Ağlayakta gözden mi olak???

Insallah aysem gelir gelmez size yazarim
Bende simdi tartildim 77 olmusum 76 yla hamile kalmistim gerci

Super sosyalimm daha ne olsun senin boyda benden uzun. Ben ilk 3 ay hic almadim ama sonrasinda bi patlama yasadimm heralde toplamda 20 kilo almis olurum. Kapanisi 86 ile yapmayi planliyorumdaa
Ama ben cok sismedimm. Bacaklarimda biraz sislik var. Ama bundan sonrada sisebilirimmm

Aysem saglikli sihhatli olunda kilo alin laktasyon doneminde asiri kalori kaybi yasaniyormus sakin sutum olsun diye tatli falan cok yeme ne kadar su icersenno kadar sutun oluyormus su icecem diye tatli yeme sakin

Aysem saglikli sihhatli olunda kilo alin laktasyon doneminde asiri kalori kaybi yasaniyormus sakin sutum olsun diye tatli falan cok yeme ne kadar su icersenno kadar sutun oluyormus su icecem diye tatli yeme sakin

Evett sosimm biliom onuu. Bol bol su icin diyolarr. Zaten emzirme doneminde her gun azda olsa kiloda gidio. Ablam 30 kiloyu 4 ayda verdi. Bakalim ben nasil olacam.
Canim ben yavastan iftariyelikleri hazirlayayim. Iftardan sonra gorusuruz artikk

Lizimim Allah kurtarsin canim benim bizimde bi tanidik 15 gun sonra dogum yapacak insallah ayni senin ayagin gibi ayaklari benim ki sizin kadar sismez sanirim kisa dogacagi icin benim sipa
anlamadım kız kısa mı doğacak nasıl yani :44:

52 yle hamile kaldım şuanda 72 yım boyum 167 doktor her kiloma baktığında hiç istemediğim şeyler bunlar eline yüzüne bak diyo ama ben yediğim için alıyorum inkar edemiciiim 2 haftada 3 kilo daha alırım 23 kiloda tamamlarım ablamda 25 kilo aldı iki hamileliğindede 50 yle hamile kalıp 75 e çıkıyodu ablan gibi 4 ayda yeniden 50 oluyodu
ayşem sende çatlak varmı bende yok da son haftalarda oluşuyomuş galiba hala riskim varmı acaba sen biliyomusun

Asagi yukari ayniyizz
Veririz insalah kilolariii
Ya benim karnimda hic catlak olmadi ama yanlarimda 2-3 catlak var birde bacaklarimin arkasinda selulit gibi olduu yaa aynalara bakamiorum artik canim gorumcemin son 15 gunde catlaklari baslamis. Hatta bazilarinda dogumdan sonra oluyomus. Yani olacagi varsa her turlu oluo lizocan. Artik ben koyverdimm

Sosyalim benimki bu ara cok faal. Ama su anda sen her dakika hareketlerini hissetmezsin. Senin kadarken sabahlari cok vururdu benimki. Sonra 5-6 saat oynamadigi olurdu bazen daha cok hatta. Bebekler en cok 30-32 hafta arasinda hareketli olurlarmis bu arada.

Canımm öncelikle o ayaklar ne diyorum Allaj yardımcın olsun son aylarınız dikkat edin..

Kız ben hiç doktora gitmedim ama muhtemelen migrenim var tuttmu tam tutuyo tabii şimdi açlıktan.. Tutmayınca içim rahat etmiyo diye bugün tuttum ama Allah affetsin eziyet oldu..

Kız ben kardeşi erkek sandım anam ne cadı o zaman.. Kızın böle yapması daha üzücü gelişmelerden haberdar et bizi ne oldu diye ama kız ya dikkat edin canım ortam çok kötü.

Sorma canım olan oldu artık yarın bi düzeleyim devam ederim. Olmadı fitres veririm tutamadığımı. Yoksa zekatmıydı

Kız bu ne kilolar anam almış yürümüşsünz anam acaba biz nece olcaz ki

Yada ara verip mi tutsan acabaa. Ben bazen sahurda her ihtimale karsi agri kesici icerdim baya faydasi olurdu ama o zaman gunler cok daha kisaydi simdi onun pek etkisi olmaz heralde
Zekat malinin karsiliginda verilen para,fitrede her oruc tutanin vermesi gereken para.durumina gore veriosun bu parayida. Senin verecegin ise fidye olacak. Hasta oldugumuzda tutamadigimiz oruclarin yerine verilen para ama sagligimiza kavustugumuzda borclarimizi odememiz lazim yine.

Valla bizz sistik benoss,her gecen gun tartidaki sayilar yukseliyorr

Kızzz benim ayaklarda çok şişer lizonunki nekii

Anamm bende erkek sanmıştım kardeşii

benoşşş baş ağrısı çok kötaü kafayı oynatamıyosun değilmi şakaklarda ağrıyo bilirim o ağrıyııı
inşallah bir daha olmaz yaa

Aysem ben kendiminki icin sormadim sizleri merak ettim benim ki ara ara vuruyor dedigin gibi hareketlerine cok takilmiyorum dedigin gibi bu haftalarda hareketleri cok tutarsiz oluyor
Benayyyy
Yeliz nerelerde kiggizzz

Bende erkek sanmistim hepimizin bu atarli genci erkek sanmasida ilginc. Oysaki kiz hic cinsiyet belirtmemiss.
Neyse insallah akli basina gelirde annesini babasini bidaha uzmezz...

Aysem ben kendiminki icin sormadim sizleri merak ettim benim ki ara ara vuruyor dedigin gibi hareketlerine cok takilmiyorum dedigin gibi bu haftalarda hareketleri cok tutarsiz oluyor
Benayyyy
Yeliz nerelerde kiggizzz

Yavru merak ettim seni. Göremedim bizim topikte bayadir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar cok yogundum cutem ates topigine yazmistim zaten bide kardesimin dugunu falan vardi gelemedim sen ne yapiyorsun ruzgarin nasil kocaman abi olmustur simdi

Bu aralar cok yogundum cutem ates topigine yazmistim zaten bide kardesimin dugunu falan vardi gelemedim sen ne yapiyorsun ruzgarin nasil kocaman abi olmustur simdi

Cnm. Iyi ol da gerisi onemli degil. Ben de cok bakamiyrm topige. Şimdi uyudu kuzu ben d3 yatacagim. Buyudu bakalim. Bugun fotolarini eklemistim ama sen goremeein sanirim. Kardesin icin de hayirli olsun cnm.

Benden haberin yok sanirim. Yazayimda aklinizda olsun. 10 gundur surunuyrm. Benim.dr illa sipiral dedi. Istemeyerek taktirdim. Derken gozlerim ve yuzum.davul.gibi sisti. Baya dr.a git gel derken meger sipiraldeki bakira alerjim.varmis. ondan olmus..hala kulagim sis. Daha gecmedi. Mecbur alerji ilaci iciyrm cunku o gun bogazimda sismeye basladi. Son dakikada dr.a yetistik desem yeridir cnm. Simdi sadece kulagim sorun cok sukur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyyy canim benim neler atlatmissin haberim yok yeni okuyorum cok cok gecmis olsun:26: cutem muhtemelen sen ilk hasta degilsindir bu durumu yasayan dr unda iyiydi ama boyle bir durumu nasil goz ardi eder ama cok sukur atlatmissin RAbbim baska dert vermesin
Resimleride gormedim cutem ama bebeklet cok cabuk buyuyor malum
Tsk ederim canim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…