Evet hakkimizda hayirlisi olsun insallahhhh
Kizz twin oyle deme olsun da kac olursa olsun diyee.Valla cogul gebelik de cok zorr yasayanlari okuyorum da korktum vallaaa :26:
Yaa şu liste bi tamamlansa daa hakkatenn..
Bu twinden her an bi haber gelebilirr
fundos da insallah agustosta guzel Haberler alcakkk
Eysanin herif de insallah tedavi gorur gormez gelecek bebisleri
Benoss eylul ekim diyorum benn ikimi beraberrr insallahhhh
He yaa yaz geldi artık başladım kompleye
Oruçta değilim ya kaçıverdim daha az günah olur diyerektem
Anammmm korkup kaçtım ya
Dayanamadım geri girdim okuyunca tamam bizimki özüne dönmüş dedim
Sen seviliyorsun biliyosun
belki der kız
Aa süperr bak bide nerde yaptırcam diye aradım durdun değdi görüyon mu
Çok sevindim hepte böle olacak inşAllah sizlere hep dua ediyorum Allah'ım kabul eder inşAllah..
Aa walla en iyisini yapıyonuz ne öle boş hesap hiç bana göre değil
Hakkında en hayırlısı olsun inşAllah canım.. Herşey güzel olacak. Sen yeter ki kasma kendini..
Rabbimin yazgısında var bence hepimiz için bebek ama ne zaman işte onu rabbim biliyo bize sadece dua etmek düşüyo
benoş ne güzel dedin kızzzz
bu ara zaten pek bi durgunuz kimsede tık yok artık şöle peşpeşe(funda) ( benoş) (yelo) ( twin) (eyşo )
ayşe naptıkiii giremedi ne temizlikmiş arkadaş
kıız bende çok merak ediyorum haa hamiş halimiziii yakışırmı çok şişermi karnımız benim elim ayağım çok şişer kesin
bulantı olurmu filan oyyy çok heyecanlı
Kız orası kesib burda az yiyen birini göster herkes obur
Amin canımm..
Sanki banada benim o aylar gibi geliyo hemen olmayacak gibi
Eşimi bi ikna etsem bu aya anlarızda yok adam inat
hee iyi ettin bak nasıl farkettim
Çalışıyorım be kuzum aynı tas aynı hamam
Sende ne var ne yok
genelde korunma süresinden sonra hemen gelebiliyor ama rahim dinleniyor ya iyice
bence o kadar beklemeyecen benoşşş
benim aşılama % 5 - % 20 şans diyo 1500 tl gidicek yaa biraz şey oldummm
Kuzum bırak 1500 gitsin nelere vermiozki inş ilk denemede gelecek
kız bende hep öle diyodum biliyorsunnn
ama topikte negatifleri duydukça çöpe gitti filan hayallarle diye yıkıldım
denicem tabiii napim
genelde korunma süresinden sonra hemen gelebiliyor ama rahim dinleniyor ya iyice
bence o kadar beklemeyecen benoşşş
benim aşılama % 5 - % 20 şans diyo 1500 tl gidicek yaa biraz şey oldummm
bu sefer şansın yaver gitti benayım çok güzel yer bulmuşum sizde izmire gidin detaylıya
bu arada der der kesin der annemin gelinliğide ne kadar güzelmiş der
oyyy ne güzel bi tablodur buu
bende sizi çok merak ediyorum bizim evin halleri gibi olacak
Aman gelsinlerde siselim biz
Kolay gelsin napıyım cnm kendimi yere atmış oturuyorumsıcaktan açlıktan baygın şekilde ..
ben dün nohutlu pilavla et yapmıştımmm et bittipilav var yanına napacamı düşünüyordum tamda
taze fasulye hiç yapmadım bu yıl hep burda veorda yedimbi el atsammı
Valla yanımda olsan evirr çevire döverdim seni kıııızzz sana bin beş yüz kez böle düşünme demedik mi
Okuma karamsar şeyler Allah korusun giderse de yapacak bişi var mı yok.. Bak bana ben neyin hayalini kurarken 1.000 tl ödedim ne oldu hiç bişi yeter ki can sağlığı olsun giden gidiyo bi şekilde.. Sen iyi düşün iyi olsun..
İnşAllah ilk seferde tutar..
Bi daha deme öle şeyler biz bu yola baş koyduk güzel düşünce hayırlı dua sadece
Hee tabii kalkıp taaa oralara gidelim
Bursaya gittiydim izmir kaldı
Zor anam sıcakta Allah yardımcını olsun
Bence el at güzel olur
Bende de eşim ciğer istedi ondam yapıcam kendime de nugget
kız yazıyorum yazıyorum siz böle haşlayınca örnek verince çok utanıyorum ne deseniz haklısınızzz
saçmalıyorum bazen
kızzzz iyi hatırlattınnnn bende yapcammmm arnavut ciğeriiifasulye rafa kalktııı daha pratik oluy o
off diyorum maydonuz kelle soğan
sağol kızz merci
kızzzz iyi hatırlattınnnn bende yapcammmm arnavut ciğeriiifasulye rafa kalktııı daha pratik oluy o
off diyorum maydonuz kelle soğan
sağol kızz merci
ben dün nohutlu pilavla et yapmıştımmm et bittipilav var yanına napacamı düşünüyordum tamda
taze fasulye hiç yapmadım bu yıl hep burda veorda yedimbi el atsammı
Valla yanımda olsan evirr çevire döverdim seni kıııızzz sana bin beş yüz kez böle düşünme demedik mi
Okuma karamsar şeyler Allah korusun giderse de yapacak bişi var mı yok.. Bak bana ben neyin hayalini kurarken 1.000 tl ödedim ne oldu hiç bişi yeter ki can sağlığı olsun giden gidiyo bi şekilde.. Sen iyi düşün iyi olsun..
İnşAllah ilk seferde tutar..
Bi daha deme öle şeyler biz bu yola baş koyduk güzel düşünce hayırlı dua sadece
Hee tabii kalkıp taaa oralara gidelim
Bursaya gittiydim izmir kaldı
Zor anam sıcakta Allah yardımcını olsun
kız yazıyorum yazıyorum siz böle haşlayınca örnek verince çok utanıyorum ne deseniz haklısınızzz
saçmalıyorum bazen
Canlarr ben geldimmm,cok yoruldumm
Butun dolaplari doktummm. Mutfak dolaplarinida rlden gecirdim. Yaptikca yapasim geldiisimdide koltuktan kalkamiorumm kadinida 5 de yolladim. Daha eve gidip hemek yapicakmis. Yemek vereyim dedim istemedi uolum uzun goturememki dedi. Bende parasini biraz daha fazla verdim ama icim hala cok kotu.. oruclu oruclu bi insani calistirmak icimi cok acitti Allahim yardim etsin
Yelocann hosgeldinn.Allah sanada kolaylik versin canim. Ameliyatinida mubarek gunlerdr oluyosun,hayirlisiyla olup bitecek insallah. Dualarimiz seninle canim..
Fundoss bende arada ablaya yardim ettim. O yuzden gelemedim hic.
Bu arada menuleriniz cok guzel afiyet olsunnnn
Sosyalim hadi gozunaydinn sonuclarin guzel cikmis masallahhinsallah kolunda agrimaz. Benim ilk asi cok agrimisti ama ikinci o kadar agrili gecmedi.
Bu arada seker yuklemesini hic gozunde buyutme. Ben tadini cok begenmistimoda iyi cikar insallahh.
Twincan sende hosgeldin canim. Evet karatay seker yuklemesi yaptirmayin dio. Ben bunu doktoruma soyledim. Cok bilio o dediiama bence karatay haklii. 5 dk icinde vucudumuza asiri dozda seker aliyoruz. Cocugunda dengesi bozulur ama dr diyince bisey diyemiosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?