Insallah aysem gelir gelmez size yazarim
Bende simdi tartildim 77 olmusum76 yla hamile kalmistim gerci
Aysem saglikli sihhatli olunda kilo alin laktasyon doneminde asiri kalori kaybi yasaniyormus sakin sutum olsun diye tatli falan cok yeme ne kadar su icersenno kadar sutun oluyormussu icecem diye tatli yeme sakin
anlamadım kız kısa mı doğacak nasıl yani :44:Lizimim Allah kurtarsin canim benimbizimde bi tanidik 15 gun sonra dogum yapacak insallah ayni senin ayagin gibi ayaklari benim ki sizin kadar sismez sanirim kisa dogacagi icin benim sipa
Benosum hosgeldinnn cok gecmis olsun canimm. Seninde bas agrisi cok beter,yarin tutma bence canim. Kendine eziyet ediosuninsan tutamayincada kendini cok kotu hissedio bende oyleyim su anda ama diger turlude vucudumuza eziyet edioruz..
Lizooooo Allah yardimcin olsunnn. Sen ayni ablam gibi olmussun. Oda son ayinda biraz fazla ayakta kalsin siserdi her yerii. Odem yapio vucut. Sen olabildigince ayaklarini uzat yat canim. Benim ayaklar su anda normal. 3 hafta sonra halim nolur bilmiorum. Birde sen kac kilo aldinnben 82 kilo oldum. Toplamda 16 kilo aldimm
Sosyalimmm sende hosgeldinb. Yarin guzel haberlerle gel insallahhhh
anlamadım kız kısa mı doğacak nasıl yani :44:
52 yle hamile kaldım şuanda 72 yımboyum 167 doktor her kiloma baktığında hiç istemediğim şeyler bunlar eline yüzüne bak diyo ama ben yediğim için alıyorum inkar edemiciiim 2 haftada 3 kilo daha alırım 23 kiloda tamamlarım ablamda 25 kilo aldı iki hamileliğindede 50 yle hamile kalıp 75 e çıkıyodu ablan gibi 4 ayda yeniden 50 oluyodu
ayşem sende çatlak varmı bende yok da son haftalarda oluşuyomuş galiba hala riskim varmı acaba sen biliyomusun
hiiç unuturmuyum fundam emin olun unutmayacağım
benoş canım senin migrenin mi var açlık mı tetikliyor bu durumuhastalık gibi durumlarda farz değil diye biliyorum sen bugüne kadar tutuyomuydun oruç hiç böyle durumlarla karşılaşıyomuydun :44: uyu dinlen biraz ezana kadar bi doktora da görün istersen çok geçmiş olsun
bu arada kardeşim erkek değil biz 5 kız kardeşiz
bu da benim balon ayaklarım süpriz olsun diye mutfağa girdim bugün ayakta kalınca uzun süre isyan ettiEki Görüntüle 1173609
Benosum hosgeldinnn cok gecmis olsun canimm. Seninde bas agrisi cok beter,yarin tutma bence canim. Kendine eziyet ediosuninsan tutamayincada kendini cok kotu hissedio bende oyleyim su anda ama diger turlude vucudumuza eziyet edioruz..
Lizooooo Allah yardimcin olsunnn. Sen ayni ablam gibi olmussun. Oda son ayinda biraz fazla ayakta kalsin siserdi her yerii. Odem yapio vucut. Sen olabildigince ayaklarini uzat yat canim. Benim ayaklar su anda normal. 3 hafta sonra halim nolur bilmiorum. Birde sen kac kilo aldinnben 82 kilo oldum. Toplamda 16 kilo aldimm
Sosyalimmm sende hosgeldinb. Yarin guzel haberlerle gel insallahhhh
Canımm öncelikle o ayaklar ne diyorumAllaj yardımcın olsun son aylarınız dikkat edin..
Kız ben hiç doktora gitmedim ama muhtemelen migrenim var tuttmu tam tutuyo tabii şimdi açlıktan.. Tutmayınca içim rahat etmiyo diye bugün tuttum ama Allah affetsin eziyet oldu..
Kız ben kardeşi erkek sandım anam ne cadı o zaman.. Kızın böle yapması daha üzücü gelişmelerden haberdar et bizi ne oldu diye ama kız ya dikkat edin canım ortam çok kötü.
Sorma canım olan oldu artık yarın bi düzeleyim devam ederim. Olmadı fitres veririm tutamadığımı. Yoksa zekatmıydı
Kız bu ne kilolar anam almış yürümüşsünz anam acaba biz nece olcaz ki
Kızzz benim ayaklarda çok şişer lizonunki nekii
Anamm bende erkek sanmıştım kardeşii
benoşşş baş ağrısı çok kötaü kafayı oynatamıyosun değilmi şakaklarda ağrıyo bilirim o ağrıyııı
inşallah bir daha olmaz yaa
Hee ben yanlis dusunmusum canimmAysem ben kendiminki icin sormadim sizleri merak ettimbenim ki ara ara vuruyor dedigin gibi hareketlerine cok takilmiyorum dedigin gibi bu haftalarda hareketleri cok tutarsiz oluyor
Benayyyy
Yeliz nerelerde kiggizzz
Itiraf ediyorum bende erkek sanmistim
Yok aysem benim ki tembel teneke aksama kadar yatis
Aysem ben kendiminki icin sormadim sizleri merak ettimbenim ki ara ara vuruyor dedigin gibi hareketlerine cok takilmiyorum dedigin gibi bu haftalarda hareketleri cok tutarsiz oluyor
Benayyyy
Yeliz nerelerde kiggizzz
Bu aralar cok yogundum cutem ates topigine yazmistim zaten bide kardesimin dugunu falan vardi gelemedimsen ne yapiyorsun ruzgarin nasil kocaman abi olmustur simdi
Oyyy canim benim neler atlatmissin haberim yok yeni okuyorum cok cok gecmis olsun:26: cutem muhtemelen sen ilk hasta degilsindir bu durumu yasayan dr unda iyiydi ama boyle bir durumu nasil goz ardi ederCnm. Iyi ol da gerisi onemli degil. Ben de cok bakamiyrm topige. Şimdi uyudu kuzu ben d3 yatacagim. Buyudu bakalim. Bugun fotolarini eklemistim ama sen goremeein sanirim. Kardesin icin de hayirli olsun cnm.
Benden haberin yok sanirim. Yazayimda aklinizda olsun. 10 gundur surunuyrm. Benim.dr illa sipiral dedi. Istemeyerek taktirdim. Derken gozlerim ve yuzum.davul.gibi sisti. Baya dr.a git gel derken meger sipiraldeki bakira alerjim.varmis. ondan olmus..hala kulagim sis. Daha gecmedi. Mecbur alerji ilaci iciyrm cunku o gun bogazimda sismeye basladi. Son dakikada dr.a yetistik desem yeridir cnm. Simdi sadece kulagim sorun cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?