Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin kizlar
Oyy lizim yerim ben onun hareketlerini
Benayim haklisin bizim herseyimiz ayni seninle ufak tefek sorunlar oldu ama Rabbim beterind3n korusun
Amin canım hepimizi inşAllah..

Ne yapim artık barışıpım kendimle
İnşAllah hepimizin az kalsın bu ay sana önce gelsin peşinden bize.. Tabii twin bu ara bekliyo ya ilk o çeksin hatta

Günaydın eyşan

Gunaydinn kizlarrrrrr
Bugun bende temizlikci varrr. Perde,koltukk ne varsa giristi kadinn. Bende utanarak soyluyorumm kisliklarimi yeni kaldiriyorumm butun dolabi doktummm. Basim dondu resmenn

Hepinizi operimmmmmm

Kokay gelsin tatlım
Keşke banada gelen biri olsa
Ne iyi olur dip köşe ne varsa

Bende pazar gunu kaldirdim aysem utanacak hic bi sey yok bence kolay gelsin bu arada ohh mis gibi evin olacak darisi benim evin basina

Ayy bide benim evin başına yeminle o üşengeçlik hali bende de var benim ev hayatında şu iki aydır gördüğü pisliği dağınıklığı görmedi kendimden uranıyorım
Ha şimdi yapıcam ha sonra derken aylar geçti yeminle şu dakka eve biri gelse yerin dibine geçerim

benoş hepimiz aynı ay o zaman bi yanım buruk olur benim içim rahat etmez
anam geleceği varsa tüple müple gelcek bu velet belli benm

kızzz hayatta inanmam yaa seni çok titiz düzenli hamarat gördüm ya hep abartıyosun bence
kız siz evden çıkarken yatağı topluyonuzmuuu yani örtü neyin seriyonuzmuuu

varya benim evde çarşamba pazarına benziyo şuan

Seni cok iyi anliyorum benos ev konusunda Allahtan misafirim gelmiyor genelde beni cagiriyorlar cunku kazara birisi bi gun size gelecegiz dese gelmeyin evde yokuz diyecegim

Sagoll fundammm. Simdi dolap bitti cok sukurr.
Kadinda orucluymuz yaaa Allahim guc kuvvet versinn. Ben oruclu oldugunu bilsem cagirmazdimm. Kizlar halimize bin sukurrrr
Kuzum sen nereden bileceksin ki keske gelmeseymis demek ki cok ihtiyaci var kadinin Allah zor durumda olanlara yardim etsin hakimize yuzbinlerce milyonlarca sukur

Hayatimin hic bi evresinde yatagimi toplamadim yurt hayatim dahil

benim y.örtüm bazanın altında duruyor senelerdir nevresimi kapayıp çıkıyorum
şimdi kuzenim evleniyor yaa sakın y.örtüsü alma fazla 1 tane al yeter diyorum nevresim çok severim ama

Kdesimede alma dedim ne yapacaksin bence cok luzumsuz dediysemde halama aldirmis yazik ortecegini saniyor yataga bende hi hi dedim

Kadinda orucluymuz yaaa Allahim guc kuvvet versinn. Ben oruclu oldugunu bilsem cagirmazdimm. Kizlar halimize bin sukurrrr

ayşemmmm bende sorcaktım biliyormusun aklıma geldi..
çünkü bana gelen kızda oruç tutuyor ramazanda çalışmıyor dün feysten konuşmuştuk abla o gün tutmam seni ihmal ettim dedi yok desemde illa gelcem dedi (
off yaaa Allahım yardım etsin ayşem yarım gün çalıştır barii en kirli yerleri yapsın öğlen bıraktır bırakırsa
şükürler olsun canımmm

Günaydın kızlarr
Rüyamda ölülerle iletişim kuruyodum benim aracılığımla dünyadan birilerine mesaj göndermeye çalışıyolardı
Kafayı sıyırdım dışarı çıkıp gezmek istiyorum yanıma adam yok herkes oruçlu
Eşime doğumgünü hediyesi alıcam bi güneş gözlüğüne ihtiyacı var eylem esnasında hep gözlük kırıyo veya kaybediyo bide babamın sandaletleri pek hoşuna gitti onu giyip giyip çıkıyo kapri pantolon tişört sandalet mi alsam ki bana bi fikir verin yaaaa (Not: o bana altın yusufcuk kolye almıştı )

fundoş elbiselerin çoook hoşuma gitti bende istiyorumm onlardaaaan

Lizim bence bu aralar cok film izlemissin
Dogum gunu deme bana ayrica yarin kardesimin obur gun benim dogum gunum benim ki hep karistirir dogum gunlerimizi bugun annesiyle konusmus oda persembe gelinin dogum gunu demis

