Sosyalcim adet bitiminden 2-3 gun sonra diyor 15 gün icilecek gunde iki kez
sormaaabence erken basla sen yine canim.
kasik agrisi hala var canim. asiri halsizlik var birde. sag kasigimda birsey var sanki egilince falan batiyor. onun disinda pek birsey yok cnm.
sen nasilsin konusmayalii
inşallah bu ay olur canım.öyle düşünme
kızlar mesela döllenme oldu ama soğan suyuna devam ediyoruz ya bi zararı olmaz değil mi miniğe :44:
iyi akşamlar canım.nasılsın
canım ya bu konuda hiç araştırma yapmadım.. çünkü biliyorum ki içemiycem.. en son çare artık bi kaç ayda daha olmaz ise mecburiyetten başlamayı düşünüyorum bu nedenle yardımcı olamaycağım sana..
iyiyim canım ya oturduk dizi izliyorum işte eşimle
Evet cnm ya yada bir makine olsa ayarlansa kimse bakmadan o isi ypsa
dizi mi izliyorsun yalancınınkız o zaman bizimle yazışan kim
benim doktorum erkek çok memnunum hem erkek doktorlar alttan bakmıyor.içiniz rahat olsun dıştan ultrasonla bakıyo.içten gerekirse radyolojide sen tercih ediyosun bayan bakıyo.benimkiler bayan ama bende geriliyorum yaa, off bakmasınlar istiyorum yeni bi teknik gelişsin alttan bakmaya son versinler bu doktorlar
1 yıl az mı cnm ister istemez düşünülüyor
Anladim cnm Rabbim gostermesin bir daha cnm inss bu ay olur..ben daha hic hamile kalamadim neden ttutmuyo anlamiyorum
bu teknoloji ilerlerken bu duruma da bi el atmaları süper olur..
Sizin gene bi doktorunuz var benim o da yok :)) bi kez gittim doktoro oda bişi demedi saolsun yok bişeyin dedi yolladı
Aynen ya nereye kdr bide ben erkek dr a gidemiyorum yafff
canım sorularımla bunalttım kusura bakma altta yazıyormuş zaten başlama zamanı diye, okuduğumu anlayamadığım için soru üstüne soru sordum hakkını helal et
benim doktorum erkek çok memnunum hem erkek doktorlar alttan bakmıyor.içiniz rahat olsun dıştan ultrasonla bakıyo.içten gerekirse radyolojide sen tercih ediyosun bayan bakıyo.
ezoo canın halay mı istiyor kızzzzz
kız karıştırma oraları... normalde bu diziyi hiç kaçırmazdım ama burası daha önemli.. buranın getirisi var dizinin yok
benim doktorum erkek çok memnunum hem erkek doktorlar alttan bakmıyor.içiniz rahat olsun dıştan ultrasonla bakıyo.içten gerekirse radyolojide sen tercih ediyosun bayan bakıyo.
kalırsın inşallah canım sende en kısa zamanda.rabbim gönlüne göre versin.harşeyin bir zamanı var işte elden bişey gelmiyo.bize düşen sabırla dua etmek ve beklemek
Ben mi abartiyorum kizlar birseyler soyleyin galiba iyi degilim herkese gülumsemekten aslinda takmiyorum havasi vermektn etraftakilerin ee artik sizde 1 tane yapin demelerindn cok yoruldum
Estağfurullah cnm helal olsun bnde tam sana yaziyodumcnm bnm
hangi şehirdesin caınım
halay demeyin bana yaa çekesim geliyor :)
bende öyle düşünüyodum am kadın doktordan bi fayda göremedim beni nerdeyse bunalıma sokacaktı.yumurta rezervim 3.25 iken bana yumurtaların bitmiş seni acilen tüp bebeğe alalım diye para yontmaya çalıştı.şimdi erkek doktorum ve çok memnunum kesinlkle kadın doğum erkeklerin işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?