Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarr acil may day

Elime çok yerine kızgın yağ sıçradı yanıyoo ne yapim evde krem ne var onu da bilmiyorımmm nasıl geçer buu anaaamm yanıyom

Onu yaptım fayda etmedi sosi.. Yanıyo halaa kapak kapattıydım meğer azıcık açık kalmış ordan sıçradı

Fenaa uykum varrr huuuu

Ayşemmm mis kokulu evinde otur bi başına bizde gölete incez şincikk

Benoşş geçmiş olsurnn ciğerin sğçradı dimii banada olmuştu battı heryer bee

Kızz çam mak örtümüaldın sen benimde var kp getirmiş çok hos durmuyo ama seriyom genede

ayy ben nası yarücemm fena gjzler kayıyoo

Kızlarr acil may day

Elime çok yerine kızgın yağ sıçradı yanıyoo ne yapim evde krem ne var onu da bilmiyorımmm nasıl geçer buu anaaamm yanıyom

Silverdin krem aninda yanmasini alirr. Eger yanmasi azalmiyorsa esine silverdin krem aldir cnm. Yoksa sonrasinda su toplayabilir.
Ben kucukken ayagima 1 termos kaynar su dokulduu. 2 ay cektim. Onun acisini anca ceken bilirr. Suya tutmak iyi degil bu arada yanar yanmaz buz koyacaksin yanan yere.

Bende hemen musluğa tutuyomm

silverdin yokmuuu en iyisi o

Sagoll fundosummm

Oo yuruyuse mi gidionuzz.ne guzell. Bende yurumek istiorummm

Benoss buzu hic cekmeden tut ustunde. Ahh yag sicramasida cok kotu yakar cok gecmis olsun canimm

• Bende hemen suya tutuyorum demek ki yanlis yapiyormusum
  • Benayim sen en iyisino kremden al

Yaa ben yandim yaa o yuzden bu konuda cok sey duydum ama kizlar yanik acisi cok kotuymus. Geceleri hep aglardimm. Tabi benim deri falan kalmamistii annem ne ugrasti benimle. Okula gidemedim kac ay bak aklima o gunler geldii

Kızzzz ilkokulda banada ılduuu
yerde yiyırdukk ı zamen ablam sofra bezini çekiyoo üstandeki çaydanlık hoop katlı bacağımaa hem üst baldır hem alt bacak
bide kilotlu çorap yüün annem soyoyıki deride gelmişşş kaç ay yattımmm
unutmamm öğr, öğrancileri yollamışş damak çikolata ile kolonya fakirdikk çok utanmıştımm
bana tanıdık hamşire gelip ampül kırıloduu kabuk toplamıştı
gerçekten çook kvtü yaa

Zaten birseyimiz ayni olmasa sasardimm
Bi benosla sosyal, bi senle benim efsanelerimiz fena
Bu arada benim yasadiklarimi anlatmissin canim. Benim piknige giderken oldu. Babamin minibusu vardi. Minibusun arkasinda koltuk yoktu ama. Annem yere ortu acmisti hepimiz onun ustunde oturuyodukm babam ani bi fren yapti. Termos firladi benim ayaklara. Corabimi cikarirken derilerde corapla beraber gitmistiii
Sonraa kabuk tuttu falannn ayy neysee daha hatirlamak istemiorummmm.kabus gibiydiii

Bencede hatirlamayin ve hatirlatmayin gozlerim doldu siz anlatirken
Halaminda ayagina 1 kazan kaynar su dokulmustu sobanin uzerinde kayniyordu benimde aklima o geldi simdi 4 ay falan yatti hala izi var ayaginda
Yanik cok zor gercekten

Bencede hatirlamayin ve hatirlatmayin gozlerim doldu siz anlatirken
Halaminda ayagina 1 kazan kaynar su dokulmustu sobanin uzerinde kayniyordu benimde aklima o geldi simdi 4 ay falan yatti hala izi var ayaginda
Yanik cok zor gercekten

Evet sosimm hatirlamayalimmmm. Halaninda baya kotu olmus benimde sol ayagimda izi varYalniz simdi benos bunlari okuyunca haline sukredecekk.
Kiz ne yapti acaba. Bidahada yazmadii merak ettim bak simdi
Aslinda evde her zaman her ihtimale karsi silverdin krem bulundurulmasi lazim.

Bende evde bulundurayim o zaman canim ne olur ne olmaz:44:
Benay haline sukur edecek zaten bunlari okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…