Ağlayakta gözden mi olak???

Sagol canim benimm. Darisii sizee olsun

Benimde bu saatlerde agrimaya baslamisti sosiii akibetimiz ayni olmaz insallahh

Ya yanina limon al istersen oyle tadi daha dengeli oluyomus. Bana limon siktirmadilar ama arkadasimin hastanesinde izin vermisler.
Sadece beklemek biraz sikicii. Yaninda biri olursa daha iyi olur canim.

Insallah olmaz canim
Yarin teyzemle gidiyorum canim beklemek sikici olacak ama ne yapalim elimiz mahkum
Limon mu kizmillet bana gulmesin

Insallah olmaz canim
Yarin teyzemle gidiyorum canim beklemek sikici olacak ama ne yapalim elimiz mahkum
Limon mu kizmillet bana gulmesin
Yok kizz herkes limonn sıkıyorr. Sen hemsireye sor limonu cikarmadan once
Bende ilk duyunca cok gulmustumm
Bugun ben yalnizim esim sirketle iftar edecekk. Bende kukumav kusu gibi oturucamn

Ask olsun ben varim ya
Unutmazsam alirim canim yanima limon

Canimm benimm sizin yeriniz hep ayri zatenn
Ama evde bi ses oluo be sosyalimm. Aksamlari yalniz cok sikici oluoo. Allahim kimseyi yalniz birakmasinn.

Bu arada gelinlik muhabbeti yapmissinizz. Benim gelinlikte dikildi ama satin almadik. Dugunden 1 hafta sonra verdik. Onda bile nereye koyacagimi sasirdimm. Ve simdide goruyorumki gelinligi kiralamakla cok dogru bi hareket yapmisimm ablaminki 9 yildir vakumlu torbada bazanin altini beklioo

Canlar haber vereyim dedim
Adet geldi sanırım lekelenme başladı kızlar iftara 1 saatten az kaldı bozsammi orucumu

Haklisin aysem kocaman bi amin diyorum
Bu arada benimde gelinlik kiraydi iyi ki almamisim bende
Twinim bilemiyorum canim ya

Bu arada bitirmissin işini ohh misler gibi Güle güle kirlet cnm ama kirlenmese daha iyi tabiki

Kuzum annem adet olduysan boz der hep ..Bnde bilemedim 1 saat bile kalmadı yani ..

Ayşem napsam cnmm
Canim ben gecen sene iftara yarim saat kala hasta oldum tabi onu gordugum anda orucum bozuldu. Yani simdi bisey yesende yemesende orucun gitti ama benim bildigim orucu bozmak gerekirmis. Yinede sen bilirsin canim.

Yaw makimeye örtü aldıydım hoşuma gitmedi güzel olur sandım hem kısa geldi hemde hoş olmadı gibi oldu biraz araştırmacı gazetecilik yaptım bişi bulamadım o ara ne ara gelip yazdımız anam sizinde sağınız solunuz belli değil

Ayşemm misler gibi oldu he güle güle kirlet canım.. Kadın için zor olmuştur ama ekmek parası yapacak bişi yok sen fazla vererek iyi ettin Allah içini biliyo..

Twin bende hep o noktada kalmışımdor yıllardır sabahtansa yiyorum ama bmle bi saatse beklerdim hep

hosgeldinn benoss,ansizinn gelir yazarizzz
sagol canim benimmm
yaa gecen sene ne koymustuu,iftara yarim saat var ben hasta oldum. bilsem wc ye gitmezdimm. gormesem oructa gitmezdi

hosgeldinn benoss,ansizinn gelir yazarizzz
sagol canim benimmm
yaa gecen sene ne koymustuu,iftara yarim saat var ben hasta oldum. bilsem wc ye gitmezdimm. gormesem oructa gitmezdi

He walla sizden korkulur

Sorma durumu çoğu bayan yaşamıştır
Görmezden gel hemen

Ben yavaştam yemek hazırlığına geçeyim sizde gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…