Fundossssadapte oldun mu kizz uzulerek soyluyorum ki yarin is var hem sana hem kendime
Yüzüme karşı bide annesi kendi ektiğini örnekSeni çok iyi anlıyorum.. Eltilerle nu tarz problemler çok oluyo. Bende benzer şeyler yaşadım yaşıuorumda..
Senin yüzüne karşı kıskançlıktan çocuk yaptı dediyse ben bi daha konuşmazdım evine bile gitmem. Yok başkalarından duyduysan yine konuşmazdımbelki sorar..
Ayy çok heyecan verici inşAllah en güzeli olacak canım hakkında hayırlısı.. Bence suni sancı olayına girmesen mi ki nasılsa sıpa gelince açılma başlıyo ne bilim bilemedim
Herkese günaydınnnn
Geceden hafiften baş ağrım vardı sabahın köründen beri bu saati zor ettim başımı taşıyamıyorum
Batsin mibence hep yaz olsun deniz olsun cok paramiz olsu tatil koyumuz olsun
Piyango falan vurursa yanimdasin fundosum o zaman seni otel muduru yaptimgünaydınnnnnnnnnnnnnn
bak ona hayır demem sosyalimmmbu olabilirrr
Piyango falan vurursa yanimdasin fundosum o zaman seni otel muduru yaptim
Aysemm lizimm cuma gunu tetonoz asisi yaptirmam lazimdi ama unuttumyarin dr a danistiktan sonra yaptirsam gec kalmis olmam degil mi:26:
günaydınnnnnnnnnnnnnn
bak ona hayır demem sosyalimmmbu olabilirrr
gunaydinn canlarrrrr
sosyalim bise olmaz bende bikac gun gec almistim ama sen yinede istersen sor doktorunaa.
insallah seninki cok agrili gecmez. agrisi1 hafta surmustu bende. asi herkeste farkli etki gosteriomis
lizim sizin olayda baya kotu olmus. Allah annene babana sabir versin. kardesin birseyleri zorla yaptiracagini bilio demekki. uzuldum vala sizinkilere. ama simdiki nesil hep boyle. biz dedigin gibi ailemizden para istemeye utanirdik. ben 4 sene disarida okudum,cogu seyi aileme yansitmadim. param bitse bile disari cikmazdimm ama simdikilerr cok dusuncesizler cidden. bakalim bizim cocuklarimiz nasil olacak..
fundosss ins a yazdigin filmi izlemedim. esime soyledim indirecekk,sagol tatlimmmmmm
benosum sen nasil oldun bas agrilarin gecti mii?
twincannnyeloooo
bu arada dun sancilarim basladiii. ara ara vuruyoor. icim gidio bi an vuruncagerci erken baslamasi daha iyi..
Aysemm lizimm cuma gunu tetonoz asisi yaptirmam lazimdi ama unuttumyarin dr a danistiktan sonra yaptirsam gec kalmis olmam degil mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?