Amin canım hepimizi inşAllah..Gunaydin kizlar
Oyy lizim yerim ben onun hareketlerini
Benayim haklisin bizim herseyimiz ayni seninle ufak tefek sorunlar oldu ama Rabbim beterind3n korusun
Günaydınnnnnn
lizommmm temmuza girdikkkk şafak sayma zamanııı
kızz ben o elbiselere hiç para vermiyorumm ablama numune geliyo onlarda bana cuk oturuyo kendi kilolu ya
benoşşş çok güldüm yaaa inşallah o arıza çook kısa sürede giderilcek canımçok az kaldııı
Günaydın eyşanGunaydinnnnn
Gunaydinn kizlarrrrrr
Bugun bende temizlikci varrr. Perde,koltukk ne varsa giristi kadinn. Bende utanarak soyluyorumm kisliklarimi yeni kaldiriyorummbutun dolabi doktummm. Basim dondu resmenn
Hepinizi operimmmmmm
Bende pazar gunu kaldirdim aysem utanacak hic bi sey yok bencekolay gelsin bu arada ohh mis gibi evin olacak darisi benim evin basina
Sagoll fundammm. Simdi dolap bitti cok sukurr.ayşemmm kolay gelsin çok yorma kendini canımmm
eyşaan
bende cumartesi bi mani olmazsa çağırcam
Kuzum sen nereden bileceksin ki keske gelmeseymis demek ki cok ihtiyaci var kadinin Allah zor durumda olanlara yardim etsin hakimize yuzbinlerce milyonlarca sukurSagoll fundammm. Simdi dolap bitti cok sukurr.
Kadinda orucluymuz yaaaAllahim guc kuvvet versinn. Ben oruclu oldugunu bilsem cagirmazdimm. Kizlar halimize bin sukurrrr
Hayatimin hic bi evresinde yatagimi toplamadim yurt hayatim dahil
Sagoll fundammm. Simdi dolap bitti cok sukurr.
Kadinda orucluymuz yaaaAllahim guc kuvvet versinn. Ben oruclu oldugunu bilsem cagirmazdimm. Kizlar halimize bin sukurrrr
Günaydın kızlarr
Rüyamda ölülerle iletişim kuruyodum benim aracılığımla dünyadan birilerine mesaj göndermeye çalışıyolardı
Kafayı sıyırdım dışarı çıkıp gezmek istiyorum yanıma adam yok herkes oruçlu
Eşime doğumgünü hediyesi alıcam bi güneş gözlüğüne ihtiyacı var eylem esnasında hep gözlük kırıyo veya kaybediyo bide babamın sandaletleri pek hoşuna gitti onu giyip giyip çıkıyokapri pantolon tişört sandalet mi alsam ki bana bi fikir verin yaaaa (Not: o bana altın yusufcuk kolye almıştı )
fundoş elbiselerin çoook hoşuma gitti bende istiyorumm onlardaaaan
Lizim bence bu aralar cok film izlemissin
Dogum gunu deme bana ayricayarin kardesimin obur gun benim dogum gunum benim ki hep karistirir dogum gunlerimizi bugun annesiyle konusmus oda persembe gelinin dogum gunu demis
benoş hepimiz aynı ay o zaman bi yanım buruk olur benim içim rahat etmez
anam geleceği varsa tüple müple gelcek bu velet belli benm
kızzz hayatta inanmam yaa seni çok titiz düzenli hamarat gördüm ya hep abartıyosun bence
kız siz evden çıkarken yatağı topluyonuzmuuu yani örtü neyin seriyonuzmuuu
varya benim evde çarşamba pazarına benziyo şuan
Seni cok iyi anliyorum benos ev konusunda Allahtan misafirim gelmiyor genelde beni cagiriyorlar cunkukazara birisi bi gun size gelecegiz dese gelmeyin evde yokuz diyecegim
Hayatimin hic bi evresinde yatagimi toplamadim yurt hayatim dahil
Sagoll fundammm. Simdi dolap bitti cok sukurr.
benim y.örtüm bazanın altında duruyorsenelerdir nevresimi kapayıp çıkıyorum
şimdi kuzenim evleniyor yaa sakın y.örtüsü alma fazla 1 tane al yeter diyorum nevresim çok severim ama
Günaydın kızlarr
Rüyamda ölülerle iletişim kuruyodum benim aracılığımla dünyadan birilerine mesaj göndermeye çalışıyolardı
Kafayı sıyırdım dışarı çıkıp gezmek istiyorum yanıma adam yok herkes oruçlu
Eşime doğumgünü hediyesi alıcam bi güneş gözlüğüne ihtiyacı var eylem esnasında hep gözlük kırıyo veya kaybediyo bide babamın sandaletleri pek hoşuna gitti onu giyip giyip çıkıyokapri pantolon tişört sandalet mi alsam ki bana bi fikir verin yaaaa (Not: o bana altın yusufcuk kolye almıştı )
fundoş elbiselerin çoook hoşuma gitti bende istiyorumm onlardaaaan
Lizim bence bu aralar cok film izlemissin
Dogum gunu deme bana ayricayarin kardesimin obur gun benim dogum gunum benim ki hep karistirir dogum gunlerimizi bugun annesiyle konusmus oda persembe gelinin dogum gunu demis
Benim kv o konularda super hep arar sagolsun hatta kp imede verir oda kutlar ama ben cok utaniyorum kiz fundosum
Benim kv o konularda super hep arar sagolsun hatta kp imede verir oda kutlar ama ben cok utaniyorum kiz fundosum
Aaa ne güzel kız bravo kayınvalideye
ne utancan anam sanki yatakta yakalıyobende mutlu olurum..
kardeşinle senin doğumgününü mü karıştırıyoLizim bence bu aralar cok film izlemissin
tek başıma gezmesini sevmiyorum baanelizom rüya iyiymişşşş
ya anam otur oturduğun yerde kuru nemli angara havasında napacanşöle boğaz havası alacaktınki adı gezmek olsun
park yokmu yakınlarda canım bi çıkıp yürüsen yalnızda güzel oluyor bazen
güneş gözlüğü yüzüne gitmesi gerekiyoo denemesi lazım bence en kolayı ayakkabı yani sandalet hem beğenmişte
pantolonda olmazsa ya tişört ve sandalet mantıklı geldi bana
tamam canım ayarlarsız sen yeterki isteee
kız helal olsunnn kv. deyee bak ne güzel biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?