:26::26: pekiBurdayiz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sansimiza yelizim saglik olsun isleri var sanirim
Haklısın bende hep kendime böyle diyorumAman o durumda yapacak bişi yok bırakcan oluruna bazen kaz kafalı oluyo kocalar emin ol sonra bizim dediklerimize geliyolar..
Rabbim işini biliyo. Haklarında hayırlısı olsun..
Aynen evde olmak iyi ilk zamanlar. Artık bulurum bişiler
Aynen öle yaz günü bide hiç ağır yemek gitmiyo.
Hadi güzel haberle gel canım..
Ayrıcada sen mazeretlisin kimse bişi demez ki. Sen yemene bak
Ayy ne güzel yaa bende hemen kararsam keşke
Hiç bişeye üzülme herkes yaptığını bulacak elbette. Bak bi oğlun var Allah bağışlasın gene olur sen yeter ki sıkma canını. Kimse için üzülmeye değmiyo
Hoşgeldin twin.. Allah kabul etsin canım
Ne güzel işmiş ohh yemek derdi yok en sevdiğim şey
Golf ü bende beğeniyorum ama güzel araç
sosyoşum yanlışım olmasın doktorun dediğini aynen aktarıyorum. "Bebek gelişimini tamamladı bundan sonra sadece akciğerlerinin geliştiğinden emin olmak için bekleyeceğiz. Kendisi gelmek isterse zaten tamamlanmıştır." 38 in içinde doğum yapıp bebeği nefes problemi yüzünden kuveze girenleri biliyorum. Şimdi 38 haftada çatı darlığına bakacak dar derse direk sezeryana gün verecek hiç zorlamıcam normal olsun diye, eğer müsait normal doğuma derse 40 haftanın tamamlanmasını beklemeyeceğiz çünkü bebek gittikçe dahada irileşiyo 38+5 de suni sancıyla normali denicek olmazsa yine sezeryan.Yanlis biliyorsam duzeltin beni kizlar simdi bebekler 36. Haftayi tamamladiktan sonra cigerleri falan gelisiyor ya yani dunyaya gelmelerinde bi sakinca olmuyor sanirim simdi sorum su lizocan neden 40. Haftaya kadar beklemek istiyor
Hiç yapmazdı aslında ama nasıl bi hararetle yazıyosam merak etmiş :44: bide sanırım ben saklayınca iyice inada bindirdiYaa bu esler niye bu kadar merakliii,benimkide bazen goz ucunla okumaya calisioo. Bende kapatinca sinirlenio
Lizim nst nasil gecti,ne kadar kaldin? Neyse iyi cikmis cok sukurrr.
15 gun muuu,hakkina en hayirlisi olsun canimmm. Ayy ben heyecanlandim bi an
Yeloo sende hosgeldin cnm,sizede hayirli ramazanlarr.artik aramizdasin dimii
Fundamm ssnde esine sinirlenmekte cok haklisin. Gercekten cok dengesiz bi hareket oldu.
Gunaydin kizlarrr
Demek ki bebegin tam gelisimini bekliyorlar lizocan hakkina hayir olsun canim insallah bir avazda kurtulacaksin
Aciktim lizim bebekte hareket etmedi onuda bi uyandirayim dedimbi de evde islerim cok kiz camasirlarim falan var seninnuyku durumun nasil artik uyuyamiyorsun sanirim:26:
Haklısın bende hep kendime böyle diyorum
Ama işte insanın dibinde olunca görüyor insan ve hep aklına geliyor
Hayır benim üzüldüğüm oda hamile ama yemin ederim
Ben hiç ne bi laf ne kıskançlık ne bişi düşünmedim niye düşüneyim ki benim Allah a şükür
Bi oğlum var ben bi ona bakayım onu büyüteyim sanki ben kıskançlık olsun
Diye tutup çocukmı yapıcım kıskançlıktan çoçuk olur mu ya
Ne zamn istersek kendimizi hazır hissedersek
Zaten yaparız ama
Onun hakkında hep dua ederdik inş bian önce hamile kalır diye
Şimdi o ne yaptı resmen agzımızıma s*çtı
Şimdi ben ne yapayım
Çok öfkeliyim beddua etmemeye çalışıyorum ama
Zamnı geliyo kendimi tutamıyorum
Benim derdim zaten hamile kalmak deildi
Kazara olmuştu ama ben yinede Allah'a şükür dedim
Onlarında böyle hakkımda orda burda atıp tutması çok
Zoruma gidiyor ne yaptım ki ben bu kadına onu
Anlamadım şimdi onu görürsem ne yapıcım diye düşünüyorum
Ne yapayım siz öyle dışarı gözü ile bana biraz
Akıl moral sakin olmayı öğretin ?
sosyoşum yanlışım olmasın doktorun dediğini aynen aktarıyorum. "Bebek gelişimini tamamladı bundan sonra sadece akciğerlerinin geliştiğinden emin olmak için bekleyeceğiz. Kendisi gelmek isterse zaten tamamlanmıştır." 38 in içinde doğum yapıp bebeği nefes problemi yüzünden kuveze girenleri biliyorum. Şimdi 38 haftada çatı darlığına bakacak dar derse direk sezeryana gün verecek hiç zorlamıcam normal olsun diye, eğer müsait normal doğuma derse 40 haftanın tamamlanmasını beklemeyeceğiz çünkü bebek gittikçe dahada irileşiyo 38+5 de suni sancıyla normali denicek olmazsa yine sezeryan.
Hiç yapmazdı aslında ama nasıl bi hararetle yazıyosam merak etmiş :44: bide sanırım ben saklayınca iyice inada bindirdi
15-20 dk kaldım sanırım canım. karnıma aletler bağladı sıktırdı iyice elimede bi buton verdi bebek hareket ettikçe bas dedi. bebeğin sesleri makineden geliyodu bende hareket ettikçe bastım 2 grafik oluştu biri sancı biri bebek hareketleri bide kalp atışlarındaki düzen çıkıyo. tok karna ve çikolata yiyerek girmeni tavsiye ediyorum bebek çok hareket etsin.
Seninde çok az kaldı ben başı çekiyim arkamdan koştura koştura gelceksin
Amin lizocanmide yanmasi icin tahin yiyorum canim ben 1 yemek kasigi bayagi iyi geliyor bana istersen sende bi dene
Benayim bas agrin oructan sanirim alisana kadar cekeceksin bu bas agrisini
sıpa 40 ı geçerse açılma olsada çıkamaz o kiloylaSeni çok iyi anlıyorum.. Eltilerle nu tarz problemler çok oluyo. Bende benzer şeyler yaşadım yaşıuorumda..
Senin yüzüne karşı kıskançlıktan çocuk yaptı dediyse ben bi daha konuşmazdım evine bile gitmem. Yok başkalarından duyduysan yine konuşmazdımbelki sorar..
Ayy çok heyecan verici inşAllah en güzeli olacak canım hakkında hayırlısı.. Bence suni sancı olayına girmesen mi ki nasılsa sıpa gelince açılma başlıyo ne bilim bilemedim
Herkese günaydınnnn
Geceden hafiften baş ağrım vardı sabahın köründen beri bu saati zor ettim başımı taşıyamıyorum
başlardaki mide yanması değilmişAmin lizocanmide yanmasi icin tahin yiyorum canim ben 1 yemek kasigi bayagi iyi geliyor bana istersen sende bi dene
Benayim bas agrin oructan sanirim alisana kadar cekeceksin bu bas agrisini
1 makina attim 2 makina daha atmam lazim utu de var yarin is basi oyyyyy ben olmusem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?