Yada ara verip mi tutsan acabaa. Ben bazen sahurda her ihtimale karsi agri kesici icerdim baya faydasi olurdu ama o zaman gunler cok daha kisaydisimdi onun pek etkisi olmaz heralde
Zekat malinin karsiliginda verilen para,fitrede her oruc tutanin vermesi gereken para.durumina gore veriosun bu parayida. Senin verecegin ise fidye olacak. Hasta oldugumuzda tutamadigimiz oruclarin yerine verilen para ama sagligimiza kavustugumuzda borclarimizi odememiz lazim yine.
Valla bizz sistik benoss,her gecen gun tartidaki sayilar yukseliyorr
Aysem ben kendiminki icin sormadim sizleri merak ettimbenim ki ara ara vuruyor dedigin gibi hareketlerine cok takilmiyorum dedigin gibi bu haftalarda hareketleri cok tutarsiz oluyor
Benayyyy
Yeliz nerelerde kiggizzz
Lizimcan kisa degil kiz kış bebegi kasimda dogacak ya insallah
Benimki surekli uyanik her sese her harekete tepki veriyo 24 de sanirim basliyi duzenli hareketlere tam hatirlayamadim 27 de hickiriklar basliyo suan bide nefes aliyo gibi hareketleri varKizlar sizin bebeginiz surekli uyanik mi simdi yani tekmeleri gunde ortalama kac saat hissediyorsunuz:26:
Canımm öncelikle o ayaklar ne diyorumAllaj yardımcın olsun son aylarınız dikkat edin..
Kız ben hiç doktora gitmedim ama muhtemelen migrenim var tuttmu tam tutuyo tabii şimdi açlıktan.. Tutmayınca içim rahat etmiyo diye bugün tuttum ama Allah affetsin eziyet oldu..
Kız ben kardeşi erkek sandım anam ne cadı o zaman.. Kızın böle yapması daha üzücü gelişmelerden haberdar et bizi ne oldu diye ama kız ya dikkat edin canım ortam çok kötü.
Sorma canım olan oldu artık yarın bi düzeleyim devam ederim. Olmadı fitres veririm tutamadığımı. Yoksa zekatmıydı
Kız bu ne kilolar anam almış yürümüşsünz anam acaba biz nece olcaz ki
Denk gelmemisizdir kiz neden pas vermeyeyim:44: sen bence yarin tutma zaten migrenin var kisin kisa gunlerde tutarsin borcunu
Cuteye bende cok sasirdim gercekten olmayacak seyler oluyor:26:
Benimki surekli uyanik her sese her harekete tepki veriyo 24 de sanirim basliyi duzenli hareketlere tam hatirlayamadim 27 de hickiriklar basliyo suan bide nefes aliyo gibi hareketleri var
Dedigin gibi parasini verirsin iyi oldugun zamanda tutarsin borclarini canim
yemene dikkat edebilirsen kilo almazsin kiz
boyle beyinsizlikleri ancak hasari bi erkek cocuk yapabilir kizdan beklenmiyo tabiduzgun bi apart ev tutmuslar alisverisini yapmislar takipteyiz derslerden kaldigin an alacagiz okuldan demisler annemde gidip kalacak yaninda zaman zaman bos birakmicaklar artik harcliga da kisitlama getirildi arayip param bitti yollayin yok insalah duzelir bakalim
Fundos kiz renk renk elbiseler artiz gozluklergunes seni degil sen gunesi yakmisin masallah
Benimki surekli uyanik her sese her harekete tepki veriyo 24 de sanirim basliyi duzenli hareketlere tam hatirlayamadim 27 de hickiriklar basliyo suan bide nefes aliyo gibi hareketleri var
Dedigin gibi parasini verirsin iyi oldugun zamanda tutarsin borclarini canim
yemene dikkat edebilirsen kilo almazsin kiz
boyle beyinsizlikleri ancak hasari bi erkek cocuk yapabilir kizdan beklenmiyo tabiduzgun bi apart ev tutmuslar alisverisini yapmislar takipteyiz derslerden kaldigin an alacagiz okuldan demisler annemde gidip kalacak yaninda zaman zaman bos birakmicaklar artik harcliga da kisitlama getirildi arayip param bitti yollayin yok insalah duzelir bakalim
Fundos kiz renk renk elbiseler artiz gozluklergunes seni degil sen gunesi yakmisin masallah
Yok canım benim şaka yaptımm
Sonuçta senle benim aramdaki tılsımı bence kolay kolay kimse bozamaz
İkiz kardeşlik yolunda hızlı adımlarla ilerlerken bende teknik bi arıza oluştu
Oyy maşallah kız sıpana.. Aman nazar değmesin canım..
Aman iyi olmuş kıssınlar tabi parayı görsün sonra ebesini anlar belki
Kız çocuğu sonuçta ben artık çok korkuyorum Allah korusun esirgesin. Arkadaş ortamları artık kötü. Eskidendi masumiyet. Heyy gidi günler heyyy
Günaydın bu arada can cağızlarım..
Baş ağrım yol denecek kadar az. Korkuma niyetlenmedim Allah affetsin
Gunaydin kizlar
Oyy lizim yerim ben onun hareketlerini
Benayim haklisin bizim herseyimiz ayni seninle ufak tefek sorunlar oldu ama Rabbim beterind3n korusun
Gunaydinn kizlarrrrrr
Bugun bende temizlikci varrr. Perde,koltukk ne varsa giristi kadinn. Bende utanarak soyluyorumm kisliklarimi yeni kaldiriyorummbutun dolabi doktummm. Basim dondu resmenn
Hepinizi operimmmmmm
Bende pazar gunu kaldirdim aysem utanacak hic bi sey yok bencekolay gelsin bu arada ohh mis gibi evin olacak darisi benim evin basina
Gunaydinnnnn
Eyvallah sagol eysoooo
O kadin banada gelse gerci ben temizlik yapmistim ama gelse fena olmaz hani
Yaa hep bu usengeclik istee. Gozu kor olsunn
Birde kiyafetlerimi gorunce gozlerim doldu. Hepsi 38 bedensimdi tek bacagim girmezz
Temiz evi duyunca kadin uca uca gelirrr valahele benden sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?