Ağlayakta gözden mi olak???

Haklısın bende hep kendime böyle diyorum
Ama işte insanın dibinde olunca görüyor insan ve hep aklına geliyor
Hayır benim üzüldüğüm oda hamile ama yemin ederim
Ben hiç ne bi laf ne kıskançlık ne bişi düşünmedim niye düşüneyim ki benim Allah a şükür
Bi oğlum var ben bi ona bakayım onu büyüteyim sanki ben kıskançlık olsun
Diye tutup çocukmı yapıcım kıskançlıktan çoçuk olur mu ya
Ne zamn istersek kendimizi hazır hissedersek
Zaten yaparız ama
Onun hakkında hep dua ederdik inş bian önce hamile kalır diye
Şimdi o ne yaptı resmen agzımızıma s*çtı
Şimdi ben ne yapayım
Çok öfkeliyim beddua etmemeye çalışıyorum ama
Zamnı geliyo kendimi tutamıyorum
Benim derdim zaten hamile kalmak deildi
Kazara olmuştu ama ben yinede Allah'a şükür dedim
Onlarında böyle hakkımda orda burda atıp tutması çok
Zoruma gidiyor ne yaptım ki ben bu kadına onu
Anlamadım şimdi onu görürsem ne yapıcım diye düşünüyorum
Ne yapayım siz öyle dışarı gözü ile bana biraz
Akıl moral sakin olmayı öğretin ?

Yanlis biliyorsam duzeltin beni kizlar simdi bebekler 36. Haftayi tamamladiktan sonra cigerleri falan gelisiyor ya yani dunyaya gelmelerinde bi sakinca olmuyor sanirim simdi sorum su lizocan neden 40. Haftaya kadar beklemek istiyor
sosyoşum yanlışım olmasın doktorun dediğini aynen aktarıyorum. "Bebek gelişimini tamamladı bundan sonra sadece akciğerlerinin geliştiğinden emin olmak için bekleyeceğiz. Kendisi gelmek isterse zaten tamamlanmıştır." 38 in içinde doğum yapıp bebeği nefes problemi yüzünden kuveze girenleri biliyorum. Şimdi 38 haftada çatı darlığına bakacak dar derse direk sezeryana gün verecek hiç zorlamıcam normal olsun diye, eğer müsait normal doğuma derse 40 haftanın tamamlanmasını beklemeyeceğiz çünkü bebek gittikçe dahada irileşiyo 38+5 de suni sancıyla normali denicek olmazsa yine sezeryan.
Hiç yapmazdı aslında ama nasıl bi hararetle yazıyosam merak etmiş :44: bide sanırım ben saklayınca iyice inada bindirdi
15-20 dk kaldım sanırım canım. karnıma aletler bağladı sıktırdı iyice elimede bi buton verdi bebek hareket ettikçe bas dedi. bebeğin sesleri makineden geliyodu bende hareket ettikçe bastım 2 grafik oluştu biri sancı biri bebek hareketleri bide kalp atışlarındaki düzen çıkıyo. tok karna ve çikolata yiyerek girmeni tavsiye ediyorum bebek çok hareket etsin.
Seninde çok az kaldı ben başı çekiyim arkamdan koştura koştura gelceksin

Demek ki bebegin tam gelisimini bekliyorlar lizocan hakkina hayir olsun canim insallah bir avazda kurtulacaksin

Aciktim lizim bebekte hareket etmedi onuda bi uyandirayim dedim bi de evde islerim cok kiz camasirlarim falan varseninnuyku durumun nasil artik uyuyamiyorsun sanirim:26:

Aciktim lizim bebekte hareket etmedi onuda bi uyandirayim dedim bi de evde islerim cok kiz camasirlarim falan varseninnuyku durumun nasil artik uyuyamiyorsun sanirim:26:

sahura kadar mide yanmasından uyuyamadım sanki içime asit dökmüş gibi yandı. sahurda babam kalkınca rennie aldım bu seferde agrıdan uyuyamadım belim yanlarım kalça kenarlarım kırıldı sanki Allah sabrımızı versin sosyoşum. Ama her an dua ediyorum hem kendime hem size ablama. Şu mubarek günlerde böyle acılar çekerken Allah dualarımı kabul eder inşallah

Seni çok iyi anlıyorum.. Eltilerle nu tarz problemler çok oluyo. Bende benzer şeyler yaşadım yaşıuorumda..

Senin yüzüne karşı kıskançlıktan çocuk yaptı dediyse ben bi daha konuşmazdım evine bile gitmem. Yok başkalarından duyduysan yine konuşmazdım belki sorar..

Ayy çok heyecan verici inşAllah en güzeli olacak canım hakkında hayırlısı.. Bence suni sancı olayına girmesen mi ki nasılsa sıpa gelince açılma başlıyo ne bilim bilemedim

Herkese günaydınnnn

Geceden hafiften baş ağrım vardı sabahın köründen beri bu saati zor ettim başımı taşıyamıyorum

Amin lizocan mide yanmasi icin tahin yiyorum canim ben 1 yemek kasigi bayagi iyi geliyor bana istersen sende bi dene

Benayim bas agrin oructan sanirim alisana kadar cekeceksin bu bas agrisini

Amin lizocan mide yanmasi icin tahin yiyorum canim ben 1 yemek kasigi bayagi iyi geliyor bana istersen sende bi dene

Aynen öle.. Her sene böle oluyo. İlk zamanlar tutuyorum sonra olmuyo Allah'ım yardımcımz olsun..

Evde de işlerim var çamaşır neyim var

sıpa 40 ı geçerse açılma olsada çıkamaz o kiloyla
bikaçgün geçsin oruca alışınca geçer canım annem ablamda aynı, ramazanın bereketi hava ne kadar serin dün de gök delindi sanki tabi benimde işime yaramadı değil

başlardaki mide yanması değilmiş solda sıfır diyim
1 makina attim 2 makina daha atmam lazim utu de var yarin is basi oyyyyy ben olmusem

kolay gelsin canım düğünden sonra sanada zor gelmiştir yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…