Dogum gunu deme bana ayrica yarin kardesimin obur gun benim dogum gunum benim ki hep karistirir dogum gunlerimizi bugun annesiyle konusmus oda persembe gelinin dogum gunu demis

lizom rüya iyiymişşşş
ya anam otur oturduğun yerde kuru nemli angara havasında napacan şöle boğaz havası alacaktınki adı gezmek olsun
park yokmu yakınlarda canım bi çıkıp yürüsen yalnızda güzel oluyor bazen

güneş gözlüğü yüzüne gitmesi gerekiyoo denemesi lazım bence en kolayı ayakkabı yani sandalet hem beğenmişte
pantolonda olmazsa ya tişört ve sandalet mantıklı geldi bana

tamam canım ayarlarsız sen yeterki isteee

kız helal olsunnn kv. deyee bak ne güzel biliyor

Benim kv o konularda super hep arar sagolsun hatta kp imede verir oda kutlar ama ben cok utaniyorum kiz fundosum

Kıızzz ne burukluğu hepimiz olacak hamile ha bi ay önce ha iki ay sonra sıkıntı yok

Kıozzz ben mi titiz anam benden dağınık varsa ne olayım
Hamarat olmaya o var ama titizlikte eh biraz ama çok düzensizim

Bende sermeden gidiyorım ama eşim düzeltiyo günah diyo

Seni cok iyi anliyorum benos ev konusunda Allahtan misafirim gelmiyor genelde beni cagiriyorlar cunku kazara birisi bi gun size gelecegiz dese gelmeyin evde yokuz diyecegim

Aynen benimde misafir gelmiyo gelse yeminle poku yediğimin rsmi.. Zaten biri gelicem desin yeminle her yer pırıl pırıl oluyo eşimde diyo ki sana hergün misafir gelsin diyo hayır anlamıyorum bu dağınık evi hemen toplamayı nasıl başarıyon diyo bende misafir gücü ile diyorum

Hayatimin hic bi evresinde yatagimi toplamadim yurt hayatim dahil

Bende bendee..
Benimde kayınvalide alıcam dedi gerek yok dedim ama yok dediler bide 300 küsür lira verdi yazıl bende bileydim töbe öle bişi aldırmazdım

Kayınvalide düşükte geldiğinde çıkardım görsün ayıp olmasın diye gidince geri koktuk altına girdi vakumlandı

Ayy yazık yaa ama nerden bilicen canım çok yormasın kendini bencede
Çok şükür hakkat halimize..

benim y.örtüm bazanın altında duruyor senelerdir nevresimi kapayıp çıkıyorum
şimdi kuzenim evleniyor yaa sakın y.örtüsü alma fazla 1 tane al yeter diyorum nevresim çok severim ama

Bende nevresim seviyorum

Anamm iyi ki hatırlattın kız benim kocada taktı gözlüğe bi model var odam istiyo ondan alayım evlilik yıldönümü geliyo

Bence gözlük al yoksa daha önemli çünkü yaz günü lazım diğerleri alınır nasılsa

Benim kv o konularda super hep arar sagolsun hatta kp imede verir oda kutlar ama ben cok utaniyorum kiz fundosum

Aaa ne güzel kız bravo kayınvalideye
ne utancan anam sanki yatakta yakalıyo bende mutlu olurum..

utanma yavrıım utanmaaaa ne güzel kızları görüyolar seni

ya bazanın altında yıllandı benimkide bide gelinliğim
bi fikir versenize napsam onuuu 4 yıldır duruyo ölee bide istediğim gibi dikemedi ya herif görmek istemiyorum

kardeşinle senin doğumgününü mü karıştırıyo hafızasında tutamıyo demekki kız annesine sormuş ama bak güzel bi süpriz bekliyo seni
benimde bu hovarda kızkardeşimle bi gün aramız var 4-5 ekim diğer ablamda 19 ekim annem teraziye çalışmış
tek başıma gezmesini sevmiyorum baane deniz vardıda biz mi gitmedik ahh ankara hep bu eksikliğinle dalga geçiyorlar
binanın altı gözlükçü ordan alırdım begenmezse gider değiştirirdi kolaya kaçıyorum heral gidip sandalet alım akşam

fundoşş biz beraber sayalım mı geriye bizim güneşimiz yanyana bekler biziiii

Benay yine kopardin beni misafir gucu mu
Yatakta yakalasa ne utanacam kiz sonucta kocam degil mi bu aralar yakalasada bi sey olmaz zaten olumune kankayiz en son 18 subatti milad ahh ahh

benoşşş sen gündüz nası giriyosun işyerinden yasak değilmiydi neler kaçırdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…