Evet cnm guya takmiyorum ama dusununce oyle olmuyo evliliklrnn 1. Ayinda hamile kaliyorlr Allah bagislasin tabi gozumz yok ta yinede bir burukluk oluyo.neyse stres yok guzel gunler yakin ins..
Böyle düşünen bi ben olmadığım iyi oldu.. Allah sağlıkşa kucaklarına aldırsın ama bendede burukluk oluyo.. Bizimde olacak inşAllah bebişimiz.. Sen ne kadar evlisin ve kaç oldu canım yaş kaç bide çok oldu ama :)
merabalar arkadaşlar.bende sohbete katılmak isterim.size katılıyorum.bizde de durum aynı.bizden sonra evlenen bütün arkadaşlaın bebekleri oldu.bizde hala tık yok.güçlü durmaya çalışmak artık yordu.sizi çok iyi anlıyorum.
Sosyalcim adet bittikten 7 gun sonra diyor saracoglu videosu var bak sedada soyledigi
onu izlesene bi ikinci kure bakicambende nezamandi
ben kapiyirum kizlar iyi aksamlar yariin devamederiz
haaaysenur erken basladi ama o icneseydide olurdu bence ole dusunuyorum
stres olmaması mümkünmü.dediğin gibi arkadaşım millet ne doğurgan maşallah.bizde neden bu sıkıntılar yaşanıyo anlamıyorum.geçen ay hastaneye gittiğimde biri 50 diğeri 47 yaşında iki hamile teyze vardı.maşallah diyorum ama gerçekten kendimi eksik hissettim.kısmet işte zamanı gelmeyince olmuyo zamanı geldiğindede yaş farketmiyo
merabalar arkadaşlar.bende sohbete katılmak isterim.size katılıyorum.bizde de durum aynı.bizden sonra evlenen bütün arkadaşlaın bebekleri oldu.bizde hala tık yok.güçlü durmaya çalışmak artık yordu.sizi çok iyi anlıyorum.
duyma kuzum duyma psikolojini etkilemelerine izin verme , söyleyip söyleyip dursunlar herşeyin bir vakti zamanı var
yumurtalıklarında sorun falan olduğunu düşünme hemen ya, hem bak geçende yaz biz kadınlar yılda 1-2 defa yumurta üretmiyormuşuz
Aybikenin paylasimina gore 2. Kure yarinbaslim degilmi aysenurummmm
sagol aybikecimmm bu iyi olduuu
bi umut nasil mutlu oluyoruz yaa
Optum kizlarrrr iyi geceler
Aybikenin paylasimina gore 2. Kure yarinbaslim degilmi aysenurummmm
sagol aybikecimmm bu iyi olduuu
bi umut nasil mutlu oluyoruz yaa
Optum kizlarrrr iyi geceler
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.
Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız.
Bunda kink nasi kopyalaniyo bilmiyom kizzzz
yarin isyerinden acip atarim
Haklisin cnm ara ara boyle silkelenmem gerekiyo oyle zamnlarda beni kendime getrn kizlar sosylcm i. saraçoğlu nun web sitesinden aldim paylastim simdi
stres olmaması mümkünmü.dediğin gibi arkadaşım millet ne doğurgan maşallah.bizde neden bu sıkıntılar yaşanıyo anlamıyorum.geçen ay hastaneye gittiğimde biri 50 diğeri 47 yaşında iki hamile teyze vardı.maşallah diyorum ama gerçekten kendimi eksik hissettim.kısmet işte zamanı gelmeyince olmuyo zamanı geldiğindede yaş farketmiyo
oyle miii. bence adet bitiminden sonra baslamak daha iyi. diger turlu yumda geciyor cunku.
sosyalcim sende aynen soyledigin gibi basla bence.
kizlar ben cikiyorummmm hepinizi opuyorummmmm iyi geceler sizeee
hoş geldim canım.. Ama güçlü durmak zorundayız. Sanki bizim keyfimizden olmuyo.. İnsanların bazılarının tabi sığ beyinli olması zorluyo..
yaa bu aylar olmasın geçmişte yaşamış olayım
Aynen ya nereye kdr bide ben erkek dr a gidemiyorum yafffilk kür adet bittikten 7 gün sonra başlanıyor değil mi o zaman
Adet bitiminden 2 -3 gun sonra diyor 15 gun boyunca
tamam canım yarın bekliyorum o zaman
çok sağol kuzum
Rica ederm cnmmm
47 - 50 miii sözün bittiği yerdeyimmm
iyi geceler canımm
inşallah canım, bende her ay doktordayım 3 ay daha deneyeceğim olmazsa öyle gideceğim doktora sürekli açıp göstermek hoşuma gitmiyor artık
Cnm hep birlikte hamis olcz insss..cnm ocakta 2 yil olacak ama bu iki yilin 1 yili ayriydik..yani 10 aydir fln deniyoruz 26 yasindyim sen cnm
tam yerine geldin canım hoş geldin, yalnız bizim başlıkta süreklilik esastırsürekli takılanlar hamile kalıyorlar darısı başımıza
minnoşunu bekleyen hamişler bizede duaa edinn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
Selamm herkese.. İyi akşamlarr kızlarr
Aynen ya nereye kdr bide ben erkek dr a gidemiyorum yafff
Benimde 16. aya girdi evliliğim.. bebekte 4. Aydayız canım yaşımda 32.. Rabbim hayırlısı ile bizi çok bekletmeden normal yollardan hamile kalmayı nasip etsin inşAllah..
Katılıyorum sanaa hamişlerin duası kabul olurmuş bizide unutmayın please
benimkiler bayan ama bende geriliyorum yaa, off bakmasınlar istiyorum yeni bi teknik gelişsin alttan bakmaya son versinler bu doktorlar
Insallah ezo 1 yil olacak bu ayda olmazsa cok zorrr beklemek, husrana ugramak :97:
Insallah ezo 1 yil olacak bu ayda olmazsa cok zorrr beklemek, husrana ugramak :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?