Esimden dolayi oraya ekleyemiyorum ayrimi acsam napsamkız hazır tüp ken geliversin işte bi avaz da
Inss gelicek biliyorum bekliyorlar zamanlarını
Kuzum yuklycemde benimkine söyliyim dedim ondan sonra yüklerim diye düşündüm ama
Cnm inst.... a yüklüyorum
kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum kızlarrr
sosyalimmm pofuduk ne yaptı kız acabaaa :44:
eyşoooo git işine bizim başımızı belaya sokmaaa
kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum kızlarrr
sosyalimmm pofuduk ne yaptı kız acabaaa :44:
eyşoooo git işine bizim başımızı belaya sokmaaa
benoşşş ağdayamı gittinnnn
sosyalimmm hadi güzel haberlerle gel canımmm
eyşoooo dayan güloo
fundaaaa abarttigim birsey varsa o da gecirdigim yorucu gunlerr...Tempo yani..
Sosyalim Orucu da hele 2 gundur sabah 8 aksam 8 bizzat tutuyorum valla cunku hep disardayimm.ogleden sonra eve gelip yemek yapiyorum hazirla et iftar yap dinlen cay ic bakiyorum sahur hazirlama vakti geliyo.dun bi saat kardesimi cikardim disari yazik eve kapanip kaldi cocuk.yemin ediyorum artik agladim gece yorgunluktan..sevap mi aliyorum gunah mi supheliyim
Ben elbette Farkindayim giremedigimin ama siz de gayet iyi biliyor olmalisiniz ben pek yapmam bunu..Bu seferlik boyle oldu telefon hep kardesimde onu elime aldigim bile cok az yani..
Iyi bee sakla gelinligini benay hanim sanki kizinda annemin gelinligi olsada giysem diyecek
Bu arada sihhatler olsun gule gule kullan canim
Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
yelo haklııı senide görmek istiyoruz bak benoşun desteği ile ben bi anda açıldımhabire paylaşım
aynen canım yum zamanı tekne tepelerindeydim hissettim zaten yaa geçti gitti ölece
haklısınız kızlar bende kıızyorum kendimeee
Abooo biri ucuz der biri dördüzzz kizimm yapana kadar neler cekiyozzz bari hamilelik rahat gecsin agzini hayra açınnnn
Ben 2 embriyo icin bile diretmeyi dusunmuyorummm..sirf sorunlu gebeliklerden korktugumdann
allah hayirlisi neyse onu nasip etsin tutacagi yoksa 5 tane de koydursak tutmaz
Hepimizin gonlune gore olsun insallahhh herseyy
Abooo biri ucuz der biri dördüzzz kizimm yapana kadar neler cekiyozzz bari hamilelik rahat gecsin agzini hayra açınnnn
Ben 2 embriyo icin bile diretmeyi dusunmuyorummm..sirf sorunlu gebeliklerden korktugumdann
allah hayirlisi neyse onu nasip etsin tutacagi yoksa 5 tane de koydursak tutmaz
Hepimizin gonlune gore olsun insallahhh herseyy
benoş ne güzel dedin kızzzz
bu ara zaten pek bi durgunuz kimsede tık yok artık şöle peşpeşe(funda) ( benoş) (yelo) ( twin) (eyşo )
ayşe naptıkiii giremedi ne temizlikmiş arkadaş
bu ara zaten pek bi durgunuz kimsede tık yok artık şöle peşpeşe(funda) ( benoş) (yelo) ( twin) (eyşo )
kıız bende çok merak ediyorum haa hamiş halimiziii yakışırmı çok şişermi karnımız benim elim ayağım çok şişer kesin
bulantı olurmu filan oyyy çok heyecanlı
Kızz ağzın bal damlıyo balll
Twinim kız sana selam vermediğimi hissettim
kesin dobiş oluruz kız biz yakışır kesin
Kocise ne cektirirm ben yakız biz tüm hamilelik sıkıntılarını yaşarız o kadar bekledik dibine kadar
Evet hakkimizda hayirlisi olsun insallahhhh
Kizz twin oyle deme olsun da kac olursa olsun diyee.Valla cogul gebelik de cok zorr yasayanlari okuyorum da korktum vallaaa :26:
Yaa şu liste bi tamamlansa daa hakkatenn..
Bu twinden her an bi haber gelebilirr
fundos da insallah agustosta guzel Haberler alcakkk
Eysanin herif de insallah tedavi gorur gormez gelecek bebisleri
Benoss eylul ekim diyorum benn ikimi beraberrr insallahhhh
Bnde hissettim yüzüne vurmuyaym dedim
Napiosun kuzu
Kizlar benim cikmam gerek kvdeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?