Ağlayakta gözden mi olak???

Çıkmadı kızlar tayin üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekten başka bişi gelmiyo

Benayim hakkina hayirlisi olsun. Bosver uzulme, belki zamanla daha iyi bi yer olur..

Kizlarr ben bugun sicakta cok kotu oldumm. Artik hic dayanamiorum. Su anda bile su akiyor her yerimden

Twincann cok gecmiss olsun. Insallah hemen atlatirsin.
Bu arada ev toplanmasinida yavas yavas yap. Ramazanda gelio.cok yorma kendiniii

Günaydın kızlarr

Saolun güzel dilekleriniz için hayırlısı tabii
Sadece istanbuldan gitmeyi çok istediğim için üzüldüm ama kısmet bakalım ne olur. Allah tan yerim değişti..

Kan verdim 4 tüp pıhtılaşmada dedi ama çok açıklayıcı konuşmadı doktor öğleden sonra çıkmazsa pazartesi alıcam sonucu

benayım o nasıl pıhtılaşma testiymiş ben sonuçları tam 1 ay bekledim acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz

gunaydinn herkesee

iyi yapmissin cnm kan vermekle. ramazanda gitmen zor olurdu cunku. insallah iyi sonuclarr gelirrrr

bu arada herkese hayirli cumalar,ramazan-i serifiniz mubarek olsunn

ayşem çok doğal terlemen hem havalar sıcak hemde hamileliğin son aylarındasın ama hepsi yakında geçecek yalnız göbek büyüdükçe yatakta yatamıyormuşsun dönemiyorsun bile son aylarda ben nasıl olacağım merak ediyorum yatakta dönmek için vinç almam gerekecek eve

su anda aci cekerek saga sola donuyorum yatakta dun 2 defa dusa girdim ama cikinca yine ayni sirilsiklam oluyorumm. Allah hepimizin yardimcisi olsunnn

su anda aci cekerek saga sola donuyorum yatakta dun 2 defa dusa girdim ama cikinca yine ayni sirilsiklam oluyorumm. Allah hepimizin yardimcisi olsunnn

oyy kuzum benim yaa bebeğini kucağına aldığın zaman inşallah herşeyi unutacaksın , senin evde sıcak değil mi benim ev gibi kliman yoksa vantilatör falan mı kullansan :26: amin canım

oyy kuzum benim yaa bebeğini kucağına aldığın zaman inşallah herşeyi unutacaksın , senin evde sıcak değil mi benim ev gibi kliman yoksa vantilatör falan mı kullansan :26: amin canım

benim ev cok sicak oluo cnm. yatakodamizda tavanda pervane var,simdide oturma odasinin tavanini taktirdik. o cok iyi oldu. baya serinletiyorr. ama pervanenin altinda cok kalinca salakliyosunn
amileligin en rahat aylarii 4-6. aylarmisss. bugunlerinin keyfini cikarr

lizoo nasil oldu acabaaa:26:

fundosta bugun donuyodu galibaaa

herkes öyle diyor 4-6 ay hamileliğin balayıymış

lizo dr a gitmeyecekti değil mi:26:
fundoş adapte olmakta çok zorlanacak desene

benayım o nasıl pıhtılaşma testiymiş ben sonuçları tam 1 ay bekledim acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz

Canım işte o kısmı anlayamadım ya. gerek yok gibi konuştu, sonrada elime kağıdı verirken hepsini istedim pıhtılaşma, horman vs. dedi bende aşağı indim 4 tüp kan verdim normalde sonuçlar sabah verdiğim için öğleden sonra çıkıyor yada diğer güne sarkıyor ama dediğin gbi bişeyse belki de hemen çıkmayabilir bende bilmiyorum ki ne verdim

gunaydinn herkesee

iyi yapmissin cnm kan vermekle. ramazanda gitmen zor olurdu cunku. insallah iyi sonuclarr gelirrrr

bu arada herkese hayirli cumalar,ramazan-i serifiniz mubarek olsunn

günaydın tatlım sana da hayırlı cumalar ve ramazanlar..

Allah yardımcın olsun canım benim çok zor gerçekten.. az kaldı biraz daha sabır, mümkün olduğunca çıkma evden, evde de don atlet gez artık napacan başka türlü olmuyor bu sıcklar

Funda gerçekten zorlanacak neler yaptı kim bilir

Lizimi bende merak ettim, sol tarafı nasıl oldu. bugün annesine gidecekti, belki akşam üzeri gelir..

Anaammm gittim geldim en son gene ben yazmışım :)))

ben sonucumu aldım turp gibiymişim
doktor herşey normal dedi ama ben akşam ya da hafta sonu değerlerime bakıcam ne vermişim ne vermemişim diye..

Sosyalim dediğin gibi galiba ben pıhtılaşma vermedim öğleden sonra aldım sonucu

Nerdeee bu Milllleettt nerde bu devlett

Sosiii baktım da ben vermiş kız adam testi normal çıkmış değer netten baktım şimdi de kaogülasyon testi diye çıktı :) benimde var sonuçlarım pt li bişiler :)

Benosum ben buralardayim ama surekli uyusuk halde geziorum. 2 gundur hava cok kotu. Ne yaptigimi bilmez durumda yasiorumm.

Ohh masallah testlerin tertemiz cikmiss. Pihtilasmada temiz cikti dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…