Ağlayakta gözden mi olak???

Fundosum bence internet sitelerinden satabilirsin evde durmasi cok gereksiz bence yada hayrina ihtiyaci olan birine verebilirsin:26:
Lizim senin anne iyi tutturmus masallah Benimkide temmuza calismis

Benay yine kopardin beni misafir gucu mu
Yatakta yakalasa ne utanacam kiz sonucta kocam degil mi bu aralar yakalasada bi sey olmaz zaten olumune kankayiz en son 18 subatti milad ahh ahh

Fundosum bence internet sitelerinden satabilirsin evde durmasi cok gereksiz bence yada hayrina ihtiyaci olan birine verebilirsin:26:
Lizim senin anne iyi tutturmus masallah Benimkide temmuza calismis

tamam canımmm :18::18: valla doğru söylüyorsun ha temmuz 3. hafta bende heyecan tavannn sendede hepimizde gerçi ilk bebişimiz geliyoooo
offf böle söleyince buruk oluyorummm bi topik vardıı orda herkes hamile kaldı minikler doğunca 1 yıldır kimse uğramıyo topiğe bizdemi öle olcaz diyorumm gerçi faceden görüşüyolarmış ondanmışşş

sosyal 18 şubatmııı vahh adamın haline vahhh

sosimm koydum geçen sene sah.... e koydum yüzümü karalayıp ses çıkmadııı hele bi girim bakim kızz
yok anammm kimse tenezzül etmiyo vallahiii eskidendi o alıp giymeler keşke öle olsaa aslında diktirdiğim yere sölesemmi değişiklik yapıp koyarlar vitrine :44:

sosyoş doktor mu yasakladı size erken bırakmışınız normalde yasak değil mik mik biz yeni bıraktık
geceleri girip girip konuşuonuz bende pireler uçuşurken tabi kaçırırım

o topik hamile kaldılar diye dağıldı mı burda öle bişi olmadı bak hepimiz hala tek başlıktayız
bide böle diyosun diyosun bebiş gelince başı sen çekip kaçarmışın

Adama iyi oldu fundoss ohh canima degsin
Kiz bilmiyorum ki cok anlamam bide ben netteki satislardan dedigin gibi ya diktirdigin yere gotur yada hayrina fakir birine ver:26:
Lizim dr a hic sormadim yasak mi degil mi diye ama bi once ki hamileligimde dr 3 ay yasak demisti ondan olmasini istemiyorum simdi amann hemde beklesin bosver beni uzdugu gunlere saysin

Periii ne yapiyorsun kizzz
Twin hanim nerelerde yeni eve gecince buna bi haller oldu
Yelizde orucu uykuya tutturuyor herhalde

o topik hamile kaldılar diye dağıldı mı burda öle bişi olmadı bak hepimiz hala tek başlıktayız
bide böle diyosun diyosun bebiş gelince başı sen çekip kaçarmışın

yok kız hepsi doğurdu bebekle ilgileniyo diye giremediii
yok kızz yapmam heralde öle bişeyyy

evettt yaşasın kötülük erkeklere zulümmmm nankör şeyler hakediyo iyi yapıyon
anam yok ha yok fakir kalmamış memlekette kızz artık kimse almıyo vallahi
annemlere gidince sorim en iyisi terziye
bencede süründür ee bide şeyy adam tamamda sen istemiyonmu hiç

Periii ne yapiyorsun kizzz
Twin hanim nerelerde yeni eve gecince buna bi haller oldu
Yelizde orucu uykuya tutturuyor herhalde

yeliz abarttı ama artıkkkkk hiç uğramıyor hatunnn
kaşta etiketledim onu bile görmemişşşş gerçi kardeşindeymiş telefon o kendi üyeliği ile giriyosa haklı

twinimde sözde çalışmıyor anam bunlar hamile olsa demekkk

Bucada cok fakirler var kiz onlara versen mesela olmaz mi:26:
Fundosum canim hic istemiyor desem yalan degil yani cunku bebek olacak diye cok yaptik bide ben gec yumurtladigim icin iyice bikkinlik gelmisti simdi aklima bile gelmiyor

Bucada cok fakirler var kiz onlara versen mesela olmaz mi:26:
Fundosum canim hic istemiyor desem yalan degil yani cunku bebek olacak diye cok yaptik bide ben gec yumurtladigim icin iyice bikkinlik gelmisti simdi aklima bile gelmiyor

Mazaretleri vardir fundosum gelince soralim bakalim hain kadinlara nerelerdeydiniz diye

aaa hiç düşünmedim onuuu dur aklıma geldiii biyer tamam götürmem izmire yaaa

bende öle diyorum kız bazen zorla yapıyorsun yaaa artık soğuyor insan şu aşılamayada ondan çok hevesliyim ya ilişki şartı yok enjekte olayı

bence gerek kalmaz sosyalimmmmm huyumuzu biliyolar yaaa zaten korkularından direk rapor vererek giriş yapıyolar

Gelinlik krizi cok sukur cozuldu fundosum
Bizimde huyumuz pismis o zaman ne oyle hakim gibi savunma aliyoruz

Son düzenleme:
Benay yine kopardin beni misafir gucu mu
Yatakta yakalasa ne utanacam kiz sonucta kocam degil mi bu aralar yakalasada bi sey olmaz zaten olumune kankayiz en son 18 subatti milad ahh ahh

benoşşş sen gündüz nası giriyosun işyerinden yasak değilmiydi neler kaçırdım ben

Aannnaaammm ne diyo bu utanmam diyo saf anlamaya kaçma be dediğimi biliyon gerçi sizede çok olmuş

Banada doktor eşimin yanında 3 ay yasak sonra haftada bir demişti garibim gün sayıyodu
Sonra kürtaj olunca bu kezde onun geçmesini bekledi yeni yeni başladık ya bana bugün diyo ki benim adet uzun sürüyo ya 7 gün sonrada ramazandı falan olmadı hergün bugün olacak diyo ama oruçtan takati kalmıyo bide benim baş ağrım var ya yapamadı sabah ben diyo istiyorum ya şimdi neydi o günler illa yapacaz diye tutturuyodun ben kaçıyodum bide düşün ben diyo nasıl kaçıyomuşum kopardı adam beni.. Dedim o günler geri geliyo gelsin gelsin yeter diyo

Kız lizim ben telden giriyom ya. Bide neti 4 gb yaptım ki tutana aşkolsn
Evde pc yok halaa tamirde ankarada

İş yerinde kadınlar kulübü yasaklı site ancak öğlen 12-2 arası serbet canım

Ayy fındık sana yazmayı unuttum benim gelinlikte bursa da kayın valideyi bekliyo bide yıkatmadık da.. İkinci kez yıkanacak bi türlü elimiz gitmedi.. Gerçi yıkanınca dökülcek üstünün güpürleri ama pis pis ne hale geldi kim bilir..
Bende kalsın belki kızım olursa bi yerde giyer zaar

Kiz anladim tabi ki ne demek istedigini yakalasada bisey olmaz dedim bende zaten
Senin adamada yazik ama bi yandanda iyi oluyor biz peslerinden kosarken iyiydi

Kiz anladim tabi ki ne demek istedigini yakalasada bisey olmaz dedim bende zaten
Senin adamada yazik ama bi yandanda iyi oluyor biz peslerinden kosarken iyiydi

Benay kizin mi giyer kuzum sen neyin kafasini yasiyorsun deli mi ne

Gorusuruz canlar saat 2 de kontrolum var dr da dualarinizi esirgemeyin

Ağdaya gittim yazamadım canım inşAllah güxel haberlerle gelicen

Kız onun dönemine bizimkiler moda olacak ben anemin ki dursun isterdim üzerinde iki oynama ile kınamda giyerdim ki.. Bi arkadaş annesinin nişan elbisesini giymiş pek bi değişik olmuş

Banane ben saklıycam sıpam giymezse giymesin

Aynen kocalaraaa Zulüüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…