Ağlayakta gözden mi olak???

Yanlis biliyorsam duzeltin beni kizlar simdi bebekler 36. Haftayi tamamladiktan sonra cigerleri falan gelisiyor ya yani dunyaya gelmelerinde bi sakinca olmuyor sanirim simdi sorum su lizocan neden 40. Haftaya kadar beklemek istiyor

Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun canlarımm..

Lizimm Sen sakin oll bırak etrfındakileri boşvercen bu ara.. Doğunca getir burunlarından

Yeliz aynen bende ağırlaştım mutfağa bıraktım tabakları kalkamadım
İlk gün şükür atlattık evde olunca kolay geldi

Rabbim dışardakilere yardım etsin..

Yanlis biliyorsam duzeltin beni kizlar simdi bebekler 36. Haftayi tamamladiktan sonra cigerleri falan gelisiyor ya yani dunyaya gelmelerinde bi sakinca olmuyor sanirim simdi sorum su lizocan neden 40. Haftaya kadar beklemek istiyor

Matematik sorusu gibi oldu
Hakkay niye öle

Yelizimmmmm ne yapiyorsun kiggizzzz

O ses cocuklari izliyormusunuz cok tatlilar ya

Sosyalimm napimm yayiliyorumm sen napuosun kizzz

Ben de oyle biliyorum sosyall ama onemli olan dogumun dogal yollardan baslamasi galibaa bu 36 da da olabilir 40 da da.galiba 40 da baslamazsa suni sanci veriyolar..yani normal sancinin baslamasi icin 40 a kadar beklenebilirr ama isterse 36 da 37 de suni sanciyla baslatabiliyolar.Anam o suni sanci da beter biseymis sanirimm :26:

Benosumm Allah kabul etsin canmmm
Ben de o ses cocuklar izliyorumm cok tatlilar hakkatt

Iyiyim yelizim oturuyorum
Kiz dr lar anlayabiliyor normal mi sezeryyan mi olacagini bebegin kilosundan tutta pozisyinuna catinin acikligina falan bakiyorlar ona gore karar veriyorlar eger vucudun normala uygun degilse neden 40. Haftaya kadar bekleyeyim ki ayrica dedigin gibi suni sancida cekmemis olursun sunu sanci cekipte sezeryana alinan cok kisi biliyorum ben yani gerek yok bence :26:

Yemek yapmada bisey yokta adini koyamiyorum ben adi konsa hemen yapilacak

Bugunku yemeklerden yarina kaldigi icin cok mutluyumm

Ya valla ilk mezunumuz lizim olacak Allah hayirli acisiz kolay dogum nasip etsin insallah
Baksana cati muayenesi yapcaklarmis artik ondan sonra durumu netleşir herhaldee
Aman kizlar size diyimm Sezaryen ameliyati can acisi korkusumdan tercih ediyolar daa o narkozun etkisi de gunlerce gecmiyoo şahsen ben her koşulda normalden yanayim.Ama tabi bebegin ve annenin sagligi icin ne gerekiyosa o olucak tabiiki

Bende normalden yanayim yelizim ama dedigim gibi vucutum ve bebek buna uygun degilse direk sezeryan olurum sanciyi cekipte sonrasinda sezeryan olsun istemiyorum

Bende normalden yanayim yelizim ama dedigim gibi vucutum ve bebek buna uygun degilse direk sezeryan olurum sanciyi cekipte sonrasinda sezeryan olsun istemiyorum

Evet katiliyorum canmm.Bazilari cok zorluyor illa normal diyee hem cocuk tehlikeye giriyo hem anne
Bi arkadasim oyleydi cok istiyordu normal cok diretti hem suni sanciyi cekti 4-5 saat sonra da mecburen ameliyat oldu açılma olmayinca..ikinci dogumunda 37 de gun aldi sezaryen oldu hic beklemedi Allahtan hayirlisi canmm hepiniz icin insallah Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…