyorum ama dusununce oyle olmuyo evliliklrnn 1. Ayinda hamile kaliyorlr Allah bagislasin tabi gozumz yok ta yinede bir burukluk oluyo.neyse stres yok guzel gunler yakin ins..

Böyle düşünen bi ben olmadığım iyi oldu.. Allah sağlıkşa kucaklarına aldırsın ama bendede burukluk oluyo.. Bizimde olacak inşAllah bebişimiz.. Sen ne kadar evlisin ve kaç oldu canım yaş kaç bide çok oldu ama :)

Haklisin cnm ara ara boyle silkelenmem gerekiyo oyle zamnlarda beni kendime getrn kizlar sosylcm i. saraçoğlu nun web sitesinden aldim paylastim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…