Ağlayakta gözden mi olak???

Aysem ben kendiminki icin sormadim sizleri merak ettim benim ki ara ara vuruyor dedigin gibi hareketlerine cok takilmiyorum dedigin gibi bu haftalarda hareketleri cok tutarsiz oluyor
Benayyyy
Yeliz nerelerde kiggizzz

Canım ayşemm bu açıklayıcı bilgi için ayrıca tşk ediyorum
Gün aşırı tutmaya çalışcam bakalım.. Ağrı kesici dün bi işe yaramadı o yüzden ara vercem gün çok uzun çünkü.. Halaa hafiften ağrısı var..

Demekki herkes erkek anlamış suç lizimin kız dememiş ki bide bilgisyar bölümü okuyo erkek bölümü daha çok
Sossiiimm
Sen bana oas vermedin bugün

Cute arkadaşın başına gelene de ayrı bi şaşırdım işk defa duydum aklımız da olsun kırkyıl düşünsem öle bişi aklıma gelmez

Denk gelmemisizdir kiz neden pas vermeyeyim:44: sen bence yarin tutma zaten migrenin var kisin kisa gunlerde tutarsin borcunu
Cuteye bende cok sasirdim gercekten olmayacak seyler oluyor:26:

Lizimcan kisa degil kiz kış bebegi kasimda dogacak ya insallah

Kizlar sizin bebeginiz surekli uyanik mi simdi yani tekmeleri gunde ortalama kac saat hissediyorsunuz:26:
Benimki surekli uyanik her sese her harekete tepki veriyo 24 de sanirim basliyi duzenli hareketlere tam hatirlayamadim 27 de hickiriklar basliyo suan bide nefes aliyo gibi hareketleri var

Dedigin gibi parasini verirsin iyi oldugun zamanda tutarsin borclarini canim
yemene dikkat edebilirsen kilo almazsin kiz
boyle beyinsizlikleri ancak hasari bi erkek cocuk yapabilir kizdan beklenmiyo tabi duzgun bi apart ev tutmuslar alisverisini yapmislar takipteyiz derslerden kaldigin an alacagiz okuldan demisler annemde gidip kalacak yaninda zaman zaman bos birakmicaklar artik harcliga da kisitlama getirildi arayip param bitti yollayin yok insalah duzelir bakalim

Fundos kiz renk renk elbiseler artiz gozluklergunes seni degil sen gunesi yakmisin masallah

Denk gelmemisizdir kiz neden pas vermeyeyim:44: sen bence yarin tutma zaten migrenin var kisin kisa gunlerde tutarsin borcunu
Cuteye bende cok sasirdim gercekten olmayacak seyler oluyor:26:

Yok canım benim şaka yaptımm
Sonuçta senle benim aramdaki tılsımı bence kolay kolay kimse bozamaz
İkiz kardeşlik yolunda hızlı adımlarla ilerlerken bende teknik bi arıza oluştu

Oyy maşallah kız sıpana.. Aman nazar değmesin canım..

Aman iyi olmuş kıssınlar tabi parayı görsün sonra ebesini anlar belki
Kız çocuğu sonuçta ben artık çok korkuyorum Allah korusun esirgesin. Arkadaş ortamları artık kötü. Eskidendi masumiyet. Heyy gidi günler heyyy

Günaydın bu arada can cağızlarım..
Baş ağrım yol denecek kadar az. Korkuma niyetlenmedim Allah affetsin

Gunaydin kizlar
Oyy lizim yerim ben onun hareketlerini
Benayim haklisin bizim herseyimiz ayni seninle ufak tefek sorunlar oldu ama Rabbim beterind3n korusun

Günaydınnnnnn
lizommmm temmuza girdikkkk şafak sayma zamanııı
kızz ben o elbiselere hiç para vermiyorumm ablama numune geliyo onlarda bana cuk oturuyo kendi kilolu ya

benoşşş çok güldüm yaaa inşallah o arıza çook kısa sürede giderilcek canım çok az kaldııı

Gunaydinn kizlarrrrrr
Bugun bende temizlikci varrr. Perde,koltukk ne varsa giristi kadinn. Bende utanarak soyluyorumm kisliklarimi yeni kaldiriyorumm butun dolabi doktummm. Basim dondu resmenn

Hepinizi operimmmmmm

Bende pazar gunu kaldirdim aysem utanacak hic bi sey yok bence kolay gelsin bu arada ohh mis gibi evin olacak darisi benim evin basina

ayşemmm kolay gelsin çok yorma kendini canımmm
eyşaan
bende cumartesi bi mani olmazsa çağırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…