Ağlayakta gözden mi olak???

haklısın canım o yanaşmıyosa sen ne yapabilirsin
biyerdede okumuştum sperm çok az sıfır neredeyse bu yıkama işleminde % 90 a çıkmış yani çok onarıyolar

Allahtan azosperm degil var yani yetersiz iste baya azosperme faydasi varsa olanlari dusunemiyorum

keman kursuna yazıldımm anlık olduuu cuma başlıyorumm

Fundosss keman kursu muu nerden esti kiz. Hadi hayirli olsun.bizede calarsin artikkk

he kızzzz ya vardı niyetim hep vardı kemana ilgim
patronun kardeşide gelince müzisyen kursu var aynı zamanda albüm çıkardı kendi çapında meşhurdur haaa
öle konuşuyorduk ilgin yokmu bir enstrumana dedi bende söleyince coştu kızdı erteleme dedi konservutuarda y.lisans yapan hoca varmış yanında
onu aradı hemen kız randevu verdiii

Iyi yapmissin canim,degisiklik olurr. Bende hep kemani merak etmisimdirr. Artik sen anlatirsin bize

Album mu cikardii ismi ne kizz belki taniyoruzdurr

Iyi yapmissin canim,degisiklik olurr. Bende hep kemani merak etmisimdirr. Artik sen anlatirsin bize

Album mu cikardii ismi ne kizz belki taniyoruzdurr

valla uzaktan iyi bakalım çalınca nasıl heyecan doruktaa ya birde müzik iyidir hem kafam dağılır hemde bebişim olursa çalarım anne rahmindeyken dinletmek iyiymiş

yook tanımazsın farklı bir müzik tarzı yalnız fuat saka sponsorluğunda o eşlik etti bak onu tanırsın

benoş nerdekiiiii :44:

ayşem biliyormusun biz benoşla bir karar aldık sen doğum yapınca ziyarete gelicez

benoş nerdekiiiii :44:

ayşem biliyormusun biz benoşla bir karar aldık sen doğum yapınca ziyarete gelicez

aaa cidden miiii cok mutlu edersiniz beni,sizi gormeyi o kadar cok istiyorumkiii cok guzell olurrrr

bu araada bende yazaacaaktim benos bugun cok yogun heraaldee:26: yoksa aradaa ugrardi o.

fuaaat sakaayi taniyorum cnm. o kizinda yolu acik olsunn.
seninde kemaninla yolun acik olsunn fundosummmmm

eveeeettttt
mutlaka uğrardı gerçi şimdi mesaisi bittiiii yoldanda olsa yazardı yaaa

kız değillll adammm barlarda filan çıkıyorda albüm aşkı vardı çıkardı geçen yıl
ay inşallah kızzz

Belki telinde sorun olmusturr. Neyse gelince bizi aydinlatirrr benoscukkk

Adam mii ben yanlis anlamisimmm ne guzell amacina ulasmiss. Sanada vesile oldu.belki keman isini cok ilerletirsin kizzz.belli mi olurr

Belki telinde sorun olmusturr. Neyse gelince bizi aydinlatirrr benoscukkk

Adam mii ben yanlis anlamisimmm ne guzell amacina ulasmiss. Sanada vesile oldu.belki keman isini cok ilerletirsin kizzz.belli mi olurr

fikrimin ince gülünü çalsam yeter

Kızlarr dün akşam üzeri okudum ama yazacak takat bulamadım baş ağrısından yemekten sonra ilaç aldım yattım sabah çok az vardı normalde niyetlenmeyecektim ağrı az olunca geçti sandım ama ağrıdan duramıyorum..

Gözlerimden vurduğu için elime teli hiç almadım desem yeridir. Şimdi evde merak ettim sizi girdim. Saolun kızlar merak etmişsiniz beni.. Ama gerçekten bu ağrı öldürcek.. Yarın niyetlenmemeyi düşünüyorum ama bakalım. İçimde rahat etmiyo bölede olmuyo..

Lizimmm anne ve baban için çok üzüldüm canım benim inşAllah bi çözüme kavuşur. Bu erkek olan ergenlerin bu tavırları anne babayı öldürüyo yazık yemeyip içmeyip okuturlar ama onlar kıymet bilmez..
Bencede alacan okuldan ne halin varsa gör diycen belki aklı sonradan başına gelir.. Hep arkadaş ayağına oluyo bunlar

Kız zenci fındık
Keman kursuna iyi ettin valla kafan dağılır hemde bebeğe iyi gelir bakarsın senin sıpa doğmadan müzisyen olma yolunda ilerler

Ayşeemm fındık haberi vermiş nasip olursa bende çok istiyorum bakalım hele bi doğsunda sıpa iniAllah ziyaret ederiz.. Ben nasılsa burdayım artık

Sosyalim testleri nasıl unuttun kız

Twinim bende senin evini çok beğendim hem eşyalar hemde ev kocaman yaa ne güzel güle güle otur şekerim

Yeliz artık aydam aya uğrar

Eyşan kız kayınvalide pişirsin sen ye ne güzel keşke bende de bi ana yada kayınvalide olaydı

Ben geldim
Sabah daireye ugradim ogleden sonra kuzenim gelmisti onu ziyarete gittim sonrada hem arabayla gezdik hemde alisveris yaptik
Bu arada tsk ederim kizlar sorumu cevapladiginiz icin yarin dr da randevum var detaylinin sonuclarini gosterecegim hemde asiyida sorarim

lizommm mutlaka yazarım canımmm
doğumda bizi unutmayacaksın değilmiii o korku heyecanla unutabilirsin tabide

eyşan toz ollll yaşama sen hatta 1 ay kv de batsın bu dünya

hiiç unuturmuyum fundam emin olun unutmayacağım
benoş canım senin migrenin mi var açlık mı tetikliyor bu durumu hastalık gibi durumlarda farz değil diye biliyorum sen bugüne kadar tutuyomuydun oruç hiç böyle durumlarla karşılaşıyomuydun :44: uyu dinlen biraz ezana kadar bi doktora da görün istersen çok geçmiş olsun
bu arada kardeşim erkek değil biz 5 kız kardeşiz

bu da benim balon ayaklarım süpriz olsun diye mutfağa girdim bugün ayakta kalınca uzun süre isyan etti

Lizimim Allah kurtarsin canim benim bizimde bi tanidik 15 gun sonra dogum yapacak insallah ayni senin ayagin gibi ayaklari benim ki sizin kadar sismez sanirim kisa dogacagi icin benim sipa

Benosum hosgeldinnn cok gecmis olsun canimm. Seninde bas agrisi cok beter,yarin tutma bence canim. Kendine eziyet ediosun insan tutamayincada kendini cok kotu hissedio bende oyleyim su anda ama diger turlude vucudumuza eziyet edioruz..

Lizooooo Allah yardimcin olsunnn. Sen ayni ablam gibi olmussun. Oda son ayinda biraz fazla ayakta kalsin siserdi her yerii. Odem yapio vucut. Sen olabildigince ayaklarini uzat yat canim. Benim ayaklar su anda normal. 3 hafta sonra halim nolur bilmiorum. Birde sen kac kilo aldinn ben 82 kilo oldum. Toplamda 16 kilo aldimm

Sosyalimmm sende hosgeldinb. Yarin guzel haberlerle gel insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…