Yanlis biliyorsam duzeltin beni kizlar simdi bebekler 36. Haftayi tamamladiktan sonra cigerleri falan gelisiyor ya yani dunyaya gelmelerinde bi sakinca olmuyor sanirim simdi sorum su lizocan neden 40. Haftaya kadar beklemek istiyor
Oruc tutmasam da iftarlara cagirilsam keske
Bu arada tutugunuz oruclar kabul etsin kizlar
Sen cevaplama benayim malum yeni yeni kendine geliyorsun kan sekerin daha yukselmemistir
Matematik sorusu gibi oldu
Hakkay niye öle
Hem calisiyorsun hem oruclusun nasil kiyarim sana kizSaol tatlım..
Kız sen gel ben seni hergün alırım iftara
Sizin mazeretleriniz büyük canım..
O ses cocuklari izliyormusunuz cok tatlilar ya
Sen cevaplama benayim malum yeni yeni kendine geliyorsun kan sekerin daha yukselmemistir
Hem calisiyorsun hem oruclusun nasil kiyarim sana kizsagol kuzum
Ben ilk kez izliyorum coktan mi basladi benos bu program:26:
Yelizimmmmm ne yapiyorsun kiggizzzz
Yanlis biliyorsam duzeltin beni kizlar simdi bebekler 36. Haftayi tamamladiktan sonra cigerleri falan gelisiyor ya yani dunyaya gelmelerinde bi sakinca olmuyor sanirim simdi sorum su lizocan neden 40. Haftaya kadar beklemek istiyor
Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun canlarımm..
Lizimm Sen sakin oll bırak etrfındakileri boşvercen bu ara.. Doğunca getir burunlarından
Yeliz aynen bende ağırlaştım mutfağa bıraktım tabakları kalkamadım
İlk gün şükür atlattık evde olunca kolay geldi
Rabbim dışardakilere yardım etsin..
O ses cocuklari izliyormusunuz cok tatlilar ya
Yemek yapmada bisey yokta adini koyamiyorum benadi konsa hemen yapilacak
Iyiyim yelizim oturuyorum
Kiz dr lar anlayabiliyor normal mi sezeryyan mi olacagini bebegin kilosundan tutta pozisyinuna catinin acikligina falan bakiyorlar ona gore karar veriyorlar eger vucudun normala uygun degilse neden 40. Haftaya kadar bekleyeyim ki ayrica dedigin gibi suni sancida cekmemis olursun sunu sanci cekipte sezeryana alinan cok kisi biliyorum ben yani gerek yok bence :26:
Bende normalden yanayim yelizim ama dedigim gibi vucutum ve bebek buna uygun degilse direk sezeryan olurum sanciyi cekipte sonrasinda sezeryan olsun istemiyorum
Aminnnn canmmmAmin canim hakkimiza ne hayirliysa o olsun yelizimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?