Günaydın kızlarr
Saolun güzel dilekleriniz için hayırlısı tabii
Sadece istanbuldan gitmeyi çok istediğim için üzüldüm ama kısmet bakalım ne olur. Allah tan yerim değişti..
Kan verdim 4 tüp pıhtılaşmada dedi ama çok açıklayıcı konuşmadı doktoröğleden sonra çıkmazsa pazartesi alıcam sonucu
gunaydinn herkesee
iyi yapmissin cnm kan vermekle. ramazanda gitmen zor olurdu cunku. insallah iyi sonuclarr gelirrrr
bu arada herkese hayirli cumalar,ramazan-i serifiniz mubarek olsunn
ayşem çok doğal terlemen hem havalar sıcak hemde hamileliğin son aylarındasın ama hepsi yakında geçecekyalnız göbek büyüdükçe yatakta yatamıyormuşsun dönemiyorsun bile son aylarda ben nasıl olacağım merak ediyorum yatakta dönmek için vinç almam gerekecek eve
su anda aci cekerek saga sola donuyorum yataktadun 2 defa dusa girdim ama cikinca yine ayni sirilsiklam oluyorumm. Allah hepimizin yardimcisi olsunnn
oyy kuzum benim yaa bebeğini kucağına aldığın zaman inşallah herşeyi unutacaksın , senin evde sıcak değil mi benim ev gibi kliman yoksa vantilatör falan mı kullansan :26: amin canım
benim ev cok sicak oluo cnm. yatakodamizda tavanda pervane var,simdide oturma odasinin tavanini taktirdik. o cok iyi oldu. baya serinletiyorr. ama pervanenin altinda cok kalinca salakliyosunn
amileligin en rahat aylarii 4-6. aylarmisss. bugunlerinin keyfini cikarr
lizoo nasil oldu acabaaa:26:
fundosta bugun donuyodu galibaaa
herkes öyle diyor 4-6 ay hamileliğin balayıymış
lizo dr a gitmeyecekti değil mi:26:
fundoş adapte olmakta çok zorlanacak desene
benayım o nasıl pıhtılaşma testiymişben sonuçları tam 1 ay bekledim acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz
gunaydinn herkesee
iyi yapmissin cnm kan vermekle. ramazanda gitmen zor olurdu cunku. insallah iyi sonuclarr gelirrrr
bu arada herkese hayirli cumalar,ramazan-i serifiniz mubarek olsunn
su anda aci cekerek saga sola donuyorum yataktadun 2 defa dusa girdim ama cikinca yine ayni sirilsiklam oluyorumm. Allah hepimizin yardimcisi olsunnn
Benosum ben buralardayim ama surekli uyusuk halde geziorum. 2 gundur hava cok kotu. Ne yaptigimi bilmez durumda yasiorumm.Anaammm gittim geldim en son gene ben yazmışım :)))
ben sonucumu aldım turp gibiymişim
doktor herşey normal dedi ama ben akşam ya da hafta sonu değerlerime bakıcam ne vermişim ne vermemişim diye..
Sosyalim dediğin gibi galiba ben pıhtılaşma vermedim öğleden sonra aldım sonucu
Nerdeee bu Milllleettt nerde bu devlett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?