Bencede cok sey kacirmissinbenoşşş sen gündüz nası giriyosun işyerinden yasak değilmiydi neler kaçırdım ben
kardeşinle senin doğumgününü mü karıştırıyohafızasında tutamıyo demekki kız annesine sormuş ama bak güzel bi süpriz bekliyo seni
benimde bu hovarda kızkardeşimle bi gün aramız var 4-5 ekim diğer ablamda 19 ekim annem teraziye çalışmış
tek başıma gezmesini sevmiyorum baanedeniz vardıda biz mi gitmedik ahh ankara hep bu eksikliğinle dalga geçiyorlar
binanın altı gözlükçü ordan alırdım begenmezse gider değiştirirdikolaya kaçıyorum heral gidip sandalet alım akşam
fundoşş biz beraber sayalım mı geriye bizim güneşimiz yanyana bekler biziiii
Benay yine kopardin beni misafir gucu mu
Yatakta yakalasa ne utanacam kiz sonucta kocam degil mibu aralar yakalasada bi sey olmaz zaten olumune kankayiz en son 18 subatti milad ahh ahh
Fundosum bence internet sitelerinden satabilirsin evde durmasi cok gereksiz bence yada hayrina ihtiyaci olan birine verebilirsin:26:
Lizim senin anne iyi tutturmus masallahBenimkide temmuza calismis
tamam canımmm :18::18: valla doğru söylüyorsun ha temmuz 3. hafta bende heyecan tavannn sendede hepimizde gerçi ilk bebişimiz geliyoooo
offf böle söleyince buruk oluyorummm bi topik vardıı orda herkes hamile kaldı minikler doğunca 1 yıldır kimse uğramıyo topiğe bizdemi öle olcaz diyorumm gerçi faceden görüşüyolarmış ondanmışşş
sosyal 18 şubatmıııvahh adamın haline vahhh
sosimm koydum geçen sene sah.... e koydum yüzümü karalayıpses çıkmadııı hele bi girim bakim kızz
yok anammm kimse tenezzül etmiyo vallahiii eskidendi o alıp giymeler keşke öle olsaa aslında diktirdiğim yere sölesemmi değişiklik yapıp koyarlar vitrine :44:
o topik hamile kaldılar diye dağıldı mı burda öle bişi olmadı bak hepimiz hala tek başlıktayız
bide böle diyosun diyosun bebiş gelince başı sen çekip kaçarmışın
Adama iyi oldu fundoss ohh canima degsin
Kiz bilmiyorum ki cok anlamam bide ben netteki satislardan dedigin gibi ya diktirdigin yere gotur yada hayrina fakir birine ver:26:
Lizim dr a hic sormadim yasak mi degil mi diye ama bi once ki hamileligimde dr 3 ay yasak demisti ondan olmasini istemiyorum simdi amann hemde beklesin bosver beni uzdugu gunlere saysin
Periii ne yapiyorsun kizzz
Twin hanim nerelerde yeni eve gecince buna bi haller oldu
Yelizde orucu uykuya tutturuyor herhalde
Bucada cok fakirler var kiz onlara versen mesela olmaz mi:26:
Fundosum canim hic istemiyor desem yalan degil yani cunku bebek olacak diye cok yaptik bide ben gec yumurtladigim icin iyice bikkinlik gelmisti simdi aklima bile gelmiyor
Mazaretleri vardir fundosum gelince soralim bakalim hain kadinlara nerelerdeydiniz diye
Benay yine kopardin beni misafir gucu mu
Yatakta yakalasa ne utanacam kiz sonucta kocam degil mibu aralar yakalasada bi sey olmaz zaten olumune kankayiz en son 18 subatti milad ahh ahh
benoşşş sen gündüz nası giriyosun işyerinden yasak değilmiydi neler kaçırdım ben
Kiz anladim tabi ki ne demek istediginiyakalasada bisey olmaz dedim bende zaten
Senin adamada yazik ama bi yandanda iyi oluyor biz peslerinden kosarken iyiydi
Benay kizin mi giyerkuzum sen neyin kafasini yasiyorsun deli mi ne
Gorusuruz canlar saat 2 de kontrolum var dr da dualarinizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?