fundaaaa abarttigim birsey varsa o da gecirdigim yorucu gunlerr...Tempo yani..
Sosyalim Orucu da hele 2 gundur sabah 8 aksam 8 bizzat tutuyorum valla cunku hep disardayimm.ogleden sonra eve gelip yemek yapiyorum hazirla et iftar yap dinlen cay ic bakiyorum sahur hazirlama vakti geliyo.dun bi saat kardesimi cikardim disari yazik eve kapanip kaldi cocuk.yemin ediyorum artik agladim gece yorgunluktan..sevap mi aliyorum gunah mi supheliyim
Ben elbette Farkindayim giremedigimin ama siz de gayet iyi biliyor olmalisiniz ben pek yapmam bunu..Bu seferlik boyle oldu telefon hep kardesimde onu elime aldigim bile cok az yani..
benoşşş ağdayamı gittinnnn
sosyalimmm hadi güzel haberlerle gel canımmm
eyşoooo dayan güloo
Bni sormuyosn hiccFunda Buarada bana herhangi bir etiketleme bildirimi gelmemiş
Benos aysemm twincan lizimm hepiniz iyisinizdir umarimm
Oldum acimdanniftari acincada yiyemiyorum
Bni sormuyosn hicc
Allah bi sabir veriyocanım daha çok var düşünme öle günah kızz
vallahi zor be canım inş. bugün çabucak geçer
Iyilik cnm nolsunnYaa kusura bakma canmm yazdim saniyorumm :26:
Sen de iyisin insallahhh
Iyi sonuc gelicek yrnda inss dusunme kotuyuGelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Ben geldim canlar yine fırça yiycez galiba
Kızlar valla çok fena oluyorum oructan dolayi baygın baygın yatıyorum evde ..dün de annemler şehir dışından geldiler onların evindeydik yemek fln yaptık iftara. giremedim kızmayın bana :26:
Sosyalcanim çok şükür iyi çıkmış hersey maşallah. .
Bu arada evi begenmissinz teşekkür ederim canlar
Yaa aclik gerginligi heralde :26:
Fundosum ve sosyalimm pardonn.Biraz sert bi cikis yaptim sanirim bu tempo bana hic yaramadi.
Kizlar gercekten cok yorgun ve cok gerginim :26: ameliyata da sayili gunler kaldii yinebasladim saymaya
Yaa benim gelinligim de duruyor ama kiyamam ki vermeye yaaa belki bikac sene gecse olabilir bilmiom
Sosyall sen doktordan geldin mii :26:
Iyi sonuc gelicek yrnda inss dusunme kotuyu
kız iyikide izmirde gitmişsin ya ne güzel olmuş orda gitmen
cano inşallah ağrın hiç olmazşeker yüklemesimiii çok tatlı bi su içiyomuşsun :120:
inşallah canımmmm elbette dualarımız seninle canım
Ben geldim canlar yine fırça yiycez galiba
Kızlar valla çok fena oluyorum oructan dolayi baygın baygın yatıyorum evde ..dün de annemler şehir dışından geldiler onların evindeydik yemek fln yaptık iftara. giremedim kızmayın bana :26:
Sosyalcanim çok şükür iyi çıkmış hersey maşallah. .
Bu arada evi begenmissinz teşekkür ederim canlar
Yaa aclik gerginligi heralde :26:
Fundosum ve sosyalimm pardonn.Biraz sert bi cikis yaptim sanirim bu tempo bana hic yaramadi.
Kizlar gercekten cok yorgun ve cok gerginim :26: ameliyata da sayili gunler kaldii yinebasladim saymaya
Yaa benim gelinligim de duruyor ama kiyamam ki vermeye yaaa belki bikac sene gecse olabilir bilmiom
Sosyall sen doktordan geldin mii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?