Olabilir valla bende cok gulerim o zaman
Yaa bu iftardan sonra eli kolu kalkmiyo insanin
Aysemmm sagol canmmm.insallah hepimiz icin her çabamiz hayirli sonuclansinn
sen de hosgeldinn..Sen de tam dayakliksin haa kizim biraksana evii sonra acisini sen cekeceksinn
Benim dunden guvecim vardii pilavla.bi corba yaptim yanina.Suanda yarin ne yapacagimi dusunuyorum :26:
Amin aysemmmm
Sosyalimm ben mantar sevmiyorumm.Bizim oralarda bi mantar var ilk yagmurlarda cikan dagdan toplariz etten bin kat lezzetlidir onu yerim hatta mangalini bile yaparizo beyaz mantarlari sevmiyorumm
Dolapta bamya vardii onu yaparim ben de yarinn gıymalıı
Hadi bakalimm yarina biseyi kalmaz insallahhhay kızlar güldürdünüz benii kesi dötünü görmüş yara sanmış misali benimki
Bilekten başlıyo dirseğe kadar ama ara ara aralıklarla şimdi sızısı kesildi bakalım yarın ne şekilde çıkıcam az değil ama çok abartıda değil
Evde o kreme baktım yoktu alamazdım o saatte tüm eczaneler kapalı ama dediğiniz gibi bizde eşimle dedik bi iyi ilaç dolabımız olmalı.. Evdeki tüm ilaçların tarihi geçmiş attım çöpe..
Bu arada ciğerden değik nuggettan oldu
Siz anıları anlatınca benimde annem geldi aklıma yüzüne düdüklü patlamıştı komşunun evinde hemde yüzü gözü şişti çok zor günlerdi saolsun dayıl ilaç firmasında olduğundan bi ilaç sürüyodu annem hiç iz kalmadı adını almak hiç aklıma gelmedi o dönem şimdi pişmanım tabi
Hadi bakalimm yarina biseyi kalmaz insallahhh
Kiz gelmeyince merak ettik napalimm
Anneminde yuzune duduklu patlamistii. Kollari yanmisti hep. O gunden beri duduklu tencerelere yaklasamam. Evdekinide hic kullanmadim. Sus olarak duruoo.
Kizz silverdin olsun yeterr. Ben evden eksik etmem. 5 dk alio yanmasini. Sende en kisa zamanda al canim. Bizim ecza dolabimiz var. Her turlu ilac mevcut
Canlarım benim
Kız bende düdüklüden o yüzden korkarım benim düdüklüm yok alıcam alıcam diyorum iki yıl oluyo evleneli
Bizimde kendi çapımızda var sanıyodum ecza sepetimiz ama meğer işe yarar bi ağrı kesici var bide viks
Sizinki en doğru olanı zaten mutlaka her tür ilaç olacak..
Alıcam mutlaka silverdin.. Ben hiç yakmazdım bu konıda iyidim ama kapak kapanmamış bende kapandı diye yan ocaktaki çorbayı karıştırıyodumaradan hoop koluma
Neyselki derin değil geçer nasılsa.. İz kalıtsa da kalır napıyım
Canlarım benim
Kız bende düdüklüden o yüzden korkarım benim düdüklüm yok alıcam alıcam diyorum iki yıl oluyo evleneli
Bizimde kendi çapımızda var sanıyodum ecza sepetimiz ama meğer işe yarar bi ağrı kesici var bide viks
Sizinki en doğru olanı zaten mutlaka her tür ilaç olacak..
Alıcam mutlaka silverdin.. Ben hiç yakmazdım bu konıda iyidim ama kapak kapanmamış bende kapandı diye yan ocaktaki çorbayı karıştırıyodumaradan hoop koluma
Neyselki derin değil geçer nasılsa.. İz kalıtsa da kalır napıyım
Ben bamyayı hiç sevmiyorum mantarıdaBen bamyaya bayilirimm
Pisirmeden once sirkeli limonlu suda bi taşim kaynatinca o şeysi kalmiyo
Ayy silverdin her evde bulunmali bence dee
Benosum gecmis olsunn
Ben de bikez dudukluyu patlatmistim kucukken tavan hep kirmizi mercimek olmustuuolayla ilgili hatirladigim en net şey annemden yedigim dayak
Amann almaa bosverr hic gerekli degilll
Yaa bi anlik iste. Bende firindan bisey cikarinca illa elimi kolumu bi yere degdiririm. Oda cok pis yakioo.
Yaa bizdede esim cok titiz oyle konularda yoksa ben cok sallamamda. Bi arkadasi eczaci. Gecenlerde ondan ilkyardim cantasi almis gelmis
Beniss Benim kollarimda hep yanik izleri varrr :26: hep yag sicramasindann oluyoo cok sakarim o konuda :26: bide gecmiyo yani o izz bende gecmiyo yani
Bide benim gobegimde bi yanik izi var inanir misiniz
Teee seneler once ince keten pantolonun fermuar kismi kalkık duruyo diye uşendim ustumde utuledim de
Ben bamyayı hiç sevmiyorum mantarıda
küçüklerin en sevdiği şey dayak
Ne güzel işte bende olsa hayır demem ama dolabı veren yok
Kız benimde tenim hassas kesin bende de iz kalır.. Bacağımı kolumu bi yere vursam hemen morarır
Ayy aynenn bende de her poka iz kaliyoo.esim beni cok gidiklar kollarim ve bacaklarim hep morluk doluher seferinde tovbe etcem sana dokunmaya diyo
FundoscukkkkGünaydın kızlarr
gece kaynatmışsınız yineee yelizde pek bi faalmişşşçok mutlu oluyorum herkeşi görünce
bende bamyaya bayılırımmmm eşim ağzına sürmez o yüzden anamda yerim
bu arada bizim ordada o mantar meşhurdur kunkor mantarı derler ve çook pahalıdır
benoş kızzz çok kötü olmuş yaaa inşallah acısı ve izi kalmaz
benim ilaç konusunda yok yok sepette
gelip pansuman yapaydım keşke
sosyalimm ağrın varmı canım şeker yüklemesi nasıl geçecek bakalım inş. oda sorunsuz hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?