Ağlayakta gözden mi olak???

Solda 0 mi:18: yanmada guzelim yaniyom bende mendili salla geliyom ben
Guya eve kadin alacaktim oda yatti teyzem kendi evinin temizligini bitirsin sonrada bu eve baslayalim anlayacagin temizlik falan yok lizimim

Valla sıkıntıdan patıloyorum..

Sosii kız yorma kendini bırak al bi kadın..

Yormuyorum canim kadin alacagim zaten gezmekten kisliklara firsat gelmemisti yazliklari cikartip kisliklari yerlestiriyorum simdi gerci az daha beklersem yeniden kis gelecek ama bu yaz gunu kisliklar gozume fena batmaya basladi

Merhabaa kizlarrrr.
Dun iftardan sonra kendimizi disari attik. Esim yemegi biraz fazla kacirdi. Yuruyus falan yaptik. Havada masallah cok guzelll. Serin serin. Rabbim oruc tutanlara yardim ediyoo.

Lizooo catin nasil cikacak bakalimm. Insallah genistirr ve sancinda kendiliginden gelir tabi yinede en hayirlisi olsunn hakkinaa.

Sosyalimm lizo soruna cok guzel cevap vermis ama birsey daha eklemek istiorum. Bebis icerde daha hizli kilo alirmis. O yuzden icerde 1 gun bile fazla kalmasi onun icin kar. Ama 36. Haftan doldugunda dogum baslamissa erken dogum sayilmio.cunku 36. Haftadan sonra dogum periyoduna giriosun.

Benoss gecmis olsun bas agrin baslamis biberiye cayi al olmazsa cnm. Iftardan sonra icersinm saracoglundan duymustum.

Fundoss,yeloooo,twinn

Bu arada twincan evini cok.begendim.cok zevklisinnn

Cahillik iste aysem sora sora ogrenecegiz eninde sonunda cikacaklar zaten disari kacari yok oyle yada boyle
Orada havalar serin demek ki burasi yaniyor ya camasir asayim dedim beynime gunes gecti resmen

kızlarr şoktayım şuanda hiç olmamasını istediğim bişey öğrendim
kardeşim şehir dışında bilgisayar mühendisliği okuyo bugüne kadar okul hayatı boyunca hep derece yaptı ilk 3 de mezun oldu çok zeki bi öğrenci, bu aralar biraz hal ve hareketlerinden şüphelendim yalan konuştuğunu hissettim biraz araştırma yaptım ve öğrendiklerimle şok oldum
şuan 2. sınıfı bitirip 3. sınıfa geçmiş olması gerekiyor ama 2. sınıfta hiiç derslere sınavlara girmemiş ve 1. sınıftanda 3 tane dersi kalmış
yani bırak 3. sınıfı 2. sınıf derslerinden bile bikaçını alamıyo bu sene
babam telefonda kızıyor bide pişkin pişkin cevap veriyor sizin yüzünüzden eve çıkmama izin vermediniz ben yurttakilerle anlaşamadım size demiştim eve çıkartmazsanız derslere gitmem diye gitmedim işte vs vs neler söylüyor. bu çocuk ayda 1000 lira harcayıp bir dediği iki edilmeyen bi çocuk kaldığı yurtta özel buzdolabına kadar herşeyi var. elinde kredi kartı bile var hangi öğrenci bu kadar serbest okuyor ki. ben devlet yurdunda 8 kişilik halısı bile olmayan odada kaldım. off demedim babama tek maaşla 2 öğrenci birden okutuyo dedim. annem babam perişan oldu geceye bilet aldık ne yapcaklarını bilmiyorlar, alıp gelmiceklerini bildiği için o kadar korkusuz ki yurttan çıkmış ev tutuyo evde bi eşya yok hepsi yeniden alınacakmış paşa paşa yapacaksınız diyo resmen. anne baba olmak ne zor

Selam kızlar bugün dışardaydık giremedim

Lizomm çok üzüldüm yaa (
Arkadas ortamı etkilemistir kezsin insallah kendine çekidüzen verir ne güzel bi bölümde okuyor aile arkasında keske kıymetini sbilse umarım bu asiliği geçer

