Ağlayakta gözden mi olak???

Ahh sosyalimm açtırma ağzımı fenaa sövesim varrr
2. El alsalar nolursanki neysee karışmıyorum artık ne halleri varsa görsünler inş. Pişman olurrr

ayşemmmmm

gunaydin yavrularimmmm, oruclariniz kabul olsunn,bugun cok hizli gecsin insallahhh

oncelikle sosyalim arabaniz hayirli ugurlu olsun,Allah kazasi belasiz binmeyi nasip etsin,cok dogru bi karar vermissinizz,hondaa her zaman iyidirr

fundosummm hosgeldinnn,iyi gezdin haaa,fotolarinada bayildimm tenin super olmusss
simdiii bayramda izmire gidiosunuz dimiii,senin tatil bitmioo

benosumm Allah yardimcin olsun,uyu sende aarada,yoksa zaman gecmez.

lizoo nst ye mi gireceksinn,hadi bakalim ondada iyi sonuclar gelir insallahh,yarim saat falan suruyomus galibaa. bende 15 gun sonra girecem. sen tecrubelerini paylasirsin bu arada peugeodan memnun deilmissiniz galiba,bende basta soylemistim,peugeolar cok sorun cikartiyor hele bide 2. el ise.. hemen elden cikarin canim. insallah karsiniza gonlunuze gore bi araba cikarrr.

Sosyalimmm yok bee ben memnun değilim bu durumdan çünkü kredi çekiyor eşim bizim değilkii
bayramda bırakıcaz izmire babasına bizim değil yani ayrıca ona parası yetilo sizinki ne uygunn bu 72 ye alldıı

Ben zaten böle dırumlara hep karşıyımdr bu devirde babana bile güvenmiycen..
Madem öle sizde kalsın gelince alsın kullansın geri size bıraksın

Çok para yaa

Bu arada eşimin halası düşük yapmış kan uyuşmazlığındannn yeni evli ve 41 yaşırda korunuyodu ekimde evlenmişti bıraktığı gibi hamile kalmışş

Ayy yazık yaa Allah onada sabır versin.. Birde yaşıda büyül daha kötü

Ayşemmm şuan tenim yüzüm çok çirkin geliyo banaa kapkara
aman yok ona tatil denmezzz keşke gitmesekk

Bugün çok serin rüzgarlı ayşemm hemencik akşam olur inşallah

lizomada üzülüyorum yaa dayanamıyor artık keşke bayrama kadar çok serin olsada rahatlasanızz

Hoşgeldin tatliş..

Uyudum kalktım artık. Şimdiden ne pişircem diye düşünmeye başladım

Ayy keşke benimde yüzüm gözüm kara olup çirkin görünse

yok yok gayet guzellll masallahh

evet fundam bugun hava serin,ben oruc degilim gerciii,gece yedim yine bi deneme yapayim diye ama sabah 9 dan sonra mide yanmam basladiii ardindanda bulanti.sonra biseyler yedimm. birde 18 saat yaa:18: Allahim tutanlarin yardimcisi olsun.
evet lizoo daha agirlasti suandaa,bende o agirlik daha yeni yeni baslio aslindaa.

olsun kiz izmirde bi degisiklik olur bosver,sen keyfini cikarmaya bak yinee

Benoşş aylardır bu mevzu biliyosun bıktım valla madem amaç iş görmek bırak lüksü al parana göre değilmi ne diye şimdi sıkıntı
allahtan teek dileğil hamile kalayımda işten çıkayım neymiş yüklenmek nasılmış kredi ödemek görsünler
artık hiçç stres yapmıyoorum aşılama için ne halleri varsa görsünler
dün ablamla babamda dedi çokmuş yaaa yazık bizimki hiiç oralı değil
bu arada annem elazığa gitmişşş göremedikkk

Kız yokk istemiyodu zatenn biz baskı yapıyoduk sonra üzülürsün niye bekledim dersin diyoduk sanırım kaza oldu niyeti yoktu çünkü çocuk istemiyodu

Ayy keşke benimde yüzüm gözüm kara olup çirkin görünse

Kızzzz deme ölee vallaa çok kötüü makyajla bişeye benziyoo atam şuanki halide kaçınnnn

amiiin ayşemmm ben tutamıyorummm allah affetsin ama reflüm varya aç kalınca mideem bulanıp kusuyorum gelirkende otobüste rezil oldum zaten
senin daha zor olabilir ayşemm ağustos çok sıcak olcakmışş

saat 14:30 randevum belki nst den seslenirim size siz başta honda içinde iyi değil demiştiniz otomatik vitesi ama en iyi hondaymış neyse işte şans işi araba da
kızlarr orası serinmi burası kaynıyo annem babam kayınbabam eşim hepsi oruç gidip su içmeye utanıyorum onlar öyle yanarken
fundoşş ben de tatile gittiğim gün kızarmadan direk yanıyorum kapkara oluyorum zenciler halt etmiş yanımda herkes kızarmış tavuk gibi yanarken ben közlenmiş patatese dönüyorum

Saol. Canım benim üzüldüğüm çok şey var sadece bebek deil
Ilk gebeliğim mol gebelikdi kÜrtaj oldum
Sonra yine gebe kaldım şükür Allah'a bi oğlum oldu
Şimdi oğlum bi yaşında tekrar kaza ile hamile kalmışdım
Ama ben yimese şükrettim var bunda bi hayır dedim
Sonra bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim gün eltim
Ve annesi kvdemlerde kavga ediyorlarmış bende tam
Olayın üstüne düşdüm zaten moralim bozukdu
Şokdaydım. Onlarda bana öyle ağır bi laf ettikleri
Hala ona üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…