Kan uyusmazligindan dusuk nasil oluyor canim ya hamile kaldiginda soruyorlar kan gruplarini
Kiz yazik niye pisman olsunlar deliye bak
Ne kadar cektiniz kizzKredi çektiğine kızzz
Sagolasin aysem daha iyileri sizin olsun insallah
Sosyalimmm yok bee ben memnun değilim bu durumdan çünkü kredi çekiyor eşim bizim değilkii
bayramda bırakıcaz izmire babasına bizim değil yaniayrıca ona parası yetilo sizinki ne uygunn bu 72 ye alldıı
Bu arada eşimin halası düşük yapmış kan uyuşmazlığındannn yeni evli ve 41 yaşırda korunuyodu ekimde evlenmişti bıraktığı gibi hamile kalmışş
gunaydin yavrularimmmm, oruclariniz kabul olsunn,bugun cok hizli gecsin insallahhh
oncelikle sosyalim arabaniz hayirli ugurlu olsun,Allah kazasi belasiz binmeyi nasip etsin,cok dogru bi karar vermissinizz,hondaa her zaman iyidirr
fundosummm hosgeldinnn,iyi gezdin haaa,fotolarinada bayildimm tenin super olmusss
simdiii bayramda izmire gidiosunuz dimiii,senin tatil bitmioo
benosumm Allah yardimcin olsun,uyu sende aarada,yoksa zaman gecmez.
lizoo nst ye mi gireceksinn,hadi bakalim ondada iyi sonuclar gelir insallahh,yarim saat falan suruyomus galibaa. bende 15 gun sonra girecem. sen tecrubelerini paylasirsinbu arada peugeodan memnun deilmissiniz galiba,bende basta soylemistim,peugeolar cok sorun cikartiyor hele bide 2. el ise.. hemen elden cikarin canim. insallah karsiniza gonlunuze gore bi araba cikarrr.
Ayşemmmşuan tenim yüzüm çok çirkin geliyo banaa kapkara
aman yok ona tatil denmezzzkeşke gitmesekk
Bugün çok serin rüzgarlı ayşemm hemencik akşam olur inşallah
lizomada üzülüyorum yaa dayanamıyor artık keşke bayrama kadar çok serin olsada rahatlasanızz
Ayşemmmşuan tenim yüzüm çok çirkin geliyo banaa kapkara
aman yok ona tatil denmezzzkeşke gitmesekk
Bugün çok serin rüzgarlı ayşemm hemencik akşam olur inşallah
lizomada üzülüyorum yaa dayanamıyor artık keşke bayrama kadar çok serin olsada rahatlasanızz
Ben zaten böle dırumlara hep karşıyımdr bu devirde babana bile güvenmiycen..
Madem öle sizde kalsın gelince alsın kullansın geri size bıraksın
Çok para yaa
Ayy yazık yaa Allah onada sabır versin.. Birde yaşıda büyül daha kötü
Hoşgeldin tatliş..
Uyudum kalktım artık. Şimdiden ne pişircem diye düşünmeye başladım
Ayy keşke benimde yüzüm gözüm kara olup çirkin görünse
yok yok gayet guzellll masallahh
evet fundam bugun hava serin,ben oruc degilim gerciii,gece yedim yine bi deneme yapayim diye ama sabah 9 dan sonra mide yanmam basladiii ardindanda bulanti.sonra biseyler yedimm. birde 18 saat yaa:18: Allahim tutanlarin yardimcisi olsun.
evet lizoo daha agirlasti suandaa,bende o agirlik daha yeni yeni baslio aslindaa.
olsun kiz izmirde bi degisiklik olur bosver,sen keyfini cikarmaya bak yinee
gunaydin yavrularimmmm, oruclariniz kabul olsunn,bugun cok hizli gecsin insallahhh
oncelikle sosyalim arabaniz hayirli ugurlu olsun,Allah kazasi belasiz binmeyi nasip etsin,cok dogru bi karar vermissinizz,hondaa her zaman iyidirr
fundosummm hosgeldinnn,iyi gezdin haaa,fotolarinada bayildimm tenin super olmusss
simdiii bayramda izmire gidiosunuz dimiii,senin tatil bitmioo
benosumm Allah yardimcin olsun,uyu sende aarada,yoksa zaman gecmez.
lizoo nst ye mi gireceksinn,hadi bakalim ondada iyi sonuclar gelir insallahh,yarim saat falan suruyomus galibaa. bende 15 gun sonra girecem. sen tecrubelerini paylasirsinbu arada peugeodan memnun deilmissiniz galiba,bende basta soylemistim,peugeolar cok sorun cikartiyor hele bide 2. el ise.. hemen elden cikarin canim. insallah karsiniza gonlunuze gore bi araba cikarrr.
Çok geçmiş olsun canım.. Senide bekleyen bi melek oldu.
Ben yaşadım 2 ay önce. benimkide 10 haftalıktı gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum ama elden bişi gelmiyo malesef olan oluyo.. Rabbim yine verir.. Lizim arkadaşımın dediği gbi iki arkadaşımız şu an hamile..
Benim bi çok tanıdığımın başına gelmiş ve hemen akabinde bi kaç ay sonrada olsa olmuş bebekleri ben hep onları düşündüm.. Rabbimin bize biçtiği kader bu diyerek teselli ettim kendimi..
Bende çok ağladım bi sürü hayaller kurdum yıkıldı hissettim ama şimdide başka hayallerim var.. Onun için bişilrr bakıyorum hep olursa ddiye
Başka bebeğin varmı? uzun süre sonunda mı geldi bilmiyorum oda üzüntünin boyutunu çok etkiliyo diye düşünüyorum Ama olacak tekrar canım rabbim yeter ki sağlıkla versin.. Çok düşünmemeye çalış.. Ben kafamı dağıtcak şeyler yaptım annemle birlikte evde örgü ördük düşünmeyim diye faydası oldu.. Bu bekleme süresi bi tek zor Ama oda geçiyo bi şekilde
Günayın fındık hadi lizimin sebebi varda senin sabahın köründe ne işin var
İnşAllah tatlım hepimizin gelsin sıpası..
Lizimm senin alıntı uzundu diye almadım
Kız hakkat akşamda olmaz üzüldüm sana
Bu arada sabret
Ben uyuyabilirsem tekrar uykuya geçmen lazım yoksa bana gün hiç bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?