twinimmm adet geldimi onu söle sen heleee bugündüüü
he kız çok ferah bide tonlarda çok iç açıcı ben tam puan verdim :13:
yelo hanım şimdi olduuuubi hışım geldin haşladın anacım özlüyoruz başka bişeyden değil
ameliyat hangi gündü kızzz
Gozun aydinn kizzz cok sukurrrr
Allahin izniyle diger sonuclar da guzel cikacakk canm ben hepinize dua ediyorum
Gelmedi kuzum dün sancim vardi geldi gelicek sandım..
Henüz tık yok
Yelocumn ameliyati 5 iydi sanırım fundosum
sağol eyşanım inşallah
evet canım çok bi şey beklemeden gittim o hastaneye ama maşallah şansım yaver gitti dr da çok beğenince benimde içim rahat etti
inceden inceye ağrımaya başladı fundoşum ama ayşeninki kadar çok ağrımaz inşallah
aç karnına şekerli suyu nasıl içecem bilmiyorum inşallah yarın kusmam
Ramazan ayı hoşgörü ayı o yüzden sorun değil twinim ama özleniyorsunuz yani kıymetinizide bilin hanisalonu bende beğendim tabioda müthişmiş hani
geldim kuzum yeni geldim kız senin ameliyat ne zamandı az mı kaldı yine:18:
aman kalsın gelinlikleriniz her yıl dönümünde giyer kocanıza kur yaparsınız
ne yapalım biz seni böyle seviyoruz ayrıca atarlı halinle
Ben geldim canlar yine fırça yiycez galiba
Kızlar valla çok fena oluyorum oructan dolayi baygın baygın yatıyorum evde ..dün de annemler şehir dışından geldiler onların evindeydik yemek fln yaptık iftara. giremedim kızmayın bana :26:
Sosyalcanim çok şükür iyi çıkmış hersey maşallah. .
Bu arada evi begenmissinz teşekkür ederim canlar
twinimmm adet geldimi onu söle sen heleee bugündüüü
he kız çok ferah bide tonlarda çok iç açıcı ben tam puan verdim :13:
yelo hanım şimdi olduuuubi hışım geldin haşladın anacım özlüyoruz başka bişeyden değil
ameliyat hangi gündü kızzz
Gelmedi kuzum dün sancim vardi geldi gelicek sandım..
Henüz tık yok
Yelocumn ameliyati 5 iydi sanırım fundosum
Twincan hosgeldinnn
Evini ben de begendimm.bi de kendini koysan da görsekk
Fundamm
Ameliyat 8 temmuz.7 sinde yatış :26:
Kuzum anlayisli arkadaşlarım benim
Sağolun cnm beyazdan yanayım Herzmn ferah ferah
Kuzum bu arada şeker yüklemesi yararlı biseymi geçen bi kanalda ca.. ka hoca vardı o diodu şeker yüklemesi yaptrmayın :26:
Twincan hosgeldinnn
Fundamm
sosyalimmmm benim koca gelinliği değilde içine giydiğim jartiyeri biliyosunne günlerdi beeee funda hala bu koltukta oturup yazıyo ilerleme yok
twinimm gelmesinnnn nolurrrr
benimde kasıklarım ağrıyooo erkenmi gelcek nee çok var dahaaaayy erken olsa keşkeee işlemlerde öne çekilirrrr şimdi düşünüp duruyorumm ya geç büyürse yumurta ya bayramdan önce olmazsa diye :18:
Canim Hosbulduk Sağol cnmm kendimi ekliycem cnm pcden telefona atmam lazımTwincan hosgeldinnn
Fundamm
sosyalimmmm benim koca gelinliği değilde içine giydiğim jartiyeri biliyosunne günlerdi beeee funda hala bu koltukta oturup yazıyo ilerleme yok
twinimm gelmesinnnn nolurrrr
benimde kasıklarım ağrıyooo erkenmi gelcek nee çok var dahaaaayy erken olsa keşkeee işlemlerde öne çekilirrrr şimdi düşünüp duruyorumm ya geç büyürse yumurta ya bayramdan önce olmazsa diye :18:
kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın diyor twinim ne bileyim ben dr ne derse onu yapıyoruz sonuçta elimiz mahkum Allaha emanetiz
oyy az kalmışşş yelizim ama her şey çok güzel geçecek göreceksin sonra gelsin minişler inşallah 2 embriyo koyarlarda biriside kendi kendine bölünür 3 üzlerin olur yelizim
şimdi kızacam sana haaa ne demek ilerleme falan yok herşeyin bi zamanı var böyle şeyler düşünme sakın zamanı gelince bebek gelecek i
Evet cnm dr lar ne dio sa onu yapioruz. .
Ay insss bölünerek dördüz olurlar
Bu fundosun kararmsarligi beni oldurecekkk
Canim Hosbulduk Sağol cnmm kendimi ekliycem cnm pcden telefona atmam lazım
Inss cnmm bakalım görcez ..
Cnm 1 hafta önceden haber verio ya kırmızılar bnm öyle oluyo genlde ..
Aslında yum zmaninda yan yana degildnz dimi belki bi ihtimal minik diycem ama
biri beni banyoya soksun
kızzz operasyonlar aynı zamanda başlıyooo benimde 7-8 adet günümm yaa :18:
hemencik ağustos gelsin istiyomm
kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın diyor twinim ne bileyim ben dr ne derse onu yapıyoruz sonuçta elimiz mahkum Allaha emanetiz
oyy az kalmışşş yelizim ama her şey çok güzel geçecek göreceksin sonra gelsin minişler inşallah 2 embriyo koyarlarda biriside kendi kendine bölünür 3 üzlerin olur yelizim
şimdi kızacam sana haaa ne demek ilerleme falan yok herşeyin bi zamanı var böyle şeyler düşünme sakın zamanı gelince bebek gelecek i
Kizz twin nereye yukluyon resimleri bnde baksam
kız ben seni işte sanıyoruuummmm
ben içimden geçeni söyledim kuzum olur mu olurAyy ben olabildigince yavas gelsin istiyorum zamann.
İnsallah o tarihler ikimize de hayirli ugurlu gelir..insallah hayirli guzel sonuclar alirizz
Ay sosyall senin agzin ne derrr
3 istemiom anammm bak hamilesinn oyle demee 2 yeterr kiiii ona da gerek yok tek olsun benim olsun
İnsallah guzel gecer guzel sonuclanir canm aminn
Ama napiyim kiisana yasakkkkocan görür diye istemedin biziiiii ins. de
4üz müben yine senden insaflıymışım
karamsarlık yok o bebekler gelecek işte bu kadar
Kuzum yuklycemde benimkine söyliyim dedim ondan sonra yüklerim diye düşündüm amayelo haklııı senide görmek istiyoruz bak benoşun desteği ile ben bi anda açıldımhabire paylaşım
aynen canım yum zamanı tekne tepelerindeydim hissettim zaten yaa geçti gitti ölece
haklısınız kızlar bende kıızyorum kendimeee
Kizz twin nereye yukluyon resimleri bnde baksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?