Uzuldumm lizimim ya gercekten anne baba olmak cok zor kardesine gelince bunca sene derece yapmis bi ogrenci nasil olurda boyle geriler yazik yaa Allah annene babana sabir versin insallah bir an once toparlar canim

Yüzüme karşı bide annesi kendi ektiğini örnek
Vererek söyledi hani gercekten belki o kendi deseydi
Bile bu kadr olmaz dı
Zaten evine çok çok mecbur olmasa asla gitmem
Ben kürtaj oldum iki kez geldi kvdemlere
Benim evim hemen alt katta bana gelip geçmiş
Olsun bile demedi hoş gelseydide ben kovucaktım
Artık onu boşveri yorum
Ama görüncede sinirim
Zıplıyor
Yarın Dr a gidicem kontrole korunmak istediğimi
Söylüyecem de
Doğum kontrol hapı mı alsam yoksa diğer
Yöntemlerle mi kararsızım iki sene korunmak istiyorum

Aysemm lizimm cuma gunu tetonoz asisi yaptirmam lazimdi ama unuttum yarin dr a danistiktan sonra yaptirsam gec kalmis olmam degil mi:26:

Aysemm lizimm cuma gunu tetonoz asisi yaptirmam lazimdi ama unuttum yarin dr a danistiktan sonra yaptirsam gec kalmis olmam degil mi:26:

günaydınnnnnnnnnnnnnn

bak ona hayır demem sosyalimmm bu olabilirrr

gunaydinn canlarrrrr

sosyalim bise olmaz bende bikac gun gec almistim ama sen yinede istersen sor doktorunaa.
insallah seninki cok agrili gecmez. agrisi1 hafta surmustu bende. asi herkeste farkli etki gosteriomis

lizim sizin olayda baya kotu olmus. Allah annene babana sabir versin. kardesin birseyleri zorla yaptiracagini bilio demekki. uzuldum vala sizinkilere. ama simdiki nesil hep boyle. biz dedigin gibi ailemizden para istemeye utanirdik. ben 4 sene disarida okudum,cogu seyi aileme yansitmadim. param bitse bile disari cikmazdimm ama simdikilerr cok dusuncesizler cidden. bakalim bizim cocuklarimiz nasil olacak..

fundosss ins a yazdigin filmi izlemedim. esime soyledim indirecekk,sagol tatlimmmmmm

benosum sen nasil oldun bas agrilarin gecti mii?

twincannn yeloooo
bu arada dun sancilarim basladiii. ara ara vuruyoor. icim gidio bi an vurunca gerci erken baslamasi daha iyi..

aa şu kolunun uyuştuğu çok ağrılı olan iğnemi o ayşemmm off bide o vardı değilmi inşallah sosyalinki hafif geçer

evet ayşemm hint filmi ben çok sevdiiimm

canım burdaki kılkuyruk zırt pırt ekrana dalıyooo bende kafa göz dalcam yaaaa gıcıkkk düşüncesiz
sayfayı kapatmamak için hemen cevaplaya bastım yarım kaldı yazım

demek sancıların başladııı ayy çok heyecanlı kızz ne güzel her anınızı birlikte yaşıyoruz çok mutluyum bu durumdan
nasıl heyecanlısındır yaaa

bişey olmaz canım bende 2 gün geç yaptırmıştım sanırım çağırdığı gün müsait değildim
Günaydın kızlar ben artık açılışı yapamıyorum mesaiye siz başlıyosunuz
ilk defa tam 9 a kadar uyudum daha da uyuyodum ki tel çaldı bana uyku haram
tatilden sonraki ilk iş günü nasıldı ben pek hatırlayamadım unutmuşum
koca kalabalık evde yine yalnız kaldım annem babam gittiler gece, inş herşeyin hayırlısı olur kötü bişi olmadan dönerler
yaaaaaa çooooookkk sıkılıyorum yalnızzzzz napcam ben akşama kadarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…