Ağlayakta gözden mi olak???

Şu nts nebilmiyorum ama güzel haberlerle gel lizommm
canım bol bol su iç öyle düyünme gizli iç ama öle yapma

Kızz çok çirkinim harbii gözler beyaz heryer kara

seslen seslenn onu cok merak ediorum ztnn
kizz ben hondaya hep iyi dedimmm,sadece peugeoya kotu demistim belki baska birinle karistiriosunn

yaa evet insan yemeyede cekinio ama bizim mazeretimiz varr. onlar yerken biz oruc tutacaz,borclar birikiyorr

reflun varsa tutman zorlasir fundam. mide suyu falan gelio agzinaannemden biliorum oda cok zorlaniyor.
evet agustos cok sicak olacakmiss hatta eylulde cok sicak olacakmiss

Canlarımmm
8 buçuk ta kalktım bugün nasıl bitecek bilmiyorum

Sosyalim hayırlı ugurlu olsun kuzum kazasız belasiz araba kesinlikle şart yaa olmazsa olmaz yani honda güzel ama bizde geçen sene alırken bakmistik baya begenmistk ama benimkinin golf tutkusu ağır bastı
çok şükür Rabbimize ..
Ayşemmm lizommm napiosunz canlar
Fundosum fotolar süperr bayıldım
Benosumm napiosun kuzu ..

Bizimde doğal gaz baglanmadigi için yemek yapamiyorum ya dışarda yiyoruz yada annemlerde ..kafam rahat gerçi

Aman o durumda yapacak bişi yok bırakcan oluruna bazen kaz kafalı oluyo kocalar emin ol sonra bizim dediklerimize geliyolar..

Rabbim işini biliyo. Haklarında hayırlısı olsun..

hosbulduk canimm

ilk gun biraz agir gecer,hemen pratik biseyler yap. senin buzlukta nevaleler vardir nasil olsa
zaten cok birseyde yenmio,hemen tikanip kaliosunn

Aynen evde olmak iyi ilk zamanlar. Artık bulurum bişiler
Aynen öle yaz günü bide hiç ağır yemek gitmiyo.

Hadi güzel haberle gel canım..
Ayrıcada sen mazeretlisin kimse bişi demez ki. Sen yemene bak

Ayy ne güzel yaa bende hemen kararsam keşke

Hiç bişeye üzülme herkes yaptığını bulacak elbette. Bak bi oğlun var Allah bağışlasın gene olur sen yeter ki sıkma canını. Kimse için üzülmeye değmiyo

Hoşgeldin twin.. Allah kabul etsin canım

Ne güzel işmiş ohh yemek derdi yok en sevdiğim şey
Golf ü bende beğeniyorum ama güzel araç

Sağol cnm Seninkinide kabul etsin
Evet cnm dert yok gerçi fırında da yapabilirim ama işime gelio sanırım
Evet güzel araba kuzum benimki fazla seviyo arabaları

Canlarimmmmm
Oncee hepinize hayirli Ramazanlarr..
Herkes iyi mi ne var ne yokkk...
Ramazana kadar gezdik eglendik bizimkilerle...Artik evdeyiz
Ayy cok ozledim sizi kigiiizzzzz

Canlarimmmmm
Oncee hepinize hayirli Ramazanlarr..
Herkes iyi mi ne var ne yokkk...
Ramazana kadar gezdik eglendik bizimkilerle...Artik evdeyiz
Ayy cok ozledim sizi kigiiizzzzz

Aha gezenti 3 de geldi

Sanada hayırlı ramazanlar.. Ben iyiyim canım sen nasılsın ?

En iyisini yaptınız onlar içinde senin içinde güzel olmuş işte ne güzel

Kzlarr tam size yazarken esim geldi okumaya calisti bende kizdim kapattim bilgisayari al diye sertce biraktim. Babamin yaninda napiyosun diye annemin yaninda kizdi bana
nst iyi cikti sanci yok ama bebek hala cok iri kafasida buyuk 40 i beklemicek normal dersen 39 da anca olur dedi suni sanciyla sezeryan dersende 39 da olur dedi yani 14-15 temmuz gibi olacak daha erken glmezse
haftaya cati muayenesi var odum kopuyo:18:

BoşVer canım yaa takılma.. Kenara çek uyar düzgün konuşsun..

Ayy çok az kaldı heyecanlı bi süreç hadi bunuda atlattın.. inşAllah senin acı duymayacağın en hayırlısı olur canım. Herşy güzel olacak ben inanıyorum

Bakalım çatı nasıl çıkacak

Bide dislerini sıkıp parmagini salliyo buyukler olmazaydi kiyameti koparirdim ya icime attim. Herkes oruc bi onunkimi basina vuruyo
Bide cok israr etti koydugumuz ismin basina bi isim ekletti kiramadim tmm dedim simdi kendide babasida o isimle bahsediyolar cok sinirlendim cocuga iki ayri isimle seslenilcek strese sokuyolar beni cildiriyorummm

İşte senin ona ses edemeyeceğini bildiği için at koşturuyo gibi olmuş.. Oruçla alakası yok bence sende ses et yani sessiz olduğunu düşünmesin gıcık ederler adamı zaten..

İkinci isim ne peki ? Ailesi falan mı istedi naptı ?

Benosum sagol canmm allah iyilik versinn.Ben de yemek yapiyorumm
Lizim Allah en hayirli en kolay nasil olacaksa onu nasip etsin sana dogumun icin insallah..Kendinden ve bebeginden baska biseylere takilmamalisin hic bence de..

Benosum sagol canmm allah iyilik versinn.Ben de yemek yapiyorumm
Lizim Allah en hayirli en kolay nasil olacaksa onu nasip etsin sana dogumun icin insallah..Kendinden ve bebeginden baska biseylere takilmamalisin hic bence de..
Amin canim hayirlisi tabi artik normal diye tutturmuyorum allah herkese hayirlisini versin su mubarek gunlerde gonullerimiz hos olsun insallah
Soyismimize uygun diye ulas koymustuk yavuz istedi bide ailesi istediginden degil ama bugun babasi zaten ulas cok sonuk pasit bi isimdi vs dedi isim degismediki sadece yavuz eklendi bide telefonda kayinvalideme yavuzun fotografini gordum falan diye bahsedince anlasildi yani yavuz diyecekler
Aman oyle iste sinirden uzuntuden sancim gelsede dogursam artik

Ayyyyy lizommm ne kadar az kalmışşş doğuma inşallah çok rahat geçer canımm ya sen niye kalabelık içindesin ağırlaştğn artık sakin ve yatarak geçirsen hamileliği böyle hem kendini kasıyosun heemde insanlar görüyo tartışmanızıda
siz bi isim koydunuz ınla çağırğn canım iismini
yaa bu erkekler çok gıcık benoşunda dediği gibi kaz kafalılarr
bende eşime sinir olmuş durumdayımmm kredi olayından süründürcem onu kararlıyımmm

Walla kaz kafalilar cok uygun bi sifat oldu
yalniz fundacim is isten gecmis senin durumda su saatten sonra kisasa kisas yapabilirsin ancak

Yaa bu esler niye bu kadar merakliii,benimkide bazen goz ucunla okumaya calisioo. Bende kapatinca sinirlenio

Lizim nst nasil gecti,ne kadar kaldin? Neyse iyi cikmis cok sukurrr.
15 gun muuu,hakkina en hayirlisi olsun canimmm. Ayy ben heyecanlandim bi an

Yeloo sende hosgeldin cnm,sizede hayirli ramazanlarr.artik aramizdasin dimii

Fundamm ssnde esine sinirlenmekte cok haklisin. Gercekten cok dengesiz bi hareket oldu.

Lizimm amin canmm Allah hayirlisini nasip etsinn
Kizim senn niye takiliyon boyle seyleree birak onlar ne soylerse soylesinn bi cocuga annesi nasil hitap ediyosa ismi o olacak sonucta sen de inadina kendi istedigin isimle sesleniceksin ki anlasinlar onlarin degil senin istedigin olacagini.Valla ben olsamm inadina zitlarina giderdim hic takilma sen kendi istedigin isimle hitap et onlar mesaji alirlar

Aysecann hosbulduk canmm.daha yeni kendime geldim iftardan sonraa :26: ilk gun zor geciyor gerci ben evdeydim Allah disardakilere kolaylik versinn
Burdayim insallah annem sarıkamışa gitti ameliyat gunu donecek.
Fındaaaa pis gicikk kaştaydı hatunnn
Sosyalimmm

Twinim tskler canim ama ben golfleri sevmiyorum kucucuk arabaya o kadar para vermek bana gore degil saygi duyuyorum tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…