Ağlayakta gözden mi olak???

ayşecan kızzz sancıların mı başladı benimde var ama nst de çıkmıyo onlar yalancıymış

canımm

benim herşey iyi hoşta zırt pırt gelip iş sölemeleri sinirimi bozuyooo adaptasyon zıorluğu çekiyorum
bence baban desinki hadi toplan okumak yok sana girip bi işe çalışacaksın yada bak başının çaresine çekiyorum harçlığıda
ama işte evlat nasıl yapsınki oof off
çok kızıyorum yaa bu şekilde istediklerini yaptıran ergenlere ne acımasızlık değilmi yazık günah o anne babaya

canım bilgisayar var değilmi aç film izle en güzeli bak akşam üstüde kocana iftar yemekleri hazırlarsın ohh

hint filmi mii bayiliyorum bollywood a
yaa ilk defa bole oldu fundamm. artik yavas yavas baslioruz galibaaa,birde kasiklarim agriyor oynadikca onuda netten okudum. cocuk kanala girmeye calisirmisoda sanci yaparmiss. artiik yavastan kanala tesrif etmeleri lazim zaten

canim benim sizinkileride boyle hep birlikte yasayacaz insallahhh

heyecan yokta artik bir an once dogsun istiosun yaa,son gunler daha yavas geciyomusss:26:

lizoo gunaydinn vala bilmiorum fake sancilar mii degil mii ama arastirmalarima gore kanala girmeye calisiyo cunku agri kasiklarimdaaa.

bollywoodmuuu
yaa ozaman kesin izlersinnn sonu muamma ama heralde tahmin ettiğim gibi oluyo
yaa allahın işine bak nasıl bir mucize değilmi zamanı gelince bebiş ne yapması gerektiğini yapıyor hey güzel allahımmm
evet canım oyüzden kendimi çok şanslı görüyorummm sizlerden destek alıcaz engin bilgilerinizle ilerlicez
dün eşimin halasına gittik düşük yaptı yaa konuşuyoruz o sölemeden ben sölüyorum aaa evet dr öle dediii diyo böle bakıyo
pek bilgisi yok o konularda
normalde az kanama olmuş o normal yerleşmedir diyorum aaa evettt ben korktum dr korkma dedi diyo
ya sadece uyarmamış ağır iş yapma diye yaşından dolayıda dikkat etmesi lazım yoksa kan uyuşmazlığı için hemen iğne yapmışlar
çalıştığı iş ağır biraz yazık yaa hayırlısı böyleymiş demek

bende demin aşılama yaptıran kızları okudum hiçbirinin tutmamışşş çok üzüldüm :26:

bugün biraz zorlanıcaksın canım yarın daha rahat geçer önümüzdeki ay inşallah hiç yaşamazsın o stresi
o kadar çok şey konuşuldu ki ama kıyamıyolar işte iki ağlayınca hemen isteğini yapıyolar. Eşim de dedi 14 temmuzda başlıyomuş yaz okulu alın gelin karşıdaki marketle konuşuyum iki gün bi çalışsın pişman olsun iyice inansın okuldan aldığınıza diye bakalım ne yapcaklar. Dövmediğiniz için böyle olmuş diyo ben ulaşı dövcem haberin olsun diyo bana dayakla terbiye olaydı ohoooo :44:

kız inşallah öyledir benimki 1 aydır kukumun üstünde duruyo 2 dk da iki damla wc ye gidip geliom ama teşrif etmiyo beyefendi iyice bunaldım artık gizli gizli ağlayıp duruyorum

fındığımm okuma onları senin inşallah ilk seferde tutcak cansuselman arkadaşında aşılamaydı ve ilkinde tutmuştu değilmi yanlış hatırlamıyosam. tam hangi gün yapılacaktı aşılama senin ve sonuç ne zaman belli olacaktı

fundam dun yazmaya unuttum.cok gecmis olsun halanaa,Allahim yine verir insallahh.

okuma onlari canim. seninde az kaldi simdiii. temmuz sonu asilama dimi hadi Allahim insallah ilk seferde tutarrr

lizoo senin sancilar belden mi gelio yoksa kasiklarin mi agrio.
kukunun ustundemii benim suanda kafasi kasiklarimda bacaklari gogsume dogruu. gogsume cok baski yapio ayaklarinla.

fundamm konunun başını kaçırdım ama halan bebeğini düşürdü sanırım çok geçmiş olsun Allahım sağlıkla nasib etsin inşallah

belden ve kasıklarımdan adet sancısı gibi geliyo ama çok uzun sürmüyo canım 5-10 dk falan dinlenince geçiyo.
benimde bazen kaburgalarıma dayıyo ayağını ama çoğu zaman sağ boşluğumda. çok zor bacakları yukarda durması ayşem canını acıtmıyo mu

bak o adet sancilari bendede var. belden gelio. cok uzun surmuo.
kaburgalarimmada dayanio. ama son 15 gundur goguslerimi mahvetti. cok canimi yakiyor. birde poposunla karnima surtuyorr.

dövcekmiymişş tabi tabiiii
sende doğunca alırsın intikamını popişini ısırırken beni çok ağlattın diye

ben aşılama değil diye biliyorum onu ölemiydi kızzz
canım 7-8 temmuz gibi adeti bekliyorum 14-15. günler yapıldığını varsayarsakta 21 temmuz pazartesi eşimin doğum günü ayy keşke ozaman olsada uzamasa bayramdan önce olsa hemencik çünkü gidersek bi aksilik çıkmazsa 25 i akşamı cuma yani yola çıkacaktık inş. sarkmaz ozamana yum. gelişimine bağlı iştee
ağustos başıda sonuç

sağol ayşemmm eşimin halası canım, dr demiş 42 yaşa göre yum. çok iyi durumda hormonlar filan
ve korunmayı bıraktığı ay kalmış inş. olur yaa yine

eyşan hoşgeldin canım bende annemin misafiriyim
ayşem sabır diyoruz dua ediyoruz bol bol
fundam hiçbişey kalmamış inşallah bi aksilik çıkmaz ben belki takip edemicem sonucunu söz verdin beni bilgilendirceksin.

Gitti bugun oruc bitene kadar kvdede kalacak gibiyim ayy ne fenaa

Gitti bugun oruc bitene kadar kvdede kalacak gibiyim ayy ne fenaa

lizommm mutlaka yazarım canımmm
doğumda bizi unutmayacaksın değilmiii o korku heyecanla unutabilirsin tabide

eyşan toz ollll yaşama sen hatta 1 ay kv de batsın bu dünya

Canımmm
Tabi tatilden sonra işler yığıldı dimi cnm kolay gelsin cnm
Findigim

bide bilgisayaraımda çalışmışlar habire gelip bişey gösteriyo bitanesi
mahvetmiş dosyalarımı fırçaladım bende
zenci diyolar banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…