Ağlayakta gözden mi olak???

Evet aslında zor kuzum hakikate n bakması da öyle geçen lerde dayımın ikiz kızları benim yanımda kaldı anam birinn cisi gelio otekide bnmde dio cildrdm azcık
Kuzum ınss ss valla ne güzel soyluyonuz bu ay bizim yum da ist geçip gidecek mik mik te olmaz tahminimce benimkin n kuzenlerinde olcaz

Tahminleri not edelim bi yere

genelde korunma süresinden sonra hemen gelebiliyor ama rahim dinleniyor ya iyice
bence o kadar beklemeyecen benoşşş

benim aşılama % 5 - % 20 şans diyo 1500 tl gidicek yaa biraz şey oldummm

bu sefer şansın yaver gitti benayım çok güzel yer bulmuşum sizde izmire gidin detaylıya
bu arada der der kesin der annemin gelinliğide ne kadar güzelmiş der

benoş ne güzel dedin kızzzz
bu ara zaten pek bi durgunuz kimsede tık yok artık şöle peşpeşe (funda) ( benoş) (yelo) ( twin) (eyşo )

ayşe naptıkiii giremedi ne temizlikmiş arkadaş

oyyy ne güzel bi tablodur buu

kıız bende çok merak ediyorum haa hamiş halimiziii yakışırmı çok şişermi karnımız benim elim ayağım çok şişer kesin
bulantı olurmu filan oyyy çok heyecanlı

bende sizi çok merak ediyorum bizim evin halleri gibi olacak

Aman gelsinlerde siselim biz
Kolay gelsin napıyım cnm kendimi yere atmış oturuyorum sıcaktan açlıktan baygın şekilde ..

genelde korunma süresinden sonra hemen gelebiliyor ama rahim dinleniyor ya iyice

Kuzum bırak 1500 gitsin nelere vermiozki inş ilk denemede gelecek

Kuzum bırak 1500 gitsin nelere vermiozki inş ilk denemede gelecek

kız bende hep öle diyodum biliyorsunnn
ama topikte negatifleri duydukça çöpe gitti filan hayallarle diye yıkıldım

denicem tabiii napim

kız bende hep öle diyodum biliyorsunnn
ama topikte negatifleri duydukça çöpe gitti filan hayallarle diye yıkıldım

denicem tabiii napim

Canom bence okuma o başlıkları tam bu ay deniyceksin oluruna bırak sanki yapmamış gibi düşün .. gelicek innss tutunmasina sende pozitif düşünerek destek ver kuzum

Twinim hayirlisi olsun kizzz
Funda bence de okumaaaa boyle karamsar da olmaa o hic belli olmuyo biliyosun.artik tamamen nasip kismet işii
İnsallah vakti gelmistirrrr

ben dün nohutlu pilavla et yapmıştımmm et bitti pilav var yanına napacamı düşünüyordum tamda
taze fasulye hiç yapmadım bu yıl hep burda veorda yedim bi el atsammı

Valla yanımda olsan evirr çevire döverdim seni kıııızzz sana bin beş yüz kez böle düşünme demedik mi
Okuma karamsar şeyler Allah korusun giderse de yapacak bişi var mı yok.. Bak bana ben neyin hayalini kurarken 1.000 tl ödedim ne oldu hiç bişi yeter ki can sağlığı olsun giden gidiyo bi şekilde.. Sen iyi düşün iyi olsun..
İnşAllah ilk seferde tutar..
Bi daha deme öle şeyler biz bu yola baş koyduk güzel düşünce hayırlı dua sadece

Hee tabii kalkıp taaa oralara gidelim
Bursaya gittiydim izmir kaldı

Aman gelsinlerde siselim biz
Kolay gelsin napıyım cnm kendimi yere atmış oturuyorum sıcaktan açlıktan baygın şekilde ..

Zor anam sıcakta Allah yardımcını olsun

ben dün nohutlu pilavla et yapmıştımmm et bitti pilav var yanına napacamı düşünüyordum tamda

Bence el at güzel olur

Bende de eşim ciğer istedi ondam yapıcam kendime de nugget

kız yazıyorum yazıyorum siz böle haşlayınca örnek verince çok utanıyorum ne deseniz haklısınızzz
saçmalıyorum bazen

Bence el at güzel olur

Bende de eşim ciğer istedi ondam yapıcam kendime de nugget

kızzzz iyi hatırlattınnnn bende yapcammmm arnavut ciğeriii fasulye rafa kalktııı daha pratik oluy o
off diyorum maydonuz kelle soğan

sağol kızz merci

kız yazıyorum yazıyorum siz böle haşlayınca örnek verince çok utanıyorum ne deseniz haklısınızzz
saçmalıyorum bazen

kızzzz iyi hatırlattınnnn bende yapcammmm arnavut ciğeriii fasulye rafa kalktııı daha pratik oluy o

sağol kızz merci

Dairen

Hadi afiyet olsun sizede.. Kız biz bugün erken geldik servis kullanmadık 6 da evdeydik

Haşlamada iyidir ama sen yapma bizde öle konuşmayalım

sağol kızz merci

Canlarr ben geldimmm,cok yoruldumm
Butun dolaplari doktummm. Mutfak dolaplarinida rlden gecirdim. Yaptikca yapasim geldii simdide koltuktan kalkamiorumm kadinida 5 de yolladim. Daha eve gidip hemek yapicakmis. Yemek vereyim dedim istemedi uolum uzun goturememki dedi. Bende parasini biraz daha fazla verdim ama icim hala cok kotu.. oruclu oruclu bi insani calistirmak icimi cok acitti Allahim yardim etsin

Yelocann hosgeldinn.Allah sanada kolaylik versin canim. Ameliyatinida mubarek gunlerdr oluyosun,hayirlisiyla olup bitecek insallah. Dualarimiz seninle canim..

Fundoss bende arada ablaya yardim ettim. O yuzden gelemedim hic.
Bu arada menuleriniz cok guzel afiyet olsunnnn

Sosyalim hadi gozunaydinn sonuclarin guzel cikmis masallahh insallah kolunda agrimaz. Benim ilk asi cok agrimisti ama ikinci o kadar agrili gecmedi.
Bu arada seker yuklemesini hic gozunde buyutme. Ben tadini cok begenmistim oda iyi cikar insallahh.

Twincan sende hosgeldin canim. Evet karatay seker yuklemesi yaptirmayin dio. Ben bunu doktoruma soyledim. Cok bilio o dedii ama bence karatay haklii. 5 dk icinde vucudumuza asiri dozda seker aliyoruz. Cocugunda dengesi bozulur ama dr diyince bisey diyemiosun..

tam yeşil fasulye candır diyecektim ki Arnavut ciğeri yapacakmışsın ee ne diyelim afiyet olsun

gelsen gelsen sen gelirsin zaten bu fundoşun hakkından aferin benay sağlıklı olsunda gitme kız izmire bursaya istanbulda dr mu kalmadı

saçmalıyorum bazen

güle güle kirlet evini kuzum ohh mis gibi olmuştur şimdi
parasını fazla vermen iyi olmuş canım kesen dolu olsun
kolum yavaştan ağrımaya başladı ayşem inşallah bu kadarla kalır,şekerli suyu beğendin mi dur bakalım yarın benim tecrübem nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…