Ağlayakta gözden mi olak???

meraklııııı hepsi meraklı kız bunlar didik didik incelemeiştir eminimmmm eğer hala girip okuyosa burdan yapıyorum

ya kızlar o fotolarda ben zenci olmadan önceki halim heee
son gün teknede uyuyakalmışım olan olmuş zaten yol boyu sızladımmm yani yola çıktığımız gün kavruldum görmediniz siz

yengeç gibi olmuşsun desene

aaa ciddimisin ne güzel yaaaa
ben kesin yaptıracam canım tatildeyken yum. çatladı sanırım anladım bu ay bizden umut yok zaten
sen ne düşünüyosun yaptırmamakta kararlımısın

inşallah adet olmazsın canım keşke geciksee

Canim ilk bebişlerinde de öyle olmuştu tüp e gidecekleri ay hamile olduğunu öğrendi.

Inss bu ay gelicek miniğin.
Cnm şimdi erken diye düşünüyorum ama belli de olmaz ist da dra gidicek benimki bakalım ne diycek dr
Inss kuzumm bakalım ama umut az yine

Fundos Ya şimdi bi ürolog var ist da aradım muayene ücreti için 320 tl mis SGK da geçerli değil

ben eşimin değerlerini gitmeden çok iyi bi dr. a yollamıştım sabah baktım mail gelmiş
değerleri çok normal demişşş vitamin takviyesi ile daha iyi olur demiş çok keyiflendim ama bakalım
ben kafamı rahatlatmöak için bide denemedim demiyi,m diye mutlaka aşılama yaptırcam canım kararlıyım ne pahasına olursa olsun

Fundos Ya şimdi bi ürolog var ist da aradım muayene ücreti için 320 tl mis SGK da geçerli değil

canım o ne öle yaaaa sence gerek varmııı
özel hastanelerde var ürologlar normal muayene ücreti ile çalışıyorlar 40-50 tl
ya sen bakıyosunda eşin gitmek istiyormuuu geçen ben cildiyeye gitmiştim göbeğimde bi leke vardı mantarmış bu arada
akşam 8 e kadar duran ürolog vardı eşime dedim değerlerde yanımda dr. burdaymış 35 tl muayene hadi bi görünsene
nasıl utandı biliyomusun g,tmedi adam normalde hiç çekinmez yeterli sorun çözülsün terledi adam
elle muayene olabilirmiş deimde

Kuzum kendisi gidicem diyo ben de sordum gitmek istiyomusun diye evet dedi..
Bnce de çok pahalı para tuzağı hep yaa bakalım sultanbeyli devlet hastanesi varmış dr o hastane nasıl acaba :44:
Bi de kuzum varikosel i öyle her dr anlamiyomus o yüzden iyi dr olsun dioruz

Iyi kuzum sevindim
Hangi dr cnm o
Asilamayi y aptr tabi içinde kalmasın yani ..

canım gelipte yakın olacağın yerdeki dr. ları araştırırsın deneyimlerini filan
karşıda olacaksın sen devletin de dr. ları iyidir bide ayşenin gittiği hastanedede vardır kesin o hastaneyede baksana

canım gelipte yakın olacağın yerdeki dr. ları araştırırsın deneyimlerini filan
karşıda olacaksın sen devletin de dr. ları iyidir bide ayşenin gittiği hastanedede vardır kesin o hastaneyede baksana
Su bebisler hayirlisiyla gelseydi bi

bana 4 yıldır çıkıyo
sizde bi aşılama denesenize düşünmüyomusun :44:

Esim dr a gitse nette okudum az ciktigi zanab sperm hap yada igneyle cogaltila biliyomus 6ay kullanilmaai gerekiyomus bana kalsa hemen isterm asilama ama kimse orali degil bende biraktim artik

Esim dr a gitse nette okudum az ciktigi zanab sperm hap yada igneyle cogaltila biliyomus 6ay kullanilmaai gerekiyomus bana kalsa hemen isterm asilama ama kimse orali degil bende biraktim artik

haklısın canım o yanaşmıyosa sen ne yapabilirsin
biyerdede okumuştum sperm çok az sıfır neredeyse bu yıkama işleminde % 90 a çıkmış yani çok onarıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…