Benosum ben buralardayim ama surekli uyusuk halde geziorum. 2 gundur hava cok kotu. Ne yaptigimi bilmez durumda yasiorumm.
Ohh masallah testlerin tertemiz cikmiss. Pihtilasmada temiz cikti dimi?
Walla zor ortalık kavruluyo valla
Yani değerler var arda kalıyo normal yani bilemedim ki.. Ama gene vurumca çok şükür sıkıntı yok.. Kafam rahatladı
Ramazandan oncede yaptirman cok iyi oldu benayim. Icin rahatladi sukur.simdi bi adet kaldi sonrasinda heyecan yine baslayacak. Insallah bebis hemende gelecek.hayirlisiyla tabiiii
Evet canım şükür temiz çıktı. İnşAllah canım benim inşAllah..Benayim bend3 bilemedim simdi ne testi yaptirdiginiama sen sonuclara bak temis cikmis ya masallah diyelim bebiste gelirse tamamdir artik senin is
Bugun bizde araba aldikama butun paramiz gitti sabaha yiyecek ekmegimiz yok kaskoyuda maasta yaptiracagiz insallah
Off kurtulduk be arabasizlik ne zormus
selam canlarrr
benoşcan testlerin tertemiz çıkmış maşallah keşke bu ay başlasaydınız çalışmalara sizden çok ben sabırsızlanıyorum
ayşem karın büyüyünce tabi zorlukların başladı çok az kaldı sabret demicem diyenlere de sinir oluyorum
sosyoş hayırlı olsun arabanız hangisinden aldınız biz peugeot aldığımıza çok pişmanız habire arza çıkartıyo bebeğimiz gibi oldu
Buaradaa tatiil süperdiiiii ama dönüş kötübenoşş özelliklee senin için foto koydumm
Lizomm aayşemm sosyalim minikler nasıl siiz nasılsınızz
benoş ne teesti yaptırdın bilmiyorum ama temizmişş çok şükürr
Gule gule kullanin cok begeniyorum o arabalari kaca aldiniz ? Bizde satacagiz tekrar yenisini alacagiz daLizocan nasil oldunn kiz durumun nasil bebisin nasil
Honda civic aldik canim biz
Sizede hayırlı olsun canim kazasiz ve arzasiz inşallahHenkese merhabaaaa
Sosyalimmmmbizde civic eldıkkk yani eşim almış ben yokken hacbekini beyaz yeni çıkan
bayramda götürcez tabii size hayırlı olsunn kazasız belisızzzz
Kiz heryeri gezdin bi sene idare eder o tatil seniBuaradaa tatiil süperdiiiii ama dönüş kötübenoşş özelliklee senin için foto koydumm
Aynen canım amin inşAllah bakalım.. Yine kısmetimizde olanı yaşıycaz..
Evet canım şükür temiz çıktı. İnşAllah canım benim inşAllah..
Ayrıca hayırlı uğırlu olsun arabanız güle güle kazasız belasıx kullanın güzel araç. Varsın kalmasın para boşverr darısı başımıza
Sen nasıl oldun önce onu de hele
Kıız biz sabret diyoz sen şimdi bizede sinir oluyon o zaman
Kız bana kalda başlıycamda eşim yok diyoşimdide ramazan geldi oruçlu olcan bebek aç mı kalsın diyo. Hemen olursa diye ihtimali değerlendiriyo aynı acıları yaşayamam sebep olursa diyo haklıda gelecek ay iniAllah..
Gördüm canım merciii hepsi harika böle koy resim işte
Kız öle kan değerlerime baktırdım 4 tüp kanla şüküt temiz dedi daktır :)
Benide keyiflendirin biraz 4gün önce bebeğimi kaybettim 9haftalık
Dı kürtaj oldum gercekten morale ihtiyacım var
Aranızda benim şe aynı durumu yaşayan oldumu?
Günayın fındık hadi lizimin sebebi varda senin sabahın köründe ne işin varGünaydınnn hanımlarrrrr
benoşş lizoo fac.. koyamam onları benimki sildiriren güzeli ins.
Lizomm sen nasılsın bakimm bi sıkıntı yoktur inşallahhh
benoşumm iyi yapmışsın canım testleri yaptırmakla için rahat olur bayramdan s3nrada hemen teşrif ederinşallah miniğin
Henkese merhabaaaa
Sosyalimmmmbizde civic eldıkkk yani eşim almış ben yokken hacbekini beyaz yeni çıkan
bayramda götürcez tabii size hayırlı olsunn kazasız belisızzzz
Buaradaa tatiil süperdiiiii ama dönüş kötübenoşş özelliklee senin için foto koydumm
Aynen canım amin inşAllah bakalım.. Yine kısmetimizde olanı yaşıycaz..
Evet canım şükür temiz çıktı. İnşAllah canım benim inşAllah..
Ayrıca hayırlı uğırlu olsun arabanız güle güle kazasız belasıx kullanın güzel araç. Varsın kalmasın para boşverr darısı başımıza
Sen nasıl oldun önce onu de hele
Kıız biz sabret diyoz sen şimdi bizede sinir oluyon o zaman
Kız bana kalda başlıycamda eşim yok diyoşimdide ramazan geldi oruçlu olcan bebek aç mı kalsın diyo. Hemen olursa diye ihtimali değerlendiriyo aynı acıları yaşayamam sebep olursa diyo haklıda gelecek ay iniAllah..
Gördüm canım merciii hepsi harika böle koy resim işte
Kız öle kan değerlerime baktırdım 4 tüp kanla şüküt temiz dedi daktır :)
Gule gule kullanin cok begeniyorum o arabalari kaca aldiniz ? Bizde satacagiz tekrar yenisini alacagiz da
bebis iyi sukur benimde dizim sakat sanki yan yan basiyomus gibi aciyo neyse yinede ucuz yirttik
sen nasilsin gobusun sikintilari basladimi, gece saga sola donmek ipin ustunde yurumeye benziyomu
Sizede hayırlı olsun canim kazasiz ve arzasiz inşallah
Kiz heryeri gezdin bi sene idare eder o tatil seni
Ins. Denen seyemi koydun foto bak kiziyorum amaaaaaa
ben bugun nst ye gircem bide catiya bakar diye odum kopuyoooo
Sorma az kaldi diyenlere baliklama gomulmek istiyorum
gec olsun guc olmasin canim rahat rahatta orucunuzu tutun esinde hakli bir ay kucuk olsun sipa nolcak sanki
Bu saatte kalktim annem kardesime ses etme dedi pat kut dolaplari acip kapiyo nasil aksam olacak bugun:18::18:
hava fena sicak allah yardimcisi olsun tum oruc tutanlarin
benooşşşş üzüldüğünü çok belli ediyosun amazil takıp yas tutcan lizim erken uyandı diye
kızz fundoşş hamarat hatunun hali bi başka oluyo işte tatilden gelip hastasonu iş tutuyo afferin kız sana
anamm vucudum hep ıslak sanki ne sıcak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?