güle güle kirlet evini kuzum ohh mis gibi olmuştur şimdi
parasını fazla vermen iyi olmuş canım kesen dolu olsun
kolum yavaştan ağrımaya başladı ayşem inşallah bu kadarla kalır,şekerli suyu beğendin midur bakalım yarın benim tecrübem nasıl olacak
Yok kizz herkes limonn sıkıyorr. Sen hemsireye sor limonu cikarmadan onceInsallah olmaz canim
Yarin teyzemle gidiyorum canim beklemek sikici olacak ama ne yapalim elimiz mahkum
Limon mu kizmillet bana gulmesin
Ask olsunben varim ya
Unutmazsam alirim canim yanima limon
Haklisin aysem kocaman bi amin diyorum
Bu arada benimde gelinlik kiraydi iyi ki almamisim bende
Twinim bilemiyorum canim ya
Canim ben gecen sene iftara yarim saat kala hasta oldum tabi onu gordugum anda orucum bozuldu. Yani simdi bisey yesende yemesende orucun gitti ama benim bildigim orucu bozmak gerekirmis. Yinede sen bilirsin canim.Kuzum annem adet olduysan boz der hep ..Bnde bilemedim 1 saat bile kalmadı yani ..
Ayşem napsam cnmm
Bu arada bitirmissin işini ohh misler gibi Güle güle kirlet cnm ama kirlenmese daha iyi tabiki
Sagol canim benimm. Keske evler temiz kalsa heppp
Yaw makimeye örtü aldıydım hoşuma gitmedi güzel olur sandım hem kısa geldi hemde hoş olmadı gibi oldu biraz araştırmacı gazetecilik yaptım bişi bulamadım o ara ne ara gelip yazdımız anam sizinde sağınız solunuz belli değil
Ayşemm misler gibi oldu he güle güle kirlet canım.. Kadın için zor olmuştur ama ekmek parası yapacak bişi yok sen fazla vererek iyi ettin Allah içini biliyo..
Twin bende hep o noktada kalmışımdor yıllardır sabahtansa yiyorum ama bmle bi saatse beklerdim hep
hosgeldinn benoss,ansizinn gelir yazarizzz
sagol canim benimmm
yaa gecen sene ne koymustuu,iftara yarim saat var ben hasta oldum. bilsem wc ye gitmezdimm. gormesem oructa gitmezdi
He walla sizden korkulur
Sorma durumu çoğu bayan yaşamıştır
Görmezden gel hemen
Ben yavaştam yemek hazırlığına geçeyim sizde gözüm
Ben geldim herkesler kacmis
Bende uykuya direniyorum aysem simdi uyursam gece davul calarim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?