Ağlayakta gözden mi olak???

benoşşş ağdayamı gittinnnn

sosyalimmm hadi güzel haberlerle gel canımmm

eyşoooo dayan güloo

fundaaaa abarttigim birsey varsa o da gecirdigim yorucu gunlerr...Tempo yani..
Sosyalim Orucu da hele 2 gundur sabah 8 aksam 8 bizzat tutuyorum valla cunku hep disardayimm.ogleden sonra eve gelip yemek yapiyorum hazirla et iftar yap dinlen cay ic bakiyorum sahur hazirlama vakti geliyo.dun bi saat kardesimi cikardim disari yazik eve kapanip kaldi cocuk.yemin ediyorum artik agladim gece yorgunluktan..sevap mi aliyorum gunah mi supheliyim
Ben elbette Farkindayim giremedigimin ama siz de gayet iyi biliyor olmalisiniz ben pek yapmam bunu..Bu seferlik boyle oldu telefon hep kardesimde onu elime aldigim bile cok az yani..

Yelos kizma kizzz merak ettiler ondaan sakasina yazmislardi

Funda Buarada bana herhangi bir etiketleme bildirimi gelmemiş
Benos aysemm twincan lizimm hepiniz iyisinizdir umarimm

Yelo saka yaptik kiz bu ne siddet bu celal iyi olda gelme canim benim biliyoruz zaten boyle yapmayacagini iyi bari arkadasimizada takilmayalim artik

Iyi bee sakla gelinligini benay hanim sanki kizinda annemin gelinligi olsada giysem diyecek
Bu arada sihhatler olsun gule gule kullan canim

Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacak insallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin

Iyi sonuc gelicek yrnda inss dusunme kotuyu

kız iyikide izmirde gitmişsin ya ne güzel olmuş orda gitmen
cano inşallah ağrın hiç olmaz şeker yüklemesimiii çok tatlı bi su içiyomuşsun :120:
inşallah canımmmm elbette dualarımız seninle canım

Ben geldim canlar yine fırça yiycez galiba
Kızlar valla çok fena oluyorum oructan dolayi baygın baygın yatıyorum evde ..dün de annemler şehir dışından geldiler onların evindeydik yemek fln yaptık iftara. giremedim kızmayın bana :26:

Sosyalcanim çok şükür iyi çıkmış hersey maşallah. .

Bu arada evi begenmissinz teşekkür ederim canlar

Yaa aclik gerginligi heralde :26:
Fundosum ve sosyalimm pardonn.Biraz sert bi cikis yaptim sanirim bu tempo bana hic yaramadi.
Kizlar gercekten cok yorgun ve cok gerginim :26: ameliyata da sayili gunler kaldii yine basladim saymaya

Yaa benim gelinligim de duruyor ama kiyamam ki vermeye yaaa belki bikac sene gecse olabilir bilmiom
Sosyall sen doktordan geldin mii :26:

Gozun aydinn kizzz cok sukurrrr
Allahin izniyle diger sonuclar da guzel cikacakk canm ben hepinize dua ediyorum

twinimmm adet geldimi onu söle sen heleee bugündüüü
he kız çok ferah bide tonlarda çok iç açıcı ben tam puan verdim :13:

yelo hanım şimdi olduuuu bi hışım geldin haşladın anacım özlüyoruz başka bişeyden değil

ameliyat hangi gündü kızzz

Iyi sonuc gelicek yrnda inss dusunme kotuyu

sağol eyşanım inşallah

evet canım çok bi şey beklemeden gittim o hastaneye ama maşallah şansım yaver gitti dr da çok beğenince benimde içim rahat etti
inceden inceye ağrımaya başladı fundoşum ama ayşeninki kadar çok ağrımaz inşallah
aç karnına şekerli suyu nasıl içecem bilmiyorum inşallah yarın kusmam

Ramazan ayı hoşgörü ayı o yüzden sorun değil twinim ama özleniyorsunuz yani kıymetinizide bilin hani salonu bende beğendim tabioda müthişmiş hani

geldim kuzum yeni geldim kız senin ameliyat ne zamandı az mı kaldı yine:18:
aman kalsın gelinlikleriniz her yıl dönümünde giyer kocanıza kur yaparsınız
ne yapalım biz seni böyle seviyoruz ayrıca atarlı halinